Nem állítom hogy lenyűgözött a játék. Eddig még mindig a Titan Quest / Grim Dawn a legjobb Diablo klón. Szerintem.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Bevezetés a wokok világába
- Elemzés IGP-k az APU-k ellen
- Elemzés CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- Tudástár Okos Otthon kezdőknek
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [DraXoN:] Huananzhi X99 TF
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Klímaváltozás, természetszennyezés
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [FireFox1996:] 2023-as őszi fórum peca
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Vissza kell vinnem pár kazettát.

Dr. Akula
nagyúr
De az csak online.

- = Zk = -
félisten
Grim Dawn, Van Helsing sorozat....TQ nem próbáltam még
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

myckey
veterán
Pedig a Titan Q. nagyon faintos
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Igaz, bár nem hiszem, hogy 2023-ban ennek jelentősége kéne, hogy legyen. Egyedül meg lehet játszani bármelyiket.
Vissza kell vinnem pár kazettát.

törölt tag
Az nekem pl. nem jött be, pedig gyakorlatilag mindenki dicsérte. Mondjuk már maga a Diablo sem érdekel, így lehet, hogy nem a játékon múlt a dolog.

hitvanyalak
senior tag
Wolcen, Last Epoch is elég jók. A Wolcen régóta van már, de sokáig nagyon szerencsétlenkedtek, a Last Epoch talán még most is early, de jó játék.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.

DaemonX
HÁZIGAZDA
Grim Dawn nálam olyan 8-8.5 volt. Path of Exile 9+. Diablo 3-ból nem sokra emlékszem, még launchkor pörgettem végig a kampányt kétszer 360-on, aztán kb. soha többet nem nyúltam hozzá.

Dr. Akula
nagyúr
Ennek mindig jelentősége lesz, ugyanis amíg nem nálad van a program, addig akkor játszol vele amíg az üzemeltetője úgy látja jónak, azt a patchet vagy köteles használni, amit ráderőltet. Olyan a különbség mint a saját autó vs BKV busz.
[ Szerkesztve ]
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Mint az új - Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, touch bar - garancia, HU/EN, szürke (39)
- Nagyon szép - Macbook Air Retina 13" M1 - 512GB, 8/8 mag, garancia, EN/HU (38)
- Új ASUS VivoBook Pro OLED 15 GAMER, TERVEZŐ Laptop -30% i7-11370H 16/512 FHD IPS NVIDIA RTX 3050
- Daikin MC70LVM légtisztító
- LG Oled 55" C9 + Hue sync box + 55" Gradient light strip