Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Nem ellened szól és nem is vitaindítónak szánom, de nekem Alzával soha semmi bajom nem volt, most is csak azért reagálok erre, hogy kiemeljen, hogy szerintem az utóbbi évben messze a legjobb webáruház az összes közül, az éves Alza+ pedig a lehető legjobban elköltött párezer forint volt... Igaz, nem csak Legot rendeltem onnan, de szinte mindig minden megjött másnapra (ha éjjel rendeltem, akkor is), de ha nem, akkor végig informáltak. Rendkívül jó áron volt sok dolog és mindig tökéletes csomagolásban. A visszaküldés gond nélkül megy, ha szükséges, szerintem kifogástalan (pedig gyűlölöm a zöld kabalájukat
).
Új hozzászólás Aktív témák
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB GDDR6
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
).
LÁZ