Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Sajnos már az eredeti Excel tábla, amit a szerverre kitesznek és letölti, már abban is el van kettyintve a dolog, nem az LO hibája... Brigád oszlop
-
t72killer
titán
válasz
üzenetére
Nekem tiszta angol a rendszerem, angol win, angol alapnyelvvel indítottam anno a Libre telepítését, magyart/egyebet sose állítottam be és nemhogy ez, de kapásból "Figure" kategória se volt, csak "illustration" - node ezt szerencsére engedte létrehozni... Ma beindítva enyhénszólva érdekes, már Figure 1-ként szúrja be ugyanazt, ami tegnap még 1 Figure volt. Szómiszó, nem tűnik túlságosan összeszedettnek a rendszer, így évtizedes fejlesztés után se
. -
mzso
veterán
válasz
üzenetére
"A szöveg. Te írtad. A 🌢 nem szöveg."
Irásjel, ikon, tök mindegy fölösleges szőrszálhasogatni. Szokványosabb betűvel is előfordulhat.Hasonlóan az FF-hez. Karakter kódos helyettesítő karakterrel az a legrosszabb, ha nem tűnik fel, mert space-t vagy kérdőjeleket mutat helyette. (A kérdőjeles mizéria extra rossz mert ilyenkor tényleg agyoncsapja a karaktert és kérdőjelet szúr be)
-
lev258
veterán
válasz
üzenetére
A Hunspell az ellenőrző, nemcsak magyar nyelv esetén. Eredetileg a magyar nyelvhez készült, magyar fejlesztő által, de később univerzális lett. Viszont a LibreOffice oldaláról követtem vissza, hogy szótárnak bizony azt használja, amit annyira emlegetünk (nem az Ispell-t, hanem a Magyar Ispell szótárát).
Nálam aláhúzza és ugyanazokat ajánlja helyette is. -
-
válasz
üzenetére
Azt, hogy a használt OS-ben van megadva, hogy mi legyen az alapértelmezett program bizonyos fájlok megnyitása esetén.
Egy dokumentumban nem is érdemes megadni, a megjelenítő programot mivel nem lehet tudni, hogy az adott gépen milyen alkalmazások vannak telepítve, pont emiatt vannak a szabványok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Opel topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.
óta nincs.