Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7218) 161 válasza Sk8erPeter (#7217) üzenetére


161
csendes tag

"hülyének beállítani a másikat"

Nem ez volt a célom, "miközben emeltem Te rákontráztál" ennek mindig ilyen a vége. Magyarországon rentálbilisen és vagy (!) tissztességesen szervízt üzemeltetni a jogi harmónia hiányában finoman szólva is nehézkes. Ha nincs a szervíznek legalább 1 terhelhető partnere (pl. Paks) akkor megpróbál a piacról megélni. Namost szerinted mint mondanak ha betér Erős Pistike és megkérdezi, hogy a pasztázástól tönkre mehet-e gépe? (Erre nincs jó válasz.)
Abban egyébként igazad van, hogy ez egy felhasználói fórum és semmi értelme "osztani itt az észt" elvégre se helye se ideje és hogy ne legyen offtopic valóban ha külső monitorról nem megy bár ehhez is kell bill kombinációt nyomni akkor bármi lehet, de elsőnek a leg praktisubb a load bios default begépelése.

Én azért vettem meg az y580 -at mert műszakilag a sz@rtengerben ami a kínálatot jellemzi nagyon erős középkategória feletti persze a doboz és a zsanérok egy katasztrófa de ölelgettem én már magnézim gépet eleget és a mobilom sem ejtettem le cirka 8 éve. Most majdnem lecseréltem indulatból 8770 -re de az 580 optimus+power manager kombója ko -val kiüti a hp -t etéren.

https://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zip https://downloads.wdc.com/windlg/WinDlg_v1_37.zip

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.