Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A tökéletes karóra keresése
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- D@reeo: Vásároltál a Temu-n 2023-2024 köz? 2000 forint üti a markod, ha SPAM-et olvasol
-
93400 - 93301
96852 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-17 16:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint82
senior tag
Van benne potenciál mert rengeteg ismetebb kedveltebb poké van a pokésok körében és pl én is azon gondolkodom hogy mi lenne az amit szeretnék hogy jól megcsináljanak, közben meg az egész star wars témakör elment mellettem. Biztos hogy a star warsnak nagyobb tábora van de azért pokésok is rohadtsokan vannak. Ez az Eevee meg szerintem jól sikerült és egyébként is az egyik abszolut cukiság a poké világban és az ára sem vészes, szóval szerintem nagyot fog menni.
#93386 Mozaart
Igen arra gondolok, köszi az infót!Igen ,csak a Star Wars-t brutál szinten húzzák szerintem a figurák,az meg itt kb. jelenleg nincs.
Nyilván lehetne pár figura Ash , és a többi humanoid
, meg esetleg Meowth és Scorbunny, de a többi egy frankó buildable figura, ami ugye teljesen más,mint egy egy rendes Lego figura. -
Kvelstadt
veterán
Igen. Igazat adok. Úgy fogalmaznék akkor hogy a Star Wars lego éra után egy nagyon sikeres vonal lehet.
A lego is biztos felmérte mennyi zöldmagot tud ebből kisajtolni biztosan.
De érdekes lesz látni mennyire lesz sikeres es hogy latjuk e még a kovetkezo evekben majd visszakoszonni.
+van e annyira eros az a rajongo tabora ami eletben tudja tartani. Mert ha okosan áraz a lego illetve okos idozitessel hozza ki az uj szetteket akkor egy ideig még itt lehet velunk.
Van benne potenciál mert rengeteg ismetebb kedveltebb poké van a pokésok körében és pl én is azon gondolkodom hogy mi lenne az amit szeretnék hogy jól megcsináljanak, közben meg az egész star wars témakör elment mellettem. Biztos hogy a star warsnak nagyobb tábora van de azért pokésok is rohadtsokan vannak. Ez az Eevee meg szerintem jól sikerült és egyébként is az egyik abszolut cukiság a poké világban és az ára sem vészes, szóval szerintem nagyot fog menni.
#93386 Mozaart
Igen arra gondolok, köszi az infót! -
balint82
senior tag
Van pár jó deal emagon:
Monster Jam Unikornis 42220 9680 -20% genius kedvezmény--> 8e alatt
Ninjago évfordulós kovácsműhelyl 71858 34e -20% genius kedvezmény--> 27e ennyiért nem tudtam otthagyni
Marvel toronyház 76269 160e -
Mozaart
aktív tag
Én nagyon nagy tétet raknék arra, hogy a Pokemon messze nem lesz olyan sikeres, mint a Star Wars. Utóbbi nem véletlenül über már régóta a Lego-nál. Lényegében minden társadalmi réteg és korosztály ismeri. A témaválasztás rendkívül széles, még azoknak is érdekes, akik nem filmrajongók (űrhajók, robotszerű gépek, stb. ezek önmagukban is vonzók).
A Pokemon ehhez képest réteg termék, és a general public jelentős része számára gyerekes. Lehet, hogy van egy erős rajongótábora, akik vesznek majd Lego-t, de Star Wars Lego-t meg a vásárlók széles tömege vásárol.Igen. Igazat adok. Úgy fogalmaznék akkor hogy a Star Wars lego éra után egy nagyon sikeres vonal lehet.
A lego is biztos felmérte mennyi zöldmagot tud ebből kisajtolni biztosan.
De érdekes lesz látni mennyire lesz sikeres es hogy latjuk e még a kovetkezo evekben majd visszakoszonni.
+van e annyira eros az a rajongo tabora ami eletben tudja tartani. Mert ha okosan áraz a lego illetve okos idozitessel hozza ki az uj szetteket akkor egy ideig még itt lehet velunk.
-
balint82
senior tag
-
hami85
aktív tag
-
maross
nagyúr
Srácok, aki mostanában rendelt a LEGO Store Magyarország oldaláról (a bravostore-ból), nektek hány napba tellt, mire kiszállították a cuccot? Csak mert már két napja (vasárnap) leadtam a rendelést a Speed Champions F1 Movie APXGP szettre (máshol nem igazán volt már belőle), ki is fizettem, és még azóta annyit sem írtak, hogy legalább összekészítették volna a csomagot. Ez most normális? Ok, az oldalukon írják, hogy a megnövekedett forgalom miatt lehet késés, de ezt a kiszállításra értik, a feldolgozásnak attól még nem kellene működnie?
Nekem a hetedikei rendelésem nincs még sehol.
-
RapaNui1
senior tag
Én nagyon nagy tétet raknék arra, hogy a Pokemon messze nem lesz olyan sikeres, mint a Star Wars. Utóbbi nem véletlenül über már régóta a Lego-nál. Lényegében minden társadalmi réteg és korosztály ismeri. A témaválasztás rendkívül széles, még azoknak is érdekes, akik nem filmrajongók (űrhajók, robotszerű gépek, stb. ezek önmagukban is vonzók).
A Pokemon ehhez képest réteg termék, és a general public jelentős része számára gyerekes. Lehet, hogy van egy erős rajongótábora, akik vesznek majd Lego-t, de Star Wars Lego-t meg a vásárlók széles tömege vásárol.Szép, nagy és színes. Őszintén szólva szívesen kipróbálnám és összeraknám, de utána tuti nem tudnám értelmes áron eladni, viszont kelleni meg nem kell, épp ezért 260 ezret meg nem fogok kiadni, így a végső konklúzió, hogy nem lesz meg. Ha választanom kéne ez meg egy Milennium Falcon közt hát akkor inkábba a Falcon, de ettől függetlenül pofás kis darab. Számomra a Pokémon faktor nem játszik, de minden egyéb más megvan benne ami egy ekkora darbszámú készletben meg kell hogy legyen.
-
RapaNui1
senior tag
Srácok, aki mostanában rendelt a LEGO Store Magyarország oldaláról (a bravostore-ból), nektek hány napba tellt, mire kiszállították a cuccot? Csak mert már két napja (vasárnap) leadtam a rendelést a Speed Champions F1 Movie APXGP szettre (máshol nem igazán volt már belőle), ki is fizettem, és még azóta annyit sem írtak, hogy legalább összekészítették volna a csomagot. Ez most normális? Ok, az oldalukon írják, hogy a megnövekedett forgalom miatt lehet késés, de ezt a kiszállításra értik, a feldolgozásnak attól még nem kellene működnie?
Korábban nekem is több napba telt a postázás de megjött épségben, nem a leggyorsabbak, türelem.
-
Mauzes
addikt
A Pokemon ehhez képest réteg termék, és a general public jelentős része számára gyerekes. Lehet, hogy van egy erős rajongótábora, akik vesznek majd Lego-t, de Star Wars Lego-t meg a vásárlók széles tömege vásárol. -
Elmör
őstag
Miközben építem a Lambo Countachot a Gls is megérkezett egy kis meglepivel. Pedig azt hittem csak holnap fog érkezni, de így feldobta az egyébként nem épp jó napomat.
-
Vistaboy
veterán
-
balint82
senior tag
-
LÁZ
Topikgazda
kuta
virág
-
Mozaart
aktív tag
-
nyul105
senior tag
-
RapaNui1
senior tag
Ez nem egy akkora összeg máshol, inkább csak nálunk, szóval nem véletlen hogy szinte azonnal elfogyott, sőt biztos vagyok abban, hogy azért nálunk is van egy olyan réteg aki ezt bőven megengedheti magának, illetve ha én most kezdenék legózni vagy csak alkalom adtán vásárolnék és a Pokémon a szívem csücske lenne, akkor lehet én is megengedném magamnak és egyszer kiadnék a vágyott készletre negyed milliót. Ez nézőpont kérdése, na meg a pénztárcáé is.
Biztos vannak olyanok is jó számmal akik nagyon szeretnék de nem tehetik meg hogy megvásárolják és gyanítom nálunk ők vannak többségben, míg szerintem más országokra ennek ellenkezője igaz. -
skyie
csendes tag
A GWP-ből volt kevés, elég gyakran elő szokott fordulni az ilyen

Ha mégsem olyan drága, azt a legbiztosabban abból fogjuk majd látni, hogy jövőre és azután is jönnek majd a következő 5-6000+ darabos Lego Pokémon készletek hasonló árakon.
-
Llew
senior tag
-
hami85
aktív tag
Hát ez kurvajo 😀😀😀😀
-
Kvelstadt
veterán
-
Pötyi
őstag
-
hami85
aktív tag
Teljesen változó, volt olyan ahol lett újra, van ahol soha többet nem lehetett látni... érdemes majd a hazai store-okra is figyelni, pl. bravostore, mert ott mindig van...
-
Kvelstadt
veterán
Azt megtudjátok mondani hogy ez az előrendelői ajándék set hogy szokott lenni? Ha egyszer kifogy akkor annyi volt? Mert az nagyon tetszett de már nincs.
-
RapaNui1
senior tag
Emagon 21348 D&D 115.800ft
-
Mozaart
aktív tag
Nekem Venusaur kell. Keressünk valakit Blastoisere és huzzuk be.
Egyébként én pont benne voltam a sűrűjében, mikor ment az anime akkor fullba ment a kártyajáték, volt valamennyi tazo stb is, szal ja, olyan felnőttekre lőnek mint én.
Annyi hogy biztos hogy nem adok ennyit még poké settért sem.
Viszont az Eevee-re tuti rámegyek.Keressetek ra erre android Chrome Google keresoben: Blastoisere > megjelenik valami a mobil jobb also sarkaban xD
Lehet hogy le-fell kell scrollozni.

-
Mozaart
aktív tag
-
RapaNui1
senior tag
Akit esetleg érdekel most az allegrón a 10332 Középkori város főtere 69.000.ft. A párom is onnan rendelte és nekem gyári kartonban hibátlanul érkezett meg.
Ráadásul úgy nézem megint van 4.000ft-os kupon ajánlat, szóval akinem van ingyenes szállítás is annak kijön 65 ezerre, az már nagyon jó ár annyiért màr soha nem fog kapni. Én behúztam egyet tartalekba 65k-ért -
Kvelstadt
veterán
Nekem Venusaur kell. Keressünk valakit Blastoisere és huzzuk be.
Egyébként én pont benne voltam a sűrűjében, mikor ment az anime akkor fullba ment a kártyajáték, volt valamennyi tazo stb is, szal ja, olyan felnőttekre lőnek mint én.
Annyi hogy biztos hogy nem adok ennyit még poké settért sem.
Viszont az Eevee-re tuti rámegyek. -
RapaNui1
senior tag
-
5150head
őstag
A Pokémon kártyák nagyrészt a gyűjthetőség és a "befektetők" miatt ennyire népszerűek, egy 260k-s LEGO készlet ezekből egyik kategóriába sem igazán esik bele, az ára is teljesen más nagyságrend.
Ettől függetlenül drukkolok, hogy befusson a téma, én pont az a korosztály vagyok, akinek ez telitalálat, biztosan veszek majd valamilyen pokémonos LEGO-t, de ezen az áron egyáltalán nem egyértelmű, hogy a nagy készlet instant vétel volna.
Nem is a szokásos "drága a LEGO" jellegű siránkozásként mondom ezt, de más felnőtt készletekkel összehasonlítva durva lehúzásnak érződik, hogy 50k-val drágább, mint a Völgyzugoly, több mint másfélszer annyi, mint a D&D készlet, és majdnem kijönne belőle együtt az X-Mansion és az Arkham Asylum.
A Nintendo is szereti a pénzt, nem csak a Disney (Star Wars)
-
manokaj
tag
Ezt én is kinéztem, de az új taktikám az hogy kerüljem az impulzus vásárlást és várjam meg a legjobb árakat, bár ez nem minden esetben jön be, sajnos vannak olyan elszalasztott bricklinkes középkori témák amik újra lázba hoztak es most már csak felárral tudnám beszerezni őket.
Gratula hozzá.Én csak azért vettem meg most, mert volt pontom amit bevaltottam. És kellett a kocsi is mellé, mert lesz majd egy old car felvonulás csinálva a citybe.
-
RapaNui1
senior tag
Ezt én is kinéztem, de az új taktikám az hogy kerüljem az impulzus vásárlást és várjam meg a legjobb árakat, bár ez nem minden esetben jön be, sajnos vannak olyan elszalasztott bricklinkes középkori témák amik újra lázba hoztak es most már csak felárral tudnám beszerezni őket.
Gratula hozzá. -
Throme
veterán
Lehet panaszkodnak, de akkor is megvesznek mindent. Valamiből mindig sikerül rekord bevételekre szert tenni...
-
Throme
veterán
bocs, hogy megint dpd, de felrobbanok!
az előbb írt a dpd, hogy:
"Az Ön csomagját a csomagautomata/csomagpont telítettsége miatt nem tudtuk sikeresen kiszállítani, emiatt átirányítottuk a DPD központi irodájába, melynek címe: Cím: Budapest, 1134, Váci út 33. A. épület 2.emelet
Irodánk nyitvatartása: Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:30
A csomagot a mai naptól kezdve január 16-ig (12:00) van lehetősége átvenni.
Köszönjük szíves megértését és együttműködését!
Üdvözlettel: DPD Hungary Kft."
1. ha más is járt így, van vmi javaslat arra, h rávegyem őket, h mégis csomagautomatába szállítsák - azon kívül, h írtam nekik egy már nem kedves emailt (+ uezt FB-on is)?
(nyilván OKKAL kértem 0-24h-es csomagautomatába, h ne munkaidő alatt kelljen szaladgálnom ide-oda...)
2. hogy lehetne a Lego-t ráébreszteni, h ne ezzel a gáz bandával égesse már magát, mert ezekkel tényleg CSAK a baj van?
(múlt héten pl. szintén Lego rendelésem, ami 3 hét után támolygott át a XV. kerületből, felbontott, szakadt dobozban volt az automatájukban...
)
pl. vki aki itt influencer, tudna esetleg "szólni" nekik?köszi!
A dpd-nek a Lego küldeményekkel általában nem sikerül megbirkózni, amik automatába mennének.
Nekem is volt gondom velük.
Egyszer szó nélkül visszaküldték a rendelésem a feladónak (pedig az ügyfélszolgálatos nővel lebeszéltem egy másik automatát), akkor a Lego segített (ügyfélszolgálat).
Legutóbb meg írtam a dpd ügyfélszolgálatnak, mert telót nem vették fel. Meglepődtem, mert visszahívtak és csomagpontos kiszállításra váltottunk (amit nem szeretek mert ott egy üzlet nyitvatartásához kell igazodni és nem mindegyik van nyitva este).
Persze ez se jó megoldás, mert nem a legjobb kondícióban érkezett oda a doboz.A Lego ügyfélszolgálatnak utóbbi esetben is jeleztem, hogy nem vagyok elégedett a csomagküldő szolgáltatással. Gyűjtik az információkat, de hogy mikor fognak lépni, azt nem tudom.
Amikor kapsz egy levelet Lego-tól. hogy értékeld a vásárlást, ott le tudod írni a panaszod. Más utat nem látok, mert a telefonos beszélgetésből - hiába rögzítik - nem lesz feljegyzés, hogy mondjuk húznak egy újabb strigulát a dpd neve mellé.
Másik megoldás, hogy nem a S@H-ról vásárolsz a jövőben...
-
HUN_Sector
őstag
Usa 650-es pokemon készlet elővételben sold out
[link] -
skyie
csendes tag
A Pokémon kártyák nagyrészt a gyűjthetőség és a "befektetők" miatt ennyire népszerűek, egy 260k-s LEGO készlet ezekből egyik kategóriába sem igazán esik bele, az ára is teljesen más nagyságrend.
Ettől függetlenül drukkolok, hogy befusson a téma, én pont az a korosztály vagyok, akinek ez telitalálat, biztosan veszek majd valamilyen pokémonos LEGO-t, de ezen az áron egyáltalán nem egyértelmű, hogy a nagy készlet instant vétel volna.
Nem is a szokásos "drága a LEGO" jellegű siránkozásként mondom ezt, de más felnőtt készletekkel összehasonlítva durva lehúzásnak érződik, hogy 50k-val drágább, mint a Völgyzugoly, több mint másfélszer annyi, mint a D&D készlet, és majdnem kijönne belőle együtt az X-Mansion és az Arkham Asylum.
-
Crus
addikt
Abban 2 skeleton van... írok.
-
Crus
addikt
Pedig akár hiszed akár nem, ezek is AFOL készletek, csak pont pokemon témában.
Akik a 90-es években voltak gyerekek és rá voltak zizzanva a pokemonra, azok erre a nosztalgiavonatra is fel fognak ülni.
Emlékezz csak vissza a pokemon go sikerére, amikor konkrét dugók voltak 1-1 jobb pokemon helyén, akkor se láttál gyerekeket rohangálni. Ez ugyan azt a réteget célozza meg.
#93344Mozaart nah igen a kártyákról meg nem is beszélve.Igen, ez is nyilván benne van, de pont a minap lett lelőve egy buli, amiben azt tárgyaltuk volna, hogy az AFOL réteg az úgy kb. minden 4. Lego vásárló. És itt is az a helyzet, hogy a gyerekemnek nyilván kéne és ki venné meg? Hát én... és ki rakná össze a 18+-os készletet neki? Dettó én. De valójában neki kéne... és nyilván még ígéret szintjén sincs a téma, mert ennyiéből elviszem Disneylandbe.
-
LÁZ
Topikgazda
szükségem lenne 2-3 csontvázra egy kalózos csendélethez a névtáblára, meglepő módon csontvázam egy db sincs
, cserealapnak keresek figurát a feneketlen dobozból, illetve még a 40515ös pirates polybag is játszhat (bár abban sztem csak 1 csontira van alapanyag). -
Crus
addikt
Azért ez már az az árkategória, amennyire már külföldön is húzzák a szájukat. Nézd csak meg a külföldi Legós arcok alatti hsz-eket... úgy nagyjából minden 3. az áron van kiakadva.
-
Crus
addikt
Pokemon + Lego ha összeáll nem is kérdés, hogy az árak az egekbe.
Olyan piaca van, hogy vinni fogják mint a cukrot így is.
Elég csak megnézni hogy a nintendo játékok milyen minőséget képviselnek és közben milyen eladásokat hoznak.Én kíváncsi voltam mint produkálnak legoval, egyenlőre csak az Eevee amire azt tudom mondani, hogy jól néz ki, és az ára is elfogadható.
Pikachu feje szerintem borzalmas.
A három trió meg már túl nagy készlet, hogy érdekeljen, illetve ott is ha a részleteit elkezdem nagyítóval nézni, akkor már nekem bénán néz ki.
A Nintendo játékom minősége abszolút elit kategória. Ha a grafikára gondolsz az más kérdés, de ugye nem attól lesz igazán jó egy játék, hanem a belbecstől.
Igen, a Pika feje szerintem se lett erős. A 3 trió eléggé ott van, de ennyiért hegyrejáró autót lehet kapni.
-
RapaNui1
senior tag
Mondom magamban mi az a sárga izé az a Pokémon,? aztán kinagyítom a képet, ja látom az Pikatchu vagy hogy is kell írni. Tehát akkor a Pokémon egy gyűjtőnév és ezen belül vannak a poémonok vagyis Charizard is. Melyik is az a 3 közül? A narancssárga? Hát ennyire vagyok képben a pokémonokkal, magával a témával, filmmel, kártyákkal stb. Remelélem jó sok ilyet csinál a Lego hogy megmaradjon a pénzem
-
Sordoran
addikt
Kizártnak tartom, hogy lenne ugyanakkora igény mind a háromra. Charizard többször népszerűbb mint a másik kettő együttvéve.
Viszont ha mégis lenne rá jelentkező, állok elébe és stipi-stopi Charizard.
-
Llew
senior tag
Annyira jó, hogy megint olyan készletek, amiket nyugodt szívvel el tudok engedni.
Persze, így is van jópár amit nem vagy nehezen, de szerencsére kevesebb. -
Sanraith
aktív tag
Össze kell állni 3an, és 87000/fő áron szét lehet darabolni a készletet.

Most ahogy elnézem egy Blastoise elférne a vitrinben, akkor már csak Venosaur-ra kellene embert keresni
.
-
RapaNui1
senior tag
Nem tudom én 80-ban születtem de nekem a pokémon is kimaradt ahogy most a Stranger Things is. Igaz van bőven olyan készlet, illetve készletek amik épp eléggé viszik a pénzt hogy még ez is érdekeljen, de hála égnek nem mozgat meg egyáltalán. A HP filmeket is megnéztem, de arra sem mondanám hogy fanatikus rajongója lennék, akkor számomra inkább már a Gyűrűk ura meg a Hobbit. A Star Warst is szeretem, de pár apróbb szetten kívül az se nagyon van. Ha most a pokémont fogják orrba szájba nyomatni akkor végre fellélegezhet a pénztárcám meg az asszony is, mert kevesebb legót veszek, és még többet mehetünk nyaralni. 😀
Mondjuk lehet a Dallas című sorozat központi épületét szívesebbem raknám össze már csak nosztalgiából is pedig hihetetlenül utáltam a sorozatot, hogy minden péntek estémet elcseszték azzal hogy azt vetítették és rajtam kívül a faluban mindenki azt nézte. -
Sanraith
aktív tag
Bejelentették az új pokemon készleteket
72151: EeveeÁr: 60€Elemszám: 587 db
72153: Venasaur, Charizard és BlastoiseÁr: 650€Elemszám: 6.838 db.
72152: Pikachu és PokélabdaÁr: $200Elemszám: 2.050 db.https://jaysbrickblog.com/news/first-lego-pokemon-sets-officially-revealed-for-27-february-2026-launch/

Eevee-t elő is rendeltem, a drágább készletek a pénztárcám nagy örömére nem tetszenek annyira. Kíváncsi vagyok lesz-e olcsóbb készletben később pokélabda.
-
Mozaart
aktív tag
Lehet elhamarkodott kijelentes de szerintem a Lego megtalalta a masodik Star Wars temajat 1999< aranybányáját Pokemon 2026<
Es lehet hogy ki fogjak boviteni tobb pokéra + minifigre is.Pl. Lego Poké Kartyak!

-
Mozaart
aktív tag
Elég csak megnézni hogy a nintendo játékok milyen minőséget képviselnek és közben milyen eladásokat hoznak.Én kíváncsi voltam mint produkálnak legoval, egyenlőre csak az Eevee amire azt tudom mondani, hogy jól néz ki, és az ára is elfogadható.
A három trió meg már túl nagy készlet, hogy érdekeljen, illetve ott is ha a részleteit elkezdem nagyítóval nézni, akkor már nekem bénán néz ki.
Szvsz pont hogy eltalalták a pikachu aranyait pl fej. Amit kuldtel review page. Az ottani fotokat nezve nekem abszolut must buy lenne pika is.
Hogy a legot védjem. Eleve nehezitett palyarol indultak. Mivel ezek még nem 3Dsen voltak megrajzolva. Hanem sima "analog" módon. =)
+ez a "pokemon sarga" biztos vagyok hogy eloben nagyot fog utni
ha ez amugy egyedi sarga -
Sordoran
addikt
72152: Pikachu és PokélabdaÁr: $200Elemszám: 2.050 db.https://jaysbrickblog.com/news/first-lego-pokemon-sets-officially-revealed-for-27-february-2026-launch/

Na most akkor megvagyok lőve, hogy nekem csak Charizard kéne a nagy hármasból. Másik kettő nem izgat, főleg nem ilyen áron. Eevee még jópofa is, de Pikachu küldsejét nem sikerült eltalálni. Erről ennyit részemről, kár érte.

-
5150head
őstag
Egy AFOL készletnél megértem... Titanic, Falcon, etc. De ez tipikusan nem AFOL készlet és mégis ott indítják 18+-os besorolással, meg olyan áron, amit ha a gyerkőc otthon előadna körberöhögik szegényt a szülei. Tényleg elérjük a rérenmindenjobbvót' korszakot, mert a Lego olyan elérhetetlen lesz a gyerekeknek, mint régen... de ilyen tempóban a felnőttek zömének is.
Pedig akár hiszed akár nem, ezek is AFOL készletek, csak pont pokemon témában.
Akik a 90-es években voltak gyerekek és rá voltak zizzanva a pokemonra, azok erre a nosztalgiavonatra is fel fognak ülni.
Emlékezz csak vissza a pokemon go sikerére, amikor konkrét dugók voltak 1-1 jobb pokemon helyén, akkor se láttál gyerekeket rohangálni. Ez ugyan azt a réteget célozza meg.
#93344Mozaart nah igen a kártyákról meg nem is beszélve. -
Mozaart
aktív tag
Egy AFOL készletnél megértem... Titanic, Falcon, etc. De ez tipikusan nem AFOL készlet és mégis ott indítják 18+-os besorolással, meg olyan áron, amit ha a gyerkőc otthon előadna körberöhögik szegényt a szülei. Tényleg elérjük a rérenmindenjobbvót' korszakot, mert a Lego olyan elérhetetlen lesz a gyerekeknek, mint régen... de ilyen tempóban a felnőttek zömének is.
A celcsoport biztos nem gyerek. A Pokemonnak egy olyan rajongoi bazisa van aki barmennyit ki fog ezekert csengetni. Lasd korabbi evek pokemon trading kartya hisztijei / fomoja .

-
bcony
újonc
-
Crus
addikt
-
Mozaart
aktív tag

Tetszetosek az aruk borsósabb. De a licensz miatt szamolni lehetett veluk. En azt mondanam hogy a kemenyebb fanok auto behuzzak majd oket.
-
rbgm
csendes tag
bocs, hogy megint dpd, de felrobbanok!
az előbb írt a dpd, hogy:
"Az Ön csomagját a csomagautomata/csomagpont telítettsége miatt nem tudtuk sikeresen kiszállítani, emiatt átirányítottuk a DPD központi irodájába, melynek címe: Cím: Budapest, 1134, Váci út 33. A. épület 2.emelet
Irodánk nyitvatartása: Hétfőtől - Péntekig: 8:00-16:30
A csomagot a mai naptól kezdve január 16-ig (12:00) van lehetősége átvenni.
Köszönjük szíves megértését és együttműködését!
Üdvözlettel: DPD Hungary Kft."
1. ha más is járt így, van vmi javaslat arra, h rávegyem őket, h mégis csomagautomatába szállítsák - azon kívül, h írtam nekik egy már nem kedves emailt (+ uezt FB-on is)?
(nyilván OKKAL kértem 0-24h-es csomagautomatába, h ne munkaidő alatt kelljen szaladgálnom ide-oda...)
2. hogy lehetne a Lego-t ráébreszteni, h ne ezzel a gáz bandával égesse már magát, mert ezekkel tényleg CSAK a baj van?
(múlt héten pl. szintén Lego rendelésem, ami 3 hét után támolygott át a XV. kerületből, felbontott, szakadt dobozban volt az automatájukban...
)
pl. vki aki itt influencer, tudna esetleg "szólni" nekik?köszi!
-
Mozaart
aktív tag
-
Crus
addikt

650€??? Negyedmilla????????
-
bcony
újonc

-
Phoen|x
addikt
Üdv mindenkinek! Eddig olvasói módban követtem csak a topikot, de gondoltam beköszönök végre. Kb két éve lettem megint visszaeső legozo, azóta kicsit elkapott a lendület, noha a legtöbb készlet még dobozban várja, hogy legyen helyem nekik. Az eddigi kedvenc építésem a Iconsos Porsche 911 volt. Most épp az Endurance-ot gyűröm, eddig hatalmas élmény az is.
Hajrá!
-
n07m3
újonc
Üdv mindenkinek! Eddig olvasói módban követtem csak a topikot, de gondoltam beköszönök végre. Kb két éve lettem megint visszaeső legozo, azóta kicsit elkapott a lendület, noha a legtöbb készlet még dobozban várja, hogy legyen helyem nekik. Az eddigi kedvenc építésem a Iconsos Porsche 911 volt. Most épp az Endurance-ot gyűröm, eddig hatalmas élmény az is.
-
Llew
senior tag
Updatelve lett a PaB. Meg jelentek a kraken meg griffin torzok a vending machinböl, meg több új készlet elemei.
-
Mozaart
aktív tag
-
Mozaart
aktív tag
Igy megértem amit emlitettél. Oka biztos hogy van.
-
hami85
aktív tag
Értem persze amit írsz, de ezen elemek amik ebben a szettben nyomtatottak kizárt hogy más szettekbe is bekerülnek, pl. fluxuskondenzátor, fénycsóva az autó oldalán, nyomtatott műszerfal amin az idő beállítás van ... Ezért is fura , na mindegy..
-
RapaNui1
senior tag
Boldog Szülinapot RapaNui1
Nálam a Tejút épül, amit karácsonyra kaptam a családtól, igazi meglepi volt, nem számítottam rá. Magamnak nem vettem volna meg, pont ezért jó, és meglepően jó építeni is, sokkal jobb, mint a régebbi, csak 1x1 kör csempékből álló artokat.
Ez durva lesz. Nekem a Van Gogh napraforgókra fáj a fogam de nem nagyon van akcióban, ki kell várni. Majd a végeredményről is küldj pár fotót.
-
szombatitomi
senior tag
Boldog Szülinapot RapaNui1
Nálam a Tejút épül, amit karácsonyra kaptam a családtól, igazi meglepi volt, nem számítottam rá. Magamnak nem vettem volna meg, pont ezért jó, és meglepően jó építeni is, sokkal jobb, mint a régebbi, csak 1x1 kör csempékből álló artokat.
-
manokaj
tag
-
Mozaart
aktív tag
-
Mozaart
aktív tag
Raadasul tok mas technologia. A matrica olcsobb. 😕
Ezaz. Halasnak kellene lennunk hogy legalabb kapunk nyomtatott elemet.
De manapsag divatos a felig ures pohar avagy semmi sem eleg jo.
-
RapaNui1
senior tag
Köszi mindenkinek
-
burgatshow
veterán
Raadasul tok mas technologia. A matrica olcsobb. 😕
-
Mozaart
aktív tag
Lehet az a maradek 6 elem csak ebbe a szettben van emiatt meg mar nem éri meg legyartani. Te hiaba adnal erte penzt mas mar lehet pont emiatt a +koltseg miatt nem venne meg.
Mindig elfelejtjuk de a Lego tudja mit csinal. Mas kerdes h tetszik e.
-
Mozaart
aktív tag
Boldog Szulinapot! 5 nap elteressel szulettunk! En is legora szamitok! =)
Es jo epitest ha tervezed osszerakni! Jo idot valasztottal mert itt elegge eros szelek vannak.Lapatoltam ugyan de a hoatfuvas miatt lehet megint havas lesz minden..
-
hami85
aktív tag
Mai épités… megérteni sose fogom , hogy ha az elemek 80%at meg tudják oldani nyomtatással, az a maradék 6 matrica miért nem fért bele. Utálom a matricázást, fizettem volna inkább + penzt hogy ne legyen matrica. Összességében remek.
-
balint82
senior tag
-
RapaNui1
senior tag
Na mit kaptam a páromtól szülinapomra? Erre nem számítottam, már majdnem le is mondtam róla erre tessék. Örülök mint egy gyerek
-
NoOne1976
őstag
Érdeklődnék, hogy valakinek nincs-e véletlenül 40766 Jane Austen promóció szettje eladó?
-
atus72
őstag
Color Guide és oldalt Show Only / Special Colors > In Sets oszlop segít esetleg?
Részben, mert az a lista az összes színt tartalmazza de elemekre nem lehet szűrni, magyarul arra jó, hogy megtudjam egy adott (akár nem hivatalos) szín melyik szettben van de ha engem pl. csak a plate 1x1 érdekel akkor végig kell nyalni az összes ott listázott szettet.
Egyébként az egész kérdéskör nálam onnan indult, hogy szerettem volna tudni hogy 1x1 plate-ből milyen színek léteznek csak kicsit összezavart a bőség
De most már tisztább 
-
Mozaart
aktív tag
hmm... köszi, azt nem tudtam hogy nemcsak hivatalos készleteket tart nyilván a bricklink.
Az még nem világos, hogy azokat az elemeket amik ilyen nem hivatalos színüek honnan tudom meg hogy melyik szetthez tartoznak?
Az "items appears in" alatt csak a hivatalos színek szerepelnek (legalábbis én így látom)Color Guide és oldalt Show Only / Special Colors > In Sets oszlop segít esetleg?
-
atus72
őstag
hmm... köszi, azt nem tudtam hogy nemcsak hivatalos készleteket tart nyilván a bricklink.
Az még nem világos, hogy azokat az elemeket amik ilyen nem hivatalos színüek honnan tudom meg hogy melyik szetthez tartoznak?
Az "items appears in" alatt csak a hivatalos színek szerepelnek (legalábbis én így látom) -
po1son
addikt
Köszi szépen, akartam volna írni egy üzenetet az első eladónak ( 9000 Ftos) de sajnos 7 napig nem küldhetek üzenetet a friss regisztráció miatt.
Pedig Dunakeszi nincsen messze tőlem személyes átvételre, esetleg ha valaki kérne tőle egy telefonszámot és elküldené itt privátban annak nagyon hálás lennék.
Köszönöm szépen másoknak is a segítséget!
Tárgytalan lett, egyik kedves kolléga segít itt még jobb áron!
-
bobafett
tag
Köszi szépen, akartam volna írni egy üzenetet az első eladónak ( 9000 Ftos) de sajnos 7 napig nem küldhetek üzenetet a friss regisztráció miatt.
Pedig Dunakeszi nincsen messze tőlem személyes átvételre, esetleg ha valaki kérne tőle egy telefonszámot és elküldené itt privátban annak nagyon hálás lennék.
Szia! Írtam itt üzenetet.
-
edgR
őstag
Nem. A Known Colors csak a hivatalos készletekben keres és aszerint szűr, és 1-1 alkatrész származhat más forrásból is (pl. prototípus).
-
atus72
őstag
Sziasztok,
Bricklink-es kérdés:
- hogy lehet az, hogy ugyanazon elem esetében (pl. plate 1x1) joval kevesebb az ismert szín ("known colors") mint amit árulnak ("lots for sales")???
Pont fordítva lenne értelme nem? -
gaborino986
tag
-
nexus6
aktív tag
Nem nézted esetleg, hogy volt-e a nagy vagy a kicsi F1-es Ferrari az üzletben?
iconsban f1esben csak talán a williams volt, meg voltak a speed championosok, de a ferrarira nem emlékszem
az új scből volt a visszajövőbe, bugatti, sf90, w1, villám mcqueen
apx-re sem emlékszem -
balint82
senior tag
-
maross
nagyúr
Ha már nem kapható boltban, 4 hazai bricklink bolt árulja. Legolcsóbb 9 000,- bontatlanul Pest megyében pl.
A bricklink bár kényelmetlenebb néha érdemes ott is szét nézni.
More options gomb / Seller location: Hungary
te jo eg de orultem, hogy 7-ert elvittek tolem

-
po1son
addikt
Ha már nem kapható boltban, 4 hazai bricklink bolt árulja. Legolcsóbb 9 000,- bontatlanul Pest megyében pl.
-
Roland861010
veterán
-
Elmör
őstag
Legtöbbször a Mall-tól rendeltem Allegron keresztűl, de volt amikor ilyesmi eladótól is 1-1 készletet, eddig mindig megkaptam rendben, viszonylag gyorsan (3-4 munkanap).
Ha jók az értékelései többségében akkor megpróbálható. -
szőröscica
addikt
Nekem a gyerek meg a barátnője versenyt csináltak az Riviéra meg az Endurance megépítéséből és pár óra alatt összerakták. Persze a gyerkőc végzett először az Endurance-val, de a barátnője se maradt szégyenben 1-2 óra eltéréssel elkészült a Riviérával ő is. Persze én sem építek ilyen gyorsan inkább kiélvezem az építést. Gratula hozzá.
En beosztom, egyszerre 1, maximum 2 zacskot rakok ossze.
-
gaborino986
tag
kb 2 órája voltam a sibriken lévő intersparban és raktak ki pár 2026-os készletet lego áron, viszont megy rá a 20%-os kupon. én egy visszajövőbe és egy bugattit elhoztam
és rádöbbentem hogy a virágos készleteknek is brutál felment az ára, a 133 darabos 6000 Ft (4800 lett volna), a kb 500 darabosak meg már mind 25 ezrek (20 kuponnal)Nem nézted esetleg, hogy volt-e a nagy vagy a kicsi F1-es Ferrari az üzletben?
-
Mozaart
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
93400 - 93301
96852 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Végleg megbukott az oroszok saját irodai szoftvercsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Jeff Pu szerint nagyot ugrik az iPhone 18 memóriája
- Milyen széket vegyek?
- Szerverhiba miatt szomjazhatnak a házikedvencek
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 2080 Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Add el nekünk!Apple iPhone 17 Pro/17/17e/17 Pro Max/17 Air
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- // 3D NYOMTATÁS // 3DKRAFT.HU - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 515+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
, meg esetleg Meowth és Scorbunny, de a többi egy frankó buildable figura, ami ugye teljesen más,mint egy egy rendes Lego figura.

Vagy kevés darabot gyartottak USAba.

)
, cserealapnak keresek figurát a feneketlen dobozból, illetve még a 40515ös pirates polybag is játszhat (bár abban sztem csak 1 csontira van alapanyag).