Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Crus
addikt
Venném, ha nem lenne olyan ocsmány studos a teteje nagyrészt. A közepén levő fényes elemekkel világosan megmutatták, hogy lehetne az egész sisak sokkal gyönyörűbb. Nem így lett, 30 ezerbe nem fért bele. Mennyivel dobta volna meg, ha fényes elemekkel van fedve? 5k? Nem hiszem, hogy több. Trehány, igénytelen készlet, ez is sok érte számomra.
Magánvélemény. -
Zotyipotyi
tag
Április elején elég jó áron volt Euronicsban (ahogy más Legok is, de akkor jeleztem is itt).
Én mondjuk még nem raktam ki, mert még nem tudtam eldönteni, hogy csak impulzus vásárlás volt, vagy tényleg van helye a sok SW készletem között (nem vagyok akkora Ahsoka fan és még van egy csomó 25. évfordulós készletem is, ami kirakásra vár).
Építésre izgalmas volt? Illetve mennyire van jól megoldva a forgathatósága? -
Sliderxy
senior tag
75379 -et rendeltem mellé, mert kapkodtam és azt hittem hirtelen, hogy az lesz a párja (új vagyok még ebben), aztán láttam, hogy igazából a fekete dobozos 75308 lenne a hozzá való. Lemondani már nem akartam, fiam örülni fog neki így is csak jobban mutatna együtt a két méretarányos. Hiába R2-t kb. mindenki szereti. De hogy 2x annyit érjen mint az "aranyembör".
-
Ahh ezt pont néztem én is, nagyon karajul néz ki. Én már kis készletekkel is csínján kell bánjak, fránya helyhiány miatt. Most a Bowsert is úgy tudtam elhelyezni a nappaliban, hogy az Ideas Micimackó meg a London Bus fel lett pattintva a legkisebb gyerek szobájába..
HUN_Sector: Piranha virág megvan, vmi kis Mario meg Peach kéne nekem is, de azoknak is elég elszállt ára van. Pedig azok is csinálnak vmit ha a Bowser platformra rárakja őket az ember.
guftabi96: kisfiam asszem ezért ölni tudna, nagyon jól mutat!
-
Llew
senior tag
A gyári készlet is nagyon jól néz ki szerintem, de itt van hozzá egy reddit mod, ami már majdnem tökéletes:

Meg egy hasonló rebrickable verzió, ami szintén jól néz ki,de sajnos külső tartószerkezetet igényel, ami sokat ront rajta:

-
Mozaart
aktív tag
Nagyon baba. Nekem az tetszik hogy elviekben ezek az upscale figurák egymashoz meretaranyosak nem?
Tehat C3PO, R2-D2, Battle Droid, Chewbacca, Ewok es még ha kimaradt valami
Tehat akinek megvan az osszes tokjo montazst tud osszetenni.C3PO es R2 annyira bekene huzni.. miota lattam kiallitva oket egyutt az Arenaban..
Tudom regen is volt Buildable széria de azok olyan bénák voltak a legtobbje szerintem. =) Ez a sok darabbol osszeaallo viszont nekem bejon.
Azt nem tudom hogy ki van e mondva h ez egy termekcsalad-e.
-
Szép gyűjtemény gratula hozzá! A helyhiánnyal majdnem mindenki küzd aki nagyobb készleteket (is) vásárol. Én most tartok pl ott, hogy a legkisebb gyerekhez ránolok fel pár dolgot a nappaliból, mert lassan az ősszel megindul nálam is a legoépítési szezon és nem fogom tudni hova rakni a kiállított darabokat..
balint82: nahh ide is ért a cucc, elfelejtettem írni. Patika állapotú a doboz, köszi mégegyszer, hogy posztoltad
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

LÁZ