Hirdetés
- aquark: A tökéletes karóra keresése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
-
94100 - 94001
96852 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-17 16:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Kevesebb mint 1‱ esélyt látok erre. 18 SW szett jött ki idén és ezek még csak a januáriak. Ha ebben az ütemben adják ki idén akkor pont megvan az átlagos 50 / év mint az elmúlt 5 évben.
Mi volt eddig a gyanú rá?
Sok témát elszántottak már és mindre igaz volt, hogy nem hozott akkora hasznot mint a többi egy időbe értékesített "téma". A SW ra ez tuti nem igaz. Bár most ami nagyon megy nekik az az afol (botanicals) de biztos jó pénzük van SW-ból is. -
manokaj
tag
-
balint82
senior tag
Zseniális ez a sushi restaurant.
-
Dareiosss
senior tag
-
tocsek18
senior tag
-
Dareiosss
senior tag
-
Dareiosss
senior tag
-
czanga
őstag
-
ripla
addikt
Luke Skywalker a Star Trekből, miután megérkezett a WH40K lánckardjával a csillagkapun át.
-
Throme
veterán
Grat! Jól néznek ki.
Gyűjtöm az SC autókat de az F1 kimarad.
Van már 3 versenyautó, dupla szettekből, jaguár és merci elektromos versenyautó modellje, és a mclaren. Igazából jól néznek ki, csak az F1-et nem szeretem annyira.Szerencsére vittek változatosságot ezeknek az autóknak az építésébe és most nem a matricákra gondolok
-
Courage_7
aktív tag
Nálam egy speed champions-os F1 autónál van ilyen, alzáról vettem. A lego oldalán akarnék igényelni új matricaívet, de a visszaigazoló email után kapok egy másik emailt, hogy törölte a rendszer az igényt, mert valószínűleg túl sok elemet akarok igényelni
Ez miért van, hívjam fel őket? -
sb
veterán
Van aki a dobozt is megtartja, van aki a matricát is összegyűri és kidobja. Ejj!

@umek
Nekünk is megvan, egyik kedvenc. Ebben a méretben egy ilyen nem Lego-barát, íves, összetett formát sztem nagyon jól sikerült hozniuk. És a színe is jó szvsz. -
tocsek18
senior tag
LEGO Pokemon Venusaur, Charizard and Blastoise Review
-
Elmör
őstag
-
ripla
addikt
-
maross
nagyúr
-
balint82
senior tag
Egy listaáron 40+ árú Lego matricaíve dobozbontás után.

-
Vistaboy
veterán
Elkészült az APXGP versenyautó, így most már teljes a Speed Champions Formula-1 gyűjtemény.

Most már csak Michael Schumacher és a Ferrari kell majd.

-
RapaNui1
senior tag
Egyetlen apró pici probléma van csak a BDP General Store készlettel, mégpedig az, hogy nem fér be az Ikeás Billy vitrinbe. Az épített alaplap túlságosan mély, így most majd helyet kell neki csinálnom a Liatorp szekrényben. Nem nagy gond, sőt nem is nevezném problémának, de a méretei miatt figyelni kell rá.
-
Elmör
őstag
-
Krajczi
tag
Egy Intersparba betérve 20 %-os kuponnal egész jó árakat lehet elérni. ÁK közeliek és így szállítási díjjal is spórolok, akkor már alul is múltam.
Én csak egy [link] 60486 - elektromos szuperautót szereztem be.
Ránézésre hasonlít a 60383 [link] és a 60448 [link] sportkocsira is, kiváncsi leszek, összerakva milyen. A városba jó lesz.Jól néz ki, tetszik. Találtam benne új elemeket. Ilyenkor mindig megállapítom, hogy így könnyű a valóságra egyre inkább hasonlító készleteket építeni, mint 35-40 évvel ezelőtt.
Ráadásul 14! stud hosszú az autó alapja, míg itt: [link] 7!.
-
bcony
újonc
Ez azt jelenti, hogy nálatok még bőven van hely.
Nálunk az ágyneműtartóban is más van, (hülye) dobozoknak nincs ennyi hely. 
Ill. ha már itt tartunk, páran nemrég írták, hogy listát gyártanak megjelenéskor, hogy melyik készlet kellene majd. Ez is azt jelenti, hogy semmi gond. Amikor a retired listáról gyűjtöd, hogy mit kéne még behúzni kifutás előtt, na akkor van baj.

Amazon.de-n megint van pár jó ajánlat. Hazai szállítással Creator vár 31.5k, új City reptér 24k... ill. Iron Man is rendelhető megint 37k alatt.
Nekem az excelbe az egyik oszlopba ott van hogy mikor vonják vissza, és aszerint rendezem őket 🤣
-
umek
tag
-
Throme
veterán
-
sb
veterán
-
LÁZ
Topikgazda
-
umek
tag
-
manokaj
tag
-
Sordoran
addikt
Én per pillanat a megtartás mellett vagyok, nagy dobozba rakom a kisebbet helyspórolás céljából, aztán mehet az ágynemű tartóba. Feleségem legnagyobb örömére..
Én úgy se férnék el, szóval én időnként ragasztás mentén szétszedem dobozokat, egy nagy készlet dobozába így lapjára hajtva élek mentén belerakom amennyi belefér, majd végén megy padlásra. Persze ha egy adott doboz kéne, fogalmam se lenne hol keressem és az összeset ki kéne szedni, de erre aligha kerül sor. Majd az unokáknak esetleg kincs lehet, vagy eladni, vagy elégetni.
-
Hintalow
senior tag
Egész egyszerű egy ilyet összerakni ha valakitől nem áll nagyon távol a barkácsolás. Én magamnak gyártom a kereteket (nagyon hasonló csak más elrendezésbe ragaszottam fel a tartókat.)
De gyorsan rákerestem mennyiért mennek és egész jó áron készítenek ilyet ha valaki nem akar vesződni vele.Egy ilyen ikeas keret az egész. De nekem nem tetszik nagyon a gyenge plexi lap ami hozzá van így egy obi 25x50 vastagabb plexi pont belefér kettévágva. A kettévágás meg konkrétan annyi, hogy mindkét oldalát mélyen meg kell karcolni sniccerrel és elpattanik szépen magától.
Én a tartó elemeket (3747b vagy hasonló) a félbevágott plexi egyikére ragasztom így a háttér cserélhető a plexi és a hátlap között.Köszönöm szépen, ezek tök jó ötletek, szerintem én is összerakok egy ilyet
-
sb
veterán
Én per pillanat a megtartás mellett vagyok, nagy dobozba rakom a kisebbet helyspórolás céljából, aztán mehet az ágynemű tartóba. Feleségem legnagyobb örömére..
Ez azt jelenti, hogy nálatok még bőven van hely.
Nálunk az ágyneműtartóban is más van, (hülye) dobozoknak nincs ennyi hely. 
Ill. ha már itt tartunk, páran nemrég írták, hogy listát gyártanak megjelenéskor, hogy melyik készlet kellene majd. Ez is azt jelenti, hogy semmi gond. Amikor a retired listáról gyűjtöd, hogy mit kéne még behúzni kifutás előtt, na akkor van baj.

Amazon.de-n megint van pár jó ajánlat. Hazai szállítással Creator vár 31.5k, új City reptér 24k... ill. Iron Man is rendelhető megint 37k alatt.
-
Tyler Durden
addikt
Könyvet maximálisan ajánlom, szerintem zseni. Andy Weir-re keress rá, a Marsival robbant be, de a Hail Mary mellett az Artemist is ajánlom.
-
Crus
addikt
-
Pötyi
őstag
-
Jacob Gibbs
tag
3. opció a redditről a kidobjuk, vagy megtartsuk a készletek dobozát kérdésre

-
Krajczi
tag
Egy Intersparba betérve 20 %-os kuponnal egész jó árakat lehet elérni. ÁK közeliek és így szállítási díjjal is spórolok, akkor már alul is múltam.
Én csak egy [link] 60486 - elektromos szuperautót szereztem be.
Ránézésre hasonlít a 60383 [link] és a 60448 [link] sportkocsira is, kiváncsi leszek, összerakva milyen. A városba jó lesz. -
apholyon
aktív tag
-
Llew
senior tag
3. opció a redditről a kidobjuk, vagy megtartsuk a készletek dobozát kérdésre

-
Mozaart
aktív tag
-
Mozaart
aktív tag
Koszike! Igy megnyugodtam vegul hogy nem szereztem be. =)
Az ujfajta x szarnyud nagyon szép hofeher. Az enyem anno egy legoboltban vasarolt kirakatban allott joszag volt. A nap miatt sargas feher a dragam..
De az elso UCS elmenye mindenkinek emlekezetes szerintem. A tobbi "gyerek" mar csak erkezik. 
-
beamen
tag
Valóban a végeredményt nem is vitatom, ahogy írtam is pazar lett. Érdekes, hogy a végére a vagonok és a mozdony esetében is javul a stabilitás. Nem azt mondom, hogy rossz lett csupán azt, hogy az építesi élmény némileg beárnyékolja a dolgot, de valóban a western téma elengedhetetlen része a vonat, kiállítási darabnak, városba illesztve pedig tökéletes. Talán majd idővel kapunk hozzá egy állomást is, addig meg marad az alternatív megoldás.
Rémlik, hogy valahol olvastam a tervezőtől, hogy azért kellett a vonatot megcsinálni, mert önmagában nem állt meg az állomás BL-en. Szóval biztos fog még vele próbálkozni.
-
manokaj
tag
Nem csodálom, hogy többet nem mozgatod. Mikor megépítettem, akkor realizáltam, hogy mennyire helypazarló készlet, hosszú de legalább széles is

Így, hogy meg van döntve, kicsit jobb lett,máshogy el se fért volna.
-
Tyler Durden
addikt
Nem csodálom, hogy többet nem mozgatod. Mikor megépítettem, akkor realizáltam, hogy mennyire helypazarló készlet, hosszú de legalább széles is

-
manokaj
tag
-
313313
addikt
5-6 év gyűjtőmunkája eddig. Játékra használt példányok, kb fele gyerkőcé fele az enyém
-
Elmör
őstag
A Droid építése nagyon tetszett, bár a 10 zacskóból csak 4 tartalmazta, tehát a repülő alkalmatosság és a tartó oszlop ölelte fel a nagyobbik részt az építésből, de valahogy sikerült a legonak úgy kacifántosan, hogy nem is értem ez miért 12+ és nem magasabb besorolású. Tegnap este már be szerettem volna fejezni, de vissza kellett bontani, mert elnéztem eléggé és úgy felhúzott, hogy se mmi kedvem nem volt utána. Mindenesetre pofás lett a végeredmény, a fejemben megy is a filmbeli hangokkal a "szöcskén" az üldözés. Bár a droid nem magas, csak ha fent ül, akkor kb C3-P0 nagyságú. A 2 kézfej az bepattan, a sarkai viszont csak 2 studon támaszkodnak, viszont stabil a cucc, picit könnyebb is szerintem súlyra mint az arany barátunk.
-
ssgk
aktív tag
Egész egyszerű egy ilyet összerakni ha valakitől nem áll nagyon távol a barkácsolás. Én magamnak gyártom a kereteket (nagyon hasonló csak más elrendezésbe ragaszottam fel a tartókat.)
De gyorsan rákerestem mennyiért mennek és egész jó áron készítenek ilyet ha valaki nem akar vesződni vele.Egy ilyen ikeas keret az egész. De nekem nem tetszik nagyon a gyenge plexi lap ami hozzá van így egy obi 25x50 vastagabb plexi pont belefér kettévágva. A kettévágás meg konkrétan annyi, hogy mindkét oldalát mélyen meg kell karcolni sniccerrel és elpattanik szépen magától.
Én a tartó elemeket (3747b vagy hasonló) a félbevágott plexi egyikére ragasztom így a háttér cserélhető a plexi és a hátlap között. -
Mozaart
aktív tag
-
thomeef
őstag
-
Tyler Durden
addikt
-
LÁZ
Topikgazda
vágtam, hogy jön, de képek még nem voltak, adom, a film érdekel, de majd a könyvet is elolvasom...
-
turikoczka
aktív tag
[kép]
Ezt jól elcseszték -
bcony
újonc
Icons 2026
Megjelenés: Március 1.
11389: A Hail Mary-küldetés
Ár: $100
Elemszám: 830 db.
Minifigurák: 1 db.
A könyvet imádtam, erről lemaradtam, hogy ebből is lesz lego
Túl hosszú már a bevásárló lista

-
Tyler Durden
addikt
Netről lehet nézni háttereket van kismillió féle, én egy sráctól rendeltem meg, csak mondtam milyen hátteret tegyen mögé. Anno a Looney Tunes-t is tőle vettem, ott is kinéztem a hátteret ő meg "legyártotta".
Elmör: köszi!
-
Hintalow
senior tag
Nahh és még egy szerelemprojekt. A figurákat berendeltem már megjelenéskor, az eredeti terv szerint a várhoz akartam őket kirakni, de ember tervez aztán a helyhiány meg szembejön, mint valóság. Ezért a Looney Tunes után ez is a falra fog kerülni, ezúttal a saját "szobámat" fogja diszíteni.
Wow, jól néz ki, ez saját tervezés, vagy valami készen vett cucc?
-
Elmör
őstag
Részemről elkészült egy újabb építés amit nagyon vártam és nem is okozott csalódást. A Discovery űrsiklóról lenne szó, itt is köszönet RapaNui1 fórumtársnak, akitől a készletet beszereztem
Az építés maga nem volt kiemelkedő /persze voltak benne ötletes megoldások/, ennek ellenére alig bírtam abbahagyni az építést. Ahogy egyre pofásabb lett maga a sikló, mindig odáig jutottam, hogy nahh akkor még egy zacskót összerakok.
A végeredmény számomra tökéletes, hozza azt amit egy ilyen készletnek hoznia kell: méret, részletesség. Matricákat hála az égnek nem nekem kellett ragaszgatnom, valamint nem akarom 800. alkalommal felhozni ezt, de tényleg egy ilyen készletben nem kéne helye legyen matrickának.
Ami még pozitívumként megemlítenék, hogy nagy ötlet volt mellérakni a Hubble-t + külön pirospont, hogy az is kapott kis információs táblát. Emellett még fokozza a készlet tökéletességét, hogy ki lehet állítani egyben illetve külön is a Discovery-t + a Hubble-t. A siklónak remek kis tartója van, de ha valaki nem akarja azon tárolni, akkor a futóművek is meg vannak csinálva, kihajthatóak és "lábon" is lehet tárolni. All in all egy nagyon pazar készletet kaptunk a lego-tól, akit kicsit is mozgat az űrös téma, annak abszolút ajánlom, hogy szerezze be.
Komoly lett ez a Discovery, gratulálok!
-
RapaNui1
senior tag
63.000.ft-ért a Micimackót is elengedtem, még akkor is ha később elérhető lesz 40k környékén, de az F1 speed champions sem vonz már annyira. Talán a vissza a jövőbe időgépet egy jó alcióban behúzom a nagy mellé majd meglátjuk. Ezek a nagy méretű minifigurak is hirtelen fellángolás volt, de azt hiszem ezt is elengedem. Van még elég sok más dolog ami érdekel már csak a megvalósítás és maga a megépítes miatt is, na meg jön majd jó pár dolog ami lehet kelleni fog.
-
HUN_Sector
őstag
-
tocsek18
senior tag
10 figura van a kepen es 12 to collect?
9 mert a szamár csak mellékes lesz, ennyi infó van még csak
-
Tyler Durden
addikt
-
ssgk
aktív tag
A képet direkt nem raktam be mert ez nem a valós hanem koncepció AI.
Szamár sajnos nem is lesz figura csak kiegészítő állat formába.#94037flashpointer
Az összes CMF dobozon csak 6-9 figura van. Nem tudom miért. Talán mert jobban néz ki nem zsúfolt. Vagy meglepetésként aki nem tudja mit vesz és valóban zsákbamacskát akar nem látja előre az összes opciót így nagyobb a késztetés, hogy többet vegyen(?). -
flashpointer
őstag
-
tocsek18
senior tag
jó nagy ai fake
-
Tyler Durden
addikt
Lemaradtam.
Ez mikor jelenik meg?#94031Tyler Durden
A D&D minifigekkel együtt vannak a - már nem tudom hányas - sztenderd minifig sorozatból a D&D-nek látszó figurák, de kéne valami tárolóAsszem csak pletyik vannak, hogy szeptember 1-el.
Nekem ez a fajta bevált, de van amibe többet is tudsz rakni, illetve ami nem falra akasztható.
sb: hja ez a ragasztás kikerülés a soft cheat kategória volt

Nem akartam a témából gyűjteményt, anno gondolkodtam mi legyen "A" szett: holdjáró, Saturn... gyorsan eldőlt, hogy nekem az űrsikló egyértelműen ami így magában leginkább reprezentálja az egészet. Ikonikus darab és a szett is szuper.
Nem tudsz vele mellélőni, a legjobb darab szerintem is. -
RapaNui1
senior tag
Köszi mindenkinek a szép szavakat. Azt hiszem most egy kis időre kilegóztam magam, az elmúlt időszakban bemutattam pár készletet, bár az alternatív western állomást már alig várom.
Lassan indulnak a melók, bár az idei évben nem nagyon lehet előre látni, hogy mit hoz a jövő, remélem azért legora, nyaralásra és egy kis fejlesztésre marad elég, kívánom ezt másoknak is.
Nem megyek sehova csak végre dolgozni
-
Throme
veterán
Lemaradtam.
Ez mikor jelenik meg?#94031Tyler Durden
A D&D minifigekkel együtt vannak a - már nem tudom hányas - sztenderd minifig sorozatból a D&D-nek látszó figurák, de kéne valami tároló -
Throme
veterán
Elkészült a western vonat. Korábban megnéztem építsd fel Zoli, illetve kockásember videóit is a készletről. Kbalage videójába is belenéztem a motorizálás végett, de sajna nem vagyok valami fényes angolból, így nem tudom pontosan ő milyen véleményt formált a készletről, de az előző 2 személy csak szuper latívuszokban beszélt erről a szettről nem emlékszem arra hogy bármiféle hibájat is megemlítették volna pedig akad belőle bőven.
Kezdjük a szélkeréknél. Nem akarom nagyon ismételni magam, de a kerék lóg, ha a lapátokat nem korrigálod elakad a vázszerkezetben.
A víztorony megépítese egy rémálom, teljesen instabil széteső konstrukció.
Az építési útmutató is sok helyen szerintem egy katyvasz, aki esetleg majd megépíti rá fog jönni hogy miért.
Az építes túlságosan elaprózott, feleslegesen túlbonyolított, alultervezett.
A lószállítóról már írtam hogy mi a baj vele, ezt a személykocsinál némileg orvosolták, de ott is a 4 sarok túlbonyolított, elaprózott, instabil megépítése hagy némi kivánnivalót maga után.
Aztán jön a zongora szállító és a szeneskocsi.
Ezekkel nincs is akkora probléma.A mozdony a leginstabilabb szerkezet amit valaha építettem. Alig merek hozzáérni, nagyon gyenge konstrukció az egész felépítmény.
A oldalsó gőztartályok folyton elfordulnak a rajta levő elem elmozdul, az orra elég gagyi, a központi víztartály felfogatása gyenge, a megépítése pedig egy szintén túlságosan elaprózott idegörlő folyamat, legalább is számomra.
Szomorú vagyok mert ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Hemzseg a konstrukciós és építési hibáktól a gyenge illesztésektől.
A minifigurak viszont nagyon jók lettek és összességében végeredmémyben nagyon jól mutat az egész, bár már kicsit túlzóan nagy és hosszú is lett. Színvilága képi világa viszont pompás nagyon hozza a western feelinget, csak épp játékra nem alkalmas.
Azért az jó hogy a síneket szét lehet szedni és nem kell teljes hosszában kiállítani.
Nem is tudom mit mondjak. Ha így látom kiállítva tuti rohannék és megvenném, de ha vásárlás előtt összerakhattam volna, hát elgondolkoznék erősen a megvételén.
Azt mondom, ha nem vagy, western fan, vagy nem bolondultál bele ebbe a témába, mint jelenleg én, akkor nem biztos hogy érdemes erre pénzt áldozni, mert a megépítese a hibái miatt nem akkora élmény, mint maga a végeredmény, de ha csak a végeredmény számít akkor ez egy kötelező darab.
A General Store után ez egy kicsit nekem csalódás.

Grat az építéshez és kitartáshoz!
Szerintem várj az eladással, ha bepróbálkozol a sötét oldalon is!
A végén lesz egy nagy western kiállításod
-
Tyler Durden
addikt
Nahh és még egy szerelemprojekt. A figurákat berendeltem már megjelenéskor, az eredeti terv szerint a várhoz akartam őket kirakni, de ember tervez aztán a helyhiány meg szembejön, mint valóság. Ezért a Looney Tunes után ez is a falra fog kerülni, ezúttal a saját "szobámat" fogja diszíteni.
-
manokaj
tag
-
sb
veterán
Részemről elkészült egy újabb építés amit nagyon vártam és nem is okozott csalódást. A Discovery űrsiklóról lenne szó, itt is köszönet RapaNui1 fórumtársnak, akitől a készletet beszereztem
Az építés maga nem volt kiemelkedő /persze voltak benne ötletes megoldások/, ennek ellenére alig bírtam abbahagyni az építést. Ahogy egyre pofásabb lett maga a sikló, mindig odáig jutottam, hogy nahh akkor még egy zacskót összerakok.
A végeredmény számomra tökéletes, hozza azt amit egy ilyen készletnek hoznia kell: méret, részletesség. Matricákat hála az égnek nem nekem kellett ragaszgatnom, valamint nem akarom 800. alkalommal felhozni ezt, de tényleg egy ilyen készletben nem kéne helye legyen matrickának.
Ami még pozitívumként megemlítenék, hogy nagy ötlet volt mellérakni a Hubble-t + külön pirospont, hogy az is kapott kis információs táblát. Emellett még fokozza a készlet tökéletességét, hogy ki lehet állítani egyben illetve külön is a Discovery-t + a Hubble-t. A siklónak remek kis tartója van, de ha valaki nem akarja azon tárolni, akkor a futóművek is meg vannak csinálva, kihajthatóak és "lábon" is lehet tárolni. All in all egy nagyon pazar készletet kaptunk a lego-tól, akit kicsit is mozgat az űrös téma, annak abszolút ajánlom, hogy szerezze be.
Nálunk ez még dobozban.
Rá akartam kérdezni a matricázásra, hogy hogy oldod majd meg. Nem szokott vele bajom lenni de itt a belső, homorú felületekre azért összerándult a gyomrom mikor videón láttam,
Hát ezt elegánsan átugrottad.

Nem akartam a témából gyűjteményt, anno gondolkodtam mi legyen "A" szett: holdjáró, Saturn... gyorsan eldőlt, hogy nekem az űrsikló egyértelműen ami így magában leginkább reprezentálja az egészet. Ikonikus darab és a szett is szuper.
szerk:
@RapaNui1
Ez is jó! Lassan összeállnak a fejemben az ultimate Lego gyűjtés szabályai: jó szett, remek építés... ja, nem én matricáztam, nem én tárolom és más fizette.
-
RapaNui1
senior tag
Jó kis készlet, annyira hogy a gyerkőc is megvette magának és természetesen itthon tárolja nálam a vitrinben foglalva az én amúgy is szűkös drága helyemet. Lehet bérleti díjat kéne lassan kérnem
-
RapaNui1
senior tag
Sínek nélkül jobban mutat egyébként a vonat és a bolthoz képest is arányosabbnak néz ki. Még a bolt mellé jön az állomás és már egész pofás kis kompozíció lesz ez, aztán jön az aranybánya, meg a kovácsműhely, idővel pár alternatív szett és kész a vadnyugati kis városka.
-
Tyler Durden
addikt
-
sb
veterán
Nem a vonat nagy, hanem a falu kicsi!!!
Anno nézegetve a vonatot én is arra jutottam amire te: fura kicsit, mintha túl lenne tolva, pl. a plate-es vagonfal vagy a másik...de igazából akárhogy néztem, a végeredmény és hogy ennyire részletes a szett az ennek köszönhető, máshogy nem lehetett volna megoldani.
-
sb
veterán
nem kene ala vagy kore egy gyuru az atvitelhez vagy hogy van megoldva?
Ezt nem raktam be, talán linkeltem korábban magát az ali-s cuccot.
Igen, innen kapja a delejt. A lap alatt volt a fényképeken.
A 3-4mm-es ledek a kis tekercs miatt talán kb. 10cm-es magasságig működnek. Az 5mm-esek a tesztek alapján 20-30cm között is.
@Throme
Na igen. Ez eleve nem Legóhoz készült, csak úgy, modell/makett témához kezdték használni, ahogy nézem. A méretek miatt bizakodó voltam, hogy pont jó lesz. Most ezekkel a hendikeppekkel, de megy.
- A naggyal igazából nincs gond, az 5mm-es nagyobb távolságot tud, de a 4-essel is tö lazán megoldható az 1x1x1-es cuccok világítása - sztem ez eleve lefedi az igények 80%-át.
- A kicsi problémásabb, de ha lesz rá egyszerű megoldás a barkácsoláson kívül, hogy beleférjen a kis stud-lyukba akkor meg gyakorlatilag bárhova berakható. Egy bicikli lápájába is 1x1 kerek lámpa alá.
Ez szerintem brutál jó lehetőség...Azt hittem a világítás ügyben aktívak ráugranak, szinte mindenki a vezetékeket tekinti rákfenének ami valóban gázos is, én is próbáltam már és nagyobb szetten (modular) rémálom. Plusz van ahova nehezen vezethető el (ezért tettem be a kis kézi/kocsi lámpákat, de SC-re is szuper szerintem), utca lámpaoszlopokat is nézegettem hogy fúrjam ki 1-2mm-es fúróval az elvezetéshez.

Itt meg a karika a lap alatt, berakod a búrába a ledet, ráteszed a lapra és világít. Ennyi. Se vezeték, se átépítés. Nagy magasságra gáz, de a 4.8-as már elég lenne épületre. Ha a kicsi befér az meg tényleg nagyon részletes világítást tesz lehetővé, ami vezetékkel megoldhatatlan.
Ja és az ára: egy 5-ös csomag 600-1000Ft között van kedvezményektől függően.Városra persze nem annyira jó, bár pont ott jutott eszembe a dolog amikor az egyik városépítésről néztem videót és bevezetékezték a reptéri kifutópálya alatti ledeket egy laza 10 kiló vezetékkel ránézésre.
Szettbe, kicsibe, nagyba, mondjuk modularig bezárólag viszont jó lehet. Dioráma méretig meg tökéletes. -
Elmör
őstag
Valóban a végeredményt nem is vitatom, ahogy írtam is pazar lett. Érdekes, hogy a végére a vagonok és a mozdony esetében is javul a stabilitás. Nem azt mondom, hogy rossz lett csupán azt, hogy az építesi élmény némileg beárnyékolja a dolgot, de valóban a western téma elengedhetetlen része a vonat, kiállítási darabnak, városba illesztve pedig tökéletes. Talán majd idővel kapunk hozzá egy állomást is, addig meg marad az alternatív megoldás.
Az összkép nagyon cool, így egyben ahogy meg van a vonat meg a 3 épület a figurákkal pompás.
Nálam ma már remélem elkészül a droid, akkor lesznek képek. -
RapaNui1
senior tag
-
manokaj
tag
Elkészült a western vonat. Korábban megnéztem építsd fel Zoli, illetve kockásember videóit is a készletről. Kbalage videójába is belenéztem a motorizálás végett, de sajna nem vagyok valami fényes angolból, így nem tudom pontosan ő milyen véleményt formált a készletről, de az előző 2 személy csak szuper latívuszokban beszélt erről a szettről nem emlékszem arra hogy bármiféle hibájat is megemlítették volna pedig akad belőle bőven.
Kezdjük a szélkeréknél. Nem akarom nagyon ismételni magam, de a kerék lóg, ha a lapátokat nem korrigálod elakad a vázszerkezetben.
Az építési útmutató is sok helyen szerintem egy katyvasz, aki esetleg majd megépíti rá fog jönni hogy miért.
A lószállítóról már írtam hogy mi a baj vele, ezt a személykocsinál némileg orvosolták, de ott is a 4 sarok túlbonyolított, elaprózott, instabil megépítése hagy némi kivánnivalót maga után.
Ezekkel nincs is akkora probléma.A mozdony a leginstabilabb szerkezet amit valaha építettem. Alig merek hozzáérni, nagyon gyenge konstrukció az egész felépítmény.
A oldalsó gőztartályok folyton elfordulnak a rajta levő elem elmozdul, az orra elég gagyi, a központi víztartály felfogatása gyenge, a megépítése pedig egy szintén túlságosan elaprózott idegörlő folyamat, legalább is számomra.
Szomorú vagyok mert ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Hemzseg a konstrukciós és építési hibáktól a gyenge illesztésektől.
A minifigurak viszont nagyon jók lettek és összességében végeredmémyben nagyon jól mutat az egész, bár már kicsit túlzóan nagy és hosszú is lett. Színvilága képi világa viszont pompás nagyon hozza a western feelinget, csak épp játékra nem alkalmas.
Azért az jó hogy a síneket szét lehet szedni és nem kell teljes hosszában kiállítani.
Nem is tudom mit mondjak. Ha így látom kiállítva tuti rohannék és megvenném, de ha vásárlás előtt összerakhattam volna, hát elgondolkoznék erősen a megvételén.
Azt mondom, ha nem vagy, western fan, vagy nem bolondultál bele ebbe a témába, mint jelenleg én, akkor nem biztos hogy érdemes erre pénzt áldozni, mert a megépítese a hibái miatt nem akkora élmény, mint maga a végeredmény, de ha csak a végeredmény számít akkor ez egy kötelező darab.

A vonat nagyon jól néz ki, még ha nem is lett a legjobb építési élményed. Csak simán kiállítási szettnek szuper. Ha tényleg belekezdesz egy western témába, azért ez nagyon adja szerintem. Főleg, hogy más vonat nincs ebben a témában.
-
manokaj
tag
Ez nekem is tuti!
-
po1son
addikt
Intersparba vannak egészen jó akciók! (Supershop kupont lehet aktiválni 10.000 Ft felett 1000 Ftos kupon, 20.000 felett 2.000 Ftos kupon).
-
Tyler Durden
addikt
Nemtudom ki, hogy van vele, én behúzom fixen:

-
RapaNui1
senior tag
Köszi a részletes leírást meg a pazar képeket. Kinézet alapján továbbra is nagyon komolynak tűnik ez a készlet de részemről azt hiszem nem lesz beszerezve.
Pedig most akartam eladni neked, hogy szenvedj vele egy kicsit
. Nem ám csak vicceltem. Bármennyire is ingatag kelleni fog a western faluba, bár aránytalanul nagynak találom. -
Tyler Durden
addikt

Köszi a részletes leírást meg a pazar képeket. Kinézet alapján továbbra is nagyon komolynak tűnik ez a készlet de részemről azt hiszem nem lesz beszerezve.
-
kbalage2
aktív tag

Amikor a BDP szetteket én összerakom akkor még "béta verziós" instrukciót kapok, többször változik, akár aközben hogy építem a szettet, ezért az építési élmény részét nem szoktam emlegetni a videókban, a végső kinézetet inkább. Ennek a vonatnak az esetében pl. a motorizálás csak egy opció, de konkrét javaslatokat tettem hogy mit variáljanak át annak érdekében hogy rendesen fusson a síneken.
Ha jól rémlik a víztorony alapja volt ami engem is megizzasztott, a szélkerék szerintem annyira nem volt vészes, a vagonokban nem emlékszem nagyobb kihívásokra. A mozdony nem atomstabil az tuti, bár az elején a vágánykotró meglepett hogy mennyire jól tartja magát. Én ezeket elsősorban kiállítási daraboknak és nem játszós szetteknek tekintem, a kinézet így sokszor a stabilitás rovására megy. -
RapaNui1
senior tag

-
RapaNui1
senior tag
Elkészültem a szenes kocsival, illetve azzal amely a zongorát, a széfet, meg a nagyobb dobozokat szállítja. Egyetlen tasak van már csak hátra szóval a mozdony is majdnem kész van már.
A végeredmény pazar lesz, de ahogy kbalage is írja az egész építés során végig érezni rajt, hogy ezt nem a Lego tervezte.
Nem sok BDP szettet raktam eddig össze, de ilyen gyenge tervezést nehézkes és aprólékos összerakást széteső instabil csatlakozásokat még egyiknél sem tapasztaltam, mint ennél a készletnél.
A végeredmény aztán valahogy mindig valamennyire stabil lesz és kinézetre is megállja a helyét, de mindig ott motoszkál az ember fejében, hogy nem lett az igazi.Őszintén szólva ha nem mozdultam volna most rá ennyire erre a western témára most komolyan elgondolkdnék rajt hogy eladom ezt a készletet mert sok tekintetben inkább mérges vagyok rá mintsem jó emlékek kötnének hozzá.
Azt gondokom, hogy aki lemaradt róla ne bánkódjon miatta mert nekem sok bosszúságot okozott az építése során és hiába lett, vagy lesz pazar a végerdmény ez az érzés akkor is bennem maradt es nem tudok úgy ránézni mintha semmi probléma nem lenne vele.
Tuti valamikor beszerzem az alternatív gyártó hasonló készletét, kivancsi leszek annak a megoldásaira, remélem nem lesz jobb mert akkor még nagyobb lenne a csalódás.
Na majd ha teljesen kész teszek fel képeket.
-
apholyon
aktív tag
Ha már hely. Az nekem is véges. Van ugye a 42141-es mclaren f1 autó. Amit nem tudom miért vettem meg, amikor Ferrari fan vagyok
. Ha vki érdekel és Zala megyei, ingyen és bérmentve (nem szetszedve), odaadom. Frlraktam facera de nem vitte senki. Hátha vkinek pont ez hiányzik. Doboz, leírás megvan. Privátban írjon akit érdekel. Nincs Barracuda Bay-ed, ami egyébként nem is tetszik és szintén nem fér el?
Viccet félretéve, elsőre azt hittem SC-ről van szó... A nagyot azért ne dobd el, próbáld meg kicsit kevesebbért, de azért az nem apró... Engem mondjuk hidegen hagy a F1, unokaöcsém imádja, de neki megvan ez (meg az összes többi is...).
-
Micsurin
nagyúr
Hát ez a smart brick millenium falcon elég kula... remélem kapunk új playscale falcont is hamarosan...
-
Throme
veterán
...and now for something completely different.
Egy kis indukciós világítás téma. Három méretben rendeltem meg, kb. 2.8-3 / 4 / 4.8-5mmm-esek a képeken. Tizedmillis pontossággal voltak megadva, de sajnos pont 1-2 tizeddel nagyobbak a megadottnál. Így ezen majd valamit csiszolni kell, mert most a 4.8-as épp nem fér bele egy stud-nyi méretbe, a legkisebb pedig pont szélesebb mint egy bar/lyukas stud közepe. Egyébként pont Lego kompatibilis lenne az egész felhozatal.

- A 4.8-as pont egy studnyi lyukba kéne, hogy beleférjen...
- helyette most a 4mm-est használtam, ez lazán elfér bármilyen magas 1x1 lámpabúra alatt. Ill. oldalirányban "lámpatartóban" is. Igazából ezzel a 4.8-as problémája ki is esik.
- A 2.8-3-as pont egy kisebb bar-nyi, lyukas stud méretbe, tehát gyakorlatilag bármibe épp beleférNE... Jó lett volna gyárilag, de így kicsit vacakolni kell majd vele. Vagy másik típust rendelni... Egy fénykard/fegyver, bárminek a foglalatába, autó lámpákba, az Elf House fényfüzérjének kis clipes tartóiba is beleférne egyenként. Így gyakorlatialg bárhol használható lenne. Most kis trükkel megy csak ha nem esik neki az ember karcsúsítani.Képeken pár elemmel a méretarányokhoz:

Egy 1x1-es plate-nél a kapcsolódó elem stud-ja miatt nem férne el, elfoglalná a helyet a plate-en belül. Dupla magasba már pont jó lenne (ha lenne, de transzparens még nincs). Ill. ha beleférne a kis lyukba a led, akkor egy lyukas stud-ra felrakva lenne még jó megoldás - ez volt az eredeti terv a vásárláskor.És akkor működés közben:

Így néz ki a 4mm-es setup. Csak simán bele van rakva a közepes (4mm-es) led és ennyi. Se vezeték, se más. Erre, vezeték nélküli lámpák, utcai, épület lámpák, díszfények, stb... így out of the box, sok ledet egyszerűen kezelni szerintem brutál jó megoldás. És nem mellesleg olcsó is.
A kis helyre - akár a kis lyukakba, fénykardba, fegyverbe, robotba, figurák eszközeibe, stb... egyelőre kis hekkeléssel - való megoldás pedig a non plus ultra.
Egyéb variációk még a témára:
A bal oldali gombelemes megoldás iszonyú vékony vezetékekkel, mini ledekkel. A led bárhova befér, az elem lehet távolabb, ahol hely van. Szvsz SC-be szintén ideális lehet. Mágnessel kapcsolható ki-be 1-2cm-es távolságból így a kezelése is elég egyszerű beépítve is.
A jobb oldali szintén indukciós, csak itt is távolabb vezetve a led-től a könnyebb elhelyezés (és esetleg a tekercs iránya miatt).
Egyelőre ezeket még nem építettem be, de szvsz ezek is jól használhatóak ha ilyen elrendezésű megoldásra van szükség.
Kár, hogy nem a Lego gondolkodik valami hasonlóban... illetve lehet jobban járunk, ha 3rd party teszi ezt, gondolok itt az árazásra.
Még csiszolni kell a pontos méreteken, de jó lesz ez.
Jelenleg kis ledes világításhoz kell egy PU kocka, vagy egy PF táp+ infra (ha jól sejtem...) , már ha maradunk a topic témájánál.
-
flashpointer
őstag
Egy kis indukciós világítás téma. Három méretben rendeltem meg, kb. 2.8-3 / 4 / 4.8-5mmm-esek a képeken. Tizedmillis pontossággal voltak megadva, de sajnos pont 1-2 tizeddel nagyobbak a megadottnál. Így ezen majd valamit csiszolni kell, mert most a 4.8-as épp nem fér bele egy stud-nyi méretbe, a legkisebb pedig pont szélesebb mint egy bar/lyukas stud közepe. Egyébként pont Lego kompatibilis lenne az egész felhozatal.

- helyette most a 4mm-est használtam, ez lazán elfér bármilyen magas 1x1 lámpabúra alatt. Ill. oldalirányban "lámpatartóban" is. Igazából ezzel a 4.8-as problémája ki is esik.
- A 2.8-3-as pont egy kisebb bar-nyi, lyukas stud méretbe, tehát gyakorlatilag bármibe épp beleférNE... Jó lett volna gyárilag, de így kicsit vacakolni kell majd vele. Vagy másik típust rendelni... Egy fénykard/fegyver, bárminek a foglalatába, autó lámpákba, az Elf House fényfüzérjének kis clipes tartóiba is beleférne egyenként. Így gyakorlatialg bárhol használható lenne. Most kis trükkel megy csak ha nem esik neki az ember karcsúsítani.Képeken pár elemmel a méretarányokhoz:

Egy 1x1-es plate-nél a kapcsolódó elem stud-ja miatt nem férne el, elfoglalná a helyet a plate-en belül. Dupla magasba már pont jó lenne (ha lenne, de transzparens még nincs). Ill. ha beleférne a kis lyukba a led, akkor egy lyukas stud-ra felrakva lenne még jó megoldás - ez volt az eredeti terv a vásárláskor.És akkor működés közben:

Így néz ki a 4mm-es setup. Csak simán bele van rakva a közepes (4mm-es) led és ennyi. Se vezeték, se más. Erre, vezeték nélküli lámpák, utcai, épület lámpák, díszfények, stb... így out of the box, sok ledet egyszerűen kezelni szerintem brutál jó megoldás. És nem mellesleg olcsó is.
A kis helyre - akár a kis lyukakba, fénykardba, fegyverbe, robotba, figurák eszközeibe, stb... egyelőre kis hekkeléssel - való megoldás pedig a non plus ultra.
A bal oldali gombelemes megoldás iszonyú vékony vezetékekkel, mini ledekkel. A led bárhova befér, az elem lehet távolabb, ahol hely van. Szvsz SC-be szintén ideális lehet. Mágnessel kapcsolható ki-be 1-2cm-es távolságból így a kezelése is elég egyszerű beépítve is.
A jobb oldali szintén indukciós, csak itt is távolabb vezetve a led-től a könnyebb elhelyezés (és esetleg a tekercs iránya miatt).
Egyelőre ezeket még nem építettem be, de szvsz ezek is jól használhatóak ha ilyen elrendezésű megoldásra van szükség.
nem kene ala vagy kore egy gyuru az atvitelhez vagy hogy van megoldva?
-
sb
veterán

-
Dilikutya
félisten
Ezt nem láttam jönni. A kép Facebook-ról származik, 01.30-tól kapható elvileg.

-
Mozaart
aktív tag
-
Mozaart
aktív tag
-
Gubbba
tag
Így első ránézésre kicsit vegyesek az érzéseim. Ha az eredetihez nézem vannak aránytalanságok. A szélvédő alakja, a tető túl magas, a kerekek is kissé vastagra sikerültek (gondolom ez valami létező alkatrész lehet, nem új). Persze tudom, ez Lego, nem makett, azért kíváncsi leszek élőben vagy legalább videón milyen lesz.
-
balint82
senior tag
Ha már hely. Az nekem is véges. Van ugye a 42141-es mclaren f1 autó. Amit nem tudom miért vettem meg, amikor Ferrari fan vagyok
. Ha vki érdekel és Zala megyei, ingyen és bérmentve (nem szetszedve), odaadom. Frlraktam facera de nem vitte senki. Hátha vkinek pont ez hiányzik. Doboz, leírás megvan. Privátban írjon akit érdekel. Postát fizetem és küldheted.
Vidd lejjebb az árát, tutti van az az ár,ahol a kereslet és a kínálat találkozik, ne herdáld el ingyen amúgy.
-
Diesel38
tag
Érdekes az a szélvédő alkatrész, hogy van fekete kerete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
94100 - 94001
96852 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szerverhiba miatt szomjazhatnak a házikedvencek
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- BestBuy topik
- Végleg megbukott az oroszok saját irodai szoftvercsomagja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elavult az iPhone X
- További aktív témák...
- Honda Accord Tourer 2.0
- Használt Cecotec Cecofry Supreme 8000 Airfryer, 8 literes / 1 hónap garancia
- Csomagolás sérült Cecotec Power Espresso 20 Coldbrew eszpresszógép, 20 bar nyomással / 1 hónap jótál
- Erősen használt Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY kompakt konyhai robotgép / 1 hónap jótállás
- Bosch Mobil klíma - B1RKM08000/05, 2,3KW hűtési teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman N7 Plus V2 ADATA 650W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G3 Mini számítógép - i7 6700 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD Intel HD 530 W10
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz 32GB 512GB Quadro T550 4GB FHD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel

(amúgy zseni)

Ez miért van, hívjam fel őket?

Az egyszerűsége ellenére nagyon tetszik.

Miről szólt ez, vagy mi volt a magyar címe?!?
.