Hirdetés

2021. január 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6501) Impressa válasza kalozhun100 (#6500) üzenetére


Impressa
őstag

Milyen hibák? Mióta van meg a gép? ha régóta, akkor elég érdekesen fognak „nézni rád”, hogy miért most jelzed feléjük a problémádat...

(#6502) kalozhun100 válasza Impressa (#6501) üzenetére


kalozhun100
őstag

Pl. ütődés az alun, ilyen pontok, olyan mintha a festés lejött volna, meg a szélén ahol a ledek vannak lekoptak a jelek, meg körbe meg van ütődve, a szervízben cseszték még össze. Meg a billentyűzet nyikorod. Annak a leragasztását nem lehet gariban elintézni?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S7 Edge

(#6503) Dealer95 válasza kalozhun100 (#6502) üzenetére


Dealer95
őstag

Ha nem tudod bizonyítani, hogy a szervizben történt, esélytelen.
Hisz ha használatból eredő a dolog (ütődés, kopás), akkor nem fogják cserélni.

A bill. nyikorgásra talán van esély.

[ Szerkesztve ]

Az értékeléseket már nem gyűjtöm! #### www.instagram.com/_mod_95_

(#6504) satz18


satz18
őstag

Kicsit sikerült beparáznom a melegedő mSATA SSD miatt, úgyhogy a ma reggelem a garancialevél hisztérikus keresésével indult, de utána megnyugodtam, hogy van rá 3 év gari, amiből még 2 vissza van, úgyhogy halálos nyugalmoban fogom tovább főzőcskézni az SSD-met. Egy HDD-t már elfogyasztott a gép, kívácsi vagyok mikor lesz folytatása. ;]

Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3

(#6505) vagabor válasza satz18 (#6504) üzenetére


vagabor
aktív tag

Szintén a második hdd-t fogyasztom, és az msata ssd melegedése is elég parás. Még ha garis akkor sem akarom hogy megfőjön, de ami a legjobban aggaszt hogy üresjáratban, egyszer csak felmegy plusz 10 fokot?!?

Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit.-- Bf3/4: hu_DieselX, SC: JayWalkeR_hu

(#6506) Svidii


Svidii
csendes tag

Miért fogyasztott nálatok vinyót? Mi történt?

Hackintost próbált rá tenni valaki? (szabad erről beszélni itt egyébként?)

(#6507) Feenyx válasza Svidii (#6506) üzenetére


Feenyx
aktív tag

Wulfgar78 tud neked ebben a témában segíteni. Ő használt a gépén Hackintost. Viszont nem egyszerű a telepítése és cserébe a wifid sem fog működni és a gtx660 sem.

(#6508) satz18 válasza Svidii (#6506) üzenetére


satz18
őstag

Rossz a hűtés elrendezése, és tartósan extrém magas hőfoknak volt kitéve. Meg valszeg maga a HDD is valami hibás széria volt, kb mindenkinek ugyan az a jellegzetes kattogó hang volt.

Amúgy most néztem játék alatt: CPU 93 fok, GPU 92 fok, HDD 60, SSD 60 fok. Mindez ágyban, a hasamon. Annyira nem is rossz, sztem még ráérek a pasztázással.

Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3

(#6509) wolfman


wolfman
veterán

Van itt valaki aki vágja a OneKey Recovery funkciót töviről hegyire? Azzal lenne egy kis beszédem. :)

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#6510) WhiteHawk24 válasza wolfman (#6509) üzenetére


WhiteHawk24
tag

Én használtam már, de mit értesz értesz az alatt, hogy töviről hegyire?
Írd le a kérdésed, úgy előrébb leszünk! :)

i7-4790K, Fatal1ty Z97X Killer, 16GB 2400MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Beast CL11, Gigabyte GV-N1660GAMING OC-6GD; Lenovo Y580

(#6511) modflow


modflow
addikt

Az nVidia vezérlőpultban hogy lehet azt elérni, hogy ne csak a 3D beállítások legyenek ott, hanem a többi is?
display, stb.

(#6512) modflow


modflow
addikt

Mindezt azért kérdezem, mert a PC-ről szeretnék BD50 -es 3D-s filmet lejátszani Panasonic 3D TV-n és az Istennek se akar jó lenni. Azt mondták, hogy nVidia 3DTV play -t kellene felrakni, de ahhoz meg azok a menüpontok is kellenének, na nekem meg olyan nincs. A CyberLink PowerDVD -vel ugyan lesz 3D kép a TV-n, de oldalt nem viszi ki a képet a képernyő széléig, hanem kis sávot lehagy és látszik, hogy a 3D-s kép is szellemképes. Egy sima SBS szép a multimédiás lejátszóról, de a BD50 3D-t szeretném kipróbálni.
Tudnátok segíteni?

(#6513) Classius


Classius
aktív tag

Sziasztok:)

Az y580-as laptopom rátudom valamiféle módszerrel kötni ilyen befogadásra képes TV-re?

Gondolok itt vmi átalakító kábelre, ami a HDMIből vagy VGA-ból csinál ilyet. Nem nagyon vagyok felvilágosult a témában, azzal is beérem ha átirányítotok valami másik topicba, bármiféle segítséget elfogadnék! Nagyon megköszönném ha kapnék valamiféle segítséget, további szép estét mindenkinek! :)

Tárgytalan, találtam rá kábelt, HDMI->RCA kell. A kérdés, hogy próbált már valaki hasonlót? Működőképes?

[ Szerkesztve ]

“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

(#6514) Svidii válasza satz18 (#6508) üzenetére


Svidii
csendes tag

A kattogó hang nálam is meg szokott lenni, ilyenkor mi történik? El nem tudom képzelni.

(#6515) wolfman válasza WhiteHawk24 (#6510) üzenetére


wolfman
veterán

Helyesbítek, nem a OneKey Recovery kell nekem, hanem a OneKey Rescue Enginering DVD. Ezt is használtad már?
Nem biztonsági mentést szeretnék csinálni és nem is vissza szeretném állítani egy korábbi pontra a rendszert, hanem a gyári lemezstruktúrát akarom visszaállítani (rejtett partíciókkal, rajta a visszaállító programmal + működjön a recovery gomb), mert a HDD le lett cserélve egy SSD-re, de szeretnénk, hogy működjön így is a funkció.

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#6516) satz18 válasza Svidii (#6514) üzenetére


satz18
őstag

A kattogás általában hideg indításnál jön elő. Ilyenkor eldobja a rendszer a HDD-t, és olyan mindha ott se lenne. Aztán, ha egy kevés ideig megy már a gép, kb 10 perc, addigra bemelegszik annyira a HDD, hogy ha újraindítod, már nincs kattogás, és fel is ismeri.

Sztem ez valami hőtágulási probléma, hogy az alap állapotból a hősokk miatt egy alkatrész deformálódott, ami ha ki van hülve, nem tud a helyére bemenni, és azért kattog. Aztán ha bemelegszik, akkor tágul annyit, hogy már jó helyre kerül és működik. Lehet hülyeség, de mása nem tudok gondolni. Tesóm hónapokig nem kapcsolta ki a gépét e miatt, de aztán csak kicserélte a vinyót. Én egyből szervízbe küldtem amint kijött a hiba. Ott cserélték vadi újra.

[ Szerkesztve ]

Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3

(#6517) WhiteHawk24 válasza wolfman (#6515) üzenetére


WhiteHawk24
tag

Régen szórakoztam vele, de én úgy emlékszem, hogy ha kiírod 3 DVD-re az alap rendszert, akkor "telepítésnél" ő visszaállítja a partíciókat, és úgy fog kinézni, mintha most bontottad volna ki a laptopot. Talán még a "D" meghajtót is visszacsinálja, de erre nem esküszöm meg.
Az biztos, hogy nem lehet a "telepítésnél" meghajtót választani, de ha csak egy meghajtód van akkor nem lesz gondja vele.

i7-4790K, Fatal1ty Z97X Killer, 16GB 2400MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Beast CL11, Gigabyte GV-N1660GAMING OC-6GD; Lenovo Y580

(#6518) wolfman válasza WhiteHawk24 (#6517) üzenetére


wolfman
veterán

Az SSD mellett másodlagosnak benne van a HDD is, de azt kiszedjük ha kell.
Már az eredeti rendszerről nem tudunk képet készíteni, mert töröltünk mindent róla, új rendszer van.
Azt nem tudom, hogy visszaállításkor lehet variálni a partíciók méretét? Kötötten ugyan akkora partíciókat hoz létre utána? Csak mert 1Tb-os HDD után most az SSD 128Gb. Nem okoz ez gondot? Meg nekünk elég lenne egy C meghajtó, D nem kell.

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#6519) WhiteHawk24 válasza wolfman (#6518) üzenetére


WhiteHawk24
tag

Hajajj...
Törölted az eredeti rendszert és nem csináltál róla másolatot? Az OEM rejtett partíció még megvan? Ha igen rakd fel a mostani rendszerre a programot, és írd ki 3 DVD-re az eredeti rendszert. Ha nincs OEM és DVD-n sincs meg, akkor bukta a gyári Windows.
Egyébként mit akarsz elérni? Az SSD-n legyen a gyári Windows? Minek?
Nekem most a gépem úgy néz ki, hogy az SSD-n van egy saját Windows. A HDD-n 100GB-ot elkülönítettem, és azon van a gyári Windows. Erre rakom az évente 1x használatos programokat, és ha kell újrahúzom a programmal gyorsan, nincs rajta semmi fontos. A HDD maradék része meg "D" maghajtóként adattárolás. (AZ OEM partíció is rajta van)

i7-4790K, Fatal1ty Z97X Killer, 16GB 2400MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Beast CL11, Gigabyte GV-N1660GAMING OC-6GD; Lenovo Y580

(#6520) satz18 válasza wolfman (#6518) üzenetére


satz18
őstag

Sztem, ha a HDD rejtett partícióját is törölted, akkor a bulinak itt vége is van. Kivéve persze, ha neked is elkezd kattogni, és gariba kapsz új vinyót.

Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3

(#6521) wolfman válasza WhiteHawk24 (#6519) üzenetére


wolfman
veterán

A gyári Windows most másodlagos. A lényeg, hogy az az oprendszer legyen az SSD-n amit én akarok és arra működjön a OKR gomb a laptopon! Hiszem nem oprendszer függő, hogy mit ment ki meg vissza, hanem partíciót ment tudtommal.

Vissza lehet állítani a rejtett partíciókat is, ez ezer százalék, van rá program, ami nem a OneKey Recovery, hanem a OneKey Rescue Engineering DVD, de az internet nem dúskál ennek fellelhetőségében Lenovo publikáció hiányában, ugyanis szeretnék megtartani ezt a tudást maguknak. De ez is megvan már, csak a használatáról kéne infó. Láttam pár ember belefutott már ebbe a helyzetbe itt PH-n, csak mindig azt a választ kapják, hogy 'azt már úgy nem lehet visszacsinálni'. De lehet, még youtube videó is van róla, csak tudni szeretném, hogy mit miért csinálnak benne.

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#6522) Svidii


Svidii
csendes tag

Ez a HDD kattogás nekem nagyon misztikus, ugyanis semmi problémám nincsen vele!
Illetve hosszan tartó megterhelésnél kattan egyszer, esetleg X idő múlva még egyszer, de közben tökéletesen teszi a dolgát. Nálam semmi egyéb hibajelenség nem ütötte fel a fejét.

(#6523) WhiteHawk24 válasza wolfman (#6521) üzenetére


WhiteHawk24
tag

Minek neked az a gomb? :DDD

Viccet félretéve, nem értem a problémádat. Rakj egy rendszert az SSD-re és utána telepítsd a OneKey Recoveryt. Nem hiszem hogy a OneKey Recovery csak a gyári rendszeren működik normálisan. Nekem jelen pillanatban mindkét meghajtómon a gyári rendszer fut, és az SSD-n lévő rendszer is látja a HDD rejtett partícióját.
Ha valakinek az mSatas SSD-jén saját Windows van, és nem működik a OneKey Recovery az jelezze!
De ha csak simán a rendszeredet akarod lementeni, arra sok más jobb program is van, igaz az a külön gomb akkor nem fog működni.

i7-4790K, Fatal1ty Z97X Killer, 16GB 2400MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Beast CL11, Gigabyte GV-N1660GAMING OC-6GD; Lenovo Y580

(#6524) wolfman válasza WhiteHawk24 (#6523) üzenetére


wolfman
veterán

Pedig kifejezetten az a külön gomb lenne a lényeg! Ha már több mint 300eFt volt a lapos, akkor funkcionáljon rajta az utolsó mikrokapcsoló is. :)
Mondjuk a OneKey Recovery programot nem használtuk még, de ez, ha megcsinálom azt a sok DVD-s mentést (állítólag RW lemezzel nem működik), akkor az aktuális oprendszerrel együtt a teljes meghajtót (rejtett partíciókkal együtt) újrarakja, hogy utána a gomb megnyomásakor a C partíciót visszaállítja a lemezek elkészítésekor mentett állapotára?

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#6525) WhiteHawk24 válasza wolfman (#6524) üzenetére


WhiteHawk24
tag

Én szökő évente egyszer használom azt a gombot, de ha neked kell... :D

2 opció van: vagy a gyári állapotot írod ki 3 DVD-re (4-et mond, nekem 3-ra rárakta), vagy egy általad mentett állapotot ír ki DVD-re. (Adatmennyiségtől függően ez akár 100 DVD is lehet!)
Nekem csak a gyári állapot van kiírva, és egyszer legyalultam a HDD-t és visszaraktam, és akkor nekem minden partíciót (C, D, OEM) visszarakott.
Szerintem az általad mentett és kiírt rendszernél is visszarakná őket!

Viszont vár egy kicsit virtuális gépre gyorsan felrakom a gyári állapotot, és megnézem mit csinál akkor, mert már rég csináltam ezt és nem mondom 100%-ra a dolgokat!

i7-4790K, Fatal1ty Z97X Killer, 16GB 2400MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Beast CL11, Gigabyte GV-N1660GAMING OC-6GD; Lenovo Y580

(#6526) WhiteHawk24 válasza WhiteHawk24 (#6525) üzenetére


WhiteHawk24
tag

Sajnos nem tudtam felrakni, valószínűleg nem nem teszik neki a virtuális környezet.
Vagy vársz valaki más válaszára, vagy elég az én emlékem és elhiszed nekem, hogy a visszaállításnál az összes partíciót létrehozza újból!

i7-4790K, Fatal1ty Z97X Killer, 16GB 2400MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Beast CL11, Gigabyte GV-N1660GAMING OC-6GD; Lenovo Y580

(#6527) wolfman válasza WhiteHawk24 (#6526) üzenetére


wolfman
veterán

Nem akarok mentegetőzni, de nem nekem kell, hanem bátyámnak. Én valszeg leszarnám az ilyen puccolós funkciókat. :)
Viszont ha úgy csináltuk meg, hogy egy darab C meghajtó van az SSD-n, akkor is csinál D-t visszaállítás után? És a meghajtók méretét én meg tudom adni vagy automatikusan magának beállítja? Csak mert előbbi lenne jó opció nekem.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#6528) WhiteHawk24 válasza wolfman (#6527) üzenetére


WhiteHawk24
tag

De minek akartok az SSD-re visszaállítást csinálni? Nem úgy volt, hogy nem érdekes a gyári rendszer csak maga a gomb működjön? Egyéngént ez a One Key Recovery csak arra jó, hogy a gyári rendszert visszaállítsd. Utólagos mentésre nem ajánlom! Ha nem a gyári rendszert használod az SSD-n teljesen felesleges!
Egyébként meg a visszaállítást mindig a HDD-re fogja csinálni, ha az SSD-re akarjátok le kell fizikailag kötni a HDD-t! És visszaállításnál csinál egy 20GB-os OEM partíciót, rendszerindító partíciót (100-200MB), egy talán 5GB-os "D" partíciót (driverek vannak rajta), a maradék hely meg a "C" lesz.
Meghajtók méretét valamilyen szinten utólag is lehet a Windowsban állítani, de csak óvatosan!

De ajánlom a "Reflect" nevezetű programot, én azzal klónoztam a meghajtókat, és a méretet is lehet szabályozni vele!

i7-4790K, Fatal1ty Z97X Killer, 16GB 2400MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Beast CL11, Gigabyte GV-N1660GAMING OC-6GD; Lenovo Y580

(#6529) #35090688 válasza wolfman (#6527) üzenetére


#35090688
törölt tag

Én Macrium Reflect progival klónoztam egy 256-os SSD-re az eredeti, 1 TB-os HDD tartalmát. Természetesen a C meghajtó kisebb lett (kb. 190 GB), a többi rejtett + helyreállító + Isten tudja mire való partíció változatlanul került át. És tökéletesen működik a recovery gomb.

Ja, még hozzátartozik a történethez, hogy nekem gyárilag nem működött a recovery gomb. Csinálnom kellett egy komplett visszaállítást más módszerrel, ezt követően már működik a recovery gomb is úgy ahogy kell. Mániám volt, hogy mindeközben megőrizzem a gyári partíció-struktúrát, és az előtelepített windowst.

[ Szerkesztve ]

(#6530) wolfman


wolfman
veterán

A OneKey Recovery milyen formátumban menti el a rendszerképet? Gondolom nem ISO (és nem is kezeli), hanem van saját formátuma.

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#6531) WhiteHawk24 válasza wolfman (#6530) üzenetére


WhiteHawk24
tag

.wsi a formátuma.
Szerintem sem kezeli más program.

i7-4790K, Fatal1ty Z97X Killer, 16GB 2400MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Beast CL11, Gigabyte GV-N1660GAMING OC-6GD; Lenovo Y580

(#6532) wolfman válasza WhiteHawk24 (#6531) üzenetére


wolfman
veterán

WSI to ISO converter! :D
Haverom szokott rákeresni ilyen lehetetlen formátumokat konvertáló programokra nagy sikerrel, aztán amilyen mákja szokott lenni, most is találna ilyet! :) Bár nincs rá szükségem.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#6533) WhiteHawk24


WhiteHawk24
tag

De cifrát fogok kérdezni! :DDD
Meg lehet valahogy oldani, hogy a gép (Y580) kikapcsolt, illetve alvó állapotban, kikapcsolja az USB2-es portok áramellátást, de az USB3-as portokon maradjon bekapcsolva? :F

i7-4790K, Fatal1ty Z97X Killer, 16GB 2400MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Beast CL11, Gigabyte GV-N1660GAMING OC-6GD; Lenovo Y580

(#6534) Svidii válasza WhiteHawk24 (#6533) üzenetére


Svidii
csendes tag

Nem hiszem, mivel az USB3.0-ás portokat külön chip biztosítja. De szerintem az USB2.0-s portok sem tudnak áram alatt maradni ilyen esetben, bár nem vagyok benne biztos.

(#6535) WhiteHawk24 válasza Svidii (#6534) üzenetére


WhiteHawk24
tag

Ha kikapcsolom a gépet valóban nincs áram alatt, de ha csak altatom akkor kap áramot pl. a telefonom töltődik.
De arra jöttem rá, hogy ha kikapcsolom nem is kell áram sehova, így csak annyi kéne, hogy altatás alatt kapjanak áramot az USB3-as portok, de az USB2-es ne!

i7-4790K, Fatal1ty Z97X Killer, 16GB 2400MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Beast CL11, Gigabyte GV-N1660GAMING OC-6GD; Lenovo Y580

(#6536) Mazsika válasza Impressa (#6489) üzenetére


Mazsika
őstag

Szia!

Rendeltem M2x4-as csavart de vékonybele... rendeltem már m3x4est is de az sem jó! ilyenkor mi a teendő???
:U

Dáccsika

(#6537) Feenyx válasza Mazsika (#6536) üzenetére


Feenyx
aktív tag

Vékony? Inkább rövidnek kellene lennie mert M2x6 kell bele. Én is ilyet raktam és jó lett, bár én bementem egy számtech boltba ahol van szerviz, és kértem tőlük :D

(#6538) Impressa válasza Mazsika (#6536) üzenetére


Impressa
őstag

Szia!

Neked különleges géped lehet - hétfői, vagy pénteki szerelésű ;] :U - M2-es vékony bele, ok. És mi van az M3-sal, nem megy bele? Innentől kezdve, lehet M 2.2, 2.3, 2.5, 2.6-os méretű is... akkor próbálgatni kell, mert így nem lehet ezek után meg mondani pontosan, hogy milyen méret kell bele. :U

Feenyx +1 :D

(#6539) bmarc


bmarc
csendes tag

Üdv. Biztos volt róla szó, csak én nem találom a megoldását.... Tehát az lenne a helyzet, hogy van egy y580-am és a beépített mikrofont egyszerűen képtelen vagyok normális működésre bírni... Minden illesztőprogramot, drivert tudja a halált telepítettem már, most jelenleg a legujabb realtek dh audio driver van fent, de így se működik. Annyi a jelenség, hogy folyamatosan zúg és amit mondok azt kb akkor se lehet érteni ha ordibálok 3 cm-ről a mikrofonba, akkor is csak annyi jön le, hogy ott mondtam valamit... a jelszintet ilyeneket állítgattam azzal csak a zúgás hangereje nőtt meg azonkívül semmi más... Valaki tud erre valamit, mert nem gondolom, hogy a mikrofon lenne a hibás, de mivel sok ilyen problémát találtam az interneten( és konkrét megoldást sehol nem találtam ami nekem is segített volna), így bízom abban, hogy ez csak valami beállítási dolog... Előre is köszi. ( win 7 ultimate van a gépemen)

(#6540) Svidii


Svidii
csendes tag

Sziasztok!

Y580 esetében másnál is előfordul, hogy gépelés közben berezonál az optikai meghajtó? Tehát minden egyes billentyűleütésre a meghajtó mozgó része ugrik egyet, és ennek hallható a hangja. Mindez persze üres állapotban, lemezzel nem próbáltam még.
Én papírzsepit szoktam alá rakni, vagy kicsit meglökdösöm. Egyéb praktikák, esetleg egy permanens megoldás? (szeretném meghagyni a meghajtót)

(#6541) feco93


feco93
tag

Sziasztok

Ma indításkor volt egy ilyen kék halálom:

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038

További információk a problémáról:
BCCode: 3b
BCP1: 00000000C0000005
BCP2: FFFFFA8000000000
BCP3: FFFFF88009E9E310
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1

A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\040614-7753-01.dmp
C:\Users\Feco\AppData\Local\Temp\WER-14352-0.sysdata.xml

Esetleg valakinek valami ötlet? Hogy többet ne forduljon elő?

Köszi:
Fecó

(#6542) nbware válasza feco93 (#6541) üzenetére


nbware
senior tag

ez így semmit nem mond, mivel pont a fontos infók a dump fájlban vannak :)

Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7

(#6543) feco93 válasza nbware (#6542) üzenetére


feco93
tag

Bocsánat
Link

(#6544) nbware válasza feco93 (#6543) üzenetére


nbware
senior tag

két dolog lehet:
1. driver miatt csinálta
2. hardver miatt csinálta

Frissítsd az összes drivert, ha ezután is csinálja, akkor hardver baja van! így hirtelen jobb ötletem nincs.

Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7

(#6545) feco93 válasza nbware (#6544) üzenetére


feco93
tag

Köszönöm szépen frissítek mindent azt majd kiderül :)

(#6546) Armis


Armis
tag

Sziasztok!

Y570-be telepítettem egy mSata Samsungot, rá friss OE win7 64 bittel, friss nVidia Experience-szel, mégis leállításnál fagyogat, konkrétan a leállítás feliratnál. Viszont tegnap win update-nél a Rosszindulatú fájlokat kereső progi telepítésénél is fagyott a gép.
Eseménynaplóban mit kell nézni? Mert nem látok okot a fagyásra, ami hibákat ír, az mind a nyomógombos leállításra vonatkozik, legalábbis zömmel.
Ha a leállítás feliratnál fagy le, akkor nem kapok Normal mode és Safe mode választó képernyőt, egyébként igen.
Még az elején van a rendszer, telepítsem újra?

(#6547) Feenyx


Feenyx
aktív tag

Sziasztok!

Nektek mennyire recseg-ropog a zsanér? Nekem kinyitásnál, becsukásnál szokott többször is recsegő hangot adni, főleg végállapotban amikor kinyitom teljesen a kijelzőt. De nem folyamatosan adja ki a hangot miközben nyitom ki, hanem így egyet-egyet kinyitás közben.
A másik észrevételem, hogy ha a csukló támaszon tartom a kezem gépelés közbe akkor egy kicsit/minimálisat elkezd "himbálózni" a fedlap.Kezd tönkre menni a zsanérom? Mennyire lehet ez garanciális probléma?

(#6548) Impressa válasza Feenyx (#6547) üzenetére


Impressa
őstag

Szia!

Egy próbát megér a dolog, de nem hinném, hogy ezt bevállalják neked gariban. Sajnos a zsanérodnál lesz gond, valószínűleg az idomok nem tartanak erősen, ezért a holtjáték. Fárad a műagyag, azaz deformálódik idővel. :)

(#6549) Feenyx válasza Impressa (#6548) üzenetére


Feenyx
aktív tag

Hát remélem, hogy foglalkoznak vele, mert rájuk zúdítok akkor valamit. De úgyis csak májusban tudom visszaküldeni mert még szorgalmi időszakban szükségem van rá, meg amúgy is iszonyat lassú a szervizelésük most... Ilyen drága egy noti, és 1 év után így leamortizálódik, pedig vigyázva van rá mint a hímes tojásra... Nem tudom elhinni, hogy mindig ilyen gépet kapok ki.

[ Szerkesztve ]

(#6550) Impressa válasza Feenyx (#6549) üzenetére


Impressa
őstag

Ne vedd készpénzek, amit írtam, csak jobb felkészülni a legrosszabbra, utána már csak pozitív csalódás érhet. Sajnos az ár nem mindig tükrözi a minőséget (kltsg hatékonyság), design sokkal fontosabb, mert úgy is az alapján fogsz dönteni - persze a tudása is fontos szempont - Én is vigyázok rá, amennyire csak lehet, de nekem a kijelző nyikorog, ropog nem kicsit. 8 éves notinak nincsen ilyen hangja...

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.