Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozaart
aktív tag
Holnaptól Lego Masters!
-
Virtues
újonc
Ezeket Előlehet rendelni.
DC illetve Batman 20th Évfordulós szettek.
-
hami85
aktív tag
Hétvégén megyek majd megnézem az osztrák store-ban sincs-e, aztán ha valakinek kell majd jelzem azt hozok.
-
po1son
addikt
válasz
maross
üzenetére
vintade 40e ftért

Kicsit sajnálom én is, hogy nem tudok hozzájutni értelmes áron, elméletileg 50-50 lesz-e még idén...

SW csoportokban pedig nagyon durván lehúzták és fikázták ezt a szettet, de hát a 20e ftos bricklick árra beskálázott mézeskalács vader miatt volt ennyire kelendő biztos...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maross
nagyúr
Mezeskalacs at-at mar sehol nem kaphato?
-
kbalage2
aktív tag
válasz
po1son
üzenetére
A City adventi naptárak hosszú évekig a legkevésbé kelendő / érdekes kategóriába estek. Ezen próbáltak változtatni az elmúlt egy-két évben, eltolva a mütyűr építményektől a figurák felé az egyensúlyt. Értelemszerűen valamit valamiért, így csökken az elemszám.
Ha megnézed a 2020-as naptárat, abban egy darab egyedi printelt torzó volt. Az ideiben van 5 db új printelt torzó, egy teljesen új kellék (karácsonyfa ruha), egy új medve-szín, és talán még egyéb átszínezett elem is akad. Lehet hogy ez annak nem tetszik aki alkatrészcsomagnak vette a naptárakat, de abból a szempontból még a régi se volt túl jó biznisz szerintem
-
po1son
addikt
Néha vannak egészen hasznos és jogos értékelések árukeresőn.
-
po1son
addikt
Völgyzúgoly ~158-ért, ha van 4e Ft-os kupon és smart ingyen szállítás!
Mall - allegro -
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector
üzenetére
yepp, a linkelés minutumában még volt ajcsi , de én is későn linkeltem, mert most, hogy néztem a telón, 8.31kor jött a készletértesitő..
-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Mikor linkelte még volt.
-
sb
veterán
válasz
maross
üzenetére
Mernék rá pénzt tenni, hogy default 30k-val számolnak és meghagyták a lehetőséget, hogy eldöntsék lesz-e emelés. Így írták és ki is nézek belőlük ennyi bonyolítást.
Ahhoz képest viszont annyira nem acélos. Szerintem minden körben volt eddig pár óra-egy nap alatt kifutó favorit készlet.Sőt, egyszer linkeltem minden körre statisztikát is, de nem találom. Emlékeim szerint max 1-2 van körönként ami ilyen 40-50%-os gyér számok alatt marad.
Ja és a rendelési kedv is ilyen ívű szokott lenni. Szvsz a szumma rendelés 80%-a kifut 1-2 nap alatt.Szóval szerintem ezek most határozottan gyengébb számoknak tűnnek.
-
LÁZ
Topikgazda
-
Llew
senior tag
SaH-nál ha kifutó készlet már csak utánrendelésre van jelenleg abból még lesz vmi vajon?
A kifutó akcióban berendeltem volna a Középkori várost, de mire mellé dobtam a PaB-ot már csak utánrendelésre adja dec 30-al. -
Ciccuka
veterán
válasz
HUN_Sector
üzenetére
King Crab Island
ez tetszik
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ha ez a teljes mennyiseg, nem a funded, akkor a 30-50k limiteket nezve nem rossz.
-
hami85
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Akkor nagyszerűen visszanyalt a fagyi…. Remélem a következő körökre majd észbe kapnak, vagy elkaszálják 😀
-
HUN_Sector
őstag
Bricklink designer programban így tudod megnézni a forráskódból az eladott mennyiséget
For those who wish to know the sales percentage for the BDP sets, here’s how to proceed: 1) Right-click with your mouse, then select “View page source.” Keyboard shortcut: Ctrl + U 2) Using the keyboard shortcut Ctrl + F, open the search bar. 3) Type in the search field: dPercentagePreordered 4) You will then see a line that reads something like: dPercentagePreordered":0.XXX (a number between 0 and 100). The XXX represents the percentage of preorders for the specific set page whose source code you opened. As of October 7, 2025, at 6:00 PM, the percentages were: 910054 – The Art Factory: 39% 910055 – Gold Mine Expedition: 37% 910056 – Off-Road Adventure: 29% 910057 – Outlaw Forest Den: 60% 910058 – Sequoia Tree Trail: 21% -
Crus
addikt
válasz
Throme
üzenetére
Nem tudom sajna... ez azért nem az a nagyon nagy árkedvezmény, mert friss készlet, és nincs ez még 40% off, de én 2k miatt nem szarakodok, főleg, hogy ingyenes uv szállításom van rá szokás szerint.
Arra lennék azért nagyon kíváncsi, hogy vajon ténylegesen hány db. lehetett belőle nekik. De max 10-re mernék tippelni :-/
-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
WTF?
Végül megrendeltem, el is fogadta, de ebben a pillanatban már nincs... wow ^^ Akkor ezt most bemákoltam?
-
Crus
addikt
-
sb
veterán
Emag Geniusban van pár jó ár.
One Piece hajó és a nagy épület, City új vonat, Ninjago nagy templom. -
hami85
aktív tag
Van egy elég harmatos akció @SAH
-
Dare2Live
félisten
pepita eredeti LEGO szeteket árul?
2db Bronco (42213) vennék és 5-6Kval olcsobban jönne ki mint máshol... amiért már lehajolok ha eredeti...
-
sb
veterán
válasz
Dareiosss
üzenetére
Amikor én néztem (itteni komment környékén) akkor nem láttam fura eredményeket. Volt csík, mind valahol a funded vonal 2/3-3/4 része körül állt.
Ez a mézeskalács lépegető gyorsan kimúlt. Persze kivárom, akár jövőre is, de megint olyan a start, hogy 4-5 napra rá már out of stock. Volt valami cikk nemrég talán a Lego vezérrel ahol ez téma volt: hogy a karácsonyi volumen még sok cuccból legyártva sincs. Csak ez maradt meg és készséggel el is hittem, utána olyan baromságok jöttek, hogy hagytam is a cikket.

És akkor ha már Lego szervezés/gyártás/piacok leszarása (PU után szabadon...)
Állítólag jön a kifutó szettekre kedvezmény. A leak szerint a Ninjago piros sárkány is benne van. Namost az nemhogy - lassan szokás szerint - már most nem kapható, a kifutás/akció előtt, hanem a S@H-ról már az is minimum fél éve out of stock. Nem követtem annyira, lehet, hogy megvan 1 év is. Németen is így néz ki, tehát ez is régiós.
Persze ez kapható egy rakás más helyen... de azért nézett ez úgy ki amikor máshol is meg volt fogyatkozva rendesen. -
Dareiosss
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Kövi körből kell a hajó, azt még bírja ki. De sztem a többi széria már veszélyben lesz. Ez így már nem lesz üzlet a legonak.
-
HUN_Sector
őstag
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Én nem tudom mikor neztem, de a bandita egy hajszalra volt a funded-tol, a tobbi pedig mar elmozdult egy-ket hajszalnyit a 0-rol.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
-
Llew
senior tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
A játékárverésen most 2,6 millió forintért 591 terméket próbál meg eladni a felszámoló (pdf). Ezek többsége egyébként nem legószett, hanem egyéb játékkészlet
A LEGO része sem kihagyhatatlan:
#91235 HUN_Sector
Érveket, ellenérveket kérek! Döntésképtelen vagy.
Ellenérv:
Nagyon semmilyen készlet. Nem látszik rajta az elemszám és semmi olyan technika vagy design elem, ami érdekessé tenné, vagy indokolná a beszerzését. A figura felhozatal a szokásostól is egyhangúbb a 8 egyforma torzóval. -
-
hami85
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Elég karcsu a rendelesi kedv… ilyen amikor visszájára fordul a kocka a limit emelésekkel… látszólag ez a réteg kiesett.
-
HUN_Sector
őstag
nem nagyon pörög az a számláló a farkasoknál

Én még nem tudom kell-e vagy sem. Érveket, ellenérveket kérek! Döntésképtelen vagy. Vagy mégsem? Vagy mégis?
-
hami85
aktív tag
Url alapján már leadhato a bricklink felhozatal. Behúzva.
-
Throme
veterán
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Szerencsésebbek közé tartozom, mert régebben rendeltem tőlük és minden megjött probléma nélkül. Talán annyi volt a negatívum, hogy lassabban, mint máshonnan.
Aztán itt a fórumon olvastam pár esetet, hogy nem jön a cumó.
Asszem párban volt a kockaváros oldallal, elérhetőség alapján. Most egyiknek se jön be az oldala... érthető okokból.
Valami ott történhetett, hogy kutyaütők lettek. -
LÁZ
Topikgazda
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
thx
-
Stefi_dzsi
tag
A Kockabolgyó felszámolásából árverezik a tényleges megmaradt cuccokat (egyben). Cikk a G7-n.
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Erről az oldalról rendelt már valami akryl display-t? [link]
Elég fura egy weboldal...
Megbízhatóak vajon?
Senna-s mclaren 10330-hoz rendelnék displayt, csak kicsit félek hogy beúznak
Köszi előre is a válaszokat! -
sb
veterán
Szerintem is jó, hogy januárban jönnek és nem maradnak ki teljesen. Innentől nem sok értelmét látom a speciális figeknek, márpedig az merült fel mint árfelhajtó tényező a meglehetősen drága automatánál.
Tudom, unalmas az ár téma (már nekem is), de nemrég megint bedobáltam pár készletet BL/PaB keresésre és emészthetőbb árak jöttek ki sok esetben.
(Pl. HP vonat állomás-figek nélkül, kocsikkal és anélkül. De az új karácsonyi vonat okozta felbőszítés kapcsán a régire - ami nekem jobban bejön - is 50k alatti összeget dobott a BL, de nagyobb készletekre is voltak jó találatok.)Lehet, hogy majd inkább ilyen kieg/cherry pick stílusban megint inkább afelé fordulok 1-2 rendeléssel. Nagy kár, hogy még mindig elég macerás bármit összerakni.
Sőt, most épp a BrickStore progit sem tudom használni. A BL átállás óta úgy látom megszűnt a BL API key igénylés vásárlóként. Most feldobja, hogy regisztrált eladónak kell lennem hozzá. Ezzel találkozott esetleg vki aki használja az API key-t? Bug vagy feature?@apholyon
Egyre jár az agyunk. Bennem most a Store-os fehér szellemnél is felmerült, hogy arc nélkül jó lehet szobornak.
PaB-ról is volt már 1-2 ilyen szürke figes rendelésem szobor gyanánt. A másik kedvenc pont a sand green, amiből a hajón lévő van. Szintén van egy zsákkal ablak (Brick Bank, két botanikus kert után szabadon...) és tető/díszítő elemeknek. Szobornak is jó szvsz. -
po1son
addikt
Yoda újság 1000 hufért
(Oktogonál ingyenesen átvehető a mintaboltba)HUN_Sector (91216) - Emberek vagyunk, mindenkinek szokott lenni valami fura dilije.
-
Llew
senior tag
PaB frissítéási hírek a stonewars-on
Május-augusztus között megjelent készletek elemeivel frissül majd, viszont a játék automata Griff és Kraken figek elemei nem lesznek köztük a castle rajongók nagy bánatára. Azok majd januárban jöhetnek. -
HellGreg
őstag
Jól értem, hogy az idei karácsonyi szett az 10361 Winter Express Train?
-40% darab, +10% ár? -
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ok, mákod volt... de ez így továbbra is (p)orosz rulett. Mert az ilyen sima fóliás Lego, a szállítás során vagy megsérül, vagy nem. Az Alza továbbra is rettenet ezen a téren (is) pont azért, mert ennyire felületesen csomagol. Akik javulnak arrafelé nálatok azok a futárok ezek szerint. Szóval, respect a futároknak arrafelé.
-
po1son
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Azért ha én eladó lennék és a második képen lévő "doboz sérülés" miatt vissza hoznák azt a sw legot, akkor biztos az lenne az utolsó munkanapom...
-
Elmör
őstag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
R2D2 nagyon klassz volt építés alatt is, nem csak utána, tényleg egy olyan készlet amit élveztem.
-
HUN_Sector
őstag
Jelentem sértetlenül megjöttek. (az első két példa csak a meme kedvéért van beletéve)
Az alza nagyon szépen javul szállításban. Hiába csak bubifólia és sima fólia borítja, az elmúlt időszakban sértetlenül érnek ide a csomagok boxba. -
draco31
veterán
Kis Penny pontgyűjtős, hát nem nagyon hozott lázba a dolog...
-
balint82
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
30k volt ajándék 10313 botanical szettel.
-
-
po1son
addikt
Akkor vasárnapi húsleves előtt már marketplace-re felkerülnek 25e Ft-ert az első r2d2 szettek.
-
HUN_Sector
őstag
Az én Alzás Artum reggel be is futott az alzaboxba. Hamartosan rápillantok.
Más:
Beszabehu - dupla Rivendell [link]
-
Elmör
őstag
Összeraktam tegnap a T-rex-et, nagyobb lett, mint hittem, úgyhogy most elgondolkoztam rajta, hogy megveszem majd a párját is a Triceratopsot.
-
po1son
addikt
Már csak egy kisegér kéne, aki ereszkedik le az at-at alján.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro robotporszívó és felmosó
- Új Lubluelu P4 vezeték nélküli állóporszívó
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Logitech z5500 5.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mert nem bir várni.
. Na mindegy, majd lesz valamikor.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)