Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sb
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
@apholyon
Szerintem ezek csak Store-ban elérhető cuccok szoktak lenni.@Mozaart
Értem. Sajnos nem ez a tapasztalatom, a többi PaB fal is üres, gyakorlatilag már éves szinten. Én is azt hittem az elején, hogy csak újratöltik... aztán eltelt 2-6-X hónap és semmi.
Karácsony előtt az Árkádban tele szokták rakni az előtte lévő pultot is készletekkel raktár jelleggel. Kb. be se lehet menni a falhoz. -
-
Dilikutya
félisten
Westend: Halloween BAM múmia és szellem van bőven minden részével, boszorkánynak sajnos csak a felsőteste.
Meg akad 1-2 korábbi nyári BAM figura, de többnyire hiányosan. -
HUN_Sector
őstag
Napi vicces
-
Mozaart
aktív tag
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Victoryus
üzenetére
Ki mondta h nem tudod megváltoztatni. BrickLink / Alábbi oldalon tudod megváltoztatni e-mailt.
Ha nem éred el itt a HelpDesk Change Name, Address, E-Mail or Password
-
Legjobb, hogy BL-en még az indamail-es címem volt megadva, ami már nincs. Na mindegy, ott egye meg a fene az egészet. Majd regisztrálok ha venni kell valamit.
-
Dilikutya
félisten

-
sb
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
Én a régi lego.com jelszavammal lépek be. Sőt, két account van, mindkettővel ugyanúgy a lego.com-os jelszóval megy mindenféle változtatás nélkül.
Viszont ilyen dupla loginem már nekem is volt, belépett látszólag majd újra a login screen jött. De tök ugyanazzal még egyszer beírva már belépett.
Szomorúan hallom, hogy a Westendben sincs rendes PaB akkor. Nem voltam még az új, nagyobb üzletben...
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
[ Star Wars ] Magazin

Dátum: 10.24.
Luke SkywalkerUCS AT-AT-ban lévő!
-
Mozaart
aktív tag
Van valakinek rossz, jó TP-je ezzel a BL account + Lego account Merge-gel? Félve, de BL-en megcsináltam.
egyelőre simán megy minden.

elkiabáltam, re-login: régi jelszó nem jó, gondolom bújtatott security h változtasd meg a jelszód. oké.
aztán 6 digit code. őő. oké. ismét belépek megint kér kódot..legalább van egyfajta 2FA csak akkor is..
miért volt régen jobb minden.. 
-
Mozaart
aktív tag
válasz
lilaűrhajós
üzenetére
1. lánykát nem ismerem 2x voltam eddig a boltban sajna kiesik
de átérzem 
2. az árukról nem beszéltem, csak maga a PR ötlet zseniális
3. amúgy voltam nemrég az új Westend lego boltban emeleten, na végre egy világszinten Budapesthez is méltó lego store (alkatrész választék nem volt nagy) de attól még pl láttam a Fekete gyöngyöt, ami nagyon adta..
-
sb
veterán
válasz
apholyon
üzenetére
Már én is bánom, hogy 2-3 hete kihagytam a GWP-s, dupla pontos HP vonatot...
Ha lát vki, akár fél készletet, szóljon: állomás és/vagy kocsik nem érdekesek, figek nélkül még jobb is.Amúgy nyomtam egy listát BL-en, igaz, szállítás nélkül, de vmi 50k körüli árat dobott a régi kisvonat elemlistájára. Nem olcsó, ellenben nem is méregdrága, mint készletként.
szerk:
Ha már vonat, a "megszűnt" motorok mellé tovább bővült a 2026-os vonat lista:
60506 [Trains] TBC TBC June 2026
60509 [Trains] TBC TBC June 2026
60508 Police Train Heist $199.99 TBC TBC 2026
szerk2: Végignézve a City felhozatal elég erősnek tűnik. Ninjago, Dreamzzz se tűnik rossznak nevek alapján. Technicből egyelőre semmi érdemleges nem látszik. Talán a várható új RC egész olcsónak tűnik.
SC viszont +1EUR: 2020: 20 EUR ->25, 27 és jövőre 28 EUR ha minden igaz. -
Ciccuka
veterán
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ezek gondolom olyan Lego-kból tevődnek össze, ami nem kelendő vagy már túl régóta elérhető.
-
sb
veterán
Nem rekord szvsz, de nem kevés. Olcsó készlet, nem fért bele.

Engem amúgy sem győzött meg. Itt már ez is zavarna, de amúgy is fura. Kicsi játszósnak tűnik de annak drága, plusz pár részlet/téma sem igazán passzol nálam gyerekhez. Felnőtt szettnek meg kicsit gyerekes/játszós, kívülről nekem elnagyolt. Belülről megnézve viszont jó, kellemes csalódás volt.@HUN_Sector
Erős lista. Vár, világítótorony, középkori főtér, Hófehérke, két modular is... a Jazz Club nem élt hosszan. A kisebb HP expressz is elég friss volt. A Blacktron gyanúsan sokszor volt akciós és hamar kifut.
Ennek a fele is megint jó adag lenne ha még be kéne húzni/nem kéne lemaradni. Azt hiszem elengedés lesz.Várból kikopik minden, majd lassan vmi BL/PaB-os rendelést összehozok szerintem.
-
hami85
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ide is felkerült: @SAH
-
maross
nagyúr
tenyleg jo, nekem password reset (ugyanarra, nem tiltakozott) es a sokadik rossz password error dobas utan fel masodperccel lepett tovabb, de ugy, hogy elolrol kezdte a teljes folyamatot, es utana mar elfogadta az eddig is eroltetett usernev/passwordot (fontos egyebkent, hogy usernev kell)
-
sb
veterán
Ez fura, most kipróbáltam mert az összelinkelés óta be volt lépve a BL is nálam (meg a lego.com is).
Most lego.com-on bejelentkezett oldal mellett simán belépett BL-re is nekem.Mindenesetre ezt inkább megerősítő tényezőnek venném a fent leírtakhoz, hogy még nagyobb lehet a káosz... semmint, hogy rendben lenne.

Hogy egy kis elismerés is legyen:
Nálunk hétvégén az új Wall-E készletet építették a gyerekek. Szerintem remek készlet, a kidolgozás is jó, funkciók is. Mondtam, hogy szóljanak a matricáknál... már nem emlékeztem, hogy ebbe egy sem került. Nem vagyok nagy matricaellenes, nagy drága készletekben nem értem miért nem tudják elkerülni, itt így kellemes pozitív meglepetés volt. Azért 1-2 helyen van érdekes csatlakozás ami nem hozza a minőségi érzetet, 1-2 stud fogja, nem stabil az elemek helyzete. Játékra nem 100%-os.
De összességében remek így is. -
Llew
senior tag
Ez a LEGO-BL account merge remekül sikerült.
Eleve a LEGO bejelentkezésnél a kétfaktoros azonosítót, csak a sokadik verzióban fogadja el, hiába írom be jól. Fene tudja mi baja.
Ha be vagyok jelentkezve a LEGO oldalra akkor a BL-re nem enged ugyan azzal, csak ha a LEGO oldalról kijelentkezem.
Bejelentkezek a BL-re, ekkor megkérdezi van-e a BL accom. Kiválasztom, hogy igen, bejelentkeznék, erre közli, hogy valami hiba van.
Gondoltam elfelejtettem a jelszót - ami nem lehet, mert jelszókezelő intézi - így kértem egy visszaállítást. Új jelszó, így sem megy.
Visszakeresek, #91060 tPedro_ hozzászólása szerint az emailt átírom username-re, akkor sem jó.
Fantasztikus az egész. -
HUN_Sector
őstag
Friss lego retardált lista [link]
-
luke9123
csendes tag
Solymári Auchanban volt pár akcios szett igazi deal 8,5-ért a 31152 (Űrhajos 3 az 1ben) volt, ezen kívül kb dreams meg Mario szettek voltak még egészen okés áron.
-
-
Elmör
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Köszönöm, igen a helyhiányra nincs sok megoldás, már gondolkoztam azon, hogy hátul a kertben összeütök egy kis kalyibát ahova a kisebb, kevésbé értékeseket ki tudnám vinni vitrindobozba, de azt a fa anyagot is inkább legora költeném.

Egyébként az nagyon tetszik a legoban, hogy működik az ügyfélszolgálat, ugyanis nem volt meg egy matricám a Marvel polgárháborús készletben és nem is a legotól vettem mégis 2 hét után küldtek egy egész ívet.
-
Szép gyűjtemény gratula hozzá! A helyhiánnyal majdnem mindenki küzd aki nagyobb készleteket (is) vásárol. Én most tartok pl ott, hogy a legkisebb gyerekhez ránolok fel pár dolgot a nappaliból, mert lassan az ősszel megindul nálam is a legoépítési szezon és nem fogom tudni hova rakni a kiállított darabokat..
balint82: nahh ide is ért a cucc, elfelejtettem írni. Patika állapotú a doboz, köszi mégegyszer, hogy posztoltad
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
Nagyjából 1.5 éve kezdtem el újra legozni, előtte eltelt kb 25 év, gyerekkorom legoi sajnos nincsenek meg, de közel 30 készletet építettem meg ez alatt a 1.5 év alatt, viszont sehogy sem tudtam egy képre összerakni őket (Jabba hajója és a Bosszúállók tornya már eleve nagy), viszont egyik barátom unszolására most felkerült az összes üres doboz a konyhaszekrény tetejére, úgyhogy így látszik az, ami egyébként 2 vintinben, 1 könyvespolcon, 1 komódon és 1 asztalon van összerakva. Most nyáron ugyan kimaradt nagyjából 1 hónap, a nyaralás alatt semmit sem építettem, de tegnap a Végtelen kesztyű bekerült a gyűjteménybe. Vannak persze dobozok amik másik dobozokba kerültek bele, hogy elférjen jobban. Kell azt hiszem ezek után még 1 vitrint vennem, vagy polcot, mert megint nincs helyem sehol.
-
Petya25
őstag
Tudja valaki mi van a BL-kel?
Megújult, nem ismeri a loginom... -
LÁZ
Topikgazda
azt tudjuk vajon, hogy miaráknak kell végigkattintgatni azokat a dolgokat bricklink bejelentkezéskor, amit már a lego accountból úgy is tud a lego....
illetőleg az vajon merő vágyálom ebben a nagy migrálásban, hogy pl a lego fiókomból is el tudjam érni a bl fiókomat
természetesen mindkét kérdés prózai...
-
HUN_Sector
őstag
Szfvár nagytesco
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
Próbálok belépni a kocka.hu-ra, de azt Írja érvénytelen érték, ha jelszó változtatást akarok akkor is.Illetve 30K felett ingyen ajándék van, de 2 féle, itt mind a kettőt küldik vagy csak az egyiket?
-
hami85
aktív tag
válasz
lilaűrhajós
üzenetére
Sega Controller marketplacen kevesebb van most, Vinteden szoktam vásárolni ott van bőven.
Hajó pedig a lego csoportból:
-
hami85
aktív tag
Ahogy nézem 20%ot már ledobott magárol jack sparrow hajója, marketplacen már 115k.
-
HUN_Sector
őstag
+
emagon 24-es marvel kalendárium 5000, McAllister ház 86000 valahányszáz -
HellGreg
őstag
Szerintetek a kontroller lesz pénzért árulva a Lego.com-on?
-
Crus
addikt
-
Crus
addikt
Így ahogy van mehet is rá egy épített vitorla
Ha már fekete...
Amúgy döbbenet, hogy Wednesday - Wednesday és Enid szobája (76781) olcsóbb eredeti Lego termékként, figekkel, mint a nem licencelt, figek nélküli klón, amit feldobott az előbb valami Temus reklámként. (Persze ott 3x több elemből épül fel a cucc.)
-
luke9123
csendes tag
Emagon jónéhány szett van izgis áron (teljesség igénye nélkül néhány):
Hófehérke ház (43242): 67920 Ft
Kylo Ren sisak (75415): 21328 Ft
Disney Pán Péter dioráma (43232): 12881 Ft
D&D kastély (21348) : 100643 Ft
Ezek kupon nélküliek, de vannak Genius kuponos dolgok is, érdemes futni egy kört. -
LÁZ
Topikgazda
most engedjük el a dpd-t
-
Sordoran
addikt
Szerintem még ilyen gyorsan nem jött meg lego-m, bár tény hogy nem sűrűn rendelek S@H-ról. Sok dpd szidás közepette, most ezzel a csomaggal nem volt semmi gond.
Kár hogy ennek ellenére is csak jövő hétvégén lesz időm összerakni. Leghamarabb, még az se biztos.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem a dpd mindenhol ilyen retek, Ausztriában dettó
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Mai info: feladtam egy teljes sor lego minifigurát foxposttal vasárnap Debrecenben.
Ma hívtak Nagyecserből, egy ismeretlen személy, hogy ő kapta meg a nyitókódot, de ez nem az a csomag amit ő várt.
Az ügyfélszolgálat hümmögött-hammogott, hogy ez rendkívül érdekes. Aztán felvették a téves átvevővel a kapcsolatot, generáltak neki egy kódot, ő meg berakta a terminálba. Persze a doboz nyitva, nem tudta visszaragasztani, benne van a pókember minifig sor.Vajon lopás nélkül odaér?
Milyen mázli, hogy egy tisztességes ember vette át.
Milyen pech hogy egy tisztességes ember vette át - így nem veszik el a csomag és nem kapok 50000ft kártérítést
-
sb
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
F***t nem! Már bocsánat!

Karácsony előtt úgy rendeltem tőlük, hogy egy DPD-s térképen választottam ki a DPD-s átvevőhelyet... majd kaptam a státuszokat, hogy sikertelen kézbesítés, mert az átvevőhellyel megszűnt már 2-3 hónapja a szerződésük.*
Pikáns volt, hogy tőlem 2 utcára volt az átvevőhely, tehát valamikor itt keringett kétszer a teherautó karnyújtásnyira tőlem, de sehogy nem tudtam átvenni. Végül depo lett belőle, ott csak annyit mondtak, hogy jaaa igen, a térkép nem mindig friss.
*Ezt a bolt mesélte, hogy felmondták mert ők sem tudtak velük mit kezdeni, csak szívtak a DPD-s csomagokkal. Random hozták/vitték és random mennyiségben.
-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Az még mindig cirka 25k-val több, mint a Lego official ár -40%. Lesz ez még olcsóbb is... már akinek ingere van rá.
Ettől függetlenül a megosztásért:
-
HUN_Sector
őstag
Emagon az emag geniussal (azt hiszem anno mindenki kapott ingyen egy évre) 138000ft a sauron tornya lego
-
HellGreg
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Sikerült elérnem őket, a cim rossz volt, ezért a raktárukban bomlott volna le a müanyag ha nem hivom fel őket. A cim még jó volt a Lego visszaigazoló emailen, de a DPD-be már az összekutyult adatok kerültek át. A mai világban nagyon nehéz megoldani, hogy automatikusan átkerüljön a cim HELYESEN egyik rendszerből a másikba, 4000ft-os szállitási dij ellenében.

-
-
Megéri elmenni a nyíregyházi Lego gyárba? Lenne most egy lehetőség rá.
YT alapján nem sokban különbözik bármelyik másik gyártól, pl. Linamartól, és oda-vissza 5-6 óra az út, tehát több, mint a gyárlátogatás programja.
Ad valami extrát, vagy tényleg csak egy gyár a sok közül?
Mondjuk most pont ki vagyok már ábrándulva a Legóból, nem is vettem tavaly óta. -
Ne haragudjatok, drága LEGO rajongók, elég a kiszállítási hercehurcákból. Köszi szépen.
-
-
-
balint82
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azért a szülinapra odaér?
-
ripla
addikt
Tavalyi rendelésemet 4 napon keresztül szállították a saját területükön jobbra-balra, egyik épületből a másikba, majd vissza, majd megint...
Utána adtak egy időpontot hogy mikor hozzák, 2 nappal hamarabb jött a futár úgy, hogy fogalma nem volt arról hogy valójában a saját cégének az oldala milyen infókat írt.
A végén már úgy megkavarták az egészet, olyan szinten kavarodtak bele a saját rendszerükbe, hogy az Amazon visszautalta a pénzt, "eltünt csomag" címszóval.
Szóval valójában, nézőpont kérdése, de hálásnak kéne lennem feléjük.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Majd ha lesz dolgotok a legendás UPS futárszolgálattal idehaza, az lesz ám az igazi nagy kaland. A Google értékelésekből filmet lehetne forgatni velük kapcsolatban, de nekem is lennének történeteim...
-
válasz
HellGreg
üzenetére
Dpd-vel én is pont most szívok. Roxfort Icons-t rendeltem be euronics-tól és dpd hozta volna boxba. Namost nem hozták, hanem állt a depoban, nem értesítettek, majd visszaküldék.. Mikor felhívtam őket, nem tudtak rá mit mondani, kompenzáció meg kb ismeretlen fogalom náluk. Most küldik másodszorra, pont ma este érkezett meg a boxba, remélem nem romokban.. Abszolút nem ajánlom őket senkinek.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok! Beragadt egy lego.com rendelésem a DPD-nél. A lego weboldalon helyesen adtam meg az adatokat, szállitási cimet, amint látom a visszaigazoló emailben is jó, de a DPD-nél össze-vissza van keverve az egész (a nevem után a házszám, utcanév nincs is stb). A DPD chatbot szerint is rossz a cim. Hogy létezik ez? Járt már valaki igy? Irtam a DPD-nek, de nem válaszoltak még.
-
Sordoran
addikt
válasz
yahagyma
üzenetére
Én rögtön 1 után rendeltem, és még aznap, 12-én átadták a DPD-nek. Tavaly az Endurance-t is így rendeltem, de akkor nem siették el a dolgot (pár nappal később adták fel). Nekem mondjuk nem sürgős, hétvégén úgyse lesz még lehetőségem összerakni, jövőhétig ráér, addigra itt lesz.
-
nyul105
senior tag
válasz
yahagyma
üzenetére
nekem sem szoktak szinte semmit egy nap alatt feladni, amúgy onnan a kiszállítás (dpd) még két hét is szokott lenni.
raktárban van, ergo létezik, amúgy a korai hozzáférés egyértelműen marketing duma, mert nem fizetsz semmit érte. Máshol a korai hozzáférésért fizetned kell, na az szerintem sokkal rosszabb lenne itt. viszont ami késik nem múlik, eljöhet még az idő amikor fizetned kell azért, hogy megrendelhess egy szettet
-
09.12.-én 06:30 körül rendeltem meg Lego oldaláról a Jack Sparrow kalózhajót, volt egy csomó pontom korábbi Bricklink-es rendelések miatt, amiket most felhasználtam, most néztem rá, még "csak" raktárban van, át se adták a futárnak, így nem sok értelme van az Insiders "korai" hozzáférésnek, max az, hogy az iránytű is meglesz a készlethez! Elrontották ezt a pénteki megjelenést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

egyelőre simán megy minden.

és köszöntsük is őket prózai okokból is

vicc, 12.-én rendeltem, 15.-én csomizták be