Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5022) icons válasza Impressa (#5021) üzenetére


icons
addikt

nVidia Control Panel / Help / System Information-nál is elérhető egyébként ezek nagy része.

Azzal meg egyetértek, hogy win8 tökéletes, nem kell oda win7! (a start menü visszaszerzésére is van lehetőség, onnantól kezdve pedig semmilyen jelentős hátránya nincsen, ellentétben az elképesztően hasznos előnyeivel)

FHD vs. nem FHD: én nem láttam még ebből a notiból FHD-st, de rendkívül sok kapható! A sima HD képe egyértelműen nem olyan szép, mint amit az ember el tudna képzelni, de hosszútávon megszokja (már csak ilyenek vagyunk), illetve kevesebbet fogyaszt (valamennyivel biztosan), a játékok min 40%kal jobban futnak (97%kal több pixele van, és pl ezen logout cikk alapján a játékok nagy részében kijelenthető), illetve ha nem FHD tartalmakat nézel, akkor szerintem jobban néz ki rajta (pl natív felbontásnál nem kell helyenként kitölteni a pixeleket. De egyébként ebben nem vagyok biztos. Majd utánajárok, hogy pl 1366*768as videó ezen a felbontású képernyőn szebb vagy FHDn (szerintem natív felbontáson élesebb lesz)).
Viszont az FHD eszméletlenül szép lehet. Haverom 17,3"os laptopján láttam legkisebb méretben és elképesztő (meg talán retinás Maceken). Az egyedüli döntő érv a játék lehet. Ha az nem játszik (haha:D), akkor egyértelműen FHD.
Csak gondoltam megosztom a véleményemet, remélem nem lesz flame war:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.