Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Adózás a használtcikkek értékesítése után (egyszerűen)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
-
92000 - 91901
96076 - 96001 96000 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 91901 91900 - 91801 91800 - 91701 91700 - 91601 91600 - 91501 91500 - 91401 91400 - 91301 91300 - 91201 91200 - 91101 91100 - 91001 91000 - 90901 90900 - 90801 90800 - 90701 90700 - 90601 90600 - 90501 90500 - 90401 90400 - 90301 90300 - 90201 90200 - 90101 90100 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-17 16:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ford GT
Jól néz ki de 800db (se), 32k.
-
sb
veterán
Ha van akkor szokták, de amennyire én láttam, elég lassan. Pl. egy teljesen kommersz City Expresszvonat kb. 1 hónapig nem volt náluk. Szóval én ennyire ritka cuccban kevésbé bíznék rövid távon.
Ill. ha kifutó akkor szinte biztos nem lesz, de úgy látom ez még nem az.Monkie Kid mondjuk extrém rétegigény, úgy tapasztaltam, hogy azok random többször kapnak akciót náluk (néha ránézek a robotok miatt
) - gondolom nem sokan viszik. Lehet, hogy esetleg akciós lesz 1 hónap múlva is mikorra esetleg visszatöltik a készletet.
(Vagy örültek neki, hogy megszabadultak tőle.
)szerk: Hát eléggé ki vannak ürülve a témában. Most eszembe jutott, hogy pletykát is olvastam 2026-os téma kivezetésről. Akkor lehet, hogy erre már nem lesz pörgés.
-
apholyon
aktív tag
-
Major Lion
senior tag
-
Sefter
veterán
How to spot fake Lego Star Wars Figs (fake on left, real on right)
A balos a kamu jobbos az eredeti, redditről
Inside the head stud should have the word “Lego”, unless it’s an older head with the holes
The top of the neck on the torso should also have the word Lego molded
Lego should be molded in between the hip studs
Lego should be molded inside the bottom of the feet on both piecesKöszi!
-
tocsek18
senior tag
How to spot fake Lego Star Wars Figs (fake on left, real on right)
A balos a kamu jobbos az eredeti, redditről
Inside the head stud should have the word “Lego”, unless it’s an older head with the holes
The top of the neck on the torso should also have the word Lego molded
Lego should be molded in between the hip studs
Lego should be molded inside the bottom of the feet on both pieces -
Mozaart
aktív tag
Nalam 3 nagy ikeas koltozteto doboz van tele. A dobozokban dobozok es azokban dobozok.
Nem lenne szivem kidobni se osszenyomni. Igy is haragszom anyámra aki gyerekkokromban jo parat osszenyomott. 
-
po1son
addikt
Aki allegro rendelne legot, küldtek 4000 Ftos kupont, amit most 25e Ft-ert lehet beváltani.
-
HUN_Sector
őstag
-
nemorino
tag
-
Sundesz
addikt
Olvasom itt a kiszállítás - sérül-e a doboz mizériát, de őszintén érdekel, hogy ti az összes kirakott lego dobozát is őrizgetitek? - szerk.: mármint nemtökmindegy, hogy sérül-e, ha nem gyűjtési és továbbértékesítési céllal veszitek?
Én kidobtam eddig az összeset, és amiket most karácsonyra vettem, azokét is ki fogom. Panelban lakunk, nincs is hova tenni, de igazából családi házban sem nagyon pakolgatnám... minek kell elrakni? Mármint ha tudom, hogy nem fogom se eladni, se szétszedni őket....
Ilyenkor valóban nincs sok értelme elrakni. Viszont az egy jó praktika, hogy össze lehet laposra hajtani a dobozt és úgy alig foglal helyet.
-
Elmör
őstag
Olvasom itt a kiszállítás - sérül-e a doboz mizériát, de őszintén érdekel, hogy ti az összes kirakott lego dobozát is őrizgetitek? - szerk.: mármint nemtökmindegy, hogy sérül-e, ha nem gyűjtési és továbbértékesítési céllal veszitek?
Én kidobtam eddig az összeset, és amiket most karácsonyra vettem, azokét is ki fogom. Panelban lakunk, nincs is hova tenni, de igazából családi házban sem nagyon pakolgatnám... minek kell elrakni? Mármint ha tudom, hogy nem fogom se eladni, se szétszedni őket....
A legtöbbje el van rakva, hátha egyszer még kell költözéskor és olyankor jól jön, úgyhogy gyűjtöm a konyhaszekrény tetején és az egyik szoba sarkában ahol nem látszik.
-
Sefter
veterán
Sziasztok!
Fiam SW legókat gyűjt, most vadászunk 2 figurára.
Honnan látszik egy figurán, hogy eredeti és nem egy "jó" utánzat
Köszi! -
Krajczi
tag
Összeraktam én is K-2SO-t és azt kell mondjam nagyon tetszik.
Nekem sem volt még hasonló készletem. Kicsit fura, hogy van egy kis rugalmassága és nem teljesen merev, de szerintem jól megoldották a stabilitást. Nem lenne rossz ha a lába is mozogna, de a magas súlypont kompromisszumot követelt.
Így mozgás téren a legnagyobb hibája, hogy válnál az íves elemek korlátozzák a kéz állíthatóságát is. Ott kicsit még csiszolhatták volna.
Illetve a szokásos matricázásos kritika.
Teljesen érthetetlen számomra a LEGO logikája, hogy mikor mi alapján mit nyomtatnak és mit matricáznak. Utóbbi tényleg teljesen el kéne felejteni, különösen felnőtt készleteknél.
Jelen készlet esetben különösen vicces, hogy van benne egy nyomtatott tile
amit aztán az építés során teljesen eltakarunk:
És ez nem játékos funkció, így nem tudom mi értelme, mikor a külső látható tileokat meg matricázni kell.
És pl. amíg a minifig vállán egy ~2-3 mm-es tengelyen nyomtatva van a birodalmi jel
addig a nagy modellnél ezt is matricázni kell. Miért?
Az ilyen hülyeségek tök bosszantóak egy egyébként jó készletnél.Ezt én is furcsállottam, de gondoltam, majd lehet mozgatni a mellvértet, stb.
De utólag rájöttem, ezt eldugták és kész.
Jó nagy lett a robot, legalábbis számomra ez még meglepetés volt. -
ssgk
aktív tag
Ohh ez hol volt ilyen jóáron? Idén ki is megy, szal gratula hozzá!
Kuponnal kb ugyanennyi allegron vagy 300 van raktáron.
-
Neurotoxin
őstag
Én őrizgetem, igaz nincs sok, de a következő doboz már nem férne el
Vagy "élére" hajtod, vagy dobozban a doboz elv mentén tárolod. Én már csak azért is tartom meg, mert ha egyszer lesz gyerekem, megakarom őrizni neki, mint doboz "élményt". Aztán ki tudja, lehet, hogy visszabontom a szetteket és lesz miben tárolni. Én benne hagyom az útmutatókat és az üres zacsikat is.. -
hami85
aktív tag
-
Tyler Durden
addikt
-
balint82
senior tag
-
hami85
aktív tag
Aki a dobozon lovagol az befektetési szándékkal vásárol
Hétvégén raktam össze én is néhány doboz legót ami ment a vitrinbe, a doboz meg a kukába.. -
TheMarci
addikt
Két gyerekem van, többszáz legóval, nincs az a szoba amiben elférnének a dobozok.
-
Timyyy
őstag
-
apholyon
aktív tag
Egyszer volt Alzán Micimackó vásár is...
-
manokaj
tag
Köszi.Riviera nekem is jött, ilyen áron sose lesz többet szerintem.
-
szőröscica
addikt
-
Melezor
csendes tag
Nekem is ugyanez, kari-vonatnak kellene, de csak a vonat + kocsik, épület meg figurák nélkül is akár, de nekem nem jött ki olcsóbban BL-ről sem (bár + két kocsi lehet megdobta). 30k körül instant venném, de még 37 is elgondolkodtató lett volna, ha ránézek épp akkor, lehet, hogy ugrik a kosárba
Egyébként nem ez volt 25k-ért madarasteszkóban nem régen?
igen mindig ezt emlegeted, így én is arra lővőm be a fejemben, mint megérős, de az a valaki látott 1 db-ot a raklapon kategória volt, nem egységes hanem helyi árazás, lehet sérült volt , na közben megcáfoltak, hogy volt annyiért, akkoris fáj drágábban

-
sb
veterán
-
sb
veterán
Ha nem jár arra ismerős akkor Smythstoys a németeknél is van, nem csak Ausztriában. Onnan pedig mailboxde szállítás haza 5kg-ig kb. 5.7k, 10kg 9k, 20kg 13k.
Nem tudom ez milyen súlyú (ránézésre műanyag
), már csak osztani kell ha megvan. De 5kg - 1db-ra is 17k körüli ár jön ki az itthoni 25-höz képest. Ha pedig 2-3 darab kell akkor már 15-16k csak darabja. -
LÁZ
Topikgazda
Ráírtam a boltra az ügyfélszolgálatos chat-en, hogy nem szállítanának-e mégis hozzánk. De elutasító választ kaptam.
Lehet olcsóbb/egyszerűbb elautózni Parndorfba, ott 15+ darabot ír raktáron...Szóljatok, ha megy valaki, érdekelne.
akkor az lesz a megoldás

-
po1son
addikt
-
Stefi_dzsi
tag
Ráírtam a boltra az ügyfélszolgálatos chat-en, hogy nem szállítanának-e mégis hozzánk. De elutasító választ kaptam.
Lehet olcsóbb/egyszerűbb elautózni Parndorfba, ott 15+ darabot ír raktáron...Szóljatok, ha megy valaki, érdekelne.
-
sb
veterán
Ne keress benne értelmet. Nincs.
Legalábbis ilyen jellegű logika. Valami más van... pl. költségkeret, ami lehet, hogy nem is a modellre van, hanem adott témára vagy alegységre... vagy darabszám limit adott készlethez/altémához/jóégtudjamihez. És még ott a logisztika is, gondolom számít van-e gép új elemre, printelni, az hol van helyileg, stb...Szóval ha logika van is, ilyesmik - amik felhasználói szemszögi logikából totál f*sságok. Ez van, sajnos más számít...
szerk: A nyomtatott tile is lehetne logisztikai kérdés de itt vélhetően vmi figyelmesség, hogy ott elől vmi robotizé van.
A 40772-es kis szellem gwp-ben is van belül egy 1x1-es szívecske tile csak úgy. Nyilván az is egy kis extrának tekinthető, amúgy nem lett volna rá szükség.
Ebből is látszik, hogy van amire figyelnek és van amire nem, más a prioritás, szabályok, döntési pontok, csapat, akármi... -
Llew
senior tag
Nyilván oda nem lehetne matricázni, de oda szerintem nem is lett volna lényeg a festés, mégis vették rá a fáradtságot. Akkor egy nagyobb könnyebben nyomtatható elemnél miért nem?
-
Dilikutya
félisten
Nekem sem volt még hasonló készletem. Kicsit fura, hogy van egy kis rugalmassága és nem teljesen merev, de szerintem jól megoldották a stabilitást. Nem lenne rossz ha a lába is mozogna, de a magas súlypont kompromisszumot követelt.
Így mozgás téren a legnagyobb hibája, hogy válnál az íves elemek korlátozzák a kéz állíthatóságát is. Ott kicsit még csiszolhatták volna.
Teljesen érthetetlen számomra a LEGO logikája, hogy mikor mi alapján mit nyomtatnak és mit matricáznak. Utóbbi tényleg teljesen el kéne felejteni, különösen felnőtt készleteknél.
És ez nem játékos funkció, így nem tudom mi értelme, mikor a külső látható tileokat meg matricázni kell.
És pl. amíg a minifig vállán egy ~2-3 mm-es tengelyen nyomtatva van a birodalmi jel
Az ilyen hülyeségek tök bosszantóak egy egyébként jó készletnél.A minifigura vállán elég pici hely van, az ekkora méretű elemeket általában nyomtatni szokták, bár láttam már 1x1 tile-t is matricázva.
-
Llew
senior tag
A barátom 10 éves fia születésnapjára megkapta K-2SO-t [link] , de kifogott rajta, ezért az anyukája megkért, hogy segítsek. Érdekes építés, még sosem volt kezemben ilyen fajta készlet.
De mivel a 4 éves lányomnak nem tetszett (bár összeépítve már játszott vele), így a kedvéért összeraktuk a City - F1®-es boxutca és személyzet, Ferrari autóval [link] nevűt. Nálam ez vág a profilba.
A lányomnak is jobban bejött, beszállt a rakásba is és már menet közben játszott vele. Persze az autó nem egy SC
, de az alapvetően Town-stílusú városomba jobban illik ezek mellé: [link] [link] , bár még így is kilóg felfelé.
Az ilyen hülyeségek tök bosszantóak egy egyébként jó készletnél. -
apholyon
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
-
Crus
addikt
-
LÁZ
Topikgazda
Most kiváncsiságból visszakerestem
Kint 35 euro az alapár, ami 400-as arfolyamon Is csak 14 000 Ft lenne.
Most akciosan 30 euro, az meg 384-es árfolyamon 11 520.
Persze mivel itthonra nem szállitanak, így erre rájön a logisztika (ismerős beszervezése, vagy útbaejtés, +idő, stb.) de azért a +100% felár nem biztos, hogy megéri.20eur alatt sajnos nem fogja senki elhozni a méretek miatt, mert egy cipősdoboznál azért nagyobb a cucc, szóval ott már 50eurnál tartunk 1 főre, akkor már nem akkora a difi, a megoldás az lenne, ha 2-3an összedobnánk a shippinget, és akkor tényleg meg tud állni kb 15k huf-ba pestre
-
Mozaart
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
-
Crus
addikt
Idézek korábbi magamtól "Tudtommal a matek úgy néz ki, hogy nagyobb márkák (SW, Marvel, stb.)10-20% a licencdíj a készlet nettójában. Középkategóriás licencek (Harry Potter, Sonic, Minecraft, stb.) pedig 5-10%."
-
po1son
addikt
-
Crus
addikt
lego cikk a telexen. a legerdekesebb resz a
"...ha szeretnék megtartani a kockák minőségét és tartósságát is, egyelőre nemigen fognak tudni megválni az ABS-től. Éppen ezért az új kérdés az lett, hogy miképp lehetne zöldebbé tenni az anyagot. Ezt jelenleg újrahasznosítással oldják meg, korábban más célra, például autók műszerfalához használt ABS-elemek legókockaként kezdenek új életet. A legókockákhoz gyártott ABS-t évről évre nagyobb arányban keverik az újrahasznosítottal, a cég jelentése szerint az általuk 2024-ben vásárolt nyersanyagok 33 százalékban újrahasznosítandó vagy megújuló anyagok voltak"
na mar vilagos miert egyre szarabb.Nem fér bele a 400 ezeres Death Starba sajnos, hogy normális minőségű műanyagból legyen.
-
Crus
addikt
-
Llew
senior tag
Egész korrekt volt ez a ma d.e. Emag ünnepi napok.
10297 Boutique Hotel-t régóta kerülgettem, most nem bírtam ellenállni a padlós árnak, illetve ami nagy vágy volt, de már le is mondtam róla a Roxfort Express és Roxmorts 76423 állomás. Nem tudom volt-e még más, nekem ezek volt nagyjából radaron.
Az egyetlen dolog ami aggaszt, hogy ez ugye BF után volt, ezek úgy el lesznek havazva, meg annyira nem lesz dobozuk, hogy félek túléli-e a pakk a szállítást
Ha már bedobod írhatnál árat is.
-
flashpointer
őstag
lego cikk a telexen. a legerdekesebb resz a
"...ha szeretnék megtartani a kockák minőségét és tartósságát is, egyelőre nemigen fognak tudni megválni az ABS-től. Éppen ezért az új kérdés az lett, hogy miképp lehetne zöldebbé tenni az anyagot. Ezt jelenleg újrahasznosítással oldják meg, korábban más célra, például autók műszerfalához használt ABS-elemek legókockaként kezdenek új életet. A legókockákhoz gyártott ABS-t évről évre nagyobb arányban keverik az újrahasznosítottal, a cég jelentése szerint az általuk 2024-ben vásárolt nyersanyagok 33 százalékban újrahasznosítandó vagy megújuló anyagok voltak"
na mar vilagos miert egyre szarabb. -
Crus
addikt
Egész korrekt volt ez a ma d.e. Emag ünnepi napok.
10297 Boutique Hotel-t régóta kerülgettem, most nem bírtam ellenállni a padlós árnak, illetve ami nagy vágy volt, de már le is mondtam róla a Roxfort Express és Roxmorts 76423 állomás. Nem tudom volt-e még más, nekem ezek volt nagyjából radaron.
Az egyetlen dolog ami aggaszt, hogy ez ugye BF után volt, ezek úgy el lesznek havazva, meg annyira nem lesz dobozuk, hogy félek túléli-e a pakk a szállítást
-
Llew
senior tag
Most kiváncsiságból visszakerestem
Kint 35 euro az alapár, ami 400-as arfolyamon Is csak 14 000 Ft lenne.
Most akciosan 30 euro, az meg 384-es árfolyamon 11 520.
Persze mivel itthonra nem szállitanak, így erre rájön a logisztika (ismerős beszervezése, vagy útbaejtés, +idő, stb.) de azért a +100% felár nem biztos, hogy megéri. -
LÁZ
Topikgazda
nem, mert nem ért rá, vagy vmi más fennforgás volt, de ott is kb ez volt az alapára, mert tán 15k-ra volt leárazva akkor, annyiért best buy volt, majd ha esetleg megint akciós lesz, rendelek, mert 2-3 még kéne
-
Llew
senior tag
[5 szinten ledes minifig display itthonról] , ahogy nézem 14cm széles, szóval speed championsra/brickheadekre is simán jó

pro tipp, döntve jobban mutatnak a verdák
ps. már egy ideje nézegettem ezt, de csak németből lett volna, itthon még nem láttam
Végül nem rendeltél ismerőssel mikor először bedobtad ide?
Én beszereztem kintről a CMF-eknek és csak ajánlani tudom. Jó cucc.
Itthon még nem láttam, de jó tudni, hogy kapható.
Mondjuk az ár kicsit húzós, kintről ~16000 Ft/db körül van. -
apholyon
aktív tag
London Lego Bus meg az Ideas Micimackó ment fel a legkisebb gyerkőc szobájába, így lett neki hely. Küzdök amúgy én is, most visszabontottam a Barracuda Bay-t a könyvespolc tetejéről, oda ment a Saturn V meg az Apollo Lunar Lander és talán még elfér ott a Discovery. Dobozban van még a nagy Ecto-1, Blacksmith, a 2 Jona Kramm féle gombakészlet, Transylvania, Endurance, szal van baj gazdagon..
Azt kívánom mindig ilyen gondjaid legyenek az életben!
Egyébként átérzem, panel, gyerekkel, nem sok hely van, de ami van, az sincs már
-
LÁZ
Topikgazda
[5 szinten ledes minifig display itthonról] , ahogy nézem 14cm széles, szóval speed championsra/brickheadekre is simán jó

pro tipp, döntve jobban mutatnak a verdák
ps. már egy ideje nézegettem ezt, de csak németből lett volna, itthon még nem láttam
-
LÁZ
Topikgazda
Sziasztok!
Shaquille O'Neal (nba022) 2003-as minifigurája tökéletes állapotban mennyit érhet itthon? Bricklink alapján olyan 15 ezret mondanék reálisnak, de ha figyelembe veszem azt, hogy mennyire kevés van belőle, akkor olyan 20-25 ezer forintot valós lehet adni érte?
(se nem kereső, se nem hirdető poszt)
Előre is köszönöm szépen!
a bricklinken meg tudod nézni, hogy mennyiért mentek el pl az elmúlt 6 hónapban, az a realitás, ha pedig többet akarsz érte, akkor ebay/licit, hátha vmi fanatiknak feltűnik....
ps. az itthon mennyit érhet sztori nem igazán mérvadó, mert ha vkit komolyabban érdekel, akkor úgy is a bl-el kezdi a nézelődést

-
Dilikutya
félisten
Sziasztok!
Shaquille O'Neal (nba022) 2003-as minifigurája tökéletes állapotban mennyit érhet itthon? Bricklink alapján olyan 15 ezret mondanék reálisnak, de ha figyelembe veszem azt, hogy mennyire kevés van belőle, akkor olyan 20-25 ezer forintot valós lehet adni érte?
Bricklinken egyetlen magyar példány sincs. Ellenben a 25 ezerrel én kiröhögnélek, és megrendelném valahonnan az EU-ból, szállítással is olcsóbb lenne.

Ezt szeretem amúgy a magyar bricklinkesekben, simán feláras valami, csak mert magyar az eladó. -
myrenne66
újonc
Sziasztok!
-
HUN_Sector
őstag
friss "retardált" készlet lista
[link] -
Tyler Durden
addikt
London Lego Bus meg az Ideas Micimackó ment fel a legkisebb gyerkőc szobájába, így lett neki hely. Küzdök amúgy én is, most visszabontottam a Barracuda Bay-t a könyvespolc tetejéről, oda ment a Saturn V meg az Apollo Lunar Lander és talán még elfér ott a Discovery. Dobozban van még a nagy Ecto-1, Blacksmith, a 2 Jona Kramm féle gombakészlet, Transylvania, Endurance, szal van baj gazdagon..
-
ripla
addikt
Nahh űrös vonal után nekikezdtem ennek:

Első két zacskóval vagyok kész, szóval még nagyon az eleje, de már látszik, hogy zseni a készlet. Nagyon örülök, hogy sikerült beszerezni, thx to RapaNui1.
Aprólékos lesz az már most látszik, illetve nekem nagyon tetszenek a színek amiket használtak + a minifigek. Minifigekből megvan a fullos D&D sor, illetve egy nagyobb beholder is fog mellé kerülni, amit meg HUN_Sector kollegának köszönhetek. Ha kész lesz a mű, akkor majd dobok még be képeket.
Irigyellek. Mármint hogy van helyed kirakni valahová, nekem ez miatt van dobozban még mindig, már vagy 1 éve.

-
Krajczi
tag
A barátom 10 éves fia születésnapjára megkapta K-2SO-t [link] , de kifogott rajta, ezért az anyukája megkért, hogy segítsek. Érdekes építés, még sosem volt kezemben ilyen fajta készlet.
De mivel a 4 éves lányomnak nem tetszett (bár összeépítve már játszott vele), így a kedvéért összeraktuk a City - F1®-es boxutca és személyzet, Ferrari autóval [link] nevűt. Nálam ez vág a profilba.
A lányomnak is jobban bejött, beszállt a rakásba is és már menet közben játszott vele. Persze az autó nem egy SC
, de az alapvetően Town-stílusú városomba jobban illik ezek mellé: [link] [link] , bár még így is kilóg felfelé.
-
balint82
senior tag
Figurák még benne vannak?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
balint82: mondanám, hogy igen, de az idei legokeretem az kimerült /velem együtt/

Összedobjátok nekem? Eskü elmegyek érte megveszem és megnézem .
-
Tyler Durden
addikt
-
po1son
addikt
-
joe-ker
senior tag
-
ripla
addikt
-
joe-ker
senior tag
Gyűjteményem bővítéséhez keresek ébresztőórákat.

-
apholyon
aktív tag
-
beamen
tag
-
balint82
senior tag
-
Dilikutya
félisten
-
gaga33
tag
-
balint82
senior tag
Auchan (Budakalász), lehet nem csak lokális akció:
-
Elmör
őstag
Élőben nem láttam, nincs meg nekem, de egy régi, kedves barátom fia, úgyhogy remélem tetszeni fog neki, mert akciósan sikerült megvenni, na meg a szándék a lényeg, max elcseréli velem valamelyik hasonló nagyságú készletre ha nem tetszik.
-
balint82
senior tag
-
Dilikutya
félisten
-
hami85
aktív tag
-
sb
veterán
Nekem is ugyanez, kari-vonatnak kellene, de csak a vonat + kocsik, épület meg figurák nélkül is akár, de nekem nem jött ki olcsóbban BL-ről sem (bár + két kocsi lehet megdobta). 30k körül instant venném, de még 37 is elgondolkodtató lett volna, ha ránézek épp akkor, lehet, hogy ugrik a kosárba
Igen, kocsikkal már 30-35 simán. Nekem nem jönnek be normál kocsiként sem, meg ha karivonat lenne amúgy is más kéne hozzá.
De ha kellenek akkor érdemesebb egyben venni 40 alatt. Talán azért akcióban lesz még vmi... a 25k-s ár beírva rémlik, de én nem láttam annyiért az biztos. Elég extrémnek is tűnik ha volt is.
@HUN_Sector
+1
Jófogáson is szoktam nézelődni és van ki kiírja, hogy kompatibilis... meg van aki a Lego szó elhagyásával "közli", hogy miről is van szó. A vélemény ugyanaz. -
balint82
senior tag
-
HUN_Sector
őstag
Vigyázni kell a hamisítványokkal. Pl 75301 x wing echte ugyanazzal a dobozzal csak hiányzik a lego felirat és a nevében sincs ott a lego szó, de gyanútlan embernek nem tűnik fel. Simán bezáratnám érte őket
-
Crus
addikt
-
Elmör
őstag
Szerintetek 20 éves srácnak Karácsonyra jó ajándék lenne a közel 1000 darabos Űrdongó? Végülis 18+ szett.
-
apholyon
aktív tag
Elvileg most decembertől EOL, német boltlistákon már nincs is sok belőle. Itthon se volt, most kicsit hosszabb még a lista, de sztem jó áron már kevés esély lesz. (Allegro-n van még 44-4k kuponnal most).
Én elengedtem, nekem csak a mozdony+szeneskocsi kéne (az se feltétlenül pont ez és pont pirosban, de teljesen jó lenne ez is, leginkább karácsonyi vonatnak mert abból se kell az új elvből
), BL-en 15-20 között úgy néztem meg tudom oldani, valószínűleg maradok annál.Ehh, most látom, hogy volt Hotel is. Mindegy, úgyse fért volna el.

-
Bencus88
nagyúr
sajnos én is a negatív csoportot erősítem az alazaval. Csak rossz tapasztalatom van róluk, soha többet
-
sb
veterán
Visszasírom azokat az időket, amikor még boltban volt lehetőség személyes átvételre rengeteg helyen az eMagnal.
Etele nekem kiesik, ezért sokszor Alza mellett döntök.Box lehet sokaknak kényelmesebb és praktikusabb, de ha sérülten érkeztek a termék, akkor mehet hetekig a csere/visszarú mizéria.
Én se nagyon rendeltem tőlük mióta csak Etele személyes van. (Meg amúgy is sok kamu sz*r lett rajta szvsz. Allegro piactérről eddig csak jó tapasztalatom van. Random bárkitől rendelek ahol van némi visszajelzés. Ha nem is sikerült mindig 100%-osan de látszott, hogy törekednek a normális csomagolásra, eddig ajándék minőségi szintre megérkezett minden.)
Alza nálam személyes és 90% bubifóliás az üzletben lévő boxukba is. Néha nem hibátlan de engem ilyen szinten nem érint. Meg ott is igyekeznek azért foglalkozni vele, lásd a "felbontott" csomagokat amikről eddig csak jó tapasztalatom volt. Bontottként full gyári zárt dobozt kaptam legtöbbször és csak minimális doboz/festékhiba volt rajta. Mégis így adták el, jóval olcsóbban.
-
apholyon
aktív tag
Nem akarom szaporítani az off-tengert, de keress vissza ("alza" kulcsszóra), dióhéjban: két véglet van: van, aki elégedetlen vele, mások nagyon is elégedettek, nem nagyon van neutrális vélemény.
Saját személyes tapasztalatom évek óta az, hogy kifogástalan állapotban kaptam meg eddig mindent, de a visszaküldés is problémamentes és gyors, amennyiben szükséges. Sosem fizettem semmi pluszt és minden tökéletes állapotban érkezett eddig, Alza+-szal meg ingyenes a szállítás (és nem mellesleg fél nap alatt kihozzák).
-
po1son
addikt
Visszasírom azokat az időket, amikor még boltban volt lehetőség személyes átvételre rengeteg helyen az eMagnal.
Etele nekem kiesik, ezért sokszor Alza mellett döntök.Box lehet sokaknak kényelmesebb és praktikusabb, de ha sérülten érkeztek a termék, akkor mehet hetekig a csere/visszarú mizéria.
-
Crus
addikt
Elvileg most decembertől EOL, német boltlistákon már nincs is sok belőle. Itthon se volt, most kicsit hosszabb még a lista, de sztem jó áron már kevés esély lesz. (Allegro-n van még 44-4k kuponnal most).
Én elengedtem, nekem csak a mozdony+szeneskocsi kéne (az se feltétlenül pont ez és pont pirosban, de teljesen jó lenne ez is, leginkább karácsonyi vonatnak mert abból se kell az új elvből
), BL-en 15-20 között úgy néztem meg tudom oldani, valószínűleg maradok annál.Ehh, most látom, hogy volt Hotel is. Mindegy, úgyse fért volna el.

Nekem a wishről 3 akciós volt, de elengedtem, mert igazából egyik se volt akkora szerelem, csak gondoltam, ha jó áras lesz, akár... De nyugi, pár nap és megtalálod ezeket a FB-on, meg Rosszfogáson "beárazva".
-
RangerFox
veterán
Nekem meg pont fordítva, az AlzaBoxba rendelt Legokat mindig kartonba csomagolták, teljesen véletlen, hogy épp hogy érkeznek meg a csomagok...
-
Llew
senior tag
-
NoOne1976
őstag
Én azt tapasztaltam, hogyha az Alza a saját boxába rendelem a Legot, akkor csak bubi fóliával tekerik körbe, ha pedig csomagpontra, akkor pluszba bekerül még dobozba is.
-
Crus
addikt
Tudnám mi alapján művelik ezt. Emag nekem mindig elképesztő profin csomagolt, perfekt jött onnan mindig minden. Alza pont fordítva. Tény, hogy Pesttől az ország másik végében létezünk.
-
Elmör
őstag
-
RangerFox
veterán
Most érkezett egy Lego rendelésem az Emagról, a doboza be volt nyomódva és össze volt gyűrődve, egy sima zacskóban volt csak a doboza, nem rendes kartonban. Többet nem rendelek onnan Legot... (Porsche 911 ICONS, karácsonyi ajándék tőlem magamnak
) -
sb
veterán

-
po1son
addikt
-
nemorino
tag
Köszi, ajándék is lesz benne, inkább kifizetem a pluszt.
-
Crus
addikt
Az egyetlen esélyed a +590 Ft-os lehúzás amit bevezettek... hiába van Alza+-od, ha épségben akarod a csomagod fizesd ki az 590 Ft-os csomagvédelmi garanciát, ami annyit jelent, hogy méltóztatnak úgy becsomagolni, mint kb. bárki más.
-
nemorino
tag
Az Alza mostanában hogy csomagol? Van rá esély, hogy sérülésmentesen kapjak legót tőlük?
-
Melezor
csendes tag
-
Zotyipotyi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
92000 - 91901
96076 - 96001 96000 - 94001 94000 - 93901 93900 - 93801 93800 - 93701 93700 - 93601 93600 - 93501 93500 - 93401 93400 - 93301 93300 - 93201 93200 - 93101 93100 - 93001 93000 - 92901 92900 - 92801 92800 - 92701 92700 - 92601 92600 - 92501 92500 - 92401 92400 - 92301 92300 - 92201 92200 - 92101 92100 - 92001 92000 - 91901 91900 - 91801 91800 - 91701 91700 - 91601 91600 - 91501 91500 - 91401 91400 - 91301 91300 - 91201 91200 - 91101 91100 - 91001 91000 - 90901 90900 - 90801 90800 - 90701 90700 - 90601 90600 - 90501 90500 - 90401 90400 - 90301 90300 - 90201 90200 - 90101 90100 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 I i5 I 4GB I 500HDD I 15,6" FHD I W10 I 1 hó gari
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ASUS VW193D-B 144x900 monitor kábelekkel együtt eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
) - gondolom nem sokan viszik. Lehet, hogy esetleg akciós lesz 1 hónap múlva is mikorra esetleg visszatöltik a készletet.
(Vagy örültek neki, hogy megszabadultak tőle.

Vagy "élére" hajtod, vagy dobozban a doboz elv mentén tárolod. Én már csak azért is tartom meg, mert ha egyszer lesz gyerekem, megakarom őrizni neki, mint doboz "élményt". Aztán ki tudja, lehet, hogy visszabontom a szetteket és lesz miben tárolni. Én benne hagyom az útmutatókat és az üres zacsikat is..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)