Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A tökéletes karóra keresése
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- D@reeo: Vásároltál a Temu-n 2023-2024 köz? 2000 forint üti a markod, ha SPAM-et olvasol
- Geri Bátyó: Borozgatás - Amarone della Valpolicella
- MasterDeeJay: A száz dolláros RTX 3060-as kártya tesztje (Jieshuo RTX 3060M 6GB)
-
93300 - 93201
96851 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-17 16:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
senior tag
Nekem a gyerek meg a barátnője versenyt csináltak az Riviéra meg az Endurance megépítéséből és pár óra alatt összerakták. Persze a gyerkőc végzett először az Endurance-val, de a barátnője se maradt szégyenben 1-2 óra eltéréssel elkészült a Riviérával ő is. Persze én sem építek ilyen gyorsan inkább kiélvezem az építést. Gratula hozzá.
-
NoOne1976
őstag
Én vásároltam már több Legot is az Allegróról, igaz mások voltak az eladók. De azért az 1413 pozitív és csak 3 negatív értékelés elég biztató egy év alatt.
-
nexus6
aktív tag
kb 2 órája voltam a sibriken lévő intersparban és raktak ki pár 2026-os készletet lego áron, viszont megy rá a 20%-os kupon. én egy visszajövőbe és egy bugattit elhoztam
és rádöbbentem hogy a virágos készleteknek is brutál felment az ára, a 133 darabos 6000 Ft (4800 lett volna), a kb 500 darabosak meg már mind 25 ezrek (20 kuponnal) -
czanga
őstag
Gyors keresés alapján ez egy bricklink store, ami fent van itt is. Remélem segítettem. Magam részéről csak rendes üzletektől vásárolok LEGO-t, de ez magánvélemény. Sok mezei játéküzlet is van itt, azokkal még nem volt negatív tapasztalatom. Innen indult eltűnt csomagom már volt kettő is ami LEGO, de az más kérdés. Figyelni kell az adott eladó értékeléseit, az nagy plusz segítség.
-
po1son
addikt
-
Mozaart
aktív tag
Igen. De kozben megnéztem rola 2 videot a parbajos szettrol. Es nem nyugozott le.
Nyilvan ez az a szitu amikor ha csak nézed es nem probalod ki nehez velemenyt nyilvanitani. De még a fenykard se villog.

De még igyis kiprobalnam. Csak amelyik gyerkocnek egy ilyen kell ahhoz hogy jatszani tudjon annak legot se vennek..
osszerakom en. 
-
LÁZ
Topikgazda
-
szőröscica
addikt
-
apholyon
aktív tag
Felszaladtunk a Salgótarjáni TESCO-ba, látom, sok LEGO 30% kedvezménnyel kapható. Na, mondom, akkor nézelődjünk kicsit. De végül kiderült, hogy ez is csak olyan akció, meg kiárusítás, mint általában. Pár ezrest esetleg engednek, és ráírják a 30%-kal magasabb árat, mintha annyiba került volna eredetileg. Egy példa:
A LEGO 43247 Simba, az ifjú oroszlánkirály készletet múltkor 42K-ért láttam kitéve, mikor nem volt kiárusítás. Most, 30% OFF után 38.493 Ft.-ért volt kitéve. Azért ez komoly akció, nem?
Amúgy nem sok értelmes készlet volt, a népszerűbbek mind le voltak rabolva. Nem mintha reméltem volna, hogy majd találok valamit, de próba-cseresznye, hát, most nem jött össze semmi. Majd legközelebb, mikor nem lesz akciós, talán olcsóbb lesz.

Tesco az ilyen, alapból drága, a 25%-nál szokott ÁK legjobb ár közelébe menni, -50-75% az már jó.
A salgótarjániban egyébként nem nagyon vannak már jó akciók sajnos (meg készlet is gyakran szegényes). -
Vistaboy
veterán
Felszaladtunk a Salgótarjáni TESCO-ba, látom, sok LEGO 30% kedvezménnyel kapható. Na, mondom, akkor nézelődjünk kicsit. De végül kiderült, hogy ez is csak olyan akció, meg kiárusítás, mint általában. Pár ezrest esetleg engednek, és ráírják a 30%-kal magasabb árat, mintha annyiba került volna eredetileg. Egy példa:
A LEGO 43247 Simba, az ifjú oroszlánkirály készletet múltkor 42K-ért láttam kitéve, mikor nem volt kiárusítás. Most, 30% OFF után 38.493 Ft.-ért volt kitéve. Azért ez komoly akció, nem?
Amúgy nem sok értelmes készlet volt, a népszerűbbek mind le voltak rabolva. Nem mintha reméltem volna, hogy majd találok valamit, de próba-cseresznye, hát, most nem jött össze semmi. Majd legközelebb, mikor nem lesz akciós, talán olcsóbb lesz.

-
Mozaart
aktív tag
Well you better hope that you live in one of these six countries as LEGO Smart Bricks and LEGO Smart Play will only be released on 1 March 2026 only for customers in the US, UK, France, Germany, Poland and Australia.
The fact that LEGO Smart Play sets will only debut in 6 countries is ludicrous considering LEGO made such a big splash at CES Las Vegas. So if you were excited about the next evolution of play from LEGO but you live outside those six countries you’re completely out of luck.
Here is LEGO’s statement on why they decided to initially launch in only 6 markets:The first LEGO® SMART Play™ sets will be on shelf from 1st March 2026 in our six launch markets: US, UK, France, Germany, Poland and Australia.
It wasn’t launched globally, as LEGO® SMART Play™ is a major transformative company-wide initiative that spans our entire value chain, from R&D to manufacturing and retail. Owing to the complexities of launching this innovative new platform we’ve phased launch to ensure the best customer experience we can.
While we can’t share more information right now on further market availability, our teams are working really hard to get LEGO® SMART Play ™ to fans and builders across the world. Please stay tuned and we’ll share more information as soon as we can.
Absolutely wild that LEGO fans in Denmark, LEGO’s home country won’t be able to experience the LEGO Play System at launch. There’s also a very distinct bias towards “Western” countries, and Australia is the only country in Asia Pacific that’s represented.hát aki akart itthon venni az se fog
Ez tényleg egy videójáték béta tesztelése.. lehet részükről. Ezt éreztem a 3 szettben is. Kiforratlanok még. És visszalépek egyet: még olyan mintha ők is bizonytalanok lennének a közlemény alapján.

Az utolsó bekezdés is erős, hogy Dánia se kapott belőle..
Más: a 90-es években a Hasbro is előállt egy chipkártyával (Comm Tech) amit a figurákhoz adott és a figurák 'életre' kelltek. Sose volt, csak láttam katalógusokban gyerekként.
-
tocsek18
senior tag
Well you better hope that you live in one of these six countries as LEGO Smart Bricks and LEGO Smart Play will only be released on 1 March 2026 only for customers in the US, UK, France, Germany, Poland and Australia.
The fact that LEGO Smart Play sets will only debut in 6 countries is ludicrous considering LEGO made such a big splash at CES Las Vegas. So if you were excited about the next evolution of play from LEGO but you live outside those six countries you’re completely out of luck.
Here is LEGO’s statement on why they decided to initially launch in only 6 markets:The first LEGO® SMART Play™ sets will be on shelf from 1st March 2026 in our six launch markets: US, UK, France, Germany, Poland and Australia.
It wasn’t launched globally, as LEGO® SMART Play™ is a major transformative company-wide initiative that spans our entire value chain, from R&D to manufacturing and retail. Owing to the complexities of launching this innovative new platform we’ve phased launch to ensure the best customer experience we can.
While we can’t share more information right now on further market availability, our teams are working really hard to get LEGO® SMART Play ™ to fans and builders across the world. Please stay tuned and we’ll share more information as soon as we can.
Absolutely wild that LEGO fans in Denmark, LEGO’s home country won’t be able to experience the LEGO Play System at launch. There’s also a very distinct bias towards “Western” countries, and Australia is the only country in Asia Pacific that’s represented.hát aki akart itthon venni az se fog
-
Mozaart
aktív tag
Persze. Csak lassan beszelni nem tanulnak meg. Ha elmegy az aram 1 napra akkor majd nem beszelgetnek. Mondvan nem tud a masiknak uzenetet irni..
Gép nelkul gondolkodni nem tanulnak meg.Szelsoseges pelda. Elfogadom amit irsz. A dánok elmezonyben vannak. Csak szerintem nem minden ország van azon a kultúr szinten hogy megfeleloen adaptalni tudja ezt a hatalmas digitalis zajt.

Közben: Dánia visszavonja a digitális oktatás módszertant
Nem akartam offtengert nyitni csak elgondolkodtató példa, és nem mondom hogy megmondtam, de na.

-
Dilikutya
félisten
77257 SC McLaren W1 a Müllerben, Auchanban is 8990.
-
Sirandrish
legenda
-
Dilikutya
félisten
31168 most 33800 a Müllerben.
-
Napfénysüti
nagyúr
Előlről tényleg Datsun 240Z-re hajaz de a hátulja már E-type inkább.
-
rbgm
csendes tag
uhh, ez az autó, szegény, mit vétett, h így elbántak vele?...
jóformán alig van része, ami olyan, mint az igazi...értem, h kicsiben kell olyasmit alkotni, de azért akkor is: ilyen gömbölyű szélvédő?! meg mi az a böszmeség az orra helyén?! vagy az utastér arányai?! stb-stb...
ezt én tuti kihagyom
az utóbbi években sajnos egyre inkább ezt látom, pl. a SC-nél is, hogy teljesen oda nem illő elemeket használnak, és nem egynél iszonyat gáz LUKAK is vannak pl. a karosszériában
...ált. iskolásként ilyesmiért megdobáltuk volna az osztálytársunkat, aki ilyen igénytelenül épít...
(de régebben hasonlóan utáltam, h MINDEN City-s repülőeszköznek UGYANAZ volt az orra - teljesen mindegy, repülő, helikopter, akármi... nem hiszem el, h 1-2 ennyire lényeges elemből annyira drága lenne több különféle öntőforma - már csak azért sem, mert rengetegszer van, h 1-1 spéci elem csak 1 v nagyon kevés szettben van, aztán mégis csinálják...)
-
rbgm
csendes tag
Lego Countach (10337)
Csomagolás elsőosztájú (Alzás vásárlás, de nem nekik köszönhető elsősorban..).
A Lego doboz még egy külön karton dobozba bele lett téve, valószínűleg a cseh Lego követte el, mert passzentos és cseh gyártmányú.Útmutatóban csak a szokásos kisebb nehézségek nem tetszettek, mikor nem fordítanak az építményen, hogy jobb szögből legyen látható a csatlakoztatás, vagy a perspektivikus ábrázolás nem előnyös, ha nem egy síkban vannak az alkatrészek.
Természetesen használható, pláne, hogy én pdf-ből építek.
Nekem megvan a Firas féle Countach, ezért első felindulásból kihagytam volna a Lego féle Countach-t...
Árakat tekintve a porsche + útmutató valahol ott van a Lego-s countach áránál.
El lehet dönteni, hogy a konkrét Lego verzió kell valakinek, vagy a nagyon jól "MOC-olható" porsche, esetleg később más szetté alakítva.
Értékelése a gyárinak nem túl jó a MOC hoz képest.Nem bántam meg, hogy megépítettem, mert tényleg meg volt az élmény, tetszettek az al-építmények, amikből összeállt a teljes verda.
Mindenki hasonlítgatja az MOC-ot az eredetihez. Ez nagyon nagy elismerés a MOC tervezőjének, hiszen hátrányból indult. adott alkatrészekből alkotott egy baromi jó countach-t.
Megalkotta a hátsó csomagtartót is és kapott ablaktörlőt is, ezek hiányoznak a gyáriról.
Mind hozzájárultak a porsche jó értékeléséhez a Lego oldalán (és a sok további MOC lehetősége).Nekem a gyári végül jobban bejön.
a MOC-ból egy másik MOC fog épülni, még nem döntöttem el melyik...Csak ajánlani tudom ezt a 10337 szettet, ha jó áron elérhető valahol.
kormánymű épül a futómű felől
Jellegzetesen nyíló ajtó is felkrül... a kormányoszlop azért lehetett volna jobb pozícióban... 
Piros ostor szuper

köszi szépen!
(és a többieknek is, akik válaszolgattak még korábban!)
ezek alapján egyelőre még maradok a Firas MOC-nál - de aztán lehet, h mégis megveszem a "hivatalos" Countach-t is (főleg, ha lesz belőle vmi frankó Porsche MOC
) -
hami85
aktív tag
A 10295 Porsche-ból is van Jaguár E-type, ráadásul egy magyar srác munkája (Sz. Balázs).
Szerintem jó lett és ez egy MOC adott alkatrészekből ! ne felejtsük el!
Ha ezt ki lehetett hozni így, akkor egy legó dizájnernek kutya kötelessége jót csinálni.
Rebrickable oldalon elérhető:
[link]Kezd gyanús lenni a Lego nekem....
Elkezdenek kijönni hivatalos szettekben a 10295 Porsche MOC-ok....
Ez inkább valami Datsun mint Jaguar, de persze ez csak az én véleményem...

Más, mai DPD csomag ami jött:
Futár finoman jelezte hogy véletlen rálépett a raktérben de ha bármi gond van akkor az ő hibája visszaviszi.

-
Throme
veterán
A 10295 Porsche-ból is van Jaguár E-type, ráadásul egy magyar srác munkája (Sz. Balázs).
Szerintem jó lett és ez egy MOC adott alkatrészekből ! ne felejtsük el!
Ha ezt ki lehetett hozni így, akkor egy legó dizájnernek kutya kötelessége jót csinálni.
Rebrickable oldalon elérhető:
[link]Kezd gyanús lenni a Lego nekem....
Elkezdenek kijönni hivatalos szettekben a 10295 Porsche MOC-ok....
-
koncsik
MODERÁTOR
Ahogy korábban írtam, én is jobban örültem volna másnak ST témában, de ez van

Mivel ez egy drágább set (nekem legalábbis), úgy is úgy fog járni mint minden korábbi LEGO-m (a piciket leszámítva). Összerakom, örülök, nézegetem egy évig, majd szétszedve eladom
Rádióállomásra biztos van jelentkeződ (összerakás után)
-
Mozaart
aktív tag
Kockashop biztosit vedo kartont az sw ucs szetteknek? Koszi!
-
Mozaart
aktív tag
Bárcsak kiprobalhato lenne ez a smart brick az egyik lego store-ban. Kedvet kaptam lezerkardozni..
Gyermeki én..
-
Napfénysüti
nagyúr
Hu az kemény, a valaha volt egyik legszebb forma az E-Type, vannak fenntartásaim hogy ezt hogy tudják lego kockába átönteni...
-
Gubbba
tag
Az idei Icons autó ha minden igaz, maradva a klasszikus vonalon, egy Jaguar E-Type lesz. Elég komoly vállalás, bár a Cobra sem volt épp egy könnyen megugorható feladat Lego kockákból, de egész jól sikerült. Kíváncsi leszek. Július/augusztura várható.
-
maross
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
Nálam is elkészült
-
csababarca
őstag
Jófogáson látom 164k-ért DoTaBricks, Lana102 fórumtársunk is árulja. Lehet ha megsimogatod 160k plusz foxpost odaadja neked. Maximálisan tűzbe mennék érte és általában gyári kartonban adja, vagy ha nem akkor úgy becsomagolja mintha hímes tojás lenne. Nagyon tudom ajánlani.
Vannak még becsületes és korrekt eladók, de akár jöhet rá egy akció is, főleg kifutás előtt jellemző ez.Köszönöm!
Figyelem a jófogást is természetesen.
Sajnos most a ház utolsó fázisában egyelőre nem aktuális, talán tavasszal lesz az, akkor résen leszek. -
RapaNui1
senior tag
Nálam is ez a terv, ha mindent befejeztünk a házon
akkor nekiállok a szettek begyűjtésének
#93268RapaNui1
Hát ezért nem is vettem meg. Vagy átvernek, vagy replikát kapok, egyik se jó.
Figyelem a piacot, de inkább hátha lesz valami akció egyszer rá, akkor lecsapok.
170 körül találok újat, hátha lesz kicsi akció rá, az is elég, de ez az ár sem vészes érte igazából.Jófogáson látom 164k-ért DoTaBricks, Lana102 fórumtársunk is árulja. Lehet ha megsimogatod 160k plusz foxpost odaadja neked. Maximálisan tűzbe mennék érte és általában gyári kartonban adja, vagy ha nem akkor úgy becsomagolja mintha hímes tojás lenne. Nagyon tudom ajánlani.
Vannak még becsületes és korrekt eladók, de akár jöhet rá egy akció is, főleg kifutás előtt jellemző ez. -
csababarca
őstag
Nálam is ez a terv, ha mindent befejeztünk a házon
akkor nekiállok a szettek begyűjtésének
#93268RapaNui1
Hát ezért nem is vettem meg. Vagy átvernek, vagy replikát kapok, egyik se jó.
Figyelem a piacot, de inkább hátha lesz valami akció egyszer rá, akkor lecsapok.
170 körül találok újat, hátha lesz kicsi akció rá, az is elég, de ez az ár sem vészes érte igazából. -
spiky03
veterán
Köszönöm szépen mindenkinek a szekrény tippeket.

Megnézem, hogy melyik hogy férne el aztán vsz a méret nah meg az asszony dönt

-
RapaNui1
senior tag
Valószínűleg csaló, mert előtte 2 nappal ugyanez a szett másik felhasználó által volt hirdetve.
Írtam is neki, másnap inaktiválták a profilját. Aztán megjelent újra a szett egy akkor regisztrált felhasználó által.Kár, mert a Rivendel készletet be akarom szerezni, eddig a millenium falconért voltam oda, de nem tudnám hová tenni.
Riwendell még kb 2 évig piacon lesz. A nagyon olcsó hirdetéseknek nem szabad bedőlni, általában nagyon friss regisztrációval hirdetnek, de ha mégsem akkor is csak személyes atvétel. Voltak nemrég használt hiánytalan szettek is 130-135 ezerért fent a neten ami lesz is még, de 150-160k körül egy új szerintem már nem rossz vétel. Arra számìtani hogy 100k-ért lesz valaha szerintem reménytelen.
-
Mozaart
aktív tag
Valószínűleg csaló, mert előtte 2 nappal ugyanez a szett másik felhasználó által volt hirdetve.
Írtam is neki, másnap inaktiválták a profilját. Aztán megjelent újra a szett egy akkor regisztrált felhasználó által.Kár, mert a Rivendel készletet be akarom szerezni, eddig a millenium falconért voltam oda, de nem tudnám hová tenni.
Nem is kell hova tenni. Nálam is dobozban, majd egy csh*-ban kap egy szép nagy vitrint az összes UCS SW szettem.

*családi ház
-
csababarca
őstag
-
Mozaart
aktív tag
-
apholyon
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
Most láttam Racingbrick videóját. Nekem egyetlen dolog tetszik ebben a készletben a széthúzhatósága, azt valóban nagyon jól megoldották, de amúgy semmi más nincs ami megfogott volna benne. Lehet ha láttam volna a sorozatot és rajongó lennék akkor kőtelező darab lenne ahogy anno a Resszkessetek betörők ház is, de így nekem hála égnek nem jelent semmit.
Ahogy korábban írtam, én is jobban örültem volna másnak ST témában, de ez van

Mivel ez egy drágább set (nekem legalábbis), úgy is úgy fog járni mint minden korábbi LEGO-m (a piciket leszámítva). Összerakom, örülök, nézegetem egy évig, majd szétszedve eladom
-
Mauzes
addikt
Ez tényleg nem apró célzatú kérdés, hanem árazási érdeklődés: vajon mi a reális eladási ára egy bontott 42159 Yamaha MT-10 Technic motornak? Másodpiacon 60k körül árulják bontatlanul.
-
RapaNui1
senior tag
Most láttam Racingbrick videóját. Nekem egyetlen dolog tetszik ebben a készletben a széthúzhatósága, azt valóban nagyon jól megoldották, de amúgy semmi más nincs ami megfogott volna benne. Lehet ha láttam volna a sorozatot és rajongó lennék akkor kőtelező darab lenne ahogy anno a Resszkessetek betörők ház is, de így nekem hála égnek nem jelent semmit.
-
hoopy
csendes tag
Nekem az Ikeás Billy/Oxberg szekrények váltak be a legjobban. Árban is elfogadható nem túl mély, ne.foglal túl sok helyet mégis moduláris jól pakolható, a legtöbb lego simán elfér benne. 26cm mély, 76cm széles és 190cm magas. Ezek a belső tényleges méretek 7db polccal, melyből 4db tetszőlegesen pakolható.
HÖGBO ajtóval kerete sincs, ami ennyit takar és üvegpolccal még nyerhető pár centi.

-
Sirandrish
legenda
Csak ideért végre
-
RapaNui1
senior tag
Hol van Mos Eisley?

Még az Ikea Milsbo, Rudsta, Fabrikör is jó, de ár érték arányban jelenleg a Billy a legjobb
-
czanga
őstag
-
hami85
aktív tag
-
Phoen|x
addikt
-
manokaj
tag
-
nyul105
senior tag
-
Bencus88
nagyúr
Nekem az Ikeás Billy/Oxberg szekrények váltak be a legjobban. Árban is elfogadható nem túl mély, ne.foglal túl sok helyet mégis moduláris jól pakolható, a legtöbb lego simán elfér benne. 26cm mély, 76cm széles és 190cm magas. Ezek a belső tényleges méretek 7db polccal, melyből 4db tetszőlegesen pakolható.
Köszi pont szombaton megyek ikeaba, Nekem is aktuális
-
hami85
aktív tag
-
balint82
senior tag
Megint van bravostore-on ST szett , már csak két ajándékkal. Viszont még mindig jobb, mint neppertől venni 30-40ért ajándék szettet.

-
balint82
senior tag
A Tumbler belemegy a besta üveg ajtós szekrénybe.
-
RapaNui1
senior tag
-
czanga
őstag
+1
Jól bírják bizony, főleg ha a rögzítésre hangsúlyt fektet a tulajdonos. Minőségi, fal fajtához megfelelő hosszú és fajtájú tipli, pl Fisher márkából, megfelelő csavarok. Érdemes legalább 6 helyen rögzíteni.
Akkor viszont örök élet + 1 nap. -
spiky03
veterán
Én vmi üveges szekrényt gondoltam, hogy ne kelljen leporolgatni őket

A Tumbler és a 2022es Batmobile a két legnagyobb aminek el kellenek férnie benne. A többi készlet az kisebb.Erre van esetleg valakinek valami bevált tippje?
Köszönöm

-
Mauzes
addikt
off: Most itt Lego-ról beszélünk, arra tényleg jó/elég. De kb ennyi a határuk, a "jól bírják a súlyt" másra már kevésbé igaz. 10 cm-eként kb. 1 kg-ot bír el a 26-os mélységű polc, és bizony könnyen megereszkedik, ha túlterheled (próbáltam).
-
burgatshow
veterán
-
manokaj
tag
-
apholyon
aktív tag
Van esetleg valamilyen polc tippetek? 20-30 centi mélységű elég lenne és kb. 3 méter hosszan (nyilván nem kell egyben lennie).
-
nyul105
senior tag
-
Crus
addikt
Hihetetlen mekkora a hype a Stranger Things készlet miatt, kb olyan amikor a Vissza a jövőbe időgép megjelent.
Ekkora felhajtást utoljára akkor láttam amikor még 10.000db-os megrendelés volt a Designer program keretein belül, vagy amikor a Lego hirtelen kivonta a fekete Batmobilt meg azt a kalózos szigetet.Vitz. Aztán jövőre amikor már érdektelen lesz eladják majd sokan. Rémes a fomo/hype.
-
Crus
addikt
-
tocsek18
senior tag
Speed Champions: 77260 Toyota Supra Speed City Fast and Furious nyár
-
Sirandrish
legenda
-
maross
nagyúr
-
RapaNui1
senior tag
Az nem pöpec hanem "lopás" jelenleg annyiért szerintem. Hol is van ez?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: 80ért árulják a 40891et???
Nah azt tuti ki nem bontom
Azért annyiért már nagyon sok minden mást is lehet venni.
Max ezt az veszi meg akinek nem számít a pénz. -
balint82
senior tag
-
nyul105
senior tag
-
Sirandrish
legenda
Az nem pöpec hanem "lopás" jelenleg annyiért szerintem. Hol is van ez?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: 80ért árulják a 40891et???
Nah azt tuti ki nem bontom
-
maross
nagyúr
elfogyott, tán nem is vót
80-ért hirdeti valaki jófogáson, bár lehet csak személyesen merném átvenni. Van nála 95-ért bontatlan 75810 Stranger Things is, ami most már egész pöpec árnak számít.
-
HUN_Sector
őstag
-
RapaNui1
senior tag
Hihetetlen mekkora a hype a Stranger Things készlet miatt, kb olyan amikor a Vissza a jövőbe időgép megjelent.
Ekkora felhajtást utoljára akkor láttam amikor még 10.000db-os megrendelés volt a Designer program keretein belül, vagy amikor a Lego hirtelen kivonta a fekete Batmobilt meg azt a kalózos szigetet. -
Sirandrish
legenda
-
RapaNui1
senior tag
-
hami85
aktív tag
Stranger Things el is fogyott…
-
Mozaart
aktív tag
Nagyon adja a fotó! Majdnem mintha a filmbol lepegetett volna ki.
Erdekes nekem ez a szett. Sose adta igazán. De az elso UCS verziohoz kepest ez sokkal szebb. Az eredeti lepegeto se 'több'. Csak nekem valahogy sose lesz egy csirke mozgásánál több vagy nem tudom.

-
hami85
aktív tag
Ez kicsit lenyomja majd a gwp áràt 😆
-
hami85
aktív tag
Bravostore online . Hajrá, enné jobb ajánlat nem lesz.
-
manokaj
tag
-
Mozaart
aktív tag
-
RapaNui1
senior tag
-
Vikthor
nagyúr
-
Throme
veterán
-
manokaj
tag
-
hami85
aktív tag
-
ripla
addikt
-
hami85
aktív tag
-
Zotyipotyi
tag
ÉpítsdFel csatornán már december végén volt bemutató róla. Nálam is beszerzős lesz majd 20e Ft alatt.
-
Sundesz
addikt
Böngésztem az idei szetteket (bár ne tettem volna, túl sok a jó) és eddig radar alatt maradt nálam az Artemis Technic szett, szerintem tök jópofa, be is rendeltem (25 ezer a SAH-ban, 21-ért lehet itthon kapni már):

Még a 15 éves évfordulós Ninjago szettek is igen jól sikerültek.
-
tPedro_
őstag
-
apholyon
aktív tag
-
RapaNui1
senior tag
-
hami85
aktív tag
Ha esetleg valaki szemezget az új Halálcsillaggal, akkor most valaki, talán közülünk árul egy egyszer összerakottat, dobozzal építésivel figurákkal Budapesti átvétellel 285 ezerért, ami szerintem 280 ért talán elhozható. Elvileg így már megvan a sah minusz 30%, bár a bravostore most is 320-ért adja , szóval a kérdés az hogy megéri e azt a 35k minuszt hogy nem te bontod ki rakod össze stb. Ja és ezt még szét is kell kapni.
Bravostore-on 319 volt par hete 3 ajandekkal, de ennyier se kell…
-
thomeef
őstag
-
RapaNui1
senior tag
Ha esetleg valaki szemezget az új Halálcsillaggal, akkor most valaki, talán közülünk árul egy egyszer összerakottat, dobozzal építésivel figurákkal Budapesti átvétellel 285 ezerért, ami szerintem 280 ért talán elhozható. Elvileg így már megvan a sah minusz 30%, bár a bravostore most is 320-ért adja , szóval a kérdés az hogy megéri e azt a 35k minuszt hogy nem te bontod ki rakod össze stb. Ja és ezt még szét is kell kapni.
-
Mozaart
aktív tag
-
LÁZ
Topikgazda
-
Mozaart
aktív tag
"Fanok akik maguktól vásárolnak bármit is ami érdekli őket, ergo nem kell nekik semmit promózni."
+Elkötelezett rajongók egy-egy téma kapcsán, de szeretik ha ár-érték arányos a szett és/vagy 'menő'.

De javítsd/egészítsd ki Balázs.

Szerk.: közben 1 perc eltolással megtetted. Ezeket az írásaidat iszom mint a vizet.
-
kbalage2
aktív tag
AFOL-ok mi vagyunk, akik ilyen fórumokon beszélik ki (és ostorozzák) a rajongásuk tárgyát, a Pötyi-által felemlegetett vallási fanatikusok, akik nem a kor-besorolás alapján választanak szettet, akik már gyerekként is ezzel játszottak, gyűjtők, stb.
AFOL-oknak szólt az Oroszlánlovagok kastélya, a Blacktron Renegade, az összes nosztalgia szett amit csontként néha odadob a LEGO. A BDP program is nekik szól. Az AFOL általában azt vesz amit gyűjt, vagy amit érdekes építeni, vagy ami szerinte jó ár-érték arányú, vagy akár alkatrészt vesz MOColni. Ezzel szemben az egyszeri felnőtt vásárló általában azt veszi meg amit elétol a reklám, ami trendi, vagy ami jól fog mutatni a nappaliban, vagy a munkahelyi asztalon.
Persze vannak átfedések, van olyan 18+ szett ami népszerű az AFOL-ok körében is, de nem azért mert elsősorban nekik lett tervezve. Csak egy egyszerű példa a saját világomból, a két tavalyi 1:8-as Technic F1 autó. Ha a LEGO-t kicsit is érdekelné a Technic fanok véleménye, már ezer éve beletette volna a francos széles hátsó gumikat ezekbe a készletekbe, meg valami minimálisan új funkciót. De ott van a sokszor emlegetett motorizálás, irányítás, pont nem érdekli a LEGO-t hogy mi mit vennénk szívesen. Azért van a Technic a top eladások között és azért egyre több a 18+ készlet ott is, mert autó, mert ismert brand, ki lehet rakni a polcra, relatíve könnyű összeépíteni, és nem azért mert a rajongók ezt szeretnék venni.
-
Mauzes
addikt
Nem. A felnőtt vásárlók teszik ki a 25%-ot, ők nem AFOL-ok. Lásd amit írtam fentebb, ki vásárolja a 18+ szetteket. Az AFOL nem akar 400 EUR-ért béna korlátolt Technic markolót, vagy brandelt autó dömpinget. Az AFOL nem kiállítási Orient Express-t akar meg defektesen motorizálható téli vonatot. Még sorolhatnám a különböző témákat amik mind-mind sikertermékek a LEGO éves statisztikái szerint, és egyik sem a klasszikus értelemben vett felnőtt rajongóknak szól.
Kit definiálunk afol-nak, és ők mit vásárolnak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
93300 - 93201
96851 - 96001 96000 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Az alaplapod M.2-es hűtőbordázata lelassíthatja az SSD-det
- Hamarosan bemutatkozik a Fairphone 6+
- További aktív témák...
- ABB S201M C32 kismegszakítók (10db, C karakterisztika, 32A, 10kA)
- Alfa Romeo Giulietta 2011 2.0Jtdm-2 170 Le
- Bontott tartozék csere edény a Tefal Cook4me+ Connect multifunkciós főzőedényhez XA605011
- Használt Krups Grind Aroma KM832810 filteres kávéfőző beépített darálóval / 1 hónap jótállás
- Eladó Electrolux Comfort 600 mobil klíma kiváló állapotban
- Apple iPad Air 13 M3 WiFi, 128GB, Újszerű, 12 Hónap garanciával
- Asus Rog Ally Z1 6 hó garancia, számlával!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst MS gar.: 2év
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Nyilvan ez az a szitu amikor ha csak nézed es nem probalod ki nehez velemenyt nyilvanitani. De még a fenykard se villog.

osszerakom en.

Jellegzetesen nyíló ajtó is felkrül... a kormányoszlop azért lehetett volna jobb pozícióban...