Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hami85
aktív tag
BDP számok ahogy nézem nem lettek erősek… egyedül a kastély téma.
-
Jacob Gibbs
tag
SM minifigura téma lehet lecsengett már, de láttam Lidl-ben 1500-ért dobozokat, gondoltam eljött az én időm is, bepróbálkozom. Erre tessék, jól belenyúltam a közepébe.. Se SM2099, se Miles Morales, se punk, se farkasember, egy fater figura gyerekkel.
Feleségemnek mondom ez egy jel. (A gyerekünket még lehet így hordozóban cipelni)
-
Elmör
őstag
Ma érkezett meg DPD automatába Allegroról csehektől 38K-ért C-3PO, ami úgy látom nagyon jó vétel volt, mivel most már csak a magyar eladótól lehet 44K-ért beszerezni (eselteg kuponnal kerek 40K-ért).
A DPD automata viszont olyan kicsi, hogy a doboz amibe beletették szinte beleszorult, autókulccsal tudtam csak kipiszkálni, úgyhogy tuti csuklottak mire kiszedtem.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én sem vagyok nagy SC fan, de úgy gondolom, hogy egész jó ár/érték. Én csak a klasszikus autókat veszem, de pl. barátom és unokaöcsém is gyűjti az F1-eseket. Nézegettem őket, egyértelműen nem játékra vannak szánva, akármennyire is próbálják néhányan belelátni, ellenben jól mutatnak a polcon egymás mellett és 6k/db. általában 1-1 akcióban (szinte mindegyik volt már). F1-fanoknak szerintem teljesen rendben van.
-
apholyon
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére

-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ugh. Ez mocsok kult cucc. Azért ebből is látszik, hogy a Lego elég keményen feji az AFOL réteget, ezek szerint jók a számok és nagyot mennek ezek a nosztalgia készletek.
Remélem lesz majd 100k alatt
-
tPedro_
őstag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Hogy kerül ide Frodó?

-
Mozaart
aktív tag
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
Nézegettem, hogy bosszankodjak AT-ATon de hopszi, újra elfogyott.
-
HUN_Sector
őstag
Goonies leak (Kincsvadászok)
-
Diesel38
tag
20% kedvezmény minden Star Wars termékre + ajándék 47 ezer Ft felett a bravostore- ban.

szerk. Látom volt már
-
Neurotoxin
őstag
Ha szigorúan egyéb játékokkal hasonlítjuk össze, így van, még mindig többet kapunk a pénzünkért, meggyőztél +1.
@Dilikutya: Nyílván értem, a licenszdíj is terheli az árat. De! Már nem tudom, hogy ki volt, hogy vett 3 db F1 SC-t idén és ecsetelte hogy a tervezés sem az igazi, mint egy MOC-nál, 1 bütyökkel rögzül a következő elem. A legutóbbi Alzás, bemutatótermes látogatásomkor kivoltak téve a plexi alá, hát
Nyílván, ha gyereknek venném, valószínűleg nem lenne költséghatékonyabb megoldás. De ezerszer inkább ez, mint valami fröccsöntött vacak az Auchanból. -
Timyyy
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Neeeee, ez nagyon komoly
mikre van embereknek ideje (és kreativitása)... -
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Abszolút nem vagyok ezeknek az autós legónak a fanja, de ez még a Skyline-t is veri. 10.000 Ft alá is be fog ez menni már jövőre, de a 10k egyébként 2025-ben mennyire tétel?
Fiam "minap" hősiesen kibírt egy fogorvosi vizsgálatot és voltunk olyan barmok, hogy előtte beígértük neki, hogy IS-ból bármit választhat. Volt ott 40k-ról 12k-ra leakciózott baromi jó robot és nem azt választotta, pedig már kb. térden állva könyörögtem neki, hanem egy licencelt kb. töltőtoll méretű MC figurát, ami semmit nem tudott azon kívül, hogy egy műanyag sz&r és tudod mozgatni a kezeit és lábait.
6.700 Ft-ba került. Mintha a vérem folyna azóta is.

Na most ehhez képest, hogy a játékok árai eleve nem a padlón vannak idehaza (Aliról, Temuról nyilván de, viszont mondd egy 7 évesnek, hogy várjon 1.5 hetet...), ahhoz képest egy 10k körüli Back to The Future kult DeLorean + 2 kult figgel egyszerűen KILLER.

-
Dilikutya
félisten
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Valós autók licence. Amúgy 10 ezerért Friends, City szettet se kapsz jobbat.
-
Neurotoxin
őstag
Értem, de nem erre gondoltam. Srácok, lehet, hogy nem leszek népszerű, de konkrétan az SC-be, mint termékkategóriában nem látom bele a ~10e Ft-ot. Darabszámra vetítve megvan az összeg, de nem úgy, mint pl. egy Technic szett esetében, ahol nem (csak) 1x1-es tile-ok vannak (most kicsit sarkítottam, de értitek). Ettől függetlenül később valószínűleg beszerzem a fent tárgyalt járgányt.
@Melezor: Eléggé kimaxoltad!
-
Zotyipotyi
tag
Bravostore-on SW készletek 20% kedvezménnyel. Nem egy eget rengető akció, de egy-két ár így nem rossz (+47e Ft felett jár a szellem)
-
Melezor
csendes tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Pedig szerintem ez ennyiért instant buy, pláne 2 figgel, valószínű én is előrendelem, ha lehet úgy pontot beváltani, valamire el kell szórnom. (a nagy készleteket nyíregyről szerzem be)
-
-
sb
veterán
Olyanok mint a sarki cipész Józsi bácsi. Tud valamit nagyon, cipőt készíteni... de máshoz nem ért. Meg úgy igazán le is szarja...
Orbitális az a kontraszt amilyen professzionalizmussal kezelik a hagyományos tevékenységet, a gyártás is elég jó (a panaszok ellenére is), logisztikában az alapanyagtól a kapacitáskihasználáson (konstans változó, igényekhez mért több 1000 készlet és jóval több elem mellett) keresztül a dobozban a világ minden táján összeállt szettekig bezárólag szvsz el sem tudom képzelni ezeket hogy hozzák össze.
De emellé a weboldala 3x jobb Józsi bá' EV-nek aki 3 éve a hobbi valamijét költöztette fel. Vagy a nemrég regélt infóáramlás a részlegek között (hol nem kapható 1-5-10-15 hónapig egy alkatrész és miért, mikor lesz újra). :confusedtravoltagif:
-
ssgk
aktív tag
amit két agyhalott dobott össze valami sikátor mélyén
Valoszinuleg valami kokalt legacy rendszert kell az IT nek karbantartani meg boviteni. Hidd el valoszinuleg sokan kinlodnak vele rendesen. Es igen amilyen hasznalhatatlan unblock mindenuk fura, hogy nem forgatnak vissza bevetelbol egy normalis jol megtervezett rendszerre. Mert beleferne. -
apholyon
aktív tag
Első (és vélhetően utolsó) BDP rendelésem, de paródia. Beszéltem ugye 3 "Lego szakértővel" (kettővel magyarul, eggyel angolul), még szerintük is vicc az egész. Pedig én aztán nem szoktam szidni a Legot semmiért, de ez a rendszer nevetséges kategória, kiváltképp ekkora multinál, 2025 végén... Holnap hívhatom őket negyedjére is, hogy igazolják vissza, hogy megkapták a pénz...
-
draco31
veterán
17-ért van akciózva a japán juhar, megéri várni még esetleg? Kari ajándék lesz majd.
-
Crus
addikt
válasz
apholyon
üzenetére
Nem értem az egészet én sem. 3 napja küldtek egy értesítést, hogy hamarosan levonják a pénzt. Azonnal tettem a Paypalra annyit, hogy legyen. Azóta se történt semmi. Se egy értesítés, se semmi, a pénz ott van a virtuális kártyámon ami a PP-al van összekötve cirka 20 éve! Nem értem, hogy egy ekkora név, mint a Lego, hogy engedhet meg magának egy ilyen 0 rendszert, amit két agyhalott dobott össze valami sikátor mélyén.
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Universal Pictures licenc. Tudtommal a matek úgy néz ki, hogy nagyobb márkák (SW, Marvel, stb.)10-20% a licencdíj a készlet nettójában. Középkategóriás licencek (Harry Potter, Sonic, Minecraft, stb.) pedig 5-10%.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Majd megvesszük 2-3 hónappal később 8k körül...
-
Neurotoxin
őstag
Tegnap szembejött velem néhány Reddit poszt a BTTF SC kapcsán. Hát eléggé forgatom a szememet, elég sokan hármasával rendelik elő
Végül úgy döntöttem, hogy ebbe a sorba nem állok be, nem rendelem elő, jó lesz majd egyszer normál áron, ha leül a hype. -
Diesel38
tag
Mézeskalács AT-AT helyzete kb. rendeződött is. Kocka.hu-n van készleten és SAH-on is bőven kari előtti szállítással jön.
-
bobafett
tag
válasz
Balesz1899
üzenetére
Nekem a múltkori körnél volt ugyanez. Írtam nekik, válaszoltak, hogy küldenek egy linket, ott kifizettem, minden PK volt. Teljesen legit, nem kell parázni.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Visszaigazolták a Lego-tól, hogy ezek valós címek... Mondtam is, hogy értem én, hogy organizáció, de @ után nem simán lego.com, az gyanús...
Egyébként ez a normal BL értesítő volt: Noreply@t.crm.lego.com
-
sb
veterán
válasz
apholyon
üzenetére
Hát akkor ez nem teljesen az a kategória amit bele próbáltam képzelni jóindulattal.
Azért nagyon nem vagyok meglepve.
A reward kódokat is olyan címről küldik amiben a lego szó sem szerepel.

De, hogy nem mindig szidjam őket, most nem kezdek bele, de tudnék sokkal szarabb webshopot is mondani. Ahol még a Legóhoz képest is kihullik a hajam, fél óra egy rendelés leadás már tele kosártól a végéig. Majd oldalon belül fizettet... na ott milyen bizalom van.

-
apholyon
aktív tag
Hát figyelj, én hívtam őket, csak furcsák az e-mail címek is: payments@mail.p.lego.com // Noreply@t.crm.lego.com // hello@support.lego.com (még ez utóbbi értelmezhető is...).
Adyen-es fizetéses linket küldtek, amit ráadásul a uBlock Origin sem szeret... paródia...
Ettől függetlenül nem gondolnám, hogy scam, mivel többeknek most jött a BDP-s értesítő + beszéltem az ügyfélszolgálattal, de akkor is...
-
sb
veterán
válasz
apholyon
üzenetére
A telefon teljes agyhalál. A link szvsz jó is lehet... nem tudom mit küldenek pontosan, de feltételezem, hogy egy hivatalos (persze hekkelhető simán) mail-ben és ellenőrizhető és főleg vmi hivatalos fizetési kapura mutató link. Tehát ha odáig jó vagy és nem kamumail, kamucím, akkor már gyanítom ugyanarra a megbízható fizetési oldalra pötyögöd be a kártyaadatokat ahova egy rendes vásárlásnál is tennéd.
Ettől függetlenül ma már sok helyen vannak virtuális kártyák meg egyszer használatosak. Én előbbit használom csak, de a limitet leveszem és csak akkor rakom fel ha lesz vmi tudott terhelés. Lego-hoz pl. gyártottam egyet külön, erre elég nekem.
-
Gubbba
tag
válasz
Virtues
üzenetére
Jó lett, de szerencsére nekem már van egy.

-
Neurotoxin
őstag
válasz
hami85
üzenetére
Tegnap a Redditen szembejött velem az a csóka, aki mindenből Millennium Falcon-t gyárt. Elkészítette ebből a Gingerbread AT-AT-ből is, hamarosan Rebrickable-n elérhető lesz az összerakási útmutató

@Melezor: Nekem a nagy BTTF járgány azért sem tetszik, mert a szememnek nagyon aránytalan a B oszloptól hátrafelé. (Emiatt szintén nem jönnek be az Icons-os/Creator Expert-es autók..) Hátha egyszer kihozzák még nagyobb kivitelben. Rengeteg MOC-ot láttam belőle, de aránytalanul sok idő/pénz lenne összevadászni hozzájuk az elemlistát.
-
Melezor
csendes tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én is valami ilyesmire vártam, a régi nem tetszett, a nagy meg túl nagy és drága, az Ecto-1 kicsi még dobozban, így élhető lesz a filmes vonal.
-
-
apholyon
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálam az a helyzet, ami volt már többeknek, hogy közben változott a bankkártya, lejárt a régi. Hívtam a Lego-t, mert nekem is jött az e-mail és a fiókomban nem lehet változtatni. Persze kedvesek meg segítőkészek, ellenben csak nekem borsódzik még mindig a hátam ettől a rendszertől, hogy vagy bediktálom a bankkártya adataimat, vagy megadom egy linken keresztül? Mármint jó fej volt a srác nagyon, mondta, hogy még neki a vonal túlsó felén is furcsa érzés ez a mai világban, még úgy is, hogy tudja, biztonságban vannak az adatok és nem mentik sehová, illetve nem kerül 3. félhez...
-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Tutira jobb, csak nem véletlenül nincs éppen 4k kupon.
-
HUN_Sector
őstag
Allegron 41960 a going merry kalózhajó.
4000-es kuponnal még jobb -
hami85
aktív tag
És újra rendelhető az at-at… csak ki kellett vàrni.
Dupla vip ponttal. -
sb
veterán
Így egyetértek, persze. Abszolút túl van tolva a fomo és az agyhalál abban a formában.
11.8k az új 11.3k SC vonalon. Egy kis emelés. Ahogy nézem a Batman verdák is előrendelhetőek, azok már 12.5k-ért vannak listázva (igaz még egyelőre nem is SC alatt).
Persze mind lesz 7-8k körül, de kúszunk felfelé, mint mindenben. Nem mintha kellene, de a rózsaszín 2F2F kapós lehet, az még mindig tartja a 10k-t. De ami késik, nem múlik...
-
Crus
addikt
Nem vagyok SC gyűjtő, se autómániás, de ez ilyen no brainer. SC-ből persze a nagyon kötelező megvan: Bond verda, Vin Diesel verda, Skyline és a Countach (meg fiamnak a dupla dobozos versenyótós'.)
11.790 Ft, gondolom láttátok. Szóval jah... lesz ez vastagon 10k alatt.
Fomo nem akkora gáz, ha kisebb tétel és a pénzedért kapsz is valamit, de többnyire nem ez a jellemző az emberi társadalomra. Sokkal inkább az, hogy Day1 rohan ájfon 678-at venni, 12 éves gumikkal a verdáján, meg málló vakolattal a fürdőben. Ez a gond.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem a nagy Ecto-1 viszont bejön, megjelenésekor még nem foglalkoztatott, a jelenlegi árán pedig már nem érdekes.
@Throme: Van 1-2 SC, ami tetszik, viszont túlzásnak érezném, ha nekiállnék gyűjteni a sorozatot, félek, hogy ráfüggnék. Ez a BTTF járgány viszont számomra tényleg kihagyhatatlan lesz, nagy rajongója vagyok a sorozatnak.
-
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
-
Ciccuka
veterán
válasz
bordi10
üzenetére
Itt a link is:
A Vissza a jövőbe időgépe
jövő nyáron már 8000 környékén lesz
csak győzzétek kivárni
profik visszaépíthetik sima autóra
-
Ciccuka
veterán
válasz
turikoczka
üzenetére
azt hittem photoshop, de itt a cikk
-
balint82
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hidd el lesz az is sc-ben . Aztán felkészül Scooby doo, Herbie és társai. Meg Thomas.
-
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Amúgy szerintem a nagy is ütős, nekem ez kicsit most olyan vibe, mint a nagy ecto-1 meg a kicsi. /igaz ott a kisebb verzió az nem speedchamp + ott a nagyból kispórolták a figurákat/
-
-
-
sb
veterán
Úgy. Nem vagyok nagy fan, de ez elég jól sikerült. Kelleni fog. Pedig már az SC-ről is kezdek leszokni, egyre kevesebbet veszünk meg adott szériából... szelektálni kell erősen.
A másik témára is akartam reagálni. Igazad van a fomo-val, én sem költök így szinte soha - sőt inkább a másik véglet vagyok - de azért ez sem ördögtől való ha épp ez kell. Nem elszállt cuccnál +5-10k nem vág földhöz senkit ha amúgy is van rá, és lehet, hogy az volt a 20-ból 1. Vagy ha a gyereket nézzük akkor a 100-ból 1.
Értsd: ők konstans tudnák nyomni az ezkell-azkell vonalat, ha 1-2x előfordul az még közel sem az szint, hogy visz mindent. És akkor épp lehet, hogy az kellett a boldogsághoz. A maradék 99 esetben meg marad a racionalitás.
-
apholyon
aktív tag
Ehh... Imáink meghallgatásra találtak?
-
Virtues
újonc
Időgép valaki?
Delorean
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Yep. Mindig adott zacskóból építeni!
Bár nem vagyok huh de nagy szett epito. De itt valaki lebukott hogy nem legal epit ertsd mindig csak adott zacskót nyitja ki. 
-
Throme
veterán
Hát nem tudom, hogy miért ne érné meg.
A figuráknak megkérik az árát. Vagy fukarkodnak és adnak minimális figurát, vagy sokat, de akkor az meg is látszik a szett árán.Én csak azon csodálkozok, hogy a linkelt oldalnak van forgalma.
Attól, hogy szép egy figura festése én meggondolnám, hogy 40-200$ értékben figurát, vagy szettet veszek. -
Llew
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Az a durva, hogy 1-2 CMF alapjan a LEGO is tudna ilyen szintet (laboldalfestés, kar, stb) csak nem akar, ill gondolom nem éri meg nekik.
De maskor megátesnek a nagyon minimalba. Pl egy UCS SW keszlethez gyengebb fig, vagy most az evfordulos Batmen sima minta nelküli basic lábbal. -
Throme
veterán
Hát vannak árak, akár közel 200 $ ért is van minifig.
Azt megveszed és elreped... vagy széthúzva (törzs, kezek) tárolod, ahogy egy srác vieójában láttam, elkerülve a repedést....
Oké, ebből is látszik ezt nem nekem találták ki, csak meglepődtem.Amúgy szépek a figurák, az nem kérdés.
-
sb
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
100%, hogy nem. Megy "magyarul" (=okosba) a dolog. Ahogy a jobb figurák is azonnal elfogynak. Szvsz (az üres) PaB falon is max azok vásárolnak akik BL-re vihetik nagy tételben ami megérős.
Viszont ha már itt tartunk, sikerült Store-os halloween figurákat szerezni múlt héten. Köszi így utólag is, hogy jelezted. Árkádban is volt még pár.
@Crus
Nálunk írtam, hogy gyerekszemmel egynek jó. Nyilván se darabra, se kreativitásra nem csúcskészlet, olyasmi szint nálam is amit írtál, 4-5k. A tavalyi jobb volt egyértelműen. -
Gubbba
tag
válasz
turikoczka
üzenetére
Ráadásul lehet, hogy magyar vonatkozása is van a sztorinak, mert Hamilton eredeti Insta postjában van egy ilyen mondat:
"Thank you to Karen and Ilona for making this and sending it to me."A második név nekem gyanúsan magyar lehet.

-
Nahh BDP5 vonási figyelmeztető levél nálam is landolt tegnap este fél 11 magasságában.
-
hami85
aktív tag
Látom más is rátalált a bravostore oldalára 🤣🤣 10et kérnek.
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Örülök, hogy sikerült megoldani.

Mérhetetlen szakértelmem oka egyetlen egyszerű tényben keresendő:
ezzel a hatalmas tudással születtemmár én is besz*ptam ugyanezt másik készletben.

@Llew
Ez kemény.
Azt mondanám, hogy alapból nem hülyeség ilyesmivel foglalkozni. Nem vitatom el, hogy biztosan minőségi és művészi hozzáadott értéke is van... de valahogy nem tűnik rakétatudománynak spec minifigeket gyártani. Kereslet meg úgy látszik van rá.Ami felmerült bennem, hogy érdekes egyensúlyozás lehet a Lego jogászkodó hozzáállása és félezer már kiadott figurája mellett, plusz egy eleve, forrás oldalon is jogvédett tartalomból gyártani ilyeneket. Igazából nem is nagyon vágom egy hogy működhet, hogy van Lego-SW(Disney) szerződés, nyilván nagy pénzért, majd más szintén gyk. SW Lego-t gyárt.
@turikoczka
Nem feltétlen kéne otthonra de ezekben van kreativitás.
Erről jut eszembe, Balázsnál láttam két Lego Masterpiece Gallery short videót, volt 1-2 ilyen darab is de ott a többin is durván kapkodtam a fejem. Brutál modellek egytől-egyig. Úgy tűnt jó pár modell helyt kapott amivel már itt-ott lehetett találkozni, érdemes megnézni szvsz. -
turikoczka
aktív tag
-
Llew
senior tag
Custom minifig téma ha jól emlékszem belefér a topikba, de ha mégsem, akkor LÁZ töröld.
A hihetetlen összegekért elkelő SW minifigeket már kezdem megszokni, még ha nem is értem, de most belefutottam a Baggles féle custom figurákba ami még azon is bőven túl tesz.
Valakik - és mivel üzlet épül rá nem kevesen -, 100-200 dollárt képesek kiadni jól kinéző, egyedi figurákért. Tényleg jól néznek ki a részletek, de ezek az árak eszementek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- További aktív témák...
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új HiBREW H13 dual boiler kávéfőző kávégép
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Lubluelu P4 vezeték nélküli állóporszívó
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A DPD automata viszont olyan kicsi, hogy a doboz amibe beletették szinte beleszorult, autókulccsal tudtam csak kipiszkálni, úgyhogy tuti csuklottak mire kiszedtem.

Nyílván, ha gyereknek venném, valószínűleg nem lenne költséghatékonyabb megoldás. De ezerszer inkább ez, mint valami fröccsöntött vacak az Auchanból.
mikre van embereknek ideje (és kreativitása)...

Körülbelül annyit is ér a szememben. Tudom, 33 Ft/db-ra jön ki a meghirdetett ár alapján, csak én nem látom bele azt a ~11e Ft-ot. Az F1 SC-be meg pláne nem..

Aki megveszi, meg is érdemli. A két figura miatt biztos drágább lesz az átlagnál.