Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Sajnos a 35k, 45k huf idők nem jönnek vissza, még ha van is egy két kivétel (Ford GT Technic). Sőt ha azt nézem, hogy a Creator Expert F40 ferka volt kb 25k huf
...Most az ilyen olyan gwp eladások és hasonló árcsökkentést ne vegyük ide. Tudom, van aki így számolja ki egy szett valós árát
Lego-val sikerült beszélnem, a dpd-vel nem sikerült.
Állítólag nem fért bele a dpd boxba a csomag.... Még ha így van, egy értesítést azért elvártam volna dpd-től... Másfelől a box-nál derül ki, hogy olyan csomagot adtak a sofőrnek, ami nem fér be és megy a sikertelen kézbesítés a nyomonkövetőre??
Van baj...Már érlelődik a dpd leváltása. Foglalkoznak a témával, közben gyűjtik a reklamációkat.
Sajnos nálam ez a tortúra oda vezet, hogy felfüggesztem a további - esetleges - rendelést a Lego.hu-ról a szállítmányozó miatt.
Néha rendelek, mikor van 2x vip pont és olyan szettet, ami jellemzően nem szokott sokkal olcsóbb lenni (máshol a kiszámíthatatlan extra akciókat nem tudom betervezni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Arc Raiders
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új HiBREW H13 dual boiler kávéfőző kávégép
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...
LÁZ