Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A tökéletes karóra keresése
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- D@reeo: Vásároltál a Temu-n 2023-2024 köz? 2000 forint üti a markod, ha SPAM-et olvasol
- Geri Bátyó: Borozgatás - Amarone della Valpolicella
-
93700 - 93601
96851 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-17 16:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balesz1899
aktív tag
-
Mozaart
aktív tag
Bl General Store.
Eddig nagyon jó építeni. Kész az első 3 zacskó ami tulajdon képpen 12 tasakba volt csomagolva, tehát volt 5db 1-es, 3db 2-es és 4db 3-as.
Imádom ezeket a színeket és ahogy kezd összeállni az egész.
Őszintén szólva azt hittem hogy ez sokkal kisebb lesz, de ahogy a képeken is látszik hatalmas épített alaplapon áll az egész, szóval meglepően nagy.Egyébként most hogy limit nélküliek lettek ezek a szettek a Lego igazán elgondolkodhatna azon, hogy elfelejti a digitális építési útmutatót ezekhez a készletekhez, mert az igazság az, hogy nekem kifolyik a szemem az építes során és hihetetlenül utálom ezt a digitális építési útmutatót.
Ez az egyetlen hibája ennek a szettnek.
Matrica összesen 3db van benne ami még elviselhető mennyiség, de egy ilyen szett esetében ahol lespórolták a könyv alapú építési útmutatót, szerintem még sem elfogadható, akkor tessék legalább printelt elemeket használni.
Ettől eltekintve eddig ez egy szuper készlet, de ha tönkreteszi a szemem a Lego utána hogyan fogok Legot venni? Nem a legjobb üzletpolitika.
Adnak hozzá fizikai útmutató vagy csak digitálisat? Egyébként jó ránézni egy olyan házra aminek van hátulja is..
kár hogy a BrickLink programban van erre csak lehetőség. 
-
Mozaart
aktív tag
Én is!
Nekem találták kI! 
Nem véletlen hogy ekkora és piros. Ez is brand-építés. Amire csak egy Lego képes. Kisbetű: kár hogy ma már nemcsak egy játék.. de ha valami hatalmasra nő az ezzel jár..

#93678burgatshow Köszi. A videó ahol a rapper hordja.. és a ruhája is legóból van.. adom..

-
flashpointer
őstag
-
RapaNui1
senior tag
Bl General Store.
Eddig nagyon jó építeni. Kész az első 3 zacskó ami tulajdon képpen 12 tasakba volt csomagolva, tehát volt 5db 1-es, 3db 2-es és 4db 3-as.
Imádom ezeket a színeket és ahogy kezd összeállni az egész.
Őszintén szólva azt hittem hogy ez sokkal kisebb lesz, de ahogy a képeken is látszik hatalmas épített alaplapon áll az egész, szóval meglepően nagy.Egyébként most hogy limit nélküliek lettek ezek a szettek a Lego igazán elgondolkodhatna azon, hogy elfelejti a digitális építési útmutatót ezekhez a készletekhez, mert az igazság az, hogy nekem kifolyik a szemem az építes során és hihetetlenül utálom ezt a digitális építési útmutatót.
Ez az egyetlen hibája ennek a szettnek.
Matrica összesen 3db van benne ami még elviselhető mennyiség, de egy ilyen szett esetében ahol lespórolták a könyv alapú építési útmutatót, szerintem még sem elfogadható, akkor tessék legalább printelt elemeket használni.
Ettől eltekintve eddig ez egy szuper készlet, de ha tönkreteszi a szemem a Lego utána hogyan fogok Legot venni? Nem a legjobb üzletpolitika.
-
Elmör
őstag
-
balint82
senior tag
Az első pacsker sokkból éledezve az alábbi szettet is elkészítette a fiam, nagyon jól mutat a creeper mellett (az arany ninják csak a méret szemléltetése miatt haverkodnak
:
-
hami85
aktív tag
-
Llew
senior tag
-
Tyler Durden
addikt
Legoszoba. Én is álmodozom ilyesmiről, de ez max akkor fog szárbaszökkenni, ha nyerek a lottón vagy ha az egyik nagyobb gyerkőc kirepül..
Amúgy most kicsit verem a fejem a falba én is az oroszlánlovagok kastélya miatt, de hát nem lehet mindent is megvenni
-
Elmör
őstag
-
Crus
addikt
-
hami85
aktív tag
-
Tyler Durden
addikt
Ugyanez. Lehetett. volna belőle csinálni egy élhető design-t ez a bohóccipő ez nem az.
-
Kvelstadt
veterán
-
RapaNui1
senior tag
Szerintem az első kártérítési per után be is szüntetik, aki először hasraesik benne. Én milliókra perelném a 2 céget lehet mégis veszek egyet

-
Kvelstadt
veterán
Itt jobban latszik, hogy belulrol papucs formaja van. En siman vennem csak nem ennyiert.
Szerintem belül a clasdic croks forma csak kivülről kapta ez a formát.
Egyébkémt még jó is lenne poénnak szerintem ha nem lenne ekkora a külső rész.
Legalábbis nekem egyből az jutott eszembe hogy miért van ennyire megnagyobbítva a külső része? -
RapaNui1
senior tag
Ez brutalis eloben, nagyon adnam, de nem tudom hol kiallitani sajnos.
Srácok szétszedtem a Boeingot. Nem jutok szóhoz. Micsoda technikás építése van, szétszedni sem volt egyszerű, de nagyon régen találkoztam már ennyire technikás jól összerakott készlettel. Ez már inkább Technic és Icons hibrid mintsem Icon készlet. Már most megelőlegezem neki hogy iszonyatosan jó lesz megépíteni. Lehet hogy külsőre nem valami szép, de emelem kalapom a tervező előtt. Nem az űrsiklón van a hangsúly hanem a repülőn. Na az aztán nem semmi. Most kicsit le is ülök megemészteni a dolgot és mielőtt nekiállnek építek inkább valami egyszerűbbet mondjuk a General Storet.
-
manokaj
tag
-
Tyler Durden
addikt
Remélem komoly, mert viccnek azért erős. Ennél nevetségesebb dolgot a LEGO háza tájáról még soha életemben nem láttam. Ingyen sem kellene, még ha fizetnének sem biztos, hogy elhoznám, de hogy 80 ezer forintért? Megőrültek Billundban?Én nagyon szeretem a crocs papucsokat 10+ éve hordok ilyesmit, de ez ahogy kinéz az még viccnek is rossz az árát már meg se említem.
-
szőröscica
addikt
Hajtott a kiváncsiság, meg amúgy is szeretem a Nasa témát. Bár elsőre nem tetszett és most sem nagyon a képek alapján, de nem először mondtam azt legóra hogy csúnya, nem tetszik, aztán a valóságban sokkal jobb lett a végeredmény. Leginkább az építési élményre és a technikára vagyok kiváncsi, jobban érdekel mint maga a végeredmény.
Mostanában amúgy is olyan szetteket építettem melyek egyszer már korábban is megvoltak, így remélem ez felüdülés lesz, vsak meg szét kell szednem mert nagyobb darabokbam használtan érkezett.
Az Enterprise hajót is megépítem egyszer, csak megvárok rá egy jó akciót.
Ez brutalis eloben, nagyon adnam, de nem tudom hol kiallitani sajnos.
-
backdraft81
csendes tag
Remélem komoly, mert viccnek azért erős. Ennél nevetségesebb dolgot a LEGO háza tájáról még soha életemben nem láttam. Ingyen sem kellene, még ha fizetnének sem biztos, hogy elhoznám, de hogy 80 ezer forintért? Megőrültek Billundban? -
burgatshow
veterán
Itt jobban latszik, hogy belulrol papucs formaja van. En siman vennem csak nem ennyiert.
-
RapaNui1
senior tag
-
Mozaart
aktív tag
-
nyul105
senior tag
Teljesen mindegy mi ez, lehet lego, lehet gumipapucs, akkor is egyrészt ocsmány, másrészt nem adnék érte ezer forintot sem. Miattam egy ocsmány semmit ábrazoló csupa paca festmény is érhet milliókat ha lenne rá pénzem akkor sem venném meg ha nem tetszik még befektetésnek sem. Egyszerűen nem éreznem tőle jól magam és ezt érzem most is, ha ránézek kerülget a hányinger.
Emlékeztek az Obag táskákra? Tudjátok kit irigylek? Aki azt kitalálta. Így van ez most is. A pénzcsinálás mintapéldája hogyan lehet a szart is eladni egy vagyonért.
Mindig mondon a páromnak ha felmennénk Budapestre bedobozolnánk a szart és azt az Andrássy úton kezdenénk el árulni egy vagyonért már rég meggazdagodtunk volna. Nem érne semmit amit adunk, de mivel ott áruljuk vinnék mint a cukrot, mert azt hinnek hohy valami nagyonon értékes került a birtokukba.
Tömeg pszichózis és ennyi.
Ez lesz ebben az esetben is, ez a szar nem ér semmit de 80 ezerért ezt a Sri Lankan 500ft-ért fröccsöntött szart viszik majd minta cukrot a Lego és a Crocks égisze alatt. Tudjátok egyáltalán nem sajnálom azt aki ezért pénzt ad, inkább irigylem aki ezt a szart kitalálta es irigykedem hogy nem én voltam az.szerintem ez április 1re készülés, tavaly is volt viccük
-
RapaNui1
senior tag
Teljesen mindegy mi ez, lehet lego, lehet gumipapucs, akkor is egyrészt ocsmány, másrészt nem adnék érte ezer forintot sem. Miattam egy ocsmány semmit ábrazoló csupa paca festmény is érhet milliókat ha lenne rá pénzem akkor sem venném meg ha nem tetszik még befektetésnek sem. Egyszerűen nem éreznem tőle jól magam és ezt érzem most is, ha ránézek kerülget a hányinger.
Emlékeztek az Obag táskákra? Tudjátok kit irigylek? Aki azt kitalálta. Így van ez most is. A pénzcsinálás mintapéldája hogyan lehet a szart is eladni egy vagyonért.
Mindig mondon a páromnak ha felmennénk Budapestre bedobozolnánk a szart és azt az Andrássy úton kezdenénk el árulni egy vagyonért már rég meggazdagodtunk volna. Nem érne semmit amit adunk, de mivel ott áruljuk vinnék mint a cukrot, mert azt hinnek hohy valami nagyonon értékes került a birtokukba.
Tömeg pszichózis és ennyi.
Ez lesz ebben az esetben is, ez a szar nem ér semmit de 80 ezerért ezt a Sri Lankan 500ft-ért fröccsöntött szart viszik majd minta cukrot a Lego és a Crocks égisze alatt. Tudjátok egyáltalán nem sajnálom azt aki ezért pénzt ad, inkább irigylem aki ezt a szart kitalálta es irigykedem hogy nem én voltam az. -
balint82
senior tag
-
RapaNui1
senior tag
-
Sirandrish
legenda
-
balint82
senior tag
-
RapaNui1
senior tag
Nem savnak szántam
legalább vannak készletek is a topicban
-
Balesz1899
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
-
Mozaart
aktív tag
-
RapaNui1
senior tag
De szeretnék így visszavonulni a legozástól
Jogos a savazás
, de azt hiszem függő vagyok
-
Balesz1899
aktív tag
-
LÁZ
Topikgazda
lego x crocs
feb 16
150 dodó (jól meg lett mérve
), de alternatív forrásból lehet behúzok 1et otthonra 

-
RapaNui1
senior tag
Ez is azt bizonyitja hogy a legozas olcsobb lett
Nem lett olcsóbb de most már felvehető 15 milla személyi kölcsön is
-
Major Lion
senior tag
-
LÁZ
Topikgazda
itt a vége fuss el véle
pont -
Crus
addikt
-
RapaNui1
senior tag
Kibírta a csomagtartóban a jó kis budapesti utakat

Hami85-nek köszönhetően februárban sem fogok unatkozni 

-
maross
nagyúr
A probléma jelenleg az, ha most akarod eladni már 130k-ert is adják neten gwp-vel együtt 13 ezer haszonnal. Ha magadnak veszed akkor jó ötlet most megvenni.
Ha befektetésnek veszed kizárólag a gwp miatt akkor is jó most megvenni, de ki kell várni kb 5 évet hogy hasznod is legyen rajt.
Szóval egyetlen esetben éri meg rohanni és megvenni ha tényleg rajongó vagy és saját részre kirakni akrod, különben bőven ráérsz kifutás előtt akcióban megvásárolni.Lehet, csak azert linkelgetem, hatha sajat reszre olcsobban meg akarja uszni valaki, gwp még eladhato 35+ ert. Tegnap is jol jott valakinek, meg is vette allee-ban.
-
RapaNui1
senior tag
most latom, hogy tul sok assassins creedet jatszom
. ismet van creel allee-ban, még mindig jar hozza a radioallomas.31168-ra most lattam egy jopofa mocot, 31120-szal kombozva
A probléma jelenleg az, ha most akarod eladni már 130k-ert is adják neten gwp-vel együtt 13 ezer haszonnal. Ha magadnak veszed akkor jó ötlet most megvenni.
Ha befektetésnek veszed kizárólag a gwp miatt akkor is jó most megvenni, de ki kell várni kb 5 évet hogy hasznod is legyen rajt.
Szóval egyetlen esetben éri meg rohanni és megvenni ha tényleg rajongó vagy és saját részre kirakni akrod, különben bőven ráérsz kifutás előtt akcióban megvásárolni. -
Balesz1899
aktív tag
most latom, hogy tul sok assassins creedet jatszom
. ismet van creel allee-ban, még mindig jar hozza a radioallomas.31168-ra most lattam egy jopofa mocot, 31120-szal kombozva
Na, ez tetszik. Még a végén kénytelen leszek venni egy 31168-at, pedig nem terveztem
-
maross
nagyúr
-
RapaNui1
senior tag
Én most vettem meg ötödjére, de össze van rakva szóval lesz vele munka, aztán ha visszafelé haladva tasakonként szétszedtem, leszámoltam, becsomagoltam lehet már megint nem lesz kedvem összerakni és újra eladom. Még nem döntöttem el mert így összerakva nagyon tetszik.
Sosem kerestem rajt vagy ha igen akkor is minimálisan, de mindig el tudtam adni.
Hát ezért nem futotta a Creel házra
-
Bencus88
nagyúr
Müller 34k keszthelyiben még van egy a másikat elhoztam
-
hami85
aktív tag
Anno megboldogult edigitalon többször is volt 170000
Igen , és anno 200 körül se tudtam eladni (mint amennyiért vettem) mert a kutyának nem kellett.. Aztán elcseréltem végül másra.
-
RapaNui1
senior tag
Nagy franc azért a bravostore mert az oroszlános gwp egyedül csak a creel házhoz nem jár, bár az is igaz ha valaki eladja a gwp-t 30-35 körül vagy akár többért a creel haz már eleg jó áron kihozható pláne ha még járna hozzá a másik ajándék is
-
HUN_Sector
őstag
-
Pötyi
őstag
-
Elmör
őstag
-
RapaNui1
senior tag
Ha valakit érdekel van Creel ház online is lefoglalható ajándékkal bravostore.
Én már sajna kiköltekeztem magam. -
Elmör
őstag
Megjött az ipontól a lego, ennyire csúnyán összenyomott dobozsarkot már régen láttam. Az oldalán egy másik nyomódás nyoma.
Kinyitottam, mert attól féltem valami visszaküldött darab lesz, amit csak vissza celluxoztak, de szerencsére zsír új belül. Szóval doboz nem szép, de a matricák és a lego érintetlen. Jó móka lesz.
-
RapaNui1
senior tag
le is akciózhatnák ennyire, 50%

Nem gondolnám hogy 130k-ért megkapnád főleg nem bontatlanul, bár kifutás előtt még lehetnek csodák benézhet 200-210 környékére, de ki tudja
-
HUN_Sector
őstag
-
tocsek18
senior tag
-
balint82
senior tag
-
RapaNui1
senior tag
Aut lehet tudni hogy a 75192 Millenium Falcont mikor vonja ki a forgalomból a Lego? Mintha valahol láttam volna hogy idén decemberben kifut majd.
-
manokaj
tag
-
Kvelstadt
veterán
-
RapaNui1
senior tag
-
Tyler Durden
addikt
Az Enterprise-t meg az ajándék shuttle-t már összeraktam, csak nem volt még időm összeszedni a gondolataimat meg pár fotót lőni róla. Sajnos volt hiányzó alkatrész is, de semmi komoly, máshonnan tudtam pótolni, a pótlás meg már úton van.
Közben jött hozzá a SC Delorean is uh hétvégén megint építek.
Asszony összerakta a karácsonyi vonatot, a mikulás virágot meg a gwp forrócsokizót ami halál cuki amúgy. Ha érdekel valakit vmelyik arról is írok majd pár sort.
Erre a Carrierre én is nagyon kíváncsi vagyok, szemeztem vele én is.
Engem egy Enterprise beszámoló nagyon érdekelne + pár kép róla
-
manokaj
tag
Az Enterprise-t meg az ajándék shuttle-t már összeraktam, csak nem volt még időm összeszedni a gondolataimat meg pár fotót lőni róla. Sajnos volt hiányzó alkatrész is, de semmi komoly, máshonnan tudtam pótolni, a pótlás meg már úton van.
Asszony összerakta a karácsonyi vonatot, a mikulás virágot meg a gwp forrócsokizót ami halál cuki amúgy. Ha érdekel valakit vmelyik arról is írok majd pár sort.
Nyugodtan jöhetnek a képek, beszámolók. Legyen minél több.
-
5150head
őstag
Hajtott a kiváncsiság, meg amúgy is szeretem a Nasa témát. Bár elsőre nem tetszett és most sem nagyon a képek alapján, de nem először mondtam azt legóra hogy csúnya, nem tetszik, aztán a valóságban sokkal jobb lett a végeredmény. Leginkább az építési élményre és a technikára vagyok kiváncsi, jobban érdekel mint maga a végeredmény.
Mostanában amúgy is olyan szetteket építettem melyek egyszer már korábban is megvoltak, így remélem ez felüdülés lesz, vsak meg szét kell szednem mert nagyobb darabokbam használtan érkezett.
-
Tyler Durden
addikt
Enterprise-t én is be fogom húzni, ha nem felejted el és belefutsz vmi jó akcióba, akkor pls majd itt is share-eld

Erre a hordozóra meg kíváncsi leszel mit mondasz, nekem a kivitelezés egyáltalán nem tetszik, pedig csipázom az űrös dolgokat. -
RapaNui1
senior tag
-
maross
nagyúr
creed allee, ha valakit erint
-
Mozaart
aktív tag
Fotozd be elé tegyel vilagitast es mutasd meg nekunk.
Szerintem régen is volt kis res koztuk. De mar nem védem a legot.
Es amit lefotozol valaki tud ugyanolyat regi kockakbol produkalni. Na akkor derul ki hogy ez regen is ennyire rossz volt e. XDEzek alapkockak vagy speci elemek amugy?
-
Crus
addikt
Nálam ez azért erős mértékben látszik, mert pl. az Űrkorszak meséi a kijelző mellett vannak, ami mögött egy ablak van távolabb. Lőrések vannak. Az eredmény olyan, mintha valami alis klón lenne, amit félrészegen gyártottak le. :-/
-
RapaNui1
senior tag
Én szerettem volna, de csak a stonewars oldalán keresztül tudtam belépni mert ott találtam csak közvetlen linket a készletekhez, ami sajnos a lego német oldalára vezetett és csak euroban tudtam volna fizetni így lemondtam a dologról. A vonatot szerettem volna meg a Seaside marketet, illetve a Forest Strongholdot, de a Stronghold szinte azonnal el is fogyott vagy nem is volt, a Market pár perc alatt elment. A vonat tobább bírta de egyiket sem rendeltem meg végül.
Hami85-nek hála aztán kis gelárral meglett a vonat meg a stronghold illetve a korábbi General Store, a Seaside Marketet meg majd behúzom valamikor de annyira nem érdekes.A mostani körböl jön 2db vár az egyiket be akarom majd cserélni valakivel ráfizetéssel egy aranybánya készletre.
A következő körböl az Alchemist Shop meg az antikos készlet érdekel, az utána lévő kör kimarad, viszont a 9. körből szinte mind az 5 kellene, de négy az tuti, szóval el kell kezdenem gyűjteni
-
ssgk
aktív tag
-
atus72
őstag
Valami megváltozott a klasszikus LEGO alapelemek méreténél?

Most vettem zsír új elemeket (original LEGO) és az elemek közt ha összeépítem egy nagyon pici rés van
Vagy én vagyok már totál háklis és minden szar feltűnik, de nem emlékszem hogy régebben ez ilyen lett volna. -
apholyon
aktív tag
Rendelt már valaki ázsiai BL-ről? Pl. Hong Kong?
-
Throme
veterán
-
Throme
veterán
Ennyi szettből már lehet építkezni. A környezet kialakítása rengeteg idő, pénz, hely, és kocka lenne, de abban mutatna igazán.
Ráadásul az épületek belsejében is van majdnem ugyanennyi látványosság.Szép gyűjtemény!
-
LÁZ
Topikgazda
Hajók egy gyors kereséssel:
Kezdjük az official LEGO-val a HP 76419-ből, igaz erre még vitorlák kellenének, viszont a pozíciója is jó egy kraken támadáshoz:
Rebricable 1:

Rebricable 2:
Rebricable 3:
Rebricable 4:
Régi IDEAS ötlet:közben találtam én is párat meg mini barracudákat is, ezért elemet nem vennék, úgyhogy ömlesztettből dolgozom
a herripotteres jó ötlet
, online megkeresem a manualt -
Sirandrish
legenda
-
mondomén
őstag
-
vallas
őstag
"Biztonságosan" csomagolva, de hibátlan állapotban megjött végre a Delorian
-
RapaNui1
senior tag
Na kellett páromnak megmutatni a BDP készleteket.
Az Antique Collection nagyon tetszik neki és bevallom őszintén minél jobban nézegetem nekem is, illetve az Alchemist Shop még az ami kelleni fog, de a hajót szerintem kihagyom.
Továbbra is keresem a BDP Gold Mine Expedition készletet ha valakinek nem kellene szívesen átveszem, a többi korábban keresett készlet nem aktuális Hami85 kollégának köszönhetően. -
Mozaart
aktív tag
Köszi a fotókat!
Brutál. És olyan színes az egész. -
bordi10
senior tag
-
bcony
újonc
Megjelenés: Március 1.
77259: Audi Revolut F1 Team R26
Ár: 28€
Elemszám: 215 db.
Minifigurák: 1 db.
-
Dilikutya
félisten
-
Kvelstadt
veterán
Jaja sejtettem hogy előrébb vagy azon a lejtőn. Mondjuk én valszeg nem kapok rá nagyon. Edfig egy voktcaz a zöld-fekete amerikai autó, de azt most ajándékoztam el. Rájöttem hogy az 3pítése érdekelt, hogy hogyan hozzák ki az autó vonalait, és bár tetszik de nem vagyok annyira autós hogy megtartsam.
A Delorean persze marad mert az film is, nem csak autó. -
Vikthor
nagyúr
Ezekkel sem vártam sokat:
-
bordi10
senior tag
Nemtudom te mennyi ilyen speed chapm settet raktál már össze de nekem a Delorean volt a 2. és az nagyon tetszett. Tök réazletes ahhoz képpest hogy kicsi, plusz nagyon tetszett hofy ez minifigura arány és pont bele tudott ülni Marty és a doki.
Ja és az is tetszett hogy sok benne a printelt darab.
18-at számoltam itthon (te jó ég
) + ez az új 3 set.
Emlékeim szerint ez az első olyan SC set, amiben 2 minifigura is van és fizikailag bele is "férnek" a vasba
Új hozzászólás Aktív témák
-
93700 - 93601
96851 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Revolut
- Microsoft Rewards
- Villanyszerelés
- 20 milliárd dollárt vár a bejelentett részvénykibocsátásától az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- ABB S201M C32 kismegszakítók (10db, C karakterisztika, 32A, 10kA)
- Jura ENA 8 Szürke/Fekete TFT kijelző, One-Touch, Felújított, Számla, 3 hó gari
- Csomagolás sérült Cecotec Power Espresso 20 Coldbrew eszpresszógép, 20 bar nyomással / 1 hónap jótál
- Erősen használt Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY kompakt konyhai robotgép / 1 hónap jótállás
- Klarstein Aero Ring Smart 9K Blk mobil klíma
- Ultimate előfizetés akár 3471 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kis Ütődött Workstation! Dell Precision 5470 i7-12800H 32GB 512GB RTX A1000 4GB 1 év garancia
- PC /i5-10400F/8GB/240GB SSD/WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD RED (WD100EFAX) HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
kár hogy a BrickLink programban van erre csak lehetőség.

), de alternatív forrásból lehet behúzok 1et otthonra
Hami85-nek köszönhetően februárban sem fogok unatkozni