Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6052) Classius válasza kalozhun100 (#6046) üzenetére


Classius
aktív tag

Amiket írtam azokra tippelek, de szerintem biztos nem teljesen tiszta a rendszered. Nekem is van vírusírtó a gépemen (eset) viszont mikor lefuttattam a viprerescue-t kapásból talált 13 kártevőt anno. Az avastról tudom hogy nem a legjobb progi, de hát kinek mi.
Anno én is belassulásra lettem figyelmes indításnál, minden egyes boot idő megnőtt. Ez odáig fajult pár nap után, hogy a rendszer már bejelentkezéskor befagyott, ha sikerült is belépnem a windows-ba akkor pedig már használhatatlan lett. Gőzöm sem volt mi okozhatta a dolgot, de biztonság kedvéért le akartam futtatni egy vírus tesztet, az eset-et pedig nem bírtam elindítani mert lefagyott a gép egyből. Safe módban indulva internet hozzáféréssel sikerült letöltenem a Viprerescue-t és egyből elindítottam, hát igen szépen lepucolta a nem kivánatos dolgokat, mint utólag kiderült, ez volt a probléma forrása.

(#6045) vagabor
Valóban, és amilyen egyszerű, olyannyira jól működik. :)

“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.