Hirdetés

2020. szeptember 23., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7201) nbware válasza Sickboy25 (#7200) üzenetére


nbware
(senior tag)

Annak semmi köze hozzá, inkább olyan, mintha kiégett volna a led a némít gombnál. Az a 3db alapvető a kártyaolvasó és semmi köze ahhoz!

Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7

(#7202) Sickboy25 válasza nbware (#7201) üzenetére


Sickboy25
(addikt)

Koszonom

Kartyaolvasohoz jo a win7 driver?

Kiegett?? Az meg hogya gyikba?!

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#7203) mattheus


mattheus
(senior tag)

Sziasztok!
Egy érdekes problémára lettem figyelmes az elmúlt napokban, amikor hosszú idő után (évek) beléptem a BIOS-ba. Az information menüpontban a Product Name és a Lenovo SN mellett INVALID szerepel.
Sajnos nem tudom, hogy mióta áll fenn ez az állapot, de szeretnék utánajárni. Esetleg járt valamelyikőtök hasonlóan? Tud valaki valamilyen megoldást javasolni rá?
A Notebook típusa egyébként Y570 (Core i7).

Köszönöm!

(#7204) 161 válasza mattheus (#7203) üzenetére


161
(csendes tag)

Elflesselt gépen láttam ilyet aminek külső íróval írták a bios-at vissza.

kiwibrowser.com

(#7205) mattheus válasza 161 (#7204) üzenetére


mattheus
(senior tag)

Köszönöm!
Tudsz esetleg valami bővebbet a programról és a gépről?
Az én esetemben egyébként még soha nem volt BIOS frissítés (2.08 van rajta, ami a legfrissebb).

[ Szerkesztve ]

(#7206) modflow


modflow
(addikt)

Az akksi töltöttsége 32%.
Rádugom a hálózatra elkezdi tölteni, majd kiírja, hogy 3 perc a teljes feltöltésig.
Mindig ezt írja kb.

Király is lenne a 3 perces full feltöltés...

Mi a baja, hogy rosszul számolja?

(#7207) kalozhun100 válasza modflow (#7206) üzenetére


kalozhun100
(őstag)

Win 10 feature:D

Samsung Galaxy S7 Edge

(#7208) Zoloawake


Zoloawake
(csendes tag)

Sziasztok!
Van egy lenovo y580 gépem, amiben van 2db usb 3.0-ás foglalat. Vettem a MOL kutas kedvezményen egy sony 32gb 3.0-ás pendrive-ot, de amikor bedugom nem történik semmi. Mintha be se raktam volna. Ellenben minden más 2.0-t felismer illetve a gép hűtőjét is meghajtja stb.... a sony-t bedugom máshova akkor tökéletes, formatáltam minden formátumra. próbáltam újraindítani de hiába.....
Valakinek nincs valami ötlete véletlen?
Köszi!!!

Illetve még annyi hogy nekem is ugyan az van a bios-ban mint mattheus-nak. Mondjuk én nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget ugyanis hardware ügyileg rendben a gépem, gondoltam tuti valami frissítés hiba, vagy letöröltem a recovery partíciót....

(#7209) kalozhun100 válasza Zoloawake (#7208) üzenetére


kalozhun100
(őstag)

Rakd fel az usb3 drivert.

Samsung Galaxy S7 Edge

(#7210) Zoloawake válasza kalozhun100 (#7209) üzenetére


Zoloawake
(csendes tag)

Az volt az első amit megnéztem fenn van-e........... installálva van.
Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host controller 1.0 (Microsoft)- ez van az eszközkezelőben. Ezen kívül még egy csomó más genericUSB hub meg Enhanced Host Controller van.
Ránéztem, gép szerint ez a legfrissebb.
Ezen kívül kellene még valami?

[ Szerkesztve ]

(#7211) A megváltó válasza Zoloawake (#7208) üzenetére


A megváltó
(tag)

Próbáld akkor is újra telepíteni, távolítsd el a drivert.

y580 (I7 3610QM, 8GB, GTX660M, 1TB, HD) There is no fate but what we make

(#7212) donatel


donatel
(tag)

Hali!

Lenovo y570-nél a pasztázás után lehet gond a géppel, mert hallottam olyat, hogy a laptopok újapasztázása után 1-2 hónapra meghaltak az alaplapok, vagy a videókarik.

A lenovo y570-nek 16GB -ig bővíthető a memóriája. Jelenleg egy 4GB Samsung 1333Mhz Ram és egy 4GB Kingmax 1333Mhz Ram van benne. Tervezem hogy veszek egy 8GB Kingmax 1333Mhz Ramot a Samsung helyére és így 12GB lesz benne. Fog ez így működni, rakot már bele valaki ilyen felosztásban kingmax ramokat?

[ Szerkesztve ]

(#7213) 161 válasza donatel (#7212) üzenetére


161
(csendes tag)

"Lenovo y570-nél a pasztázás után lehet gond a géppel, mert hallottam olyat, hogy a laptopok újapasztázása után 1-2 hónapra meghaltak az alaplapok, vagy a videókarik."

A 'mikulás hozza az ajándékot', vagy a 'gyereket a gólya hozza' kategóriába sorolnám ezt a logikát. Szerintem nagyobb veszélynek teszed ki a gépet amikor mellé teszed az asztalon a csésze kávét. Az kétségtelen, hogy van az a réteg aki ekkora felkészülés mellett is érez ambíciót kitakarítani és újrapasztázni ilyen gépet is és általában már jó előre bemagyarázza magának, hogy 'most aztán lehet, hogy itt a vége' de fel kellene fogni, hogy ezeket a gépeket is föld bolygón készítik, emberek - persze ferde a szemük de akkor is halandó emberek és ez a technológia tömegtermelésben van több évtizede. Az égvilágon semmi olyasmi nincs benne ami a csoda folytán vagy bűbállyal működne és ilyen misztikus alapon adná be a kulcsot. Ezzel nem megbántani akarlak vagy vitázni. Az y570, 580 hűtése a konzumer egy ventis szériában egyébként igencsak jónak számít, persze csakis tiszta állapotban. Annak aki meg olyan sikeresen pasztáz újra egy notit, hogy közben ki is nyírja az szerintem jobb ha a tükör előtt eldönti, nem-e lenne önmagának is jobb ha továbbiakban megmaradna a sörcsapolásnál vagy festene inkább falat. :DDD

Sandy Bridge óta a memória vezérlő a prociban van így áltolánosan elmondható, hogy minden olyan ddr3 sodim fog benne menni ami 2011 -től ksézült. A piacon az eggyetlen széria hp elitbook ami szándékosan limitált órajelle kezeli az egyedi xmp profilú sodi -et de mivel ez nem az ...

[ Szerkesztve ]

kiwibrowser.com

(#7214) Sk8erPeter válasza donatel (#7212) üzenetére


Sk8erPeter
(nagyúr)

"Lenovo y570-nél a pasztázás után lehet gond a géppel, mert hallottam olyat, hogy a laptopok újapasztázása után 1-2 hónapra meghaltak az alaplapok, vagy a videókarik."
Egyetlen ilyesmit tudok elképzelni, amit nekem is sikerült elkövetnem még múlt hónapban - úgy, hogy már ha 20-szor nem szedtem szét a laptopomat akár újrapasztázás céljából, akár más miatt, akkor egyszer sem (és igencsak óvatos vagyok ezekkel a dolgokkal): ha sikerül kisütni, kinullázni a BIOS-t. Meglepő, de előfordulhat ilyen szét-/összeszereléskor. DE ez nem Y570-specifikus, ez bármelyik laptoppal előfordulhat szerencsétlen esetben. (Aki nem hiszi, járjon utána szervizeseknél.)
Amikor ez történt, akkor szokásos módon szétszedtem a laptopot, újrapasztáztam, majd összeraktam, ahogy mindig, és csodálkozva vettem tudomásul, hogy hát ez bizony nem indul - azt csinálta, hogy égtek a LED-ek, pörgött a ventilátor, de a kép nem adott semmiféle visszajelzést, és igazából nem történt semmi (nem volt BIOS beep sem, ez már kicsit gyanús volt). Kicsit beszartam, hogy a GPU ment tönkre valamilyen módon (tekintve, hogy nem adott semmilyen módon képet), de végül szervizben (természetesen NEM hivatalos Lenovo-szervizbe vittem, ilyen butaságot nem követtem volna el) mondták, hogy sikerült törölni a BIOS-t - és ez egyáltalán nem egyedi, sőt, olykor velük is előfordul, csak nekik ugye van eszközük a BIOS chip újraírására. Elég egy elektrosztatikus feltöltődés, majd egy észrevétlen/véletlen hozzáérés (akár ujjal, akár csavarhúzóval, mivel ugye az is vezethet) valamilyen elektronikai alkatrészhez (BIOS chiphez és/vagy környékéhez), és bekövetkezhet ez az eset. Kicsit meglepett a dolog, mert nem ám olyan nekiesünk, mint tót az anyjának módszerekkel szoktam szerelni, sőt. Szóval még csak kóklernek és ügyetlennek sem kell lenni ahhoz, hogy ilyesmi előforduljon - elég egy szerencsétlen véletlen. (@161, ez neked is szól. ;)) Mondta a szervizes srác, hogy elvileg egyébként gumikesztyűben, gumitalpon kellene szerelni, stb., ahhoz, hogy ilyesmi ne forduljon elő.
De az esetek többségében nem ez a helyzet, szóval azért nem kell beszarni, szétszedhető a gép, én is milliószor csináltam már.

Két nagyon hasznos, szervizes videó:
Y570 complete disassembly (szétszedéshez)
https://www.youtube.com/watch?v=7tE_i91q5vw

Y570 complete assembly (összerakáshoz)
https://www.youtube.com/watch?v=x0cHP9Gf2fE

A RAM-os kérdésre: éppen 12 GB RAM került az enyémbe is korábban, Kingston+Samsung és Kingmax+Samsung felállásban is szépen Dual Channelben működött:
http://prohardver.hu/tema/re_lenovo_y570_multimedia_mindenkinek/hsz_2754-2754.html
(A márka+típus elméletileg annyiból lehet érdekes, hogy megy-e Dual Channel üzemmódban, de gyakorlatilag menni fog. :D)

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#7215) 161 válasza Sk8erPeter (#7214) üzenetére


161
(csendes tag)

Szerintem veled más történt. Típushiba a kijelző kábel csatlakozó inkontakt, és ekkor az a jelenség amit írtál. Nem érdemes nagyon összecsavarni sem ameddig meg nézted, hogy valóban megy-e a kijelző.

Amit írtál bios -ról arra kb annyi esély van mint a fölrengésre, előfordulhat de nem jellemző. És ha elő is fordúl QIWY3207.ROM .néven felteszed a bios egy kompatiblis penre és hidegindítod arról, az loader read only blokkban van ha nem tölt be a csipp halott, vagy cimzési hibával írták a csipet kívülről vagy csipesszel és erről téged nem tájékoztattak.

kiwibrowser.com

(#7216) Sk8erPeter válasza 161 (#7215) üzenetére


Sk8erPeter
(nagyúr)

"Szerintem veled más történt. Típushiba a kijelző kábel csatlakozó inkontakt"
Ez volt az első, amire tippeltem, mivel elég logikus, hogy erre gondoljak, ebből következően a kijelzőnek a kábelét pedig épp az esetleges kontakthibák miatt próbáltam elég sokféleképpen mozgatni, hátha visszatér a kép, de hatástalanul.
Most akkor egy ilyet hogy oldanak meg, kicserélik a kábelt, vagy mi a búbánat?

"Amit írtál bios -ról arra kb annyi esély van mint a fölrengésre, előfordulhat de nem jellemző."
A mondandód lényege az, hogy átb@sztak, hülyeséget beszéltek, így hülyét csináltak volna magukból (mert mondjuk akkor te kiröhögted volna őket), és alaptalanul adták volna elő, hogy velük is előfordult már párszor, vagy mi a bré?

"És ha elő is fordúl QIWY3207.ROM .néven felteszed a bios egy kompatiblis penre és hidegindítod arról"
Ja, hogy ezt mindenkinek tudnia kéne, értem. :D Legalábbis olyan stílusban adod elő.

"az loader read only blokkban van ha nem tölt be a csipp halott, vagy cimzési hibával írták a csipet kívülről vagy csipesszel és erről téged nem tájékoztattak"
Ezt most nem értettem. Ki írta volna címzési hibával, miért? Ha most működik, mi lenne a hiba? Most akkor végül is miről nem tájékoztattak? Nem tudom már, hogy a csipet amúgy újraírták vagy kicserélték, emlékeim szerint előbbi.

Sk8erPeter

(#7217) Sk8erPeter válasza Sk8erPeter (#7216) üzenetére


Sk8erPeter
(nagyúr)

Ja, tényleg, még egy nem igazán elhanyagolható információ, ami igazolja, hogy hülyeség, hogy az LCD-kijelző kábele lett volna kontaktos: ha ez lett volna a hibajelenség, akkor külső kijelzőn működött volna a dolog, de nem tette. Szóval nyilvánvalóan nem a kábel a problémás (de azért lehet nagy magabiztossággal hülyének beállítani a másikat). :U
Ez esetben ilyenkor még mire lehetne gyanakodni: pl. a GPU-vezérlő hibájára vagy BIOS-problémára. Ha az előbbi a probléma, én azt feltételezném - persze lehet, hogy tévesen -, hogy ilyenkor a BIOS valamilyen hangjelzést ad, ami utal a hiba okára. Ha viszont a BIOS sem ad hangjelzést, akkor feltételezhető, hogy azzal kapcsolatos a probléma.
Egyébként az is nyitott kérdés számomra, mit jelent a "kompatibilis pendrive" a BIOS-újraírás miatt, ha épp nem chipcsere játszik. Amit nekem mondtak, hogy kivették a chipet - nekem úgy rémlik, hogy újraírták, nem cserélték.
Mellesleg egyáltalán nem tisztem védeni ezeket a szervizeseket, mert másik oldalról meg kókány fakezű munkát végeztek - erről később, csak nem akarom terelni egyelőre a témát -, de némi indoklás mégis jól jönne annak alátámasztására, hogy mégis miért ne fordulhatott volna elő ez a BIOSchip-törlődés.

Sk8erPeter

(#7218) 161 válasza Sk8erPeter (#7217) üzenetére


161
(csendes tag)

"hülyének beállítani a másikat"

Nem ez volt a célom, "miközben emeltem Te rákontráztál" ennek mindig ilyen a vége. Magyarországon rentálbilisen és vagy (!) tissztességesen szervízt üzemeltetni a jogi harmónia hiányában finoman szólva is nehézkes. Ha nincs a szervíznek legalább 1 terhelhető partnere (pl. Paks) akkor megpróbál a piacról megélni. Namost szerinted mint mondanak ha betér Erős Pistike és megkérdezi, hogy a pasztázástól tönkre mehet-e gépe? (Erre nincs jó válasz.)
Abban egyébként igazad van, hogy ez egy felhasználói fórum és semmi értelme "osztani itt az észt" elvégre se helye se ideje és hogy ne legyen offtopic valóban ha külső monitorról nem megy bár ehhez is kell bill kombinációt nyomni akkor bármi lehet, de elsőnek a leg praktisubb a load bios default begépelése.

Én azért vettem meg az y580 -at mert műszakilag a sz@rtengerben ami a kínálatot jellemzi nagyon erős középkategória feletti persze a doboz és a zsanérok egy katasztrófa de ölelgettem én már magnézim gépet eleget és a mobilom sem ejtettem le cirka 8 éve. Most majdnem lecseréltem indulatból 8770 -re de az 580 optimus+power manager kombója ko -val kiüti a hp -t etéren.

kiwibrowser.com

(#7219) Sk8erPeter válasza 161 (#7218) üzenetére


Sk8erPeter
(nagyúr)

Erősen eltértünk a lényegtől. :P
Szóval azt ugye kizártuk, hogy lehetett volna kijelzőkábellel kapcsolatos hiba, mivel ahogy írtam, akkor külső kijelzőről mennie kellett volna - természetesen ez volt az első dolgok egyike, amit kipróbáltam (mellesleg azért erősen kibelezett, de bekapcsolható állapotában a kijelzőkábelt is cseszegettem, hátha kontakthiba, nem az, de ezen az érven lendüljünk is túl).
Azt állítod, a BIOS-chip törlődése is hülyeség, tehát biztos azok a disznók a szervizben nekem tök fals infót mondtak. Mert hogy miért, meg hogy ennek az ő részükről mi értelme lett volna, hogy mondanak egy hülyeséget, hogy elfedjék a valós hibát, miközben egy nem túl vészes összeget kell kifizetnem, épp a BIOS-chip újraírásának összegét (8 és 9 ezer Ft között volt valahol, azt gondolom, hogy ez túlélhető, amikor az ember gépe egyáltalán nem kapcsol be, és házi módszerekkel nem tudja megoldani a problémát, többek közt a BIOS default visszaállítására vonatkozó hotkey segítségével sem), azt mondjuk még nem magyaráztad meg (szóval hogy mi érdeke lett volna nekik abból, hogy kamuznak, és azt mondják, más laptoppal is előfordult már házon belül is).
Meg hát az sem derült ki, hogy akkor mégis mi más lett volna a hiba. :D Szóval? :)

"Abban egyébként igazad van, hogy ez egy felhasználói fórum és semmi értelme "osztani itt az észt" elvégre se helye se ideje és hogy ne legyen offtopic"
Már hogyne lenne értelme? Ez egy SZAKMAI fórum. Ha van szakmai meglátásod, akkor csak sokkal előrébb viszed a fórumot, ha ezeket megosztod, sőt, ezek ezerszer hasznosabbak, mint az átlagfelhasználói tippelgetések és szakmaiatlan hozzászólások. Szóval én kifejezetten örülök, ha megosztod, hogy mik lehettek a potenciális okok, nyugodtan "oszd az észt"! :) (Annak ellenére, hogy vitázom, mert itt ellentmondásokat véltem felfedezni, örülök, ha végre szakmaian tudok beszélgetni olyannal, akinek esetleg jóval több rálátása van a területre, mint nekem.)

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#7220) Classius


Classius
(aktív tag)

Volt már aki váltott y580-ról, másik gamer laptopra? Nem tervezem még a váltást, nagyon megszolgálja magát ez a lapos, viszont majd előbb utóbb el jön az ideje. Csak kiváncsiságból kérdem, ki-mire váltott. Mi az a gamer laptop most amire a legjobban megérné ezek után beruházni.

“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

(#7221) satz18 válasza Classius (#7220) üzenetére


satz18
(őstag)

Én tuti megvárom a 14 nm-t. Amúgy a Lenovo y700 nagyon ígéretes. Csak jöjjön belőle egy Pascalos revízió.

Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3

(#7222) Vigneau válasza Classius (#7220) üzenetére


Vigneau
(nagyúr)

Én egy i5-ös G551JW-re váltottam egy hónapja már. 2.5 évig volt nálam az i7-es Y580.

Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...

(#7223) Classius válasza satz18 (#7221) üzenetére


Classius
(aktív tag)

Igen, ez érdekelne még, hogy ki mire fog váltani az y580 után :) Sajnos nem vagyok még benne a témában annyira mint szeretnék, ezért akarom már most elkezdeni, ha pár hónappal később odajutok, akkor tudjam melyik, és miért pont az a laptop kell. "Pascalos verzió" alatt mit értesz?

Vigneau
Nálam most már csal Lenovo jöhet szóba! :)

[ Szerkesztve ]

“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

(#7224) satz18 válasza Classius (#7223) üzenetére


satz18
(őstag)

Hogy a dGPU Pascal benne. Szokott ilyet csinálni a lenovo az y szériával, hogy kiad egy lapost, és ha jön az új vas, akkor frissít. Ennek nyáron kellene bekövetkeznie.

Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3

(#7225) Classius válasza satz18 (#7224) üzenetére


Classius
(aktív tag)

Köszönöm! :R

“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

(#7226) 161 válasza Sk8erPeter (#7219) üzenetére


161
(csendes tag)

A gáz az, hogy a notikon nincs cmos reset, így ki így ki úgy oldja meg. Ennek lehet eggyik tuti biztos módszere a csipp újraírása. Mondjuk én előtte azért ráfognék alufóliával :DDD vagy akár ki is kereshető a bios modul pinotja és akkor célirányosan cmos resetelhető. A külső írással is lehet lyukrafutni pl. phonex és pont inside -nál a gyártó áltál elérhetővé tett bios-ok nem feltétlenűl tartalmazzák a loadert akkor meg full írásban feltolni azt olyan mint halottnak a csók vagy még ront is szóval ennek is megvan a maga szépsége ki milyen írót használ ma már ezeknél is sokkal többet ér a körítés, 350 dodoértjobbak már guival mutja mit hova tegyél. Alapvetően az a lényeg, hogy 10 -ből megúsztad és megy a vas.

[ Szerkesztve ]

kiwibrowser.com

(#7227) Mottie válasza Classius (#7223) üzenetére


Mottie
(őstag)

Én pl Asztali gépre, mert befejeztem a sulit így egy helyben vagyok. Ha mégsem arra elég a teló :D

Be Victorious!

(#7228) b.barby


b.barby
(csendes tag)

Sziasztok.

Kicsi segítség kellene. Létezik az hogy a gép tönkre teszi a winchester-eket? Volt benne egy WD Black 750 egyik percről a másikra 0% kondíció, hál istennek garis, így az csere lesz. Tettem bele egy Samu 320-ast, ami 86%-os volt de kb fél nap és 52%-os lett. Most egyellőre megállt a romlás, bár lehet azért mert fel raktam a legújabb sata drivert. Szóval lehetséges, hogy xar a laptop, vagy csak én vagyok paranoiás, vagy a Win10 alatt kell hogy fent legyen egy gyári Intel driver?
Köszi a válaszokat előre is.

(#7229) Impressa válasza b.barby (#7228) üzenetére


Impressa
(őstag)

Szia!

Simán lehetséges, de nem jellemző, inkább a kommunikációval szokott probléma lenni. Ha nem tapasztlasz fagyást, laggolást, és nem szál el hibával a gép, akkor jó eséllyel driver-problémád lehet, ezt kellene első körben kizárni.Nekem ez volt a probléma anno, annyira bugos volt, h 0%-ra esett a kondíció 1 nap alatt. :D A win beépített drivere jó szokott lenni. 10-ét nem ismerem, erről a többek tudnak nyilatkozni biztosat. :K

(#7230) Sickboy25


Sickboy25
(addikt)

Sziasztok

Y580-asom van. Az lenne a kérdésem, hogy win10-hez ki milyen wlan drivert, használ? Mert ami nekem van, most arra nem emlékszem, hogy ezt automatikusan telepítette vagy én raktam fel, azzal nagyon instabil a wlan hálózat. Folyamatosan megszakad és nagyon alacsonyan van a jel. win7-nél nem volt ez a probléma...

Valaki tud segíteni? Köszönöm

[ Szerkesztve ]

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#7231) nbware válasza Sickboy25 (#7230) üzenetére


nbware
(senior tag)

én azt használom, amit a windows 10 felismert autómatán.

Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7

(#7232) Mottie válasza Sickboy25 (#7230) üzenetére


Mottie
(őstag)

Nálam ez van fent (nincs gondom vele):

Be Victorious!

(#7233) nbware válasza Mottie (#7232) üzenetére


nbware
(senior tag)

Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7

(#7234) Gallas


Gallas
(csendes tag)

Sziasztok!

Ugyanezzel a wifi-s problémával küzdök, mint Sickboy25. Hihetetlen frusztráló, hogy majdnem 10percenként eldobja a wifit, és kb 1perc míg újra visszacsatlakozik. Ráadásul valamikor bekapcsolásnál alapból, nem tud csatlakozni a hálózathoz, így újra kell indítanom. Majdnem minden 2-3. bekapcsolásnál van ez. Raktam fel már többféle drivert, de sztem továbbra is a windows-ét használja, ha betallózom neki a mappát eszközkezelőben, akkor se változik. Ha törlöm a driverét eszközkezelőbe, kb 1perc alatt újrafelismeri a windows és már hozzá is adja az eddig használt broadcom-os drivert.
Próbáltam betallózni drivernek a nem kompatibilis eszközök listájából az: intel centrino wireless-n 2200at, de egyből befagyott a kép, és meghalt a windows. Ráadásképp újraindítás után már el se indult, megállt a windows emblémánál. Csökkentett módba kellett visszaállítanom a drivert, hogy egyáltalán elinduljon a rendszer. De ahogy látom valakinek a broadcomos windows által felrakott is jól működik. Szóval tanácsot, megoldást kérnék, hogy tudnám ezt megoldani.
Válaszokat előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

(#7235) lenovo90


lenovo90
(újonc)

Sziasztok!
Lenovo Y570A notebookhoz szeretnék új lcd szalagkábelt rendelni. Kérlek írjátok meg honnan érdemes megvásárolni (lehetőleg kedvező áron).
Köszönöm.

(#7236) Sickboy25 válasza Gallas (#7234) üzenetére


Sickboy25
(addikt)

Hali

Neked megoldódott? Mert nálam nem és már nagyon kezdem unni! Win7-nél semmi baja nem volt, Win10-zel meg fos!

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#7237) 52utas


52utas
(csendes tag)

Üdv

Van egy Lenovo Y582 notebook állandóan gond van a grafikus kártyával és a drivere ki mi tud ajánlani, és nagy felmelegszik a gép és utána kikapcsol

Köszi a segítséget előre is Feri

(#7238) Sickboy25 válasza 52utas (#7237) üzenetére


Sickboy25
(addikt)

Hali

Kitisztítva mikor volt?

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#7239) nbware válasza Sickboy25 (#7236) üzenetére


nbware
(senior tag)

nálam már nincs ilyen probléma, régebben volt, de kicseréltem a routert, azóta megoldódott.

Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7

(#7240) Sickboy25 válasza nbware (#7239) üzenetére


Sickboy25
(addikt)

fasza... a router tök új és a többi eszközön jó! Marad a szoftvercsere! De nekem sem volt addig, amig nem váltottam win10-re!

[ Szerkesztve ]

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#7241) nbware válasza Sickboy25 (#7240) üzenetére


nbware
(senior tag)

nekem is a többi eszközön minden jó volt, csak a laptopon nem, aztán szerencsére tönkrement így kénytelen voltam venni másik routert és megjavult :)

Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7

(#7242) A megváltó


A megváltó
(tag)

Nekem is kompatibilitási problémám van router és laptop között.Netgear wndr3700 vs y580 de ha lejjebb vettem a sebességet wifin 54mbps re akkor meg jó.10 mbps a netem szóval egyenlőre még elég:)

y580 (I7 3610QM, 8GB, GTX660M, 1TB, HD) There is no fate but what we make

(#7243) Classius


Classius
(aktív tag)

Sziasztok!
2012 decemberében vásárolt Lenovo Y580-as Laptop, i7-es procival, 1366x768-as képernyővel, 120gb-os msata ssd-vel, 4+4 GB RAM-al,Geoforce GTX660m 2GB videókártyával, 1TB HDD-vel minden gyári alkatrészével és sértetlen továbbá megkímélt állapotában úgy néz ki eladóvá válna, szerintetek mennyit kóstálna? Állapotára nagyon vigyáztam, tulajdonképp semmi baja nincs, egyszer sem volt vele semmi gond, 2015 decemberében újrapasztáztattam szakemberekkel. Eladási oka egyszerű, szeretnék egy naprakészebb, gamer laptopot vásárolni újonnan.

“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

(#7244) A megváltó válasza Classius (#7243) üzenetére


A megváltó
(tag)

Szerintem olyan 170-180 ezerig még eladható, de van erre fórum ahol laptop beárazásokkal foglalkoznak itt a ph-n

y580 (I7 3610QM, 8GB, GTX660M, 1TB, HD) There is no fate but what we make

(#7245) Mottie válasza A megváltó (#7244) üzenetére


Mottie
(őstag)

Már nincs :(

Nekem a karcos, német billesre mondtak 135-150k-t.

Be Victorious!

(#7246) nbware válasza Classius (#7243) üzenetére


nbware
(senior tag)

milyet vennél? van már jelölt és mennyiért vennél?

Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7

(#7247) Classius válasza A megváltó (#7244) üzenetére


Classius
(aktív tag)

Köszönöm!

nbware
Hát... Talán a Lenovo y50-70, a GTX960M 4GB-os, FHD-s verzióra gondoltam. ahogy nézem az 300-ba belefér Laptopszalonnál, de az a baj nem nagyon találok róla használható tapasztalatokat. Szerintem azzal megint kihúznám 3-4 évig.

“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

(#7248) Classius válasza Classius (#7247) üzenetére


Classius
(aktív tag)

Az y50-70 topicját olvasgatva nem vagyok felhőtlenül elragadtatva, sokan panaszkodnak rá.

“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

(#7249) Mottie válasza Classius (#7247) üzenetére


Mottie
(őstag)

Én gamer notiból csak ASUS G szériát vennék. Szerencsére viszont nem kell már a mobilitás, úgyhogy PC-re váltok.

Be Victorious!

(#7250) Vigneau válasza Mottie (#7249) üzenetére


Vigneau
(nagyúr)

Egyetértünk, én is G551JW-re váltottam végül. :K

Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.