Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz
apholyon
üzenetére
Sajnos normális... nekem is raktárban állapotú a drakula és gombafaluról 5 perce jött email, hogy úton van. Azt hittem eddig, hogy rendelési sorban adják fel ezeket de nem, mert a transylvániát nyitás után 10 percel rendeltem a gombafalut meg csak 2x ponttal pár nappal később.
Remélem ideérnek még hétvégéig
. -
apholyon
aktív tag
Az normális, ha én még mindig nem kaptam még csak értesítést sem a BDP-s csomagról? Vagy ez mindig ilyen hosszadalmas folyamat? Esetleg érdemes lenne keresnem őket?
-
Neurotoxin
őstag
-
Throme
veterán
"főleg a végig alárakott technikai dominancia miatt "
Erről szól sajnos az F1. Mindig van egy domináns autó és aki abban ül az nyer.
Leginkább szemléltette számomra ezt a problémát, mikor Hamilton kitalálta hogy kovidos és helyére beült az akkor még nem F1-es (asszem F2-t nyert) George Russell és a csapat hibájából (ami szerintem direkt volt) lett csak második. Hamilton hoirtelen felgyógyult a következő futamon kutya baja se volt...
Sumit én se szeretm. Elismerem, hogy jó pilóta, de amikor sárga zászlónál előzött büntetlenül, vagy a kavicságyból visszatolták és mehetett tovább...szóval rendesen kivételeztek vele azért.
Korábbi világbajnokok beültek más autókba és sehol nincsenek, vagy sehol nem voltak, majd abbahagyták a nyűglődést. Van aki rallyba, van aki 24H bajnokságba ment és ott lett sikeres. Szóval jó pilóták vannak, de a legmeghatározóbb a technika.
Milyen felháborodás ment, mikor - asszem - Niki Lauda mondta, hogy a modern versenyautókat egy majom is elvezeti...#91588Gubbba
Lehet igazad van, de így lesz még kb 4 versenyautó (ferka, merci, redbull, honda) ha jól számolok. Persze lehet ennyi elég is, nem kell túltolni, de speed champion rajongóként nincs az a mennyiség , ami elég lenne
. Ha az ágynemű tartóból folyik is ki, mert nincs hova tenni, akkor se elég
-
válasz
mancer7151
üzenetére
Van, de elfér...

-
mancer7151
tag
Srácok, Land Rover 42110 doboza nem hentereg valakinél?
-
ssgk
aktív tag
válasz
hami85
üzenetére
Nekem is jön, nagyon várom már.
Tökéletes az időzítés is hozzá. (Ha ez másik szériába lenne és nyáron küldik akkor is félre tenném őszre. Nehéz lenne mondjuk kivárni
.)#91582
Annyiért az még rosszabb vétel mint sah-ról eredeti teljes áron. Másrészt nem értem van aki rosszfogásról vesz lepint? Nehezen hiszem el, hogy lenne ezekre vevő mikor fele annyiért meg lehet venni csájnából 1 hetes szállítással vevővédelemmel. Aki meg ilyet vesz pont az ára miatt veszi. Hangosan gondolkodtam csak ne offoljunk tovább...
-
sb
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Autóban, de főleg pilótában is más szvsz a szint. Berger, Alesi ebből a sorból szvsz nincsenek azon az ikonikus szinten. (Mondjuk én Schumachert soha nem szerettem - főleg a végig alárakott technikai dominancia miatt - de azért nyilván megvolt a tudás is.)
@Gubbba
Lenne átfedés, de mint McLaren drukker egy ezüst nyilat is szívesen megnéznék. Jól mutatna.
Bár pont ezekhez a szofisztikáltabb gépekhez már kevés a méret. Akár Kimivel... persze ő sem feltétlen az a szint, legalábbis eredmények alapján, amúgy tehetségre megvolt. De Hamilton hiába kezdett McLarennel, nyilván nála már a Merci lenne evidens választás. -
Gubbba
tag
válasz
Throme
üzenetére
A McLaren (80-as évek) és Williams (90-es évek) után teljesen logikus a Ferrari (2000-es évek) sorminta. Kíváncsi vagyok jön-e majd a folytatás, Mercedes (2010-es évek) és RedBull (2020-as évek). F1 rajongóként örülnék ha minden évtizedből lenne egy ikonikus autó előbb utóbb. Szeretem ezt a sorozatot, elég nagyok ahhoz, hogy már részletes és látványos legyen, de az áruk még teljesen emészthető.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Megjelenés után belekezdtem Jean's Version bemutatójába, félbehagytam azt is a YouTube-on, bevallom, a bélyegkép miatt kattintottam rá, mert odaült mellé a hölgyike
Ezzel a hirdetéssel nem találkoztam, a legolcsóbb 305e Ft volt, amit még mindig túlzásnak érzek, de darabszámra vetítve, benne van az anyag. Viszont láttam a Redditen egy brutál kiegészített változatot belőle, amit persze eltüntetett azóta az internet.. -
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Most jött Lego mail, hogy küldik DPD-vel.
-
Gubbba
tag
Nem tudom volt-e már róla szó, most olvastam, hogy a hírek szerint jövő márciusban folytatódik az F1-es Icons sorozat, Senna és Mansell után Schumacher jön jövőre és a Ferrari. Ha az eddigi sémát követik, akkor vélhetően a 2002-es vagy a 2004-es autó, azok voltak az eddigi kettőhöz hasonlóan domináns konstrukciók.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
"Raktárban" státuszban szerepel, ott írják is, hogy szállításra készítik elő. Értesítőt még nem kaptam semmiről, Lego fiókban néztem.
Könnyem kicsordul kb. annyira gyönyörű.
-
hami85
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem Dpd hozta szokás szerint.
-
-
hami85
aktív tag
Jöhet a móka.
-
Elmör
őstag
A Milano "felszállt" végre. Már jó pár hete megvettem, de ehhez azért több idő kell, most tudtam rá szánni kb 8 órát. Nekem funkcionalitásra jobban tetszik, mint a Benatar, szép nagy lett ez is.
-
Mozaart
aktív tag
Raknék bele 2 falu uveget es tennek bele szinezett kek vizet. Tudjatok regen meg most is van olyan muanyag pohar amibe csillamos folyadek lotyog.

Amugy en se ertem ezt minek kellett. Lassan tenyleg atfordul a lego diszpolcos / szobros vonalra.Nagyon tetszett sb a technic-es kommented. Neha mar kezdem elengedni a forumot mert mindig csak a panaszkodas / hiszti van. De ilyenkor mindig olyan jó ilyen gyongyszemeket is olvasni. Koszonom!!
-
-
apholyon
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én a Tortuga meg a kalózhajók mellé elgondolkodtam rajta, de biztosan drága lesz. Első blikkre meg egyáltalán nem olyan, mint egy 2025-ös Lego szett... Mondjuk eddig csak telón láttam képen, de elég butuskának tűnik a kidolgozása...
-
-
hami85
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Ugyanigy vagyok az új 40. Evfordulós casio bttf órával.. annyira promozták de online megvenni kb eselytelen volt. Most ebay már dupla áron tele vele, de már az alap ár is magas volt, ugyhogy ez is kimarad.
-
Neurotoxin
őstag
Nekem a 40.-ik évfordulós BTTF készlet megjelenésével van bajom. Október 21.-re kellett volna kihozniuk szerintem. Megkellett volna lovagolniuk egy diorámás készlettel vagy egy decens Technic DeLorean szettel, 1:8-as vagy 1:10, akár 1:12-es méretben is (továbbra is tartom, hogy az Icons-os szett aránytalan, nem tetszik).
-
Llew
senior tag
Az biztos, hogy afol vásárlókra mennek, és lehet amerikában nagyobb kultusza van, de kíváncsi lennék, hogy milyen előzetes felméréseket csinálnak mielőtt kijönnek egy ilyen szettel.
Így kívülről nézve a korábban feldobott és átbeszélt SC szériás Deloreanben több értelmet látok. Igaz kisebb készlet, így sokkal többet kell eladni belőle, de pont az ára miatt arra többen is ráugranak, mint erre szerintem. -
Crus
addikt
Pedig nem volt ez anno rossz. A kalandműfaj manapság nem megy sajnos, de ott és akkor eléggé kellemesnek számított.
A nagy kérdés az, hogy egy cirka 40 éves filmhez miért éppen most jön ki egy ilyen készlet... és hát pont ezért, mert 40 éves. Viszont nyilván az afol réteg fejése a nagy cél, de ahogy te is írod, akkora hú de nagy kultnak én se hívnám az is biztos.
-
Crus
addikt
-
Crus
addikt
válasz
maross
üzenetére
Pedig hívtam őket... amikor a "hamarosan" levelük után semmi nem történt, akkor beszéltem velük és akkor mondták, hogy ezen a héten intézik.
Na sebaj... kizártnak tartom, hogy lesz még BDP-ben olyan kaliber, mint az Adventure in Transylvania, így többet nem fogok így rendelni.
Ja és az is milyen már, ha éppen nem elérhetőek, akkor az ügyfélszolgálat automatája nem közli ám, hogy nem vagyunk elérhetők, hívjon minket később/másnap, hanem bemondja 2x, hogy üdvözöl a Lego ügyfélszolgálat és néma csend! A vonalat se bontja. Iszonyat gagyi!
-
-
Crus
addikt
BDP-re csak levonta a Lego a pénzt, de hogy...
0 értesítés. Pontosabban szólva 10 napja küldtek egy mailt, hogy hamarosan valamikor vonják. És ennyi. De még csak arról se jött értesítés, hogy sikeresen levonták, vagy valami visszaigazolás. A honlapon a rendeléseknél még mindig a júniusi levonás látszik
-
Crus
addikt
Venném, ha nem lenne olyan ocsmány studos a teteje nagyrészt. A közepén levő fényes elemekkel világosan megmutatták, hogy lehetne az egész sisak sokkal gyönyörűbb. Nem így lett, 30 ezerbe nem fért bele. Mennyivel dobta volna meg, ha fényes elemekkel van fedve? 5k? Nem hiszem, hogy több. Trehány, igénytelen készlet, ez is sok érte számomra.
Magánvélemény. -
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
[ Star Wars ] Magazin
Holnap!
Dátum: 10.24.
Luke SkywalkerUCS AT-AT-ban lévő!

-
Elmör
őstag
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
Be is húztam egy Darth Vader sisakot 18700-ért, mert ugyan egy barátomnak vettem már szülinapjára, de magamnak még nem. 20K alatt ezt jó vétel szerintem.
-
Zotyipotyi
tag
Euronicsban sok szett jó áron: SW, Creator 3 in 1, City, Technic.
(8 ezer Ft felett a legtöbbre ráadásul ingyen szállítás van) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
lidl-be most ki van rakva, mini fig scannert beírod telefonodon és végig tudod scannelni, ebből volt a legtöbb, én is beszereztem a sor felét a napokba.
Egy sm2099 van nálam pluszba ha nem találnál. -
nyul105
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
applikácio megmondja a qr kod alapján hogy mi van benne, ha nem online rendeles hanem boltbol.
-
sb
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Biztos drága, de az "valami", ez meg 5Ft-os műanyag továbbra is.

Ennyi erővel festek egyet és még olcsóbb a papír+festék.
A Technicet meg tudom... a saját szar érzésem és a jó, plusz sztem nagyon hasznos gyerek oktatási élményem írtam le, de sokan írták már régebben is, hogy ez a vonal ugyanúgy nem szimpi nekik sem. Felnőttként is kevesebbet ad, de gyereknek talán még neccesebb ha ez leépül.
@Jacob Gibbs
Minifig scan nevű app megvan? Vagy direkt játszol zsákbamacskásat?
Nálunk ez a pókemberes széria kimaradt*, plusz az F1-es is. Szerencsére mert amúgy kezdett eluralkodni a minifig kórság nálunk, már minden kellett minden szériából.

*Azért scannerrel mikor szembe jött egy baby-s meg egy mini lovas csak lett (mennek is egymáshoz méretben
) , a cukiságfaktor győzött a gyerekek rendelésére. -
Jacob Gibbs
tag
Továbbra sem az, amit szerettem volna (Miles Morales vagy SM2099), de ezt legalább ismerem az Insomniac SM játékából.
nem kell mégegyszer rápróbálni... nem kell mégegyszer rápróbálni...

-
Throme
veterán
Nem vagyok szakértő, csak gyanítom egy valódi akvárium, ebben a méretben, ilyen "felszereltséggel" többe jön ki
.
Itt csak a takarítás a hátrány, bár az igazit se könnyű.Szerintem tök jó készlet, csak hely és pénztárca igényes.
(kisebben nem mutatna...#91539sb
Egy ideje én is ezt mondom, hogy vissza kéne hozni a noname járgányokat.
A videóban is feltűnt párszor az Extreme Adventure lila, lánckerekes autó. Nekem is megvan.
Bár ahogy látom most a Lego-t, ha licensz nélküli autó jönne ki, akkor az ár maradna és ez lenne az új áremelés.... Szóval tökmindegy.Technic motorokból 2017 óta licenszelt jön ki, pedig olyan nagy különbség nincs a noname-ekhez képest...
Ráadásul a licensz elhagyásával lehetne sokkal változatosabb a felhozatal.
Következő 1:8 verda mennyibe fog kerülni, 200k huf?
-
balint82
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Várom már a Lego lapos tv-t, mobiltelefont , hűtő és mosógépet.
Lassan ott tartunk amúgy,hogy az eredetit (ami nem Lego) olcsóbb megvenni ,mint a Lego verziót....
-
-
sb
veterán
És akkor még tovább fűzve, olyan téma ami már erősen érint személyesen is: Technic.
Tegnap szembe jött Balázs videója, szerintem remek összefoglaló a Technic - licenszelt autó vonal és semmi mechanika kiüresedési folyamatának.Munkagép, bármi más, funkció alig. Mellé licenszelt "kiállítási" Technic autók tömegével. És akkor a már sokszor előhozott motorizáció mostohaságba bele se menjünk.
Emlékszem az első szettre, vmi 13-14k-s modell, de elég nagy buggy amiben minden benne volt, felfüggesztés, motor, diff.mű. Apának kellett, de milyen jó lesz a gyereknek is jelmondattal. Itt kezdődött a Lego új sztorija nálunk, első újkori készlet. És utóbbi is bevált, nem csak duma volt... már anekdotáztam róla itt, hogy az akkor 5 évesnél az óvónő azzal várt, hogy most megtudta mi az a differenciálmű és miért kell az autóba.
Azóta pedig Techniken élt a gyerek, fizikai, mechanika, mindent innen kapott. Majd utána Powered Up, motorizálás, vezérlés, szenzorok. Lépegetők, finommotoros cuccok: nyomtató/rajzgép és hasonlók, pálya, vonalkövetés, most épp kis robotok rohangálnak és már felderítve a terepet megjegyzik merre lehet menni és merre nem.
Nyilván érdeklődési köre is erősen, táborokban is volt ilyesmin, szokásos dolgo: robotok, autók, ki épít erősebb hidat, stb...
onnan is az a visszajelzés jött, hogy nagyon ügyes.És ennek ez volt az alapja, erre akartam kihegyezni a sztorit. Hogy itt egy valós példa, hogyan veszi fel egy gyerek láthatatlanul a tudást... ami játék, de 1-2-3-5 év alatt kiderül, hogy sokkal komolyabb dolog volt mint játék. És szvsz iszonyú komoly alapokat ad. Ez egyben dicséret is a Legonak Technic+PU vonalon, mert bármennyi szidalmazás elhangzik, mindig leírtam, hogy nem tudok jobbat. Poros, összeszoruló váltókkal együtt sem. Anno nekem fém építőkészletem volt, az se rossz, most néztünk mást is a gyerekekkel, más alternatívák... de ez nagyságrendekkel többet tud, még így játékra optimalizálva és félkomolyan is, ahogy a Lego előadja. Erre a célra nagyon is jól összerakták. És megnézve a komolyabb Technic szerkezeteket bőven a gyerekek lehetőségei feletti szerkezetek is kihozhatóak. A másik oldalról pedig réme egyszerű, de nagyszerű kis mechanikák is. Lásd neten a végtelen mennyiségű, igazán kicsi funkcionális megoldásokat, pl. pár darabos automata váltóktól kezdve.
Szóval iszonyúan jó rendszer az egész. Minden hibájával együtt is. Vagy csak volt? A mostani vonalért kár. Bár a gyerek szét fogja szedni továbbra is és épít belőle mást, de szerintem nagy veszteség, hogy ezt a Lego gyárilag elengedi.
És ez sajnos azért hat a lehetőségekre is. Biztos visszajön még, de most is kifutó a pneumatika (anno ebből kínait rendeltem, mert évekig nem volt a Lego gyártásában, azt hittem már nem is lesz), az egész PU. Az új elemlisták tele spec panelekkel az autók borításához. Kézzelfogható a változás, a polcokon, de belül is érzésre. Ránézek az éves felhozatalra és kevés fog meg, nem úgy néz ki, hogy idén ezt az 5-6-ot kéne megvenni... talán 1-2. A gyereknek mi lenne jó? Nem látom... és ő sem.
Oké, változik nyilván az igényszint is, de ő sem ugrik rá semmire. Szülinap, karácsony épp aktuális lassan, nem valószínű, hogy Technic lesz belőle. Vontató, Audi, stb... után. Talán pár spec alkatrész külön és annyi.
Az építés ma is megvan, heti szinten rak valami moc-ot, tehát ki nem nőtte azért. Komplexitásban még bőven van lehetőség fejlődni több szintet is. Biztos lesz még pár kör, de főleg szetteken kívül. Innen már elleszünk ezzel is de így visszagondolva sajnálnám ha az előző 5 év kimaradt volna... vagy amelyik gyereknek ki fog, mert a 8-10k-s remek, sokfunkciós Technic szettek után ugyanannyit vagy feleannyi funkciót kap majd a 20-40-60k-s modellekből is a jövőben.szerk: Bocs a hosszú sírásért, kicsit jobban szíven ütött a dolog így összefoglalva. De így visszagondolva tényleg sokkal nagyobb hátralépésnek élem meg ezt, látva, hogy nálunk mekkora többletet adott ez a vonal. Nem is új a dolog, a pozitív rész is megfogalmazódott már bennem rég, írtam is, ezért is léptünk erre az útra és erre a részre nem sajnáltam a pénzt sem (ezekben több 100k áll nyilván, főleg PU-val és egyebekkel), nem is bántam meg hibákkal együtt sem. És a negatív irány is összeállt rég, főleg PU-val kapcsolatban, de a szettek kérdése is téma itt rég. Szóval semmi új, csak a videó ez töményen belesűrítette pár percbe, a Technicet meg fejben nálam ezt az 5-6 évet.
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szokás szerint keveredik a komolyság (18+) és a játékszett kategória. Ez sokszor zavart, de egy-egy szettnél tudom értelmezni, mondjuk főleg nosztalgia alapon. Itt valahogy nem jön át az árhoz képest. Eleve mondjuk a téma alapján sem látom benne a játék lehetőséget. Ahogy mondjuk az új Batman szettnél is kevésbé jön át. De talán ennél jobban.

Ha már ár:
Volt fentebb linkelve a Trópusi akvárium.
Nem kicsi meg akár jól is néz ki - bár inkább csak Legóhoz képest, amúgy nekem erősen minek kategória - de az áráról nem volt szó. 190k.
Nem érint a szett, de így is erős hatást gyakorolt.

-
-
ssgk
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Reméltem csak troll poszt
...
Nagyon kedvelem a sorozatot ezt finoman szólva eléggé elrontották. Karakterek fele kb. nehezen felismerhető. Az épület max játszós szettnek megy el gyerek(nek/kel).
Pedig ebből lehetett volna jó kiállítható szettet is csinálni ha már icons. -
Dilikutya
félisten
Ez lesz az új Stranger Things:

Messziről elsőre azt hittem, halloweeni McAllister ház.

-
Elmör
őstag
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
Nekem építésre tetszett, nem volt annyira repetitív, mint mondjuk a bosszúállók tornya, ahol a sok ablakos részt kellett már 8-adszorra összerakni. A forgathatóság csakis akkor működik ha nincs talpon, persze ez a valóságban is így lenne, olyan szépen forog, mint mondjuk a galaxis őrzőinek hajója a tartóján, csak itt ugye a kezed bele tud akadni.
Áprilisban nem vettem más legot, ha jól emlékszem, csak a bosszúállók tornyát, mert az is épp elég volt anyagilag.
-
Zotyipotyi
tag
Április elején elég jó áron volt Euronicsban (ahogy más Legok is, de akkor jeleztem is itt).
Én mondjuk még nem raktam ki, mert még nem tudtam eldönteni, hogy csak impulzus vásárlás volt, vagy tényleg van helye a sok SW készletem között (nem vagyok akkora Ahsoka fan és még van egy csomó 25. évfordulós készletem is, ami kirakásra vár).
Építésre izgalmas volt? Illetve mennyire van jól megoldva a forgathatósága? -
Sliderxy
senior tag
75379 -et rendeltem mellé, mert kapkodtam és azt hittem hirtelen, hogy az lesz a párja (új vagyok még ebben), aztán láttam, hogy igazából a fekete dobozos 75308 lenne a hozzá való. Lemondani már nem akartam, fiam örülni fog neki így is csak jobban mutatna együtt a két méretarányos. Hiába R2-t kb. mindenki szereti. De hogy 2x annyit érjen mint az "aranyembör".
-
Elmör
őstag
A hétvégi lebetegedés után ma végre volt erőm és kedvem kicsit legozni, úgyhogy megépült a kis T-6-os jedi shuttle. Ahsoka a sorozatban is nagy kedvencem volt, ezért 1 ideje már szerettem volna ezt a készletet megvenni, csak sajnos közben egy Foxpost raktárban még a nyáron eltűnt a csomagom amiben volt, úgyhogy hosszas huzavona után megkaptam a pénzemet (előre fizettem, na azóta semmit) és szerencsémre olcsóbb is lett közben a készlet.

#91524 Sliderxy: a 75379 készlet 30K körül van, csak a régebbi, igaz komolyabb készlet kerül közel 100K-ba. -
apholyon
aktív tag
Nem maradt véletlenül valakinél R2D2 + virág kombó esetleg, amitől megválna?
-
Crus
addikt
BDP júniusi rendeléseket (pl. Adventure in Transylvania kastély) az ügyfélszolg. szerint holnap, legkésőbb csütörtökön vonják.
Nem tudom mástól vonták-e már, de nekem pont 1 hete jött a mail és furcsálltam, hogy meg se próbálják levonni a pénzt. Úgy tűnik még 1 napot várnom kellett volna.
Amúgy az ügyfélszolg. nagyon kedves és együttműködő. Ez a része 10/10.
-
Llew
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Bricklinken 1 db-ot árulnak itthon kerek 15000-ért.
Külföldről ~12000-től.
Ahogy nézem vinteden, allegron is ekörül lehet legolcsóbban kifogni. -
NoOne1976
őstag
Sziasztok. Valaki nem tudja, hogy honnan tudnék 40766-os szettet link szerezni?

-
LÁZ
Topikgazda
aztán ámerika kapitány steelbox
-
Ahh ezt pont néztem én is, nagyon karajul néz ki. Én már kis készletekkel is csínján kell bánjak, fránya helyhiány miatt. Most a Bowsert is úgy tudtam elhelyezni a nappaliban, hogy az Ideas Micimackó meg a London Bus fel lett pattintva a legkisebb gyerek szobájába..
HUN_Sector: Piranha virág megvan, vmi kis Mario meg Peach kéne nekem is, de azoknak is elég elszállt ára van. Pedig azok is csinálnak vmit ha a Bowser platformra rárakja őket az ember.
guftabi96: kisfiam asszem ezért ölni tudna, nagyon jól mutat!
-
guftabi96
addikt
Tavaly elkezdtem összerakni gyerekkorom készleteit.
Sajnos egy-két elem hiányzik már, a matricák is nagyon viseltesek.
Ma a 8672--es Ferrari Finish Line volt terítéken, illetve a 8654-es Ferrari csapat kamion kiegészítőinek megépítése.
Ha jól számolom jövőre 20 évesek lesznek.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Tegyél melléjük digitális
harcosokatmario figurákat
Hellyel-közzel méretarányosak
Bár az arányokat elnézve, nem tudom hogy képzeli Bowser a nászéjszakát. Illetve értem, miért menekül Peaches
-
Elmör
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nagynak jó nagy, meg aki szereti ezt a vonalat annak tuti komoly darab, grat hozzá!
Nálam most egy kisebb épült, ismét Star Wars, a Láthatatlan kéz.
-
Nahh csak elkészültem a Mighty Bowserrel is. Bakancslistás darab volt, nagyon szerettem volna beszerezni csak hát az árazása nem volt túl baráti.
Építési élmény nagyon jó, változatos, a végeredmény pedig szerintem zseniális /továbbra is a méreteket nem tudom képek illetve videók alapján jól felmérni, brutál nagy ez is/. Játékfunkciók is vannak benne, de számomra ez nyílván nem releváns. Szívesen látnék pl egy ekkora Mariót is, vagy Toad-t, Princess Peach-t, de tudom, ezek a készletek nem mennek annyira, így max majd ha nagyon nem tudom hova rakni a pénzem, akkor a Bricker Builds-esek szóba jöhetnének
Összességében aki szereti a Mario-s vonalat és a komolyabb összerakásokat, azoknak csak ajánlani tudom.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egy jó tom cruise féle Legenda, vagy a klasszikus mortal kombat 1-2 előtt én még mindig szélesre vigyorodó pofával tömöm a pattogatott kukoricát a fejembe. Esetleg egy remek Langolierek az idő fogságában alatt, amitől más sikítófrásszal rohanna el.
Most hogy így felmerült, a gyilkos paradicsomok támadását sem láttam mostanság.

-
-
HUN_Sector
őstag
pár kattintás és megtalálható videán a teljes film. Az a legszebb, a felvétel alatt ott fut az aktiválja az windowst felirat
- de vannak egyéb felvételek is fent
[link] -
Dilikutya
félisten
1985-ös tini kalandfilm az ifjú Josh Brolinnal, meg Samuval a Gyűrűk urából.
Spielberg produkció. Sok filmet bírok abból az időből, sokat csak felnőttként láttam, pl. ezt is, nem rossz, de nem öregedett túl jól, én nem éreztem azt, hogy ez mekkora film. De a hatása pl. a Stranger Things-re letagadhatatlan.
Egyszer azért érdemes megnézni, mert amúgy nem rossz, és a kalandfilm műfaja amúgy is halott manapság. -
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector
üzenetére
nekem ez vhogy kimaradt az életemből, az se vágom, hogy sorozat vagy mozifilm volt e
de itt van hozzá a gwp
-
Xboxone40
csendes tag
Ez most igy kivonulás előtt nem rossz ár. A készlet a maga 50cm hosszuságával brutálisan jól néz ki és a szélessége is 22cm
[link] -
lilaűrhajós
csendes újonc
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Moralesből találtam kettőt is, de kellett is nagyon, mert a most alakuló világoskék spaceman-hez elég ritka a kéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

. Ha az ágynemű tartóból folyik is ki, mert nincs hova tenni, akkor se elég

Bár pont ezekhez a szofisztikáltabb gépekhez már kevés a méret. Akár Kimivel... persze ő sem feltétlen az a szint, legalábbis eredmények alapján, amúgy tehetségre megvolt. De Hamilton hiába kezdett McLarennel, nyilván nála már a Merci lenne evidens választás.

Ezzel a hirdetéssel nem találkoztam, a legolcsóbb 305e Ft volt, amit még mindig túlzásnak érzek, de darabszámra vetítve, benne van az anyag. Viszont láttam a Redditen egy brutál kiegészített változatot belőle, amit persze eltüntetett azóta az internet..

Oké, változik nyilván az igényszint is, de ő sem ugrik rá semmire. Szülinap, karácsony épp aktuális lassan, nem valószínű, hogy Technic lesz belőle. Vontató, Audi, stb... után. Talán pár spec alkatrész külön és annyi.

Tavaly elkezdtem összerakni gyerekkorom készleteit.