Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6284) Classius


Classius
aktív tag

Üdv! Csak érdekesség képpen írom le, a napokban mi történt. Mivel IdeaPad családról van szó, így az itt lévőket is érintheti :)
Nővérem Lenovo IdeaPad G580-as gépének töltője egyik napról a másikra meghalt, a gép augusztusi (tehát jótállás van rá), eddig semmi probléma nem volt se vele se a töltőjével. A meghalást megelőző este volt egy kisebb áramkimaradás, arra gyanakszom, az okozhatott valami galibát a töltőben. Ma hívtam fel a 06-80/987-425 -es szervíz számot ami a jótállási papíron van, de ez az elérhetőségük megszűnt, átirányítottak a 061/ 81-55-685 -as telefonszámra, ahol nagyjából 5 perces beszélgetésben ismertettem a problémát, kértek egy elérhetőséget, telefonszámot, e-mail címet, aztán közölte velem, hogy 5 munkanapon belül küldenek ingyen egy másik töltőt. Kellemes meglepetés volt számomra, ugyanis azt hittem, a töltőre nem vonatkozik garancia, ezek szerint tévedtem. :)

“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.