Hirdetés

2023. október 2., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Liberté teszt

(#1) Dr. Akula

Dr. Akula
nagyúr

Nem állítom hogy lenyűgözött a játék. Eddig még mindig a Titan Quest / Grim Dawn a legjobb Diablo klón. Szerintem.

(#2) Plazmacucci válasza Dr. Akula (#1) üzenetére

Plazmacucci
félisten

A path of exile meg a legjobb arpg.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3) Dr. Akula válasza Plazmacucci (#2) üzenetére

Dr. Akula
nagyúr

De az csak online.

(#4) - = Zk = - válasza Dr. Akula (#1) üzenetére

- = Zk = -
félisten

Grim Dawn, Van Helsing sorozat....TQ nem próbáltam még

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#5) myckey válasza - = Zk = - (#4) üzenetére

myckey
veterán

Pedig a Titan Q. nagyon faintos :C

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#6) Plazmacucci válasza Dr. Akula (#3) üzenetére

Plazmacucci
félisten

Igaz, bár nem hiszem, hogy 2023-ban ennek jelentősége kéne, hogy legyen. Egyedül meg lehet játszani bármelyiket.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#7) #72042496 válasza - = Zk = - (#4) üzenetére

törölt tag

Az nekem pl. nem jött be, pedig gyakorlatilag mindenki dicsérte. Mondjuk már maga a Diablo sem érdekel, így lehet, hogy nem a játékon múlt a dolog.

(#8) hitvanyalak válasza Dr. Akula (#3) üzenetére

hitvanyalak
senior tag

Wolcen, Last Epoch is elég jók. A Wolcen régóta van már, de sokáig nagyon szerencsétlenkedtek, a Last Epoch talán még most is early, de jó játék.

A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.

(#9) DaemonX válasza Dr. Akula (#1) üzenetére

DaemonX
HÁZIGAZDA

Grim Dawn nálam olyan 8-8.5 volt. Path of Exile 9+. Diablo 3-ból nem sokra emlékszem, még launchkor pörgettem végig a kampányt kétszer 360-on, aztán kb. soha többet nem nyúltam hozzá.

(#10) Dr. Akula válasza Plazmacucci (#6) üzenetére

Dr. Akula
nagyúr

Ennek mindig jelentősége lesz, ugyanis amíg nem nálad van a program, addig akkor játszol vele amíg az üzemeltetője úgy látja jónak, azt a patchet vagy köteles használni, amit ráderőltet. Olyan a különbség mint a saját autó vs BKV busz.

[ Szerkesztve ]

(#11) Yodafon

Yodafon
senior tag

Rouge-lite.... eddig olvastam 🤮 :W

I'm gangsta!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Liberté teszt
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.