Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hát faradás is lehetett benne, de a kard beillesztésénel nem voltam elég óvatos szerintem, mert akkor pattant el.
#flaspointer
Ismerős, a gyerekkoriak nekem is olyanok, de felnőttként már igyekeztem rájuk vigyázni.#ssgk
Igen, annak sajnos annyi.
Köszi a ragasztó ötletet. A maszkolás, meg vékony felkenő eszköz az mindenkeppen kell, de a legnagyobb baj, hogy félig vált csak le, igy még tűvel is nehéz hozzáférni. Szóval a ragasztashoz kb teljesen le kéne szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LÁZ