Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
"Tudom, hogy a cseheket gazdagítom"
A lego-val meg a dánokat....
-
Neurotoxin
őstag
válasz
apholyon
üzenetére
+1.Feljebb már írtam, rengeteg mindent rendeltem már tőlük. A bemutatótermük nagyon király, főleg az árukiadási szinten lévő Lego sarok. Látszik, hogy komolyan gondolják. Tudom, hogy a cseheket gazdagítom, de bámulatos raktározási és szoftveres skilljük van, nekem most ők a legszimpatikusabbak
-
válasz
maross
üzenetére
Egy nagy baja van - a fórumok szerint - mégpedig az, hogy a két nagy, sárga üvegbúra a felfüggesztésnél fogazott. Márpedig azokat a fogakat előbb-utóbb le fogja reszelni a felfüggesztés. Minden nyitásnál-zárásnál...
(Én direkt úgy raktam el vitrin mélyére, hogy a gyerek nehogy elérje!
) -
-
Elmör
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mindig próbálom alakítani a helyet úgy a vitrinekben meg a polcokon, hogy legyen.
Mondjuk mostanában nem fogok ráérni belekezdeni, hétvégente mindig lesz vagy szülinap vagy mozizások, hétköznap meg kerékcsere, majd a másik kocsival szerelőhöz meg műszakira, úgyhogy ezek egyelőre maradnak dobozban.
-
Krajczi
tag
Nem a legjobban sikerült képem, de most csak ilyet sikerült készíteni a méretkülönbséget illusztrálandó. Az új a nagyobb.
-
-
Elmör
őstag
Mai "friss" szerzemények.
-
-
apholyon
aktív tag
Nem ellened szól és nem is vitaindítónak szánom, de nekem Alzával soha semmi bajom nem volt, most is csak azért reagálok erre, hogy kiemeljen, hogy szerintem az utóbbi évben messze a legjobb webáruház az összes közül, az éves Alza+ pedig a lehető legjobban elköltött párezer forint volt... Igaz, nem csak Legot rendeltem onnan, de szinte mindig minden megjött másnapra (ha éjjel rendeltem, akkor is), de ha nem, akkor végig informáltak. Rendkívül jó áron volt sok dolog és mindig tökéletes csomagolásban. A visszaküldés gond nélkül megy, ha szükséges, szerintem kifogástalan (pedig gyűlölöm a zöld kabalájukat
). -
Crus
addikt
válasz
beamen
üzenetére
ÁK béna, azt ne vedd HL árnak. Egyrészt volt itt aki 40k (vagy alatta csípte meg, asszem Juronics'), de nekem is picit ezen Allegrós ár alatt lett meg Emagról. (Igen, Emagról, nem, nem a hamisítvány, amit SOHA nem is árult az Emag, hanem az Emag felületén egy noname senki cég...)
-
Crus
addikt
Ezek is befutottak. Allegrónak újfent jár a piros pötty. Himeji gyári Lego kartonjában, Sárkánykő viszont Allegrós dobozban, viszont bubisba tekerve, majd alaposan kibélelve nagy légbubis anyaggal, az egész profin ragasztva. Példás. Gyorsaságban is!
Alzával együtt rendeltem tőlük, Alza cucc még sehol sincs és volt pofájuk +590 Ft-ot lehúzni rólam, mert nyilván nem akarom, hogy olyan retek módon csomagolják a Juhar fát, ahogy szokták.
-
beamen
tag
Jól látom, hogy HL ár Allegron a Vissza a jövőbe 10300?
Kuponnal, 54500Ftért vagy volt/lehet ez még jobb? -
Throme
veterán
-
sb
veterán
Hát igen, ezek így egyben valóban nagyon szépek. Plusz az is fáj,ha törik vmi, de a fentivel valahol ezt a kettősséget akartam érzékeltetni. Sajnos másfelől tényleg nincs garancia és valahol a drága ritkaság=biztos bukó... sajnos, ha valahol azt nézem, hogy csak műanyag és nem az örökkévalóságnak készül.
Az sem jó ha elő se veszi az ember, törés, nap, stb...
A fehér cuccoknál már vételnél meggondolom, Concorde, Lambo és társai. Már alapból is necces ha tarka, de ha később még jobban sárgul...
Nem akarok filozofálni de a fenti logikai feladványból az, hogy ki, hogy... Sajnos hiába szép és jó a régi eredeti, valahol adja magát, hogy nincs teljes öröm ha drága, tönkremehet és közben olcsóból is van jó (meg drágából béna). Valahogy ez elcsúszik a Legonál és hiába a szenvedély, valahol mégis disszonáns az érzés.
@Jacob Gibbs
Minifig scan! Többet is tud egyszerre scannelni. Legjobb feature!
@HUN_Sector
Én is átlagosnak látom. A második legalább karácsonyi, az elférne egy random, átlag, kisösszegő GWP-nek, de semmi más. A mini várasban nem tudom mi az extra, ránézésre semmi. És hát a VIP+BF valahol valami extráról kéne szóljon.Pár éve volt 2-3 GWP ilyenkor, ráadásul elég jók, extra is akadt köztük. És még ha nem is Lego volt a harmadik cucc, pl. karácsonyi takarók, stb... az is elég menő volt.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
omgbricks szerintem a legjobb!
-
Llew
senior tag
válasz
Melezor
üzenetére
Köszi. Valahogy én is így vagyok ezzel.
#91721 Jacob Gibbs
Rákeresel minfig scan akkor kapsz pár találatot.
Én pl ezt, mert simán böngészőből megy, de van appos verziója is:
https://falconbricks.com/figure-finder/ -
Vistaboy
veterán

Egyelőre 100% pletyka, tessék fenntartásokkal kezelni, de felröppent a hír, miszerint Ayrton Senna és Nigel Mansell után a következő LEGO Icons Forma-1 autó Michael Schumacher, és az ő Ferrarija lesz. Hogy pontosan melyik modell, még nem tudni, de gyaníthatóan a Ferrari F2004, ami a legdominánsabb éve volt, és egyben akkor szerezte meg a 7. VB-címét is. Ha tényleg igaz, akkor nálam fix helye lesz Senna és Mansell mellett. Utána jöhet Niki Lauda, és a többi hős F1-es pilóta is.

-
hami85
aktív tag
Egyszer minden jónak vége szakad... nagyjából 10 évvel ezelőttre ha visszagondolok, sokkal másabb volt minden LEGO fronton. Voltak király ajándékok, nem ilyen árakkal operáltak, vártam mindig a BF-et, mert voltak néha jó akciók. de évek óta semmi etéren. Utoljára ahogy írod akkor rendeltem BF akcióban mikor ez a bliszteres fekete BF figura volt . Azóta alábbhagyott nálam a csodálat és a vásárlási láz. Néha egy egy szettet megveszek de már nem nagyon @sah oldalon, inkább lásd ALZA akcióban a Mclaren P1.
U.i.: Bocs az offért. -
HUN_Sector
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mindkettő - insiders + bf - gyengusz. Utóbbinak a black fridayhez sincs sok köze. Anno a bliszteres fekete figura tök jó volt
-
LÁZ
Topikgazda
leak
insiders weekend gwp
black friday gwp
-
LÁZ
Topikgazda

-
ssgk
aktív tag
Marvel szettekre visszatérve. A régi nagy Daily Bugle 76178 lesz még idén nagyobb akcióba szerintetek? Nem emlékszem allegro, hogy árazott elmúlt BF akciókba frissült a lista meg lettek nagyobb akciók vagy ez már a végleges lehet? Most kuponnal 110-ért van amit még mindig sokallok de gyanítom nem lesz már 100 alatt ez...
-
Throme
veterán
Szép gyűjtemény!
Régről nekem két lovagom van, fapados nyereggel (egyikről nekem is letört a klipsz).Ezek a feldíyzített lovak jól néznek ki.
Rég volt szép volt...
#91701Vistaboy
Ez a gyűjtemény se kutya. A SC autókat gyűjtöm, de az F1 kimarad. Egyedül ezen a filmes F1 szetten el fogok gondolkodni. Dupla szettekből akad ilyen F1 szerű SC autóm. Külön nem vettem volna meg őket. -
Krajczi
tag
válasz
Krajczi
üzenetére
Elkészült. Tetszik. Illik a városba.
Több játszható rész is van benne, a kislányom már kezelésbe vette.
Az óratoronyban galamb fészkel.
A PC miatt a vasutas két mankóval jár, utóbbinak külön tartó van az irányítóteremben, ahová lifttel jut fel.
Egy állomásépületet akartam már jó ideje építeni a saját fejemből, de nehezen alakult a terv (inkább lépcsős utasátjárót gondoltam a sínpár felett átvezetni), így ezt viszonylag jó áron megúsztam.
-
Llew
senior tag
Hát régieket pótolni, mar mikor ujrakezdtem 15-20 éve, akkor is draga volt, de most kész anyagi csőd. Gyakorlatilag új készletekkel vetekszik.
Azért is szedtem elő őket, mert én sem láttam még így egyben őket, hiába vannak meg régen.
Pedig ez nem is az összes, van még nyolc, ami nincs meg.
Azok közül pl a szamurajos az jól néz ki, azt sajnálom, de van pár olyan is, ami szerintem nem néz ki jól, azokat annyira nem. -
sb
veterán
válasz
apholyon
üzenetére
https://www.brickfanatics.com/every-lego-set-retiring-this-year-and-beyond/
https://www.stonewars.de/eol-2025/Csak, hogy legyen még.
Elvileg ezeket is frissítik.
Mikor melyik használhatóbb: excel lista, képes lista ill. a 26-27-re tervezett (inkább tippelt gondolom) kivezetések.@Llew
Before kép:
Sajnálom a törést, de ez ilyen sajnos. Főleg a régi. Én írtam párszor, hogy minden clip így él az emlékeimben pedig már gyerekként sem mertem pattintgatni bele a cuccokat, mégis eltört szinte mind (és akkor is volt már több típus, emlékszem a vékonyabb-vastagabb elemekre). Ezek engem visszarántanak mindig, hogy csak játék/marék műanyag, (régi) értékként nehéz kezelni mert úgyis lesz baja. Sokat (arányosan) költeni meg felesleges emiatt régi pótlásra. De akár újnál is fontos az ár/érték ha olyan... pl. újakat venni amit írsz, nálam inkább kontraindikátor egy ilyen, hogy NE vegyek spec, drága cuccot, nem éri meg. Persze ettől még elengedni nehéz, szomorú.After kép:
Baromi jól néznek ki. Nem is tudtam, hogy ennyiféle van. Impresszív így egyben. Megérte összegyűjteni!

@Neurotoxin
Ahogy Dilikutya írta, ezek az új árak bármelyik SC-re (Batman még drágább). Webshop árban ugyanúgy lesznek arányosan 7-8k körül, mint most. A régi 5-6k-s szintről igazából ennyire növekedtünk. Az egyik legolcsóbb széria még most is, felismerte a Lego is, szvsz ha csak az arányokat és áremelések számát nézem ehhez nyúlnak a legtöbbször. -
Crus
addikt
-
apholyon
aktív tag
Tudom, hogy már többször is volt téma, de melyik a legmegbízhatóbb lista az idén kifutó készletekről? Netán van hivatalos?
Előre is köszi!
-
Vistaboy
veterán

Mivel megvettem mind a 10 LEGO Speed Champions F1 autót, így nem maradhat ki a 11. darab sem, ami a Forma-1 mozifilm főszereplőit és autóját mintázza:

F1® The Movie: APXGP Team versenyautó
A készlet 2026. január elsején jelenik meg, 11.790 forintos áron, vagyis elég drágán. Bár egy darab most bele fog férni picit többért is, hogy teljes legyen a szett.
-
Llew
senior tag
De ha már előszedtem őket:
-
-
nemorino
tag
Olyan nagyon szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod, csak idő kérdése volt. A 7946-os Kingdoms vár chrome gold királyi kardja (amit a kezdettől kiemelten óvtam) használat nélkül is ledobja az aranyozást. Én már beletörődtem, hogy a Lego nem az örökkévalóságnak készült.
-
Llew
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hát faradás is lehetett benne, de a kard beillesztésénel nem voltam elég óvatos szerintem, mert akkor pattant el.
#flaspointer
Ismerős, a gyerekkoriak nekem is olyanok, de felnőttként már igyekeztem rájuk vigyázni.#ssgk
Igen, annak sajnos annyi.
Köszi a ragasztó ötletet. A maszkolás, meg vékony felkenő eszköz az mindenkeppen kell, de a legnagyobb baj, hogy félig vált csak le, igy még tűvel is nehéz hozzáférni. Szóval a ragasztashoz kb teljesen le kéne szedni. -
ssgk
aktív tag
Hát a sértetlenségnek már sajnos így is annyi.
Ha úgy döntesz megragasztot utána kell nézni mi a pontos anyaga (99.9% ABS). Ha biztos az akkor ABS cement / ABS bond néven lehet kapni modell ragasztót én azt használnék. Ez más ragasztókkal ellenben nem a felületre tapadva köti össze hanem megoldja az anyagot és ahogy kipárolog belőle "visszaköt" a műanyaggal így nagyon erős lesz a kötés és nem hagy semmi nyomot.
Viszont oda kell figyelni mert ha máshova is kerül megmarja, ha meg pánikolva le akarod törölni az meg még rosszabb nyomot hagy majd. Ezért jobb is lemaszkolni körbe valami ragasztóval (cellux, festő maszkoló) és tűvel, fogpiszkával felvinni nem a bunkszli ecsettel/stifttel ami a kupakba van.Edit. Több fajta is van ezekből, sűrű hézagtöltős meg híg. A híg lesz a nyerő kis mennyiségben.
-
Dilikutya
félisten
válasz
flashpointer
üzenetére
A régi nyergek pici klipszei csak akkor nem törtek el, ha nem használtad őket. Meg a régebbi zászlóké. Fáradni se kellett az anyagnak, tört aznanélkül is. De érdekes, hogy a kézfejek viszont soha, pedig azok kapták a terhelést rendesen, jellegükből adódóan.
-
-
Llew
senior tag
Castle rajongók osztozzatok gyászomban és tanuljatok belőle , vagy szörnyűlködjetek:
Előszedtem egy nem klasszikus, de már réginek mondható Kingdoms készletet, hogy nosztalgiazzak kicsit és 10 év dobozban lét után sikerült eltörnöm a páncél clipszét:
Most ülök és verem a fejem a falba.
Nem tört le teljesen, de ugye hasznalhatalan.
Ha igy hagyom le fog törni, ha megragssztom azzal oda az elem sértetlensége. Ti mit tennétek? -
Közben befejeztem a futó projektet. Saturn V volt soron, ez is már egy jó ideje dobozban pihent. Az építési élmény szerintem itt is megfelelő, engem nem untatott, hogy 3x kellett kvázi rakétatestet összerakni. Jól van megoldva, hogy 3 fele szétszedhető + a leszálló egységet is bele lehet pakolni. Ami viszont meglepett az a mérete a készletnek. Hiába nézem meg YT egyszerűen nem érzem, hogy a valóságban mekkora is lesz. Bowser is nagyobb volt, mint amire számítottam, ez meg egyenesen hatalmas. Gyakorlatilag se a polcokra se a szekrény tetejére nem fér el állítva, szerencsére az állványozásnak köszönhetően fektetni is lehet. A jó oldala ennek, hogy nagyon mutatós készlet, aki bírja az űrös vonalat annak egyértelműen kötelező darab. /nekem megvan még az Apollo holdkomp, valahogy a mellé akarom majd odaavariálni/.
Köv projekten még agyalok, ha maradok az űrös vonalon, akkor a Discovery lesz a következő, de eléggé vonz a D&D kastély is..

-
Thx! Néztem és meg is fogom venni, 15 euró az összerakási és van hozzá mellékelve itemlista az meg vmi 150 juró környéke bricklinkről. Személy szerint nagyon sajnálom, hogy ebből nem lett hivatalos készlet, nekem az egész témája bejött, pedig leginkább adult vonalon mozgok.
-
sb
veterán
Most nekem is ezt írták. Előző alkalommal még azonnal javították... plusz nyul105-nek úgy látom most is.
Asszem megunták és kitalálták, hogy majd így több idejük lesz kézzel végignyomkodni. Ami azért megint gáz... röhejes is, meg 2-3 hét alatt ebben az időszakban pont lehet, hogy 1-1 akciós cuccról lemaradsz a meg nem kapott ponttal.
A pontokat eleve akkor írják jóvá amikor a szállítás elindul. Ez már egy biztonsági tartalék nekik. Bár érthető a visszamondások miatt, de az elállás miatt meg kb. tök mindegy lenne. Ha nagyon akarod behúzhatsz pontokat, elköltheted és ugyanúgy lemondhatod az eredeti rendelést és szarakodhatnak...
Viszont egy hónapokkal ezelőtt rendelt cuccért a fentiek alapján működő, visszatartott pontokkal még a szállítás után is fél-egy hónapot ráhúzni elég gagyi és inkorrekt megintcsak. -
sb
veterán
Jah. Kíváncsi leszek a nepper oldalra. Hiába ment ki belőle 50k 30k helyett, valahogy az az érzésem, hogy ebből több fog megépülni mint más szériákból...
@Tyler Durden
Grat!Ha már gombaházak, Stonewars-ra épp most tette ki a szerző a harmadik szett elemlistáját és (fizetős) manualját.

-
Imy
veterán
2 napja a Tesco Arénában jó akciók voltak tesco clubcarddal.
Amin megakadt a szemem 42212 Ferrari FXX 17.990-ért. De már abból csak 1db volt. -
sb
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
A motoron szemüveg van rajta, én innen Mad Max figurának néztem, de lehet, hogy a tiéd találóbb. Az rögtön kétféle spec hajat jelent vagy hogy kerül rá?
@ssgk
Nekem is bejönnek ezek a figek. Bár alapvetően a gyerekek miatt ilyesmikre le szoktunk csapni de azt hittem kihagyhatom majd. Viszont túl jópofák lettek.
- Az jó, hogy nem az izzadtságszagú spec/extra figurá(ka)t érzem a sorozatban aneppereknekgyűjtőknek, amit majd kapni sem lehet. Ezek igazi gyerekfigek.
- Ilyen kosztümösökkel viszont tele a padlás. Igazából mindig kb. mind jópofa, de tényleg ezekre sem lehet lecsapni, mert 1000 féle van konstans.
- Viszont ezek tényleg jók lettek szvsz.@Crus
Lásd fentebb, nálam is ez van. Minimálra mennek érezhetően, semmi nem működik, csak papírozva legyen a pozitív/negatív esemény. A csengetésre is ez volt a válasz, nem az, hogy legközelebb fog, hanem, hogy nincs idő, gurulásból adja ki headsetről hívva vagy nézhetek.Pár új szett:
Játékra:

Ezek a kis diorámák nem rosszak:

De ez a legütősebb:
Nincs a témában szettem, de ezt el tudnám képzelni. Szerintem jól kidolgozták adott (értelmes) méretre. -
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem is tegnap érkezett meg, perfekt minden, gyári kartonban. Mondjuk a DPD-nél kezdem unni, hogy a telefonálás - ha van - abból áll, hogy 100 méterről hív fel, hogy ott vagyok. Szóval, ha éppen tusolsz, vagy klotyón elmélkedsz, vagy ebédelsz, akkor rohanj, ki mert a vonat se vár, mert ezek se melléképületek.
De ok... ezt az Express One tudta a héten überelni. Eddig zömmel hívni szoktak, majd most az ürge a házunk előtt hívott fel, hogy itt van. Mondtam neki, hogy azonnal megyek. Mire kiértem mindenféle aláírás és egyéb nélkül a járda közepére odabaxta a csomagokat, amikben céges cuccok lévén nem kettő forint érték volt. Ezzel az erővel el is vihette volna magához otthonra és mondhatta volna azt, hogy ő átadta... agyrém.
-
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A hátsó könyves polcról tudnál kérlek egy linket küldeni?
-
Nahh tegnap ide is megérkezett a BDP jóság. DPD hívott, hogy mikor jön, dobozok patika állapotúak, maximálisan elégedett vagyok.
-
Neurotoxin
őstag
Uhh, hol is kezdjem? Nem vagyok oda Herry Péterért, de az üst klassz lett. A ház oké, de a Ford Anglia nagyon gáz ezekkel a figurákkal…A bagoly nézésében van valami furcsa, a szemeivel vagy a fejével kezdhettek volna valamit. Az utolsó szett a “kedvencem”: Chewie ül Harry mellett a motoron, vagy mi a f….?
Szegény Hagrid 
@Mozaart: Köszönöm a videót és a posztot, ez nagyon jó!
-
Krajczi
tag
válasz
Krajczi
üzenetére
A 4 éves kislányom kívánságára most nekifogtunk. Tévedtem, útátjárónak nem alkalmas, ugyanis a sínvéget egybeöntötték a lehajtóval: [link] - nekem ez új elem.
A készlet tartalmaz 2 egyenessín-elemet és két, ilyen "lehajtót", bár a dobozon csak 1-1 szerepel.
Nálam továbbra is a 9 V-os pálya (abból van sok sín és 1 vonat) köré telepítés szerepel tervként. -
ssgk
aktív tag
válasz
apholyon
üzenetére
Elvileg sehogy. Én ezt kaptam válaszul:
A rendelése után járó dupla Insiders pontok korrekciója november közepéig fog megtörténni. A Bricklink rendelések természetéből adódóan, ezt külön fogják hozzáadni a kollégáink. A korrekció 2-3 héten belül várható, ehhez türelmét szeretném kérni.
#91664HUN_Sector Ez jópofa sorozat lesz nekem tetszenek. Sokkal jobb így egybe mint szétszórva több sorozatba ahogy eddig jöttek az állat kosztümös cmf-ek (ahol a gyengébb végen ültek a ranglistán).
-
tocsek18
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
-
apholyon
aktív tag
Az új autós anomália az előző motoros förmedvény párja gondolom...
A Ford Anglia arányai egyébként egész jónak tűnnek első blikkre, a vízfejek nélkül természetesen. Ha SC méret lesz és élőben is jó, akkor egy feláras akcióban lehet beszerzem

HUN_Sector: csak hír volt róla, velem is most jött szembe a FB-on, én a gyerkőc miatt kifejezetten várom! Meg úgy egyébként nekem is bejönnek ezek, rendkívül jópofák.
-
HUN_Sector
őstag
Mátvó?
-
Mozaart
aktív tag
StarWars-fantime: Most találtam erre a srácra EC Henry.. megkell nézzétek ezt. Baljós árnyakban elrejtett részletekről szól.
Kedvenc részletek: C-9979 ; N-1 starfigther
Srác artstation honlapja. -
sb
veterán
A madár elég furán néz. Mondjuk érthető, tekintve, hogy egy kitépett szív van mellette.

A ház használhatónak tűnik. Az autót értem a legkevésbé, ezzel a mérettel és kissé butus megjelenéssel nem tudom mihez készült.
A kék lény meg szvsz megy majd a megmaradt akciós egyéb lényes készletek közé.
A többi jó. Az üst kifejezetten jópofa.@NoOne1976
Nem teljesen értem a kérdést. Normál City sín van benne. Azt a rámpa elemet kell a végéről levenni. -
Throme
veterán
A ház bejön. Nem tudni mennyire részletes a belseje, így külsőre jó.
Nem úgy volt, hogy Harry-ék ottjártakor Luna éppen el volt rabolva?
Lehet nem akarták megint a 3 főszereplőt összerakni és a minifig limitáció miatt Ron kimaradt.Talán Luna helyett a mágiaügyi minisztert, vagy kicsodát jobb lett volna szerepeltetni....és a professzor hagyatékait....
Mindegy... -
NoOne1976
őstag
Nem tudom, hogy bárkinek meg van-e a Cityből a 60469 készlet, a Központi pályaudvar. A képek alapján nem látom, hogy megoldható-e az, hogy a city sínekbe beépítésre kerüljön, vagy ez csak így külön "használható"? Mert, ha a sin toldható, akkor az szuper lenne.
-
Llew
senior tag
Lesz pár érdekes HP készlet:

Ez jó lenne, ha nem lett volna már egy sokkal jobb verziója korábban.
-
sb
veterán
Nincs mit! Kicsit jobb ha mások pénze is fogy.
@apholyon
Na látod, csak megjött időben. Ellenben az enyém sehol. Kedden jött mail a feladásról és hogy várhatóan pénteken érkezik. Tegnap esti státusz: Hungary, kiszállítják amint tudják. Ehhez képest ma se kép se hang.
Mindegy, amúgy sem kellett mára. De remélem ilyenkor fel sem veszi és nem járta vele körbe BP-t a korábbi gif szerint.
Pontok: Az alap pont 2%-a az árnak ahogy írták. Dupla pontnál viszont sehol nem jelzi a Lego a rendelés után, hogy mennyi járt volna. Érdemes (amúgy is a f*sságok elkerülése végett
) screenshotot nyomi a rendelés sikerességéről.Máskülönben én anno keresgéltem fél évvel azelőtti hírekben, hogy vajon dupla ponttal rendeltem-e elő az adott BDP-t...
-
Crus
addikt
Ezért az Allegrós kommentért jár a korbács. Muszáj volt még mélyebbre löknöd a verembe?
Architecture 21060 Himeji kastély 40k-ért, Ninjago 71819 Sárkánykő Templom 31k-ért be kellett*, hogy ugorjon és akkor most lehet kenyeret enni tejbe mártogatva 1 hónapig. Köszi télleg'.
*Most mit titkoljam... egy elég erős Japan-style scenén dolgozom.
-
-
apholyon
aktív tag
válasz
nyul105
üzenetére
Bocs a hülye kérdésért, de azt honnan tudom, hogy egy készlet után mennyi pont járna?
Más: Ma kaptam sms-t, hogy DPD hoz nemzetközi csomagot. Nem voltam itthon, hívott a futár, lebeszéltük, munkanap végén visszajött, teljesen jó fej. Igaz, a Lego kommunikációja nem volt túl acélos, de legalább megjött a Tortuga, hamarabb jött idén a Jézuska...
-
ssgk
aktív tag
válasz
Lana102
üzenetére
Pontos infó nincs róla szerintem de úgy tűnik, hogy minden hónapba ad mindenkinek aki regisztrált és volt korábbi tranzakciója. Fiókhoz kötött a kupon.
#91607 nyul105
Nekem nem adtak duplát gombafalura. De ez se egységes. Volt kör ahol pl nekem dupla pont jött míg többen mérgelődtek itt, hogy nekik nem vagy fordítva. Nem lepne meg ha nem automatizált dolog lenne, hanem visszaigazolásnál lenne megszabva (manuálisan) és attól függ épp ki intézi. -
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Azóta is bánja a Lego
Sajnos nem hozta meg számukra a megvilágosodást.Szeretem a countach formáját. Valóságban nem egy kényelemes járgány, de ilyen veszély nem fenyeget, hogy lenne.
Ennél a szettnél a csomagtérfedél és lámpa ívek közti éles szintlépés, ami nem annyira tetszik.
Megvan a Firas féle 10295 átalakítás is (ebből majd építek más MOC-ot, van pár, lehet választani).Azért valami más színt választhattak volna. Vagy inkább szín kombinációt.
Még egy hivatalos Diablo-nak örülnék nagyon.Sokakkal ellentétben nekem a Countach 2 (LPI-800-4) is tetszik.
Ha jól megcsinálnák, akkor Porsche RSR méretben (asszem 1:10) meg is venném.
Sanos ehhez a méretarányhoz passzoló felnije, gumija nincs a Lego-nak és ahogy nézem nem is lesz....Aminek meg nagyon sokan örülnének, az a Miura.
Amíg megvan a Lambo licensz, addig léphetnének ezirányban...
-
bordi10
senior tag
Tescoban:
-
Neurotoxin
őstag
A Countach, mint járgány bejön, nagyon élem ezt a '80-as évek vonalat minden szinten, de ahogy korábban írtam, ha nincs mély kötődésem és maga a Legó változat sem tetszik eléggé, akkor nem adok érte pénzt. A jelenlegi szetteket is majd idővel visszabontom, remélhetőleg lesz majd egyszer gyerekem, akivel újra összeépíthetem őket.
Az Ornithopternél ugyanezek a meglátásaim, +1: Kinyitva tárolhatatlan, ráadásul ahogy olvastam, egy idő után megereszkednek a szárnyai, nem elég ikonikus, pedig a minifigura felhozatala példás. Kirakni kiraknám, biztosan élvezném is, de annyira nem kötődök hozzá, pedig az ős Dűne 2-vel rengeteget játszottam, ahogy a Dűne 2000-el is a barátaimmal, a filmek is megvannak.. (De polcdísznek az irodába még mindig nem lenne utolsó
)@Throme: Én mindig mondom, annak GT-nek az árazásánál valami (pozitívan) érthetetlenül félrement!
-
sb
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
Több. Itt nem csengetnek pl. Hívnak, de csenget 10mp-t, ha nem veszed fel már vége. Visszahívásra nem veszi fel, 1 perc múlva már nem jön "vissza". Kérdeztem őket f*szért nem tudják megnyomni a csengőt, HO-ban vagyunk 90%-ban mindketten. Azt mondták rohannak. Boxban is van 1-2 napod átvenni, csomagpontra a sajátjukra nem voltak képesek kiszállítani. Látszik, hogy megúszásra mennek, ki lehessen pipálni 5mp alatt, hogy sikerült/nem sikerült és ők megtették a magukét. Nyilván a nem sikerült sokkal egyszerűbb.
ON:
Allegrón is van pár akció és 4k-s kupon. Pl. mikulás posta 31-4k. -
Throme
veterán
válasz
manokaj
üzenetére
Szerintem számít az, hogy ki hol lakik és oda melyik alközpont viszi a csomagokat.
Nekem pl - itt többekkel ellentétben - az alzával, emaggal nem volt gondom, míg a dpd-vel legó ügyben nem először.Az meg tudnám érteni, hogy valamiért nem megy a kiszállítás, csak értesítsenek és legyen elérhető az ügyfélszolgálat.
(mondjuk az előző esetem velük kutyakomédia kategória volt)
-
manokaj
tag
Nálam mindig tökéletes volt a dpd. Pont most jött meg a bl kastély, pontosan abban az idő sávban amit írtak. Előtte hívtak is.Lehet, hogy csak a boxos kiszallitassal vannak a bajok.
-
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
A hupikék törpikék a gyerekek miatt must have lenne

-
Throme
veterán
Sajnos a 35k, 45k huf idők nem jönnek vissza, még ha van is egy két kivétel (Ford GT Technic). Sőt ha azt nézem, hogy a Creator Expert F40 ferka volt kb 25k huf
...Most az ilyen olyan gwp eladások és hasonló árcsökkentést ne vegyük ide. Tudom, van aki így számolja ki egy szett valós árát
Lego-val sikerült beszélnem, a dpd-vel nem sikerült.
Állítólag nem fért bele a dpd boxba a csomag.... Még ha így van, egy értesítést azért elvártam volna dpd-től... Másfelől a box-nál derül ki, hogy olyan csomagot adtak a sofőrnek, ami nem fér be és megy a sikertelen kézbesítés a nyomonkövetőre??
Van baj...Már érlelődik a dpd leváltása. Foglalkoznak a témával, közben gyűjtik a reklamációkat.
Sajnos nálam ez a tortúra oda vezet, hogy felfüggesztem a további - esetleges - rendelést a Lego.hu-ról a szállítmányozó miatt.
Néha rendelek, mikor van 2x vip pont és olyan szettet, ami jellemzően nem szokott sokkal olcsóbb lenni (máshol a kiszámíthatatlan extra akciókat nem tudom betervezni). -
sb
veterán
Na ja. Én is mondtam, de régen volt már... meg kicsit memóriamentes is a dolog. Bármikor jön az mindig új ütés.
Ornithopoter itt már zsákban (ill. még dobozban), anno Rapa-tól. Nálam kihagyhatatlan volt. A filmeket nem láttam, semmi kötődés de a modell is tetszik önmagában, a Technik kötődés extra, azon belül is olyan a mechanika amit Technic szettekben sem kapsz meg... és a Technic-System házassága szvsz top.
Szoktuk mondani pár szettnél, hogy mit volt kár Legóból megvalósítani. Itt fordítva érzem: ezt meg kellett, ebből kellett és kihozta az erősségeit. Más formában bottal se piszkálnám.
@Throme
Igazad van az árban, bár sztem gyarkoibb lesz majd az 50k vagy akár az alatti, még új cucc volt. Nálam még az 50 is messze küszöb feletti, azért néztem eszerint (meg ugye van egy moc Lambo már alternatívban itt is).DPD: Sztem meg kell írni a Legonak is. Én is most küldtem új levelet a DPD-nek, de tervezem Lego oldalra is megírni. Az utóbbi 3/4 év siralmas itt is, nem hozzák ki, nem csengetnek egyszer sem, sikertelen kísérlet jön csak úgy. Saját nemlétező átvevőhelyükre nem tudják kiszállítani, Boxba kértem legutóbb, hogy akkor hátha sikerül... 1.5 nap után visszavitték a központba azt is. Legalja lett, ez nem szolgáltatás. Már bármivel próbálkozom csak besz*pom velük. Pedig semmi gondom nem volt velük 1-2 éve.
-
Throme
veterán
Hát lehet volt 50k, csak az auchanban valahogy elfelejtődik a matrica. Sem a pénztáros (lehet elfelejti, vagy megvan hogy nem kéri a vásárló, akkor megvan a helye
) nem adja,én meg elfelejtem kérni. Ha meg csak akciós önamgában, akkor egy jóképességű úgy is söpri a polcokat.Az is lehet valahol be fog csúszni 55k, vagy az alá, de ez lutri.
Most ingyen szállítással (alza tagság nélkül is) már ma átvehető.
Valszeg nem ez lesz az évszázad biznisze, de eddig a 6x, 7x k huf árazás elriasztott.A DPD meg szarakodik egy sima Lego-s rendelésemmel. Kib@szottul rühelem azt a céghet. Már megint sikertelen kézbesítési kísérlet pedig boxba ment volna eredetileg....
Másodszor játszák el. Ennyire egy kib@szot fos céget nem hordott a föld a hátán.
Nem tudom mi a francért vesződik a Lego ezzel a rakás szarral még mindig????
Egyébként, mikor még az első 2 fázisban volt a csomagom, már akkor is ott volt a sikertelen kézbesítés opció, mintha erre készültek volna alapból.....
A telefonszám pedig foglalt....
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Részemről elfogadom, hogy a SC Countach mellé természetes, hogy van egy nagyobb is. Megértem az árazást is, főleg az akciós árat tartom manapság már elfogadhatónak, de 30k-nál többet nem adnék érte (amennyi soha nem lesz), pedig az IRL autó nyilván nagyon tetszik, a kicsi SC itt van a szemem előtt, mindig látom, de ez a nagy nem adja...
Ornihopoter hasonló... értem, hogy sokak miért kedvelik, de nap végén ez számomra egy kiállíthatatlan* helikopter és még csak nem is ez a legikonikusabb cucc a Dune franchise világából.
*(Elképzelni se tudom hová tenném.)
-
Crus
addikt
Transz Szilviát én itthon felvezettem. Elvileg ma hozza a DPD. Napok óta finoman adagoltak, hogy hát izé, volt egy előrendelésem még tavasszal... és hát beérett, meg limitált. Meg Rivendell kategória, meg kb. a Lego történelmének dobogós készlete. (Nálam nevetve az.) És átment, pedig nejem már nagyon nagyon nem elfogadó erre a "hülyeségemre".
-
Neurotoxin
őstag
Ez a nagy szintén nem tetszik, a kissrác már kirakta az első pár zacsit, nem lesz pici, de látva, hogy milyen lesz, nem az én világom. Negatív leszek, ne haragudjon meg senki, de pénzt nem adnék érte, az eredeti ár pedig érthetetlen számomra.
@Llew: Kicsit megremegett a kezem az Ornithopternél, az irodába kitenném, de egészen jól bírom, hogy idén még egy szettet sem vásároltam
Lesz még olyan szett, ami szerelem lesz elsőmásodik látásra
-
Llew
senior tag
Alzán ~43 ezer a Atreides Royal Ornithopter 10327 ami nagyon jó ár érte.
Nyáron kifut, akinek kell és még nincs ettől jobban nem nagyon kapja meg. És mellesleg fantasztikusan jó készlet. -
Sziasztok!
A Lego Store-okban (pl Árkád) hogy működik most a törzsvásárlói kedvezmény? Régen volt a plasztikkártya, aztán ha jól emlékszem az applikáció, de az nem tűnik működőképesnek... Mennék vásárolni, és jó lenne regisztrálva lenni... Köszi!
-
sb
veterán
Egy a rugó, de most az enyém fordítva jár.

Kicsit örülök, hogy még csak lightos akciók vannak, így nem kell mást megvennem. Így is szoktam találni amit kéne... kifutókról nem beszélve.
És még az se biztos, hogy a Transylvania-t túlélem ha meglátják a méretes dobozt itthon... -
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Igen, pár napig lehetett vinni, el nem hiszem, hogy ide nem került be. Nekem skip, kis Countach kellett, szeretem, de a nagyért nem adok 50-et se.
-
Elmör
őstag
Nézegettem én is Alzát, de olyan hú de nagyon akciós szett ami érdekelt volna nem volt sajna.
Közben befejeztem C-3PO-t, kész a trió. magassúguk miatt csak a polc tetejére tudtam őket felrakni, 170cm magasan, nem annyira néz ki jól, mint itt lent az asztalon, de ott nem maradhattak.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Throme
üzenetére
Egy szegedi barátomnál voltam 2 hete látogatóban. A gyereke rángatott, hogy segítsek neki az építésben, éppen legózott, leültem hát mellé. Akkor nézem, hogy a 10337-es Contach-t építi. Kikerekedett a szemem, hát mondom, ez egy ~70e-es készlet. Közlik velem, hogy az Auchanban akció volt, valami 50e Ft körül hozták el

Jók ezek az 1:8-asok, de nem tudnám hová tenni a lakásban
Így is kellene vennem egy vitrint a többi készletemnek, csak húzom a vásárlását, mint a réteslisztet. -
sb
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Hát ez nagyon gyér még, októberi BF... ez még csak a beetetés.
@Throme
Lehet, hogy rosszul emlékszem de mintha 50k körül is lett volna már. Talán Auchan...
szerk: Hmm, most ránéztem és Auchanban is akciók vannak. Mondjuk a Lambo az elfogyott... ill. online nincs, áruházban talán még van. 56k... a többi itt is elég bevezető akció. Azzal együtt ÁK ár alatt alig van valami.
Úgy látom a többi jó cucc is elfogyott online. Concorde 67k, régi Ford Gt, Creator vár.

-
manokaj
tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Már nagyon gondolkodtam, hogy 135 ért facen megveszem, de ez nagyon jókor jött. A többi készlet nagyjából egy árban van a többi boltal. Amúgy tecsoba is 25 % van mától.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
manokaj
üzenetére
Annyiért nem rossz készlet, gratulálok hozzá!
Végignéztem a kínálatot, hát nem azt mondom, hogy nem kívántam rá egyik-másik készletre, de egyiknél sem érzek szerelmet, így ez most idén kimarad
Kicsit korai most ez BF Alzáéktól. Gondolom lesz még később is, most néztem meg, tavaly nov.24.-én húztam be a BF-en a 42177-es G osztályt!
-
manokaj
tag
Alzan black Friday. 117 ért be is húztam a p1-et

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ezek nagyon gyengék.

-
HUN_Sector
őstag
Ideas 2025 kiválasztott készletek
[link]nem kell adósságba vernem magamat
-
LÁZ
Topikgazda
a kihogymiértcsomagolúgyahogy vonalat ne vigyük tovább plz
bittedanke -
Throme
veterán
Ha gyűjteném a Lego F1 ezen szériáját, akkor is kihagynám MS-t belőle.
A kivételezések, vagy mikor Hill-t meg Villeneuve-t majdnem kib@szta a pályáról az szezonok uccsó versenyein (asszem '96 és '97). Ha sikerült volna, akkor tuti sima vesenybaleset azt ennyi...
Az Asterix fimben viszont nagy poén volt, hogy betették Todt-tal együtt.
Tényleg! Asterix nem jön Lego-tól? Mintha ezt még nem érintették volna....vagy már nem divat?#91603Tyler Durden
Rossi nagy név, szerintem az is hallott rola, aki F1-es rajongó.
Creator Expert-ből (vagy most Icon vagy mi a fene sosem fogom megjegyezni) nehéz lenne jól kinéző motort építeni, Technic-hez meg hülyén nézne ki a minifig. -
sb
veterán
Én a jófogás és társainál látom, hogy bejött új vívmányként a vevővédelem. Nagyban hirdetik, hogy bármilyen ok alapján ha a csomag sérült, az viszont nincs kifejtve sehol, hogy a felelősségek hogy oszlanak meg.
Nem mintha sokat küldenék jófogáson, de elméleti oldalról elgondolkodtam rajta, hogy annál szofisztikáltabb a kérdés, minthogy:
1. az eladó feladja
2. vevő megkapja valahogy, nyilván ha sérült akkor 100-ból 99-szer a futárcég b*szta el
3. vevő visszadobja emiatt, az eladó meg a hajára kenheti a kettétört csomagjátSemmi extra nincs ezen felül a leírásban, csak eddig terjed, hogy vevő dönt ahogy akar, eladó meg addig (vagy később) se lát pénzt.
-
Neurotoxin
őstag
Rendszeresen tőlük rendelek, már lehet, hogy nekem megérné az Alza+ tagság is, de ha nagyobb értékről van szó, inkább elmegyek érte személyesen a Róbert Károly krt.-i bemutatótermükbe, legalább szét is tudok nézni. Ha automatába jön valami, szinte minden harmadik alkalommal valamilyen módon sérül a doboz/csomagolás...szerencsére eddig mindig olyankor fordult elő, ha "mindennapi" fogyasztási cikket rendeltem pl. vízszűrő kancsó szűrőjének doboza volt úgy szétszakadva, mintha megrágta volna a kutya, vagy amikor AA akkumulátorokat rendeltem az Xbox kontrollerhez, konkrétan fel volt tépve, mintha valaki már kibontotta volna, azért ez elég gáz. Volt, amikor jelentettem, kaptam egy 1.000 Ft-os kupont, de már elengedtem. Én speciel üdvözlöm ezt az új csomagvédelmi garanciát, csak a mögötte lévő elgondoláson akadok meg, mert ha a futár nem akarná begyömöszölni az adott csomagot egy nálánál láthatóan kisebb nyílású rekeszbe, rengeteg csomag megúszná a tortúrát. Óó, az Emag/Samemonth párost inkább engedjük el, eddig szinte mindig bukaresti cégektől érkeztek a termékek, amivel önmagában semmi gond nem lenne, de Ázsiából megjárják konkrétan a fél világot a dobozra ragaszgatott matricákból ítélve, a megnyomorgatott doboz már csak hab a tortán. Rendeltünk az oldalról olasz gyártmányú gőztisztító gépet a céghez, legszívesebben visszaküldtem volna, ahogyan megérkezett...A termékek eredetével kapcsolatban is vannak fenntartásaim, volt már itt is átveréses szituáció konkrétan a BTTF Icons hamisított szettel kapcsolatban..
-
Crus
addikt
Alza végre észbe kapott... nem véletlenül
"Csomagvédelmi garancia: 590 Ft
Ha a csomag sérülten érkezik, a bejelentés után azonnal új terméket küldünk, vagy visszatérítjük a pénzt a számládra."Irgalmatlanul trehány módon csomagoltak mindig, ami egy kenyérpirítónál nem volt annyira nagy gond (bár ha ajándékba vetted, akkor de), de egy Legónál rohadtul. Hozzájuk képest az Emag&Sameday combo űrtechnika volt.
-
nyul105
senior tag
Hali,
aki a BDP szettjét 2x pont időszakban rendelte, kapott dupla pontot, vagy keresnie kellett őket? köszi.
-
callmeakos
veterán
Karácsonykor sajna dolgozni fogok, ezért nem bírtam magammal, és előre hoztam az idei szettet
Fun kis szett, secc pecc ki össze lehet rakni, és vannak benne érdekes modulok, amitől kicsit "életszerűbb", gondolok itt a gombokra, és a tekerőkre. Azonnal visszahozott gyerekkori emlékeket, mikor ezt nyüstöltem naphosszat, ráadásul méretarányos is, szóval nagyon tudom ajánlani, akinek volt eredeti Game Boy-a. Két negatívum, az egyik, hogy a kijelző plexi nagyon gyatra minőségű, gyakorlatilag a dobozból kivéve már karcos, és gyűjti a maszatot mint a fene, a másik, hogy a hologram kártyát tartó elem direkt fényben átlátszódik, ami nekem pl. kicsit zavaró. De ettől függetlenül pöpec szett.
-
Nekem MotoGP' inkább, mint F1, anno még Senna időszakban csíptem F1-t is. Amúgy ha már MS, akkor egy kis érdekes adalék:
The "Schumacher vs. Rossi" comparison usually refers to their respective careers as legends in Formula 1 and MotoGP, or their interaction when Rossi tested Ferrari's F1 cars alongside Schumacher. Schumacher is the seven-time F1 champion, while Rossi is the nine-time MotoGP world champion. The two competed against each other in a different way during their test sessions in 2004 and 2006, where Rossi was impressively fast, coming within 0.7 seconds of Schumacher's time in one session, despite using a slightly older car.
Visszafele ezt nem sikerült megugrani (: -
sb
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Nem akartam nagyon belmenni és így kicsit félrement. Szerintem is evidens, hogy a technikai jóval nagyobb súlyú mint a pilóta tudása/érzéke. Akkora technikai különbségek tudnak és szoktak is lenni amiket senki nem tud behozni. Ettől függetlenül szerintem minden korszakban be lehetett lőni ki mennyire jó versenyző. De tény, hogy ott kisebb a range, aki 98%-ot hoz az jó, aki 96%-ot az lúzer.
A 103% meg Senna és hasonló kaliberek. 
MS nálam ebből is kilógott, a többi kiemelkedő pilóta azért át-átültek gyengébb gépekbe. Plusz jobb gépekben is látszott a többiek mennyivel vannak mögöttük - ha kisebb is a gap. 1-3-N VB cím után meg adja magát, hogy már tudja az illető mit tud és keres új kihívást, azon felül, hogy a toronymagas technikában szarrá alázza a mezőnyt. Nekem beégett a retinába több pitiáner húzás, Barrichello hátrasorolás, stb... mikor már kb. májusban világbajnok volt... Az ott nekem kilógott a többiek közül is - akik alatt szintén nyilván nyerő technika és fölény volt. De az ott kicsit nekem a 19-re lapot húz... és nyer! kategória volt. Inkább elvett, mint hozzáadott.
-
sb
veterán
válasz
apholyon
üzenetére
Összevissza megy, nincs sorrend szvsz. A szofisztikált rendszerből indulj ki (ügyintézők nyomogatják végig a rendeléseket). Nálam volt, hogy másnak már megérkezett a szett az enyém meg el sem indult még tőlük.
Bár így a BDP árnyékában ez nyilván futottak még kategória, de sztem - a figeket kidobva - jó alapanyag lehet dark témában (majd félár körül
). Akár 2x modban se lehet rossz, az autó is jópofa, nekem a színes üvegek is használható extrának tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) marék drága műanyag...

Mondjuk mostanában nem fogok ráérni belekezdeni, hétvégente mindig lesz vagy szülinap vagy mozizások, hétköznap meg kerékcsere, majd a másik kocsival szerelőhöz meg műszakira, úgyhogy ezek egyelőre maradnak dobozban.

) screenshotot nyomi a rendelés sikerességéről.

LÁZ