Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
apholyon
üzenetére
https://www.brickfanatics.com/every-lego-set-retiring-this-year-and-beyond/
https://www.stonewars.de/eol-2025/Csak, hogy legyen még.
Elvileg ezeket is frissítik.
Mikor melyik használhatóbb: excel lista, képes lista ill. a 26-27-re tervezett (inkább tippelt gondolom) kivezetések.@Llew
Before kép:
Sajnálom a törést, de ez ilyen sajnos. Főleg a régi. Én írtam párszor, hogy minden clip így él az emlékeimben pedig már gyerekként sem mertem pattintgatni bele a cuccokat, mégis eltört szinte mind (és akkor is volt már több típus, emlékszem a vékonyabb-vastagabb elemekre). Ezek engem visszarántanak mindig, hogy csak játék/marék műanyag, (régi) értékként nehéz kezelni mert úgyis lesz baja. Sokat (arányosan) költeni meg felesleges emiatt régi pótlásra. De akár újnál is fontos az ár/érték ha olyan... pl. újakat venni amit írsz, nálam inkább kontraindikátor egy ilyen, hogy NE vegyek spec, drága cuccot, nem éri meg. Persze ettől még elengedni nehéz, szomorú.After kép:
Baromi jól néznek ki. Nem is tudtam, hogy ennyiféle van. Impresszív így egyben. Megérte összegyűjteni!

@Neurotoxin
Ahogy Dilikutya írta, ezek az új árak bármelyik SC-re (Batman még drágább). Webshop árban ugyanúgy lesznek arányosan 7-8k körül, mint most. A régi 5-6k-s szintről igazából ennyire növekedtünk. Az egyik legolcsóbb széria még most is, felismerte a Lego is, szvsz ha csak az arányokat és áremelések számát nézem ehhez nyúlnak a legtöbbször.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Alumínium terasz tervezés - építés
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elvileg ezeket is frissítik.
LÁZ