Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A motoron szemüveg van rajta, én innen Mad Max figurának néztem, de lehet, hogy a tiéd találóbb. Az rögtön kétféle spec hajat jelent vagy hogy kerül rá?
@ssgk
Nekem is bejönnek ezek a figek. Bár alapvetően a gyerekek miatt ilyesmikre le szoktunk csapni de azt hittem kihagyhatom majd. Viszont túl jópofák lettek.
- Az jó, hogy nem az izzadtságszagú spec/extra figurá(ka)t érzem a sorozatban aneppereknekgyűjtőknek, amit majd kapni sem lehet. Ezek igazi gyerekfigek.
- Ilyen kosztümösökkel viszont tele a padlás. Igazából mindig kb. mind jópofa, de tényleg ezekre sem lehet lecsapni, mert 1000 féle van konstans.
- Viszont ezek tényleg jók lettek szvsz.@Crus
Lásd fentebb, nálam is ez van. Minimálra mennek érezhetően, semmi nem működik, csak papírozva legyen a pozitív/negatív esemény. A csengetésre is ez volt a válasz, nem az, hogy legközelebb fog, hanem, hogy nincs idő, gurulásból adja ki headsetről hívva vagy nézhetek.Pár új szett:
Játékra:

Ezek a kis diorámák nem rosszak:

De ez a legütősebb:
Nincs a témában szettem, de ezt el tudnám képzelni. Szerintem jól kidolgozták adott (értelmes) méretre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LÁZ