Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- aquark: A tökéletes karóra keresése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
93000 - 92901
96852 - 96001 96000 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 91901 91900 - 91801 91800 - 91701 91700 - 91601 91600 - 91501 91500 - 91401 91400 - 91301 91300 - 91201 91200 - 91101 91100 - 91001 91000 - 90901 90900 - 90801 90800 - 90701 90700 - 90601 90600 - 90501 90500 - 90401 90400 - 90301 90300 - 90201 90200 - 90101 90100 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-17 16:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe-ker
senior tag
Ritkán panaszkodok a Lego minőségére, mert nyilván nem jó irányba mozog az elmúlt években, de nekem oltári nagy problémám nem volt velük, inkább kisebb apróságok. Ellenben ma összeraktuk a kislányommal a mergás készletet és hát eléggé lelombozott.
Egyrészt az egyik matrica ív totál be volt gyűrődve az összerakásiba, le is jött róla néhány matrica. Ez vélhetőleg szállítás közben is történhetett, de eddig sosem tapasztaltam hasonlót, pedig van jó pár készlet itthon...
Másrészt az ablakokon vannak apróbb karcok, nincsenek külön csomagolva, nem dőlök a kardomba, de az egyik nagyon csúnya és az nem is karcos, hanem inkább öntés hibás.
Melyik e-mailre érdemes írni ezekkel kapcsolatban? Szerintetek pótolják? Néhány kép:
Írj nekik nyugodtan kicserélik,valamint matrica ívet is küldenek másikat.
-
apholyon
aktív tag
Ritkán panaszkodok a Lego minőségére, mert nyilván nem jó irányba mozog az elmúlt években, de nekem oltári nagy problémám nem volt velük, inkább kisebb apróságok. Ellenben ma összeraktuk a kislányommal a mergás készletet és hát eléggé lelombozott.
Egyrészt az egyik matrica ív totál be volt gyűrődve az összerakásiba, le is jött róla néhány matrica. Ez vélhetőleg szállítás közben is történhetett, de eddig sosem tapasztaltam hasonlót, pedig van jó pár készlet itthon...
Másrészt az ablakokon vannak apróbb karcok, nincsenek külön csomagolva, nem dőlök a kardomba, de az egyik nagyon csúnya és az nem is karcos, hanem inkább öntés hibás.
Melyik e-mailre érdemes írni ezekkel kapcsolatban? Szerintetek pótolják? Néhány kép:
-
Elmör
őstag
Ma este végre be tudtam fejezni, ezzel zárom 2025-öt, 2026-ban pedig majd kezdhetek a Countach-al.
-
burgatshow
veterán
Darth Vader elkeszult. Szerintem strukturalisan a leggyengebb szett eddig a helmet szeriabol, ami nekem megvan (Iron Man, Boba Fett, Stormtrooper, TIE Fighter Pilot es Scout Trooper).
A sok fekete miatt nyilvan a vege kisse repetitiv es uncsi de ez van.
Szerk.: ja es persze ez is matricazos.
-
balint82
senior tag
Nekem az az Elizabeth Swann elég fura oda lent... Olyan mintha egy nagy p.. lenne azon a szoknyán.
-
nyul105
senior tag
Sziasztok!
A kislányom (3,5 éves) most kapott egy Lego alap szettet, azt a nagy sárga dobozosat. Szeretnénk neki pár figurát is, de nem tudom honnan rendeljek. Nyilván nem akarok egy figuráért több ezret kiadni, így bármilyen kedvezőbb megoldás szóba jöhet. Létezik esetleg utángyártott vagy valami temus? Neki jelenleg az is tökéletes lenne. Köszönöm!
citys figeket párszáz ftokért szokták szórni, ha mindegy mi.
10-20asával facebookon csoportokban. -
Pötyi
őstag
Sziasztok!
A kislányom (3,5 éves) most kapott egy Lego alap szettet, azt a nagy sárga dobozosat. Szeretnénk neki pár figurát is, de nem tudom honnan rendeljek. Nyilván nem akarok egy figuráért több ezret kiadni, így bármilyen kedvezőbb megoldás szóba jöhet. Létezik esetleg utángyártott vagy valami temus? Neki jelenleg az is tökéletes lenne. Köszönöm!
Dehát erre A Nagy Sárga Alapkészletre az van írva, hogy csak 7 éves kortól ajánlott!

(Figyi, itt nálunk, az oridzsinál Legóról szóló topikban nem szerencsés még csak megemlíteni se az utángyártott, meg temus dolgokat. Arra ott a cada és egyéb hamis legós topic...)
-
Roland861010
veterán
Pár hete én egy olyan piros címkét láttam a játékosztályon, hogy 10990 helyett akciósan 11990 ft a termék.
Ajándék
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
-
LÁZ
Topikgazda
a sah-os vonal ennyire már nem megy vissza az időben, az itthoni meg pláne, a kevesebb opcióval, szóval azok az elemek max a pick a brick elemekből jöhetnének össze a legótól, de gyanitom ott sincs már ennyire régi elem.
-
nyul105
senior tag
szerk
minifig factory csak az allee-ban van egyelőre, bár az egyik westendes eladóból (aki meglepően képben volt a legó készletekkel) sikerült kiszednem, hogy ott is lesz majd jövőre, hogy mikor, azt ntudni[lego minfig factory online ámerika sah]
ps. nekem egyébként pont most volt ilyen sztorim, a babás részét az alleeban csináltam, mert ott volt babás kieg, meg minden kieg, amit eddig legyártott a lego
a minifig factorysat meg a legonál (ámerikai ph-s kollega segitett), mert azok a figurák nagyon specifikusak voltak (több db, barátoknak), az Allee-ban lévőben nincsen annyi print opció, mint a hivatalos legonál.
hülye kérdés de gondolom cmf exclusive részeket nem lehet kérni figuraösszerakóval?!
mert akkor összeraknám a 10ezer huf pluszos elfet a series3bol. -
HUN_Sector
őstag
Pár hete én egy olyan piros címkét láttam a játékosztályon, hogy 10990 helyett akciósan 11990 ft a termék.
-
Roland861010
veterán
A sparban éri meg legot venni.
-
Roland861010
veterán
Elkészült a kalózhajó, Fekete Gyöngy, Jack Sparrow hajója, kinek hogyan tetszik.
Nem lett kicsi ez sem. A benne lévő minifigurák gyönyörűek, kivéve Elizabeth Swannt. Kicsit ducira sikerült a kinézete, szerintem sima lábakkal és más fizimiskával sokkal jobb lett volna.
Játék funkcióit tekintve működik a kormányzás, vannak vasmacskák, bár egy leeresztő mechanizmust simán elbírt volna a szett, vagy akár lehettek volna leereszthető, becsukható vitorlák is.
Esetleg a 2 lámpás amit adtak hozzá vagy a hátsó fülke részbe lehetett volna egy-egy világító kockát is betenni a tatrészt nagyon megdobta volna egy világító brick, de ezek csak ötletek, így is nagyon jó lett maga a hajó.A tat rész levehető, a fedélzetre felhejezett kis csónak és maga a fedélzet egy része is eltávolítható.
A legnagyobb és leglátványosabb játék funkció viszont a ki és behúzható két oldalj ágyúsor. Na az mindent visz, de az árbócok és a vitorlázat is jól sikerült.Mindent egybe véve ez egy nagyon szép készlet lett, jó minifigurákkal, nagyon jó épìtési élménnyel, viszont azért ennyi pénzért az a pár hiányzó dolog igazán belekerülhetett volna ha már nem egy makett hanem inkább egy játszható darab.
Az Endurance szintén gyönyörű és hatalmas.
Hosszabb, keskenyebb , kecsesebb mint a Fekete gyöngy és személyes véleményem szerint szebb is.
Ha választanom kéne kinézetre, szépségre, kecsességre való tekintettel az Endurance mellett tenném le a voksomat, bár összehasonlítani a kettőt tényleg nem nagyon érdemes.Amennyiben a Fekete Gyöngy tartalmazná 140-150 ezres vételárához viszonyítva azokat az extrákat melyeket említettem, behúzható vasmacska, világító kocka, behúzható vitorla, esetleg akár egy két működő ágyú stb, akkor lehet hogy a mérleg nyelve felé hajlana el, de jelenleg így számomra az Enduramce egyértelműen a nyerő.
A Gyöngy megállt valahol a makett és a játszhatóság között. Nem is makett de nem is teljes egészében játszható, ahhoz túl kevés benne a játék funkció, mintha nem tudták volna pontosan eldönteni hogy mi legyen belőle játszható hajó vagy kiállítási darab, míg az Endurance esetében ez nem kérdés és nem vita tárgya.
Szóval ebben a versenyben számomra egyértelműen az Endurance a nyerő, de Jack Sparrow kalózhajója is egy nagyon ajánlott darab, persze ez attól is függ kinek mi jön be.
Nekem az az Elizabeth Swann elég fura oda lent... Olyan mintha egy nagy p.. lenne azon a szoknyán.
-
LÁZ
Topikgazda
szerk
minifig factory csak az allee-ban van egyelőre, bár az egyik westendes eladóból (aki meglepően képben volt a legó készletekkel) sikerült kiszednem, hogy ott is lesz majd jövőre, hogy mikor, azt ntudni[lego minfig factory online ámerika sah]
ps. nekem egyébként pont most volt ilyen sztorim, a babás részét az alleeban csináltam, mert ott volt babás kieg, meg minden kieg, amit eddig legyártott a lego
a minifig factorysat meg a legonál (ámerikai ph-s kollega segitett), mert azok a figurák nagyon specifikusak voltak (több db, barátoknak), az Allee-ban lévőben nincsen annyi print opció, mint a hivatalos legonál.
-
seller007
tag
ha pesti vagy, akkor az arénában lévő kockastoreban tudsz összerakni kb az összes valós lego elemből a figuraösszerakóval, és kiegészítőket is lehet venni pluszban (kassza melletti fal) pl babacipelő, cumisüveg, babafigura
3500 huf +kiegekha feliratot, kezdőbetűt/mintát is akarsz (full egyedibe), akkor a gyárihoz hasonló minifigfactory van a store üzletekben (westend,allee,árkád)
5-6k/figura
itt a felsőtest a custom, a többi elemet az ottani bam elemekből tudod összeválogatnips. a minifig factoryt meg tudod nézni a sahon is, amerikai lokálba
-
LÁZ
Topikgazda
ha pesti vagy, akkor az arénában lévő kockastoreban tudsz összerakni kb az összes valós lego elemből a figuraösszerakóval, és kiegészítőket is lehet venni pluszban (kassza melletti fal) pl babacipelő, cumisüveg, babafigura
3500 huf +kiegekha feliratot, kezdőbetűt/mintát is akarsz (full egyedibe), akkor a gyárihoz hasonló minifigfactory van a store üzletekben (westend,allee,árkád)
5-6k/figura
itt a felsőtest a custom, a többi elemet az ottani bam elemekből tudod összeválogatnips. a minifig factoryt meg tudod nézni a sahon is, amerikai lokálba
-
Dilikutya
félisten
-
po1son
addikt
-
SNor
tag
-
po1son
addikt
Tescoba volt valaki mostanság?! Elméletileg nagy leárazás van, de konkrét árakat nem láttam példaként ahol olvastam.
-
RapaNui1
senior tag
Elkészült a kalózhajó, Fekete Gyöngy, Jack Sparrow hajója, kinek hogyan tetszik.
Nem lett kicsi ez sem. A benne lévő minifigurák gyönyörűek, kivéve Elizabeth Swannt. Kicsit ducira sikerült a kinézete, szerintem sima lábakkal és más fizimiskával sokkal jobb lett volna.
Játék funkcióit tekintve működik a kormányzás, vannak vasmacskák, bár egy leeresztő mechanizmust simán elbírt volna a szett, vagy akár lehettek volna leereszthető, becsukható vitorlák is.
Esetleg a 2 lámpás amit adtak hozzá vagy a hátsó fülke részbe lehetett volna egy-egy világító kockát is betenni a tatrészt nagyon megdobta volna egy világító brick, de ezek csak ötletek, így is nagyon jó lett maga a hajó.A tat rész levehető, a fedélzetre felhejezett kis csónak és maga a fedélzet egy része is eltávolítható.
A legnagyobb és leglátványosabb játék funkció viszont a ki és behúzható két oldalj ágyúsor. Na az mindent visz, de az árbócok és a vitorlázat is jól sikerült.Mindent egybe véve ez egy nagyon szép készlet lett, jó minifigurákkal, nagyon jó épìtési élménnyel, viszont azért ennyi pénzért az a pár hiányzó dolog igazán belekerülhetett volna ha már nem egy makett hanem inkább egy játszható darab.
Az Endurance szintén gyönyörű és hatalmas.
Hosszabb, keskenyebb , kecsesebb mint a Fekete gyöngy és személyes véleményem szerint szebb is.
Ha választanom kéne kinézetre, szépségre, kecsességre való tekintettel az Endurance mellett tenném le a voksomat, bár összehasonlítani a kettőt tényleg nem nagyon érdemes.Amennyiben a Fekete Gyöngy tartalmazná 140-150 ezres vételárához viszonyítva azokat az extrákat melyeket említettem, behúzható vasmacska, világító kocka, behúzható vitorla, esetleg akár egy két működő ágyú stb, akkor lehet hogy a mérleg nyelve felé hajlana el, de jelenleg így számomra az Enduramce egyértelműen a nyerő.
A Gyöngy megállt valahol a makett és a játszhatóság között. Nem is makett de nem is teljes egészében játszható, ahhoz túl kevés benne a játék funkció, mintha nem tudták volna pontosan eldönteni hogy mi legyen belőle játszható hajó vagy kiállítási darab, míg az Endurance esetében ez nem kérdés és nem vita tárgya.
Szóval ebben a versenyben számomra egyértelműen az Endurance a nyerő, de Jack Sparrow kalózhajója is egy nagyon ajánlott darab, persze ez attól is függ kinek mi jön be.
-
seller007
tag
Sziasztok, Szeretnék 3 főt (baba, anya, apa) custom modellt összerakni, valami picit, nem túl bonyit. Vállalna valaki tervezést és rendelés managmentet <<<fizetve>>> ? Köszönöm!
-
flashpointer
őstag
Volt egy kis idő építeni. Elkészült a hajó hátsó része és a tat oldalfalai. A végeredmény impozáns lett, de számomra egy kicsit unalmas és monoton volt építeni, ráadásul rengeteg volt az apró alkatrész amiből a végére összeállt az egész, ezért ennél a résznél kettős érzéseim vannak egyrészt a végeredmény nagyon szép, másrészt maga az építési élmény kicsit lehangoló.
Még mindig csak 15 tasakkal vagyok kész a 22-ből, szóval van még mit csinalni.
vallalhatobbnak tunik a szine a stockfotoknal meg a szetfilterezett youtubbvideokon szereploknel.
-
RapaNui1
senior tag
Na a 16-os tasaktól már újra élmeny az építés, innen 3 tasak a hajótest alja lesz egyrészt a kiállíthatóság végett másrészt hozzáad a hajó magasságához és méretéhez és arányaihoz. Ezt követően az utolsó 4 tasak az árbócok és a vitorlák építése ami szintén élvezetes. Nekem még 2 tasak hátra van, így képeket majd csak a végén teszek fel ismét.
-
RapaNui1
senior tag
Volt egy kis idő építeni. Elkészült a hajó hátsó része és a tat oldalfalai. A végeredmény impozáns lett, de számomra egy kicsit unalmas és monoton volt építeni, ráadásul rengeteg volt az apró alkatrész amiből a végére összeállt az egész, ezért ennél a résznél kettős érzéseim vannak egyrészt a végeredmény nagyon szép, másrészt maga az építési élmény kicsit lehangoló.
Még mindig csak 15 tasakkal vagyok kész a 22-ből, szóval van még mit csinalni.
-
halapidori
tag
Ugyanezt nem fogják újra gyártani, de hogy 10 év múlva mennyit fog érni, azt senki sem tudja. Így, hogy egy van belőle, így szerintem nem akkora biznisz emiatt eltenni.
Mondjuk én megtartanám, de én nem is ilyen szemmel nézek egy Legot. Meg semmit. Én azt a képregényt is elolvasom, amit mindenki más olvasatlanul árvereztet a neten.
Nem vagyok rajongója a sorozatnak, csak ha már volt Legom, összeraktam. Aztán szétszedtem, mert nagyon nagy helyet foglal, és eszeveszett módon porosodik

Annyival jobban szeretné-értékelné ezt más, mint én, ebben biztos vagyok. -
halapidori
tag
Fotózd le összerakva , a dobozt, a leírást és a figurákat külön. A Demogorgonról lehet több kép is.
Érzésre szerintem már nem fogják gyártani ezt a szettet többet,bár ha meglátják a dánok a jelenlegi másodpiaci árakat és megérzik a zöldhasú szagát, akár még újra is gyárthatják (<1%).
Az új évad miatti hype miatt én most adnám el, ha ez a végső célod.Ezt buktam, már nem raknám össze újra

Viszont hasznos gondolatok, köszönöm. -
Dilikutya
félisten
Helló, van nekem egy Stranger Things 75810 készletem, jelenleg szétszedve. Kérdéseim lennének, laikus vagyok, és előre is köszönöm a választ
-Azon kívül, hogy visszafelé végigcsináltam az összeszerelési útmutatót, így a megfelelően számozott zacskókba kerültek az elemek (egy közönséges darab hiányzott, pótoltam), érdemes mást csinálni vele? Átszámolni? Bármit?
-Van rá esély, hogy valamikor gyártják még ezt a készletet? Úgy láttam, most másmilyen készletet dobtak piacra.
-az utolsó évad megjelenése miatt ezt inkább mostanában adjam el, vagy tegyem a padlásra és vegyem le 10 év múlva?
Ugyanezt nem fogják újra gyártani, de hogy 10 év múlva mennyit fog érni, azt senki sem tudja. Így, hogy egy van belőle, így szerintem nem akkora biznisz emiatt eltenni.
Mondjuk én megtartanám, de én nem is ilyen szemmel nézek egy Legot. Meg semmit. Én azt a képregényt is elolvasom, amit mindenki más olvasatlanul árvereztet a neten.
-
balint82
senior tag
Helló, van nekem egy Stranger Things 75810 készletem, jelenleg szétszedve. Kérdéseim lennének, laikus vagyok, és előre is köszönöm a választ
-Azon kívül, hogy visszafelé végigcsináltam az összeszerelési útmutatót, így a megfelelően számozott zacskókba kerültek az elemek (egy közönséges darab hiányzott, pótoltam), érdemes mást csinálni vele? Átszámolni? Bármit?
-Van rá esély, hogy valamikor gyártják még ezt a készletet? Úgy láttam, most másmilyen készletet dobtak piacra.
-az utolsó évad megjelenése miatt ezt inkább mostanában adjam el, vagy tegyem a padlásra és vegyem le 10 év múlva?
Fotózd le összerakva , a dobozt, a leírást és a figurákat külön. A Demogorgonról lehet több kép is.
Érzésre szerintem már nem fogják gyártani ezt a szettet többet,bár ha meglátják a dánok a jelenlegi másodpiaci árakat és megérzik a zöldhasú szagát, akár még újra is gyárthatják (<1%).
Az új évad miatti hype miatt én most adnám el, ha ez a végső célod. -
Roland861010
veterán
Ez nagyon gáz, érzésre még vágja is a kezem..
Nem az enyém hanem a kollégáé.
Csak így képek alapján néztem. -
halapidori
tag
-
Neurotoxin
őstag
Azért ez elég gáz.
Ez nagyon gáz, érzésre még vágja is a kezem..
-
Crus
addikt
Azért ez elég gáz.
Lőréseket ki ne hagyjuk... mint valami részeg kőműves, úgy néznek ki az épületeim, miközben szándékosan, mindent némi OCD-vel építettem. Van egy ami a tv mögött van, ami mögött meg egy ablak. Nézem a tv-t és látom, hogy az építményem ezer résén át ömlik be a fény :-/
-
Elmör
őstag
Azért ez elég gáz.
Igen, sorja szinte mindig van, ezzel nem sok mindent lehet kezdeni.
Messzebbről már nem látszik, ennek ellenére nem vagyok oda érte én sem. -
Roland861010
veterán
Annyiban igazat adok, aki nem gyakran vesz legot, ha nem néha rászán egy kisebb-nagyobb összeget és ilyen fogadja.. élvezni is alig tudod.
Nekem eddig szerencsére ilyen sok rossz kockám egy szetten belül nem volt. De lehet szerencsés vagyok.
Valószínű amikor a te szettedet rakta össze az automata, sok ilyen hibás kocka került bele.Hát most figyelj, tényleg nem sok legom van. Azokat is inkább kaptam. De még így is elveszi az építés varázsát.
Nem is lehet mihez hasonlítani ezt az érzést.
Főleg hogy itt még nem is ár függő, mert egyformán mindegyikben vannak ilyen hányás minőségű darabok.Én a fentit biztos elküldeném a legonak hogy menjenek a picsaba.
90-92-es legók amik megmaradtak 30 év után sincsenek elrepedve.
A figurák oda vannak sajna de valahogy minőségibb volt.
30 éves ...
-
Mozaart
aktív tag
Azért ez elég gáz.
Ami még érdekes a képen, hogy ilyen hullámzik a kocka kontúrja.. ami szintén ocsmány.
-
Mozaart
aktív tag
Kimondottan csúnya szerintem.
Főleg ennyi pénzért.Annyiban igazat adok, aki nem gyakran vesz legot, ha nem néha rászán egy kisebb-nagyobb összeget és ilyen fogadja.. élvezni is alig tudod.
Nekem eddig szerencsére ilyen sok rossz kockám egy szetten belül nem volt. De lehet szerencsés vagyok.
Valószínű amikor a te szettedet rakta össze az automata, sok ilyen hibás kocka került bele. -
Napfénysüti
nagyúr
Főleg ennyi pénzért.Addig kell örülni amíg nem reped magától.
Fröccsöntési hibák elég általánosak (sajnos). -
Dilikutya
félisten
Főleg ennyi pénzért.Az ennyi pénz itt irreleváns, az olcsó szettekbe is ugyanott öntik az alkatrészt.

-
Roland861010
veterán
-
maross
nagyúr
-
Mozaart
aktív tag
Azért ez elég gáz.
Mit kell pontosan nézni? Látok sorjázatlan széleket, ez tényleg nem szép.
-
Roland861010
veterán
Sztem ez megint szőrszálhasogatás. Persze nem hibátlan. De ez jobban csak fényben látszik +a funkcióját is betölti. Lassan ott tartunk ha látunk egy mikrokarcot az egyik elemen akkor azt is kiposztoljuk ide.
Mondom, értem a miértet. Én is maximalista vagyok. Ha ez úgy lesz kiállítva hogy az adott elemen nincs borítás +fényben lesz kiállítva úgy megértem, de amúgy.++ha jól látom ez az elem a kaszni alatt van, így el is felejted 1 nap múlva.

Azért ez elég gáz.
-
Elmör
őstag
Építem a Dr. Strange házat azaz a Sanctum Sanctorumot. Igaz, hogy fele annyi darabos mint a Bosszúállók torony, de az építési élmény sokkal jobb, mert változatosabb, sajna ez is tele van matricákkal, de ezek kellenek is a sok-sok apró utaláshoz (főleg a belsejében) és easter egghez. Ma valószínűleg kész lesz, utolsó füzet van hátra.
-
Mozaart
aktív tag
Sztem ez megint szőrszálhasogatás. Persze nem hibátlan. De ez jobban csak fényben látszik +a funkcióját is betölti. Lassan ott tartunk ha látunk egy mikrokarcot az egyik elemen akkor azt is kiposztoljuk ide.
Mondom, értem a miértet. Én is maximalista vagyok. Ha ez úgy lesz kiállítva hogy az adott elemen nincs borítás +fényben lesz kiállítva úgy megértem, de amúgy.++ha jól látom ez az elem a kaszni alatt van, így el is felejted 1 nap múlva.

-
hami85
aktív tag
Kész lett, amúgy tetszik!
Anno a kék Creator Mustangom volt ilyen, összerakás után el is adtam, undorító volt a minősége...
-
Dilikutya
félisten
Hinnye. Lehet ezzel én is elcsábulok, ebben a méretben úgyis csak a sárga Bollide van meg. Ferrarit meg a Speed Champions-ból se szoktam kihagyni. ):
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
-
bordi10
senior tag
Vissza bontás nélkül ez a legszembetűnőbb főleg hogy a tetején van.
Ez meg már kibontásnal ilyen volt.
Amúgy a matricákat vissza lehet valahogy szedni hogy ne legyen gyűrött?
Nálam ilyen, szerintem megfelelő, a matricák is rendben voltak, ott csak arra kellett figyelnem, hogy a több elemeken át tartó "sportcsíkok" szépen kijöjjenek, mármint szépen kiadja a minta magát.
-
Roland861010
veterán
Meg lehet reklamálni legonál, csak én akkor úgy voltam vele, hogy mire megjön az alkatrész lehet hetek telnek el és hova tegyem a félkész tornyot. Később egy másik készletből 1 matrica hiányzott, na azt kértem a legotól másikat, meg is jött 2 héten belül az egész matrica ív, szóval lehet érdemes lenne a legonál kérned új alkatrészeket ha zavar.
Itt nem biztos hogy megéri főleg hogy az utolsó zacskó van már csak hátra.
De lehet a matrica még érdekes lehetne. -
Elmör
őstag
Szomorú amúgy.
Ezért nem vágtam még bele sosem drágább készletbe.
Nekem ez kiábrándító vagy elszomorító.A szülőknél megtaláltam az első legoim darabjait.
Space Police 1 meg 90-es Safari terepjáró.
A mai napig nincsenek megkopva.
Csak hát hiányosak.
A Safari autó kerekei már akkor rugósak voltak.Balint82 pedig tényleg nem én voltam.
Meg lehet reklamálni legonál, csak én akkor úgy voltam vele, hogy mire megjön az alkatrész lehet hetek telnek el és hova tegyem a félkész tornyot. Később egy másik készletből 1 matrica hiányzott, na azt kértem a legotól másikat, meg is jött 2 héten belül az egész matrica ív, szóval lehet érdemes lenne a legonál kérned új alkatrészeket ha zavar.
-
Roland861010
veterán
Szomorú amúgy.
Ezért nem vágtam még bele sosem drágább készletbe.
Nekem ez kiábrándító vagy elszomorító.A szülőknél megtaláltam az első legoim darabjait.
Space Police 1 meg 90-es Safari terepjáró.
A mai napig nincsenek megkopva.
Csak hát hiányosak.
A Safari autó kerekei már akkor rugósak voltak.Balint82 pedig tényleg nem én voltam.
-
balint82
senior tag
Mintha ezen készült volna a lángos, hihetetlen. 😱
-
Elmör
őstag
Hasonló darabok vannak sajnos drágább készletekben is, sőt nekem a Bosszúállók toronyban (ami akkor kb. 190 ezer volt) 1 kisebb alkatrész hiányzott, egy meg rosszul volt fröccsöntve, így cserélni kellett egy olyan helyre, ahol nem látszik annyira.
-
Roland861010
veterán
-
balint82
senior tag
Sziasztok,
Kaptam karácsonyra egy LEGO® Technic - Ferrari FXX K szettet.
Értem hogy nem egy drága LEGO de ennyi hibás LEGO darabot még életemben nem láttam.
Tele van fröccsöntött hibával.
A matricák mindig ilyen méret "hibásak"? Nagyon sok egymásból jövő motívum van de nem lehet őket illeszteni.Szia, küldesz pár példa fotót a minőségről? Van itt pár technic guru.
-
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Kaptam karácsonyra egy LEGO® Technic - Ferrari FXX K szettet.
Értem hogy nem egy drága LEGO de ennyi hibás LEGO darabot még életemben nem láttam.
Tele van fröccsöntött hibával.
A matricák mindig ilyen méret "hibásak"? Nagyon sok egymásból jövő motívum van de nem lehet őket illeszteni. -
headhunter86
senior tag
na köszi, eddig a Fiat 500-asnál ezt észre sem vettem (csak a sárga volt fura elsőre, mintha már láttam volna, de akkor ezért)

@Dilikutya, szintén ugyanígy köszi, és azt így már értem, miért volt az is fura

...amit még nem teljesen, h mi alapján van 1-2 készletből pont az a 2 szín, és a többiből nem (hacsak nem az lesz mostmár, h mindegyikből lesz több szín - ami viszont így tök jó ötlet lenne)
meg nem tudom, de mintha ezek nem annyira ikonikus színeik lennének, amiket "muszáj megvenni" (mint pl. egy F40 pirosban, vagy a Cobra kékben)
az tök jó ötlet, amit @flashpointer írt, hogy - akár kiegészítő készletben - meg lehetne venni más színben csak a karosszéria borítóelemeit
ez így csökkentett áron lenne dupla élvezet
addig azonban maradok a jobbnál-jobb MOC-oknál
...apropó, vkinek meg van a 10295 ÉS a 10337 is?
és akinek igen, és a 10295-ből összerakta Firas MOC Countach-át, az mekkora különbségeket tapasztalt az origi Lego Countach-sal szemben?
mert ezek pár darab híján pont egyforma méretűek - és nekem fotókról ránézésre a MOC tűnik élethűbbnek
milyenek vajon kézben fogva, igaziból?
(én pl., mivel mindkettő fehér, alapból nem venném meg a 10337-et is a Porsche mellé, de ha lenne sárgában, akkor tuti (főleg, ha átalakítható lenne Sunstreaker Autobot-nak
))Nekem csak a 10295 van meg, de szerintem sokkal jobb szett, mint a 10337. Már csak amiatt is, hogy sokkal több MOC érhető el hozzá. Én már átépítettem a 10295-öt Countach-ra, nem tudok betelni vele annyira tetszik. Viszont szét lesz bontva, mert Firas épp akciózik, így építem majd át Corvette C3-nak, aztán szépen sorba jön a többi.
Szerintem a 10337 tök fölös szett, főleg, hogy ilyen jó és népszerű a 10295 MOC. Nekem amúgy nem hullik szét, szerintem kifejezetten stabil lett. Nyilván mivel egy MOC vannak furcsaságok benne (főleg beltér területén), amit kis fantáziával és extra alkatrészekkel fel lehet tuningolni pl. így, na ez már oda-vissza veri a gyári 10337-et!
Vagy itt van ez az átalakítás pár extra alkatrésszel! Ez szerintem egyenesen zseniális! -
Throme
veterán
na köszi, eddig a Fiat 500-asnál ezt észre sem vettem (csak a sárga volt fura elsőre, mintha már láttam volna, de akkor ezért)

...amit még nem teljesen, h mi alapján van 1-2 készletből pont az a 2 szín, és a többiből nem (hacsak nem az lesz mostmár, h mindegyikből lesz több szín - ami viszont így tök jó ötlet lenne)
meg nem tudom, de mintha ezek nem annyira ikonikus színeik lennének, amiket "muszáj megvenni" (mint pl. egy F40 pirosban, vagy a Cobra kékben)
az tök jó ötlet, amit @flashpointer írt, hogy - akár kiegészítő készletben - meg lehetne venni más színben csak a karosszéria borítóelemeit
és akinek igen, és a 10295-ből összerakta Firas MOC Countach-át, az mekkora különbségeket tapasztalt az origi Lego Countach-sal szemben?
mert ezek pár darab híján pont egyforma méretűek - és nekem fotókról ránézésre a MOC tűnik élethűbbnek
(én pl., mivel mindkettő fehér, alapból nem venném meg a 10337-et is a Porsche mellé, de ha lenne sárgában, akkor tuti (főleg, ha átalakítható lenne Sunstreaker Autobot-nak
))"és a 10295-ből összerakta Firas MOC Countach-át, az mekkora különbségeket tapasztalt az origi Lego Countach-sal szemben?"
Még nem kezdtem neki a Lego countach-nak, de biztos, hogy stabilabb lesz, mint a Firas féle MOC, ami viszont megvan.
Előfordul instabil (leeső alkatrész, mikor hozzányúl az ember, pl creator expret T1 VW kisbusz) Lego dizájn is, de Firas egy meglévő szettnek az alkatrészeiből hozta ki a MOC countach-t.
Csomagtér ajtó nyitásnál figyelni kekll, az ajtók lecsukásánál az 1x4 plate feljöhet, ha nem vigyázunk, tetőnél ne fogd meg, A oszlop 1x4 plate nekem könynen elmozdul, de én egy creator 3in1 autó trapéz szélvédőjével építettem meg a MOC-ot, ami van pl az F40 ferrariban és talán a mostani eredeti cointach-ban is.Ettől függetlenül azért elég jól egyben van a MOC. (A Viper MOC is)
Ha bele akarnál vágni, csak nyugodtan
-
kbalage2
aktív tag

))Az teljesen biztos hogy nem lesz minden autós készletből több szín. Több tucat licenszelt autó jön ki évente különböző témákban, ha mindegyikből csak 1 plusz variáció kijönne már az is kezelhetetlen mennyiség.
Mivel LEGO-ról beszélünk, ha szeretnél egy autót más színben, akkor meg kell nézni milyen alkatrészek elérhetőek egy adott színben és meg lehet venni azokat külön

Countach MOC vs gyári - ez egy erősen szubjektív kérdés, itt van róla egy komplett videó. Formára a gyári közelebb van az eredetihez, a MOC azért néz ki jobban mert az egy idealizált Countach forma
Van pár részlete ami jobban sikerült mint a gyári egyébként, és ne felejtsük el azt sem hogy egy teljesen más készlet alkatrészeiből készült. Én a Porsche-t venném ha választani kéne, rengeteg nagyon jó MOC van belőle. -
jpm
senior tag
Hónapok, sőt évek óta hirdetem jóval BL ár alatt a dolgozói Diótörőt, nyilván nem egy sw, de azért a BL árakat módjával kell kezelni Magyarországon.
A másik durva a 75810 Stranger Things tótágas szett, azt is a hőskorban 50ért meg lehetett venni (jó öreg edigital), most meg 190-250 körül hirdetnek 1-1 bontatlan példányt.
Amennyiben el akarnám adni gyorsan a hazai piacokon, a legolcsóbb -15% és gondolom elvinnék hamar. Sok helyet nem foglal a szekrényben
-
balint82
senior tag
Hónapok, sőt évek óta hirdetem jóval BL ár alatt a dolgozói Diótörőt, nyilván nem egy sw, de azért a BL árakat módjával kell kezelni Magyarországon.
A másik durva a 75810 Stranger Things tótágas szett, azt is a hőskorban 50ért meg lehetett venni (jó öreg edigital), most meg 190-250 körül hirdetnek 1-1 bontatlan példányt.
-
jpm
senior tag
hogy vettél még egyet a mézi lépegetőből, ha a korlát 1? Beleértve minden korábbi vásárlást. Ha a lego.com-tól rendelted a korábbi(aka)t, akkor törölni fogják a megrendelésed
-
Elmör
őstag
Ahhoz képest, hogy viszonylag kevés darabos, egész élvezetes volt építeni a Droidekát, a kicsi meg ötletes a tábla mellé, úgyhogy elégedett voltam a készlettel, amiben volt egy világoskék kis kerek darab stud is ami nem is értem hogyan került bele, mert nem volt ilyen gyárilag benne. Gondolom beleesett, máskor is van pótalkatrész, csak ugye az egyezik a többivel.
-
HUN_Sector
őstag
mik voltak pl. a jobbak, amik már lerablódtak?
én csak pár apróbbat vettem, meg olyat, ami nem túl "méjnsztrím"
(pl. kis Vespa-t, vörös pandát, Dumbo-t, azt a családi betűkirakós akármit, meg rokonságbeli számára kínai szerencsevalamicsodát - no meg persze mégegy mézeskalács AT-AT-t
)így adtak 2 óriáskerék tüzijátékkal-t, ami ugyan kicsit gagyinak tűnik nekem, de hátha kell majd vkinek, és akkor még jobban megérik a fentiek
hogy vettél még egyet a mézi lépegetőből, ha a korlát 1? Beleértve minden korábbi vásárlást. Ha a lego.com-tól rendelted a korábbi(aka)t, akkor törölni fogják a megrendelésed
-
HUN_Sector
őstag
-
rbgm
csendes tag
...még szerencse, h ez nekem nagyon nem tetszett már akkor sem, amikor kijött
most "főhetne a fejem, h mit évő legyek"
(= ennyiért vétek kinyitni
)na majd ha megjönnek az AT-AT lépegetők, gyorsan kibontom őket, mielőtt elszállna az áruk, és aztán már nézegetni is alig merném őket
-
rbgm
csendes tag
Régen visszatérő kifogás volt a vásárlók részéről hogy XYZ autó miért pont hupililában jött ki, amikor ők azt inkább kanárisárgában akarták megvenni. Erre kezdte el a LEGO tesztelni először a Creator Expert autóknál (Fiat 500) a dolgot, utána pedig a Technic közepes széria jött. Ez nekik spórolás a tervezési költségeken, a vásárlók választhatnak, akik egyedi dolgokat építenek azok pedig örülnek az új alkatrészeknek.
Az egész win-win lenne, ha lehetne tudni hogy melyik autó jön több változatban, eddig sajna az volt a gyakorlat hogy nem a egyszerre jött ki a 2 verzió.na köszi, eddig a Fiat 500-asnál ezt észre sem vettem (csak a sárga volt fura elsőre, mintha már láttam volna, de akkor ezért)

)) -
rbgm
csendes tag
Feleségem Eva-val és a kis takarító robottal kb 50 perc alatt végzett, nekem 1,5 ra volt a Wall-e. (lehet őket párhuzamosan építeni)
EVA pocakjában ott a bakancs a növénnyel, míg Wall-E-ében egy csomag szemét lapul.Nagyon cukik, nagyon aranyosak. Minden elem nyomtatott, nincs benne matrica.
Megvan a brickheadz verzió, az kis butuska készlet értelemszerűen. Megvolt a nagy (UCS) Wall-E, az értelemszerűen egy külön történet. De a kettő közötti sávban, ez erőteljesen a nagyobb testvér fele lóg ki. Szép, részletes, mozgatható részekkel és a játszáson kívül kiállítási darab is.
a UCS Wall-e a 21303, vagy volt még nagyobb?
-
rbgm
csendes tag
mik voltak pl. a jobbak, amik már lerablódtak?
én csak pár apróbbat vettem, meg olyat, ami nem túl "méjnsztrím"
(pl. kis Vespa-t, vörös pandát, Dumbo-t, azt a családi betűkirakós akármit, meg rokonságbeli számára kínai szerencsevalamicsodát - no meg persze mégegy mézeskalács AT-AT-t
)így adtak 2 óriáskerék tüzijátékkal-t, ami ugyan kicsit gagyinak tűnik nekem, de hátha kell majd vkinek, és akkor még jobban megérik a fentiek
-
balint82
senior tag
-
Mozaart
aktív tag
-
atus72
őstag
"2025 was a pretty big year for LEGO as there were 800 different products released."
-
jpm
senior tag
-
HUN_Sector
őstag
Lidlben találtam
2299ft -
Vistaboy
veterán

Nekem idén most ez a három készlet lesz a karácsonyi programom LEGO terén. A McLaren P1 nem bontatlan, az már össze volt építve, de nemrég szét kellett szednem, hogy egy másik Technic szett hiányzó elemét kipótoljam belőle. Viszont, ha már szét kellett szedni, akkor teljesen vissza is bontottam a dobozba, legalább így lett egy kis elfoglaltságom pár napra.
Közben megjött a pótalkatrész is, szóval nemsokára ismét a régi fényében fog tündökölni.Ahogy láttam, a WALL-E és EVA szett sokatoknak megvan, igazság szerint idén nekem nem volt sok készlet, ami tetszett. Most viszont ezt megkaptam Karácsonyra, szóval végre összeépíthetem. A LEGO szállító kamion sem mostani vétel, egy ideje az is szétszedve van a dobozában. Úgy volt, hogy eladom, mert kellett a pénz és hely sem nagyon van már, végül meggondoltam magam, és inkább mégsem adtam el, úgyhogy most azt is újra megépítem és megy vissza a helyére, a polcra.

2026-ban mindenképp meg fogom majd venni az új 1:8-as LEGO Technic szuperautót, viszont be kell valljam, mostanában inkább az alternatív gyártók készleteit preferálom. Tudom, ez itt OFF, nem is akarok most ebbe belemenni, de azért remélem, hogy az új 1:8-as autóban lesz már valami újítás, ha mást nem is, legalább a fényszórókat igazán megoldhatnák LED-es világítással, nagyon sokat dob az összképen.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

-
balint82
senior tag
Gyerekek is 'dolgoztak' a napokban.
Zseniális mindkét szett a maga módján, a láma nagyon vonzza a tekinteteket.
-
manokaj
tag
Tegnap este mi is végeztünk 2 szettel.Hát mit mondjak a Razorrol.Ez egy állat.Akinek megvan az tudja miről beszélek.Az egyik legjobb ucs készlet szerintem.Most várom az állványt hozzá,mert sehova nem fér el.

.A másik a bl-es vasútállomás.Szokás szerint megint gyönyörű lett a bricklink szett.Jók a minifigek, színes-szagos masszív az egész.Most updetolom a citybe.

-
Sundesz
addikt
Feleségem Eva-val és a kis takarító robottal kb 50 perc alatt végzett, nekem 1,5 ra volt a Wall-e. (lehet őket párhuzamosan építeni)
EVA pocakjában ott a bakancs a növénnyel, míg Wall-E-ében egy csomag szemét lapul.Nagyon cukik, nagyon aranyosak. Minden elem nyomtatott, nincs benne matrica.
Megvan a brickheadz verzió, az kis butuska készlet értelemszerűen. Megvolt a nagy (UCS) Wall-E, az értelemszerűen egy külön történet. De a kettő közötti sávban, ez erőteljesen a nagyobb testvér fele lóg ki. Szép, részletes, mozgatható részekkel és a játszáson kívül kiállítási darab is.
Szuper kis szett, én is beszereztem. Azt nem értem, hogy miért nem tudnam mindent printelni a többi keszletben is, ez sem egy túl drága készlet és mégis sikerült nekik.
-
HUN_Sector
őstag
-
Dilikutya
félisten
konkurencia mar megoldotta hogy egyes autokhoz lehet hozza kulon venni csak kasztnielemeket vagy 10 fele szinben.. dehat innovációban mar megint csak pislog a lego.
Mondjuk az úgy már drága autó lesz, ha megveszed, aztán még veszel külön kasztnit hozzá.

-
flashpointer
őstag
Régen visszatérő kifogás volt a vásárlók részéről hogy XYZ autó miért pont hupililában jött ki, amikor ők azt inkább kanárisárgában akarták megvenni. Erre kezdte el a LEGO tesztelni először a Creator Expert autóknál (Fiat 500) a dolgot, utána pedig a Technic közepes széria jött. Ez nekik spórolás a tervezési költségeken, a vásárlók választhatnak, akik egyedi dolgokat építenek azok pedig örülnek az új alkatrészeknek.
Az egész win-win lenne, ha lehetne tudni hogy melyik autó jön több változatban, eddig sajna az volt a gyakorlat hogy nem a egyszerre jött ki a 2 verzió.konkurencia mar megoldotta hogy egyes autokhoz lehet hozza kulon venni csak kasztnielemeket vagy 10 fele szinben.. dehat innovációban mar megint csak pislog a lego.
-
kbalage2
aktív tag
Az egész win-win lenne, ha lehetne tudni hogy melyik autó jön több változatban, eddig sajna az volt a gyakorlat hogy nem a egyszerre jött ki a 2 verzió. -
balint82
senior tag
-
Dilikutya
félisten
-
balint82
senior tag
-
rbgm
csendes tag
-
burgatshow
veterán
A sisak szettben engem is var a Mandalorian meg Captain Rex. Aztan mennek fel a tobbi koze a polcra libasorba rendezve.
-
Elmör
őstag
Tegnap elkészült a tesóméktól kapott Shelby Cobra és a már régebben megvásárolt Darth Vader sisak. Ma nem tudom még minek kezdek neki, de talán ma már nem lesz vendégség, több időm lesz.
-
Mozaart
aktív tag
Nahh végre valaki, aki hasonlóan gondolkozik mint én. Remélem ebből a közeljövőben lesz vmi, nálam az szintén shut up and take my money kategória lesz. Ráadásul elég sok idő telik el a két készlet között, durva upgrade-re számítok.
RapaNui1: én is eladtam a tőled szerzett Falcont. mert egyelőre nem tudom hova rakni. /tároltam vagy másfél évig../Most meg kattogok rajta, hogy megint be kéne szerezni..
Megnéztem 2010 volt az első. Nálam felvan írva egy Rebrickable verzió, ahol a tervező a 10212-t tervezte / upgrade-elte úgy hogy a drágább alkatrészeket kidobta a szettből. De kényelmesebb lenne a boltba majd megvenni, feltéve hogy fog-e tetszeni.Rákerestem pár UCS szett első , második és harmadik kiadására. Felfogni se tudom az évek számát..

-
Throme
veterán
Szerintem jó, hozza a formát.
A szélvédő olyan, mint a mostanában - általam - épített '61-es corvette-é.Nem tudom legóéknál hogy megy ez, mert ha a speed championt nézem nem kevés márkát licenszeltek. A jaguar is köztük van.
Ha már mertek belevágni régi verdák megépítésébe (ott volt a JB aston martin is), ilyenek is jöhetnek... -
Dilikutya
félisten
-
rbgm
csendes tag
...ahogy látom, S@H-on elég jó kedvezmények indultak most
hozzám pl. be is erőszakolta magát mégegy barna AT-AT
-
rbgm
csendes tag
(Boldog Karit!)
...azt tudja esetleg vki, miért van 2 különböző színű Koenigsegg Jesko és Chevrolet Corvette Stingray egyszerre a Lego kínálatában?
Ez vmi, amiről tudnom kéne?...

köszi!
-
burgatshow
veterán
Sziasztok!
Mint multkor megtudtam, van LEGO topic itt is. Ugyhogy jottem csatlakozni, most lettem kesz vele. Mar csak helyet kell neki talalnom.
[kép]Nem karacsonyra kaptam, mar vagy 1 eve megvan, csak most lett ra idom.
-
koncsik
MODERÁTOR
Mondjuk ha már Pokemon, akkor esetleg egy nagyobb /3000+/ darabszámú Charizardot szívesen látnék..
Ki tudja mit gyártanak Nyíregyházán, hátha teljesülnek a karácsonyi álmok
Új hozzászólás Aktív témák
-
93000 - 92901
96852 - 96001 96000 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 91901 91900 - 91801 91800 - 91701 91700 - 91601 91600 - 91501 91500 - 91401 91400 - 91301 91300 - 91201 91200 - 91101 91100 - 91001 91000 - 90901 90900 - 90801 90800 - 90701 90700 - 90601 90600 - 90501 90500 - 90401 90400 - 90301 90300 - 90201 90200 - 90101 90100 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Revolut
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BendePapi kollégának! Asztal / munkaállomás motoros emelhető (72-116cm)
- Alfa Romeo Giulietta 2011 2.0Jtdm-2 170 Le
- Használt Cecotec Cecofry Bombastik 6000 Airfryer, 6 literes / 1 hónap garancia
- Bontott tartozék csere edény a Tefal Cook4me+ Connect multifunkciós főzőedényhez XA605011
- Klarstein Aero Ring Smart 9K Blk mobil klíma
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- 27% - be quiet! Pure Base 500DX Black (BGW37) számítógépház!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia

2299ft