Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Llew #91711 üzenetére

Hát igen, ezek így egyben valóban nagyon szépek. Plusz az is fáj,ha törik vmi, de a fentivel valahol ezt a kettősséget akartam érzékeltetni. Sajnos másfelől tényleg nincs garancia és valahol a drága ritkaság=biztos bukó... sajnos, ha valahol azt nézem, hogy csak műanyag és nem az örökkévalóságnak készül.
    Az sem jó ha elő se veszi az ember, törés, nap, stb...
    A fehér cuccoknál már vételnél meggondolom, Concorde, Lambo és társai. Már alapból is necces ha tarka, de ha később még jobban sárgul... :(

Nem akarok filozofálni de a fenti logikai feladványból az, hogy ki, hogy... Sajnos hiába szép és jó a régi eredeti, valahol adja magát, hogy nincs teljes öröm ha drága, tönkremehet és közben olcsóból is van jó (meg drágából béna). Valahogy ez elcsúszik a Legonál és hiába a szenvedély, valahol mégis disszonáns az érzés.

@Jacob Gibbs
    Minifig scan! Többet is tud egyszerre scannelni. Legjobb feature! :)

@HUN_Sector
    Én is átlagosnak látom. A második legalább karácsonyi, az elférne egy random, átlag, kisösszegő GWP-nek, de semmi más. A mini várasban nem tudom mi az extra, ránézésre semmi. És hát a VIP+BF valahol valami extráról kéne szóljon.

Pár éve volt 2-3 GWP ilyenkor, ráadásul elég jók, extra is akadt köztük. És még ha nem is Lego volt a harmadik cucc, pl. karácsonyi takarók, stb... az is elég menő volt.

Új hozzászólás Aktív témák