Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Nem ellened szól és nem is vitaindítónak szánom, de nekem Alzával soha semmi bajom nem volt, most is csak azért reagálok erre, hogy kiemeljen, hogy szerintem az utóbbi évben messze a legjobb webáruház az összes közül, az éves Alza+ pedig a lehető legjobban elköltött párezer forint volt... Igaz, nem csak Legot rendeltem onnan, de szinte mindig minden megjött másnapra (ha éjjel rendeltem, akkor is), de ha nem, akkor végig informáltak. Rendkívül jó áron volt sok dolog és mindig tökéletes csomagolásban. A visszaküldés gond nélkül megy, ha szükséges, szerintem kifogástalan (pedig gyűlölöm a zöld kabalájukat
).
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fotók, videók mobillal
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Futás, futópályák
- Asztalos klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
).
LÁZ