Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mindig próbálom alakítani a helyet úgy a vitrinekben meg a polcokon, hogy legyen.
Mondjuk mostanában nem fogok ráérni belekezdeni, hétvégente mindig lesz vagy szülinap vagy mozizások, hétköznap meg kerékcsere, majd a másik kocsival szerelőhöz meg műszakira, úgyhogy ezek egyelőre maradnak dobozban.
-
Elmör
őstag
Mai "friss" szerzemények.
-
Elmör
őstag
Nézegettem én is Alzát, de olyan hú de nagyon akciós szett ami érdekelt volna nem volt sajna.
Közben befejeztem C-3PO-t, kész a trió. magassúguk miatt csak a polc tetejére tudtam őket felrakni, 170cm magasan, nem annyira néz ki jól, mint itt lent az asztalon, de ott nem maradhattak.
-
Elmör
őstag
A Milano "felszállt" végre. Már jó pár hete megvettem, de ehhez azért több idő kell, most tudtam rá szánni kb 8 órát. Nekem funkcionalitásra jobban tetszik, mint a Benatar, szép nagy lett ez is.
-
Elmör
őstag
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
Be is húztam egy Darth Vader sisakot 18700-ért, mert ugyan egy barátomnak vettem már szülinapjára, de magamnak még nem. 20K alatt ezt jó vétel szerintem.
-
Elmör
őstag
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
Nekem építésre tetszett, nem volt annyira repetitív, mint mondjuk a bosszúállók tornya, ahol a sok ablakos részt kellett már 8-adszorra összerakni. A forgathatóság csakis akkor működik ha nincs talpon, persze ez a valóságban is így lenne, olyan szépen forog, mint mondjuk a galaxis őrzőinek hajója a tartóján, csak itt ugye a kezed bele tud akadni.
Áprilisban nem vettem más legot, ha jól emlékszem, csak a bosszúállók tornyát, mert az is épp elég volt anyagilag.
-
Elmör
őstag
A hétvégi lebetegedés után ma végre volt erőm és kedvem kicsit legozni, úgyhogy megépült a kis T-6-os jedi shuttle. Ahsoka a sorozatban is nagy kedvencem volt, ezért 1 ideje már szerettem volna ezt a készletet megvenni, csak sajnos közben egy Foxpost raktárban még a nyáron eltűnt a csomagom amiben volt, úgyhogy hosszas huzavona után megkaptam a pénzemet (előre fizettem, na azóta semmit) és szerencsémre olcsóbb is lett közben a készlet.

#91524 Sliderxy: a 75379 készlet 30K körül van, csak a régebbi, igaz komolyabb készlet kerül közel 100K-ba. -
Elmör
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nagynak jó nagy, meg aki szereti ezt a vonalat annak tuti komoly darab, grat hozzá!
Nálam most egy kisebb épült, ismét Star Wars, a Láthatatlan kéz.
-
Elmör
őstag
Ma érkezett meg DPD automatába Allegroról csehektől 38K-ért C-3PO, ami úgy látom nagyon jó vétel volt, mivel most már csak a magyar eladótól lehet 44K-ért beszerezni (eselteg kuponnal kerek 40K-ért).
A DPD automata viszont olyan kicsi, hogy a doboz amibe beletették szinte beleszorult, autókulccsal tudtam csak kipiszkálni, úgyhogy tuti csuklottak mire kiszedtem.
-
Elmör
őstag
Elkészült a második F1-es autóm, a nagy Red Bull mellett azért látszik, hogy ezek a Speed champions és olyan jellegű autók mérete sem rossz, de azért a nagy az igazi.
-
Elmör
őstag
Nem bírtam ki hétvégéig, megépítettem ma.
-
Elmör
őstag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
R2D2 nagyon klassz volt építés alatt is, nem csak utána, tényleg egy olyan készlet amit élveztem.
-
Elmör
őstag
Összeraktam tegnap a T-rex-et, nagyobb lett, mint hittem, úgyhogy most elgondolkoztam rajta, hogy megveszem majd a párját is a Triceratopsot.
-
Elmör
őstag
Ezekkel már úgy érzem el leszek karácsonyig, Allegron néha ki lehet fogni egy-egy kuponkedvezménnyel a legolcsóbb árakat.
-
Elmör
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Köszönöm, igen a helyhiányra nincs sok megoldás, már gondolkoztam azon, hogy hátul a kertben összeütök egy kis kalyibát ahova a kisebb, kevésbé értékeseket ki tudnám vinni vitrindobozba, de azt a fa anyagot is inkább legora költeném.

Egyébként az nagyon tetszik a legoban, hogy működik az ügyfélszolgálat, ugyanis nem volt meg egy matricám a Marvel polgárháborús készletben és nem is a legotól vettem mégis 2 hét után küldtek egy egész ívet.
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
Nagyjából 1.5 éve kezdtem el újra legozni, előtte eltelt kb 25 év, gyerekkorom legoi sajnos nincsenek meg, de közel 30 készletet építettem meg ez alatt a 1.5 év alatt, viszont sehogy sem tudtam egy képre összerakni őket (Jabba hajója és a Bosszúállók tornya már eleve nagy), viszont egyik barátom unszolására most felkerült az összes üres doboz a konyhaszekrény tetejére, úgyhogy így látszik az, ami egyébként 2 vintinben, 1 könyvespolcon, 1 komódon és 1 asztalon van összerakva. Most nyáron ugyan kimaradt nagyjából 1 hónap, a nyaralás alatt semmit sem építettem, de tegnap a Végtelen kesztyű bekerült a gyűjteménybe. Vannak persze dobozok amik másik dobozokba kerültek bele, hogy elférjen jobban. Kell azt hiszem ezek után még 1 vitrint vennem, vagy polcot, mert megint nincs helyem sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mondjuk mostanában nem fogok ráérni belekezdeni, hétvégente mindig lesz vagy szülinap vagy mozizások, hétköznap meg kerékcsere, majd a másik kocsival szerelőhöz meg műszakira, úgyhogy ezek egyelőre maradnak dobozban.

LÁZ