Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
én megvárom inkább a huszonpár nap múlva esedékes készletet: Outlaw forest den
[link]Szerintem veri a várat. Játszhatóbb, színesebb. Jobban hozza a gyermekkor emlékeit.
-
nyul105
senior tag
-
nyul105
senior tag
fortresst nem rakja be a kosárba, ELFOGYOTT?
SOLD OUT megaf@szom itt nyomkodtam mint a hülye
-
Throme
veterán
.. na azt nem is néztem, hogy poered up cuccok nem is nagyon kaphatók a Lego oldalán.
innen onnan még összevadászható.Hát igen, nem túl rég még a mikulás látogatása kb 1400db és 3x k huf volt...
Annyit még hozzátennék az összehasonlításhoz, hogy a régi vonatnak a kerekei azért autentikusabbak
Nálam a nosztalgia miatt ez a WV vonal megmarad egyelőre. "Lego a karifa alatt" érzés legyen már meg
. Tudom ezt más szettel is el lehet érni, de ez a karácsonyi szett
.#90892Crus
De legalább a kocka darabára jobb, mint a vonaté
Várom, hogy itt a fórumon legyen egy építős bemutató belőle... -
sb
veterán
Fúúba+
ŐőőhátizéKb. 1.5 hete minden nap ránézek a legoleak-re, hátha kiteszik a vonatot. Szóval nem mondható, hogy nem vártam. Ennek ellenére skip lesz. Első körben biztos, de később is van rá esély.
1. A régijobbvót. Kicsit. Egyéni szoc problem, bizonyos részei modernebbnek hatnak, szín nálam mínusz. A piros-zöld karácsonyibb+kis arany mehetett volna mellé ha a hőlégballonos készletet nézem. A mozdony plusz, a maci is jópofa.
2. Szóval alapvetően nincs gondom vele. A régi kicsit szimpibb, de ez is jó, leginkább más. Venném ezt is.
3. ÁRLeaknél 2-3 hónapja már beírtam, hogy vagy áremelés van vagy - remélem - csak az USD ár lesz magasabb, ahogy idén rendre emelték pár szett árát USD-ben és ha minden igaz EUR-ban maradt. Nem figyeltem pontosan, de fél szemmel ezt láttam, vám, nyilván.
Ez itt most viszont 120 EUR az eddigi 100 helyett. Az 20%.
Pro:
Ez volt az egyik legolcsóbb szett, tehát innen nézve inkább kivétel volt, hogy eddig nem ment fel az ára, vagy alig. Így tűnhet soknak a +20%.
Ódákat zengtem a karácsonyi szettről itt többször, hogy tök megfizethető még itthon is, szinte azonnal gyári kedvezménnyel és gwp-kkel nyit. Ezt tudatosnak véltem a Legótól, a fa alá igazi karácsonyi feeling szett elérhető áron a gyerekeknek.
Kontra:
40-43k (akciósan 30-35k és/vagy gwp-k) helyett most 49k...
Mellé a darabszámok: Utolsó 4-5-6 év 1500db körül volt 100 EUR mellé. Ez 956db 120 EUR-ért. Innen nézve messze magunk mögött hagytuk a +20%-ot is.
50Ft/db SW licensz árnál tartunk (persze régebben, mert az újabban még több)És akkor a slusszpoén:
- Motorizálás. Legalább a síneket beletették, de ofc semmi más nincs benne a szettben. A többi +35e (szumma 84k) lenne... ha lehetne kapni, lásd képek.
Ez hetek óta így néz ki. (Csak a távirányító elérhető ami hetekig akcióval futott, kiárusításnak kinéző módon.) Max az változott, hogy elfogyott státuszban voltak az elemek, ma már fent sincsenek. De minden más boltból is eltűntek rég, nem véletlenül kérdezgetem itt egy ideje, hogy mit tervez vele a Lego. Ill. az új vonat előtt felmerült, hogy lesz-e/más meghajtást kap-e. Balázs is felvetette anno ugyanilyen megfontolásból a vonat előtti videójában.
- A német oldalon is ugyanez van.
- Ahogy a múltkor írtunk itt róla, a (kb. egyetlen megmaradt) Technic L motor 1.5 éve ugyanígy néz ki, magyar, német oldalon nincs. Se venni, se pótlásra. Másfél éve. USA-ban van...Ez az én szememben olyan szintű lesz*rása az ügyfélnek amit nem tudok hova tenni.

-
Throme
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha a kéket lecseréled pirosra és az elejét megcsinálod a réginek, valamint a macit karifára cseréled, akkor nagyjából megkapod a régit, havasan
Szerintem ezzel sem fogsz rosszul járni.A toy shop-ot anno kiadták szinte egy az egyben ugyanúgy mégegyszer.
Akkor jöttek a negatív kommentek, hogy kiszúrtak azokkal, akiknek megvan az előző, mert így egy újabb évet kell várni egy friss WV szettre.
Kíváncsi leszek, hogy a vonat miatt lesznek-e hasonló felhangok. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
pedig pont októbertől akartam hirdetni a bontott régit. akkor megy vintedre
-
-
Throme
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Régen minden jobb volt?

Lehet a piros színt jobban a Karácsonyhoz tudod kötni, mint a babakéket (ilyen volt a pár éve megjelent családiház WV készlet, ha jól sejtem).
Ezen az új szetten jobban fel van cicomázva a vonat, de struktúráját tekintve ugyanaz.Szerintem nagyon jól tetette a Lego, hogy újra elővette a vonatot.
Pont az egyik probléma a régi árazása.
Mondom ezt annak ellenére, hogy megvan a régi. Még motorizálva is lett, az akkori PF szettel.
Most látom a dobozon, hogy ezt is lehet, csak már a PU utóddal.Ráadásul alapból téliesítve lett. Ezen se kell vacakolni.
Egyelőre nálam a vásárlás felé dől a mérleg nyelve.
-
-
Virtues
újonc
Hiteles.
Express Train $129.99Christmas Tree $ 299.99
-
hami85
aktív tag
Nem tudom a kép mennyire hiteles, de a régebbi verzió jobban tetszett…
-
-
ssgk
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
De jók lettek
. -
A Fekete Gyöngy kalózhajót beszerzem én is, sztem pénteken a megjelenés napján
, nagyon-nagyon tetszik, Racingbrick Balázs videóját megnézve kötelező darab, pedig a fekete színű dolgokért nem rajongok.Retro castle fanoknak "csodát" találtam
, ezzel is elleszek egy ideig 
Röviden az Ideas Book 260 mindegyik Castle építményéhez van építési útmutató

Itt pl mind a 17 db építményhez [link]
Itt a teljes várhoz, zseniális
!: [link]
Teljes forestmen falu építése, sztem ezzel kezdek
[link]
Ezek annyira nem fogtak meg, de színesek és figurásak: [link]
[link] [link] -
HUN_Sector
őstag
válasz
lilaűrhajós
üzenetére
Én berendeltem a onepiece kalózhajót. Ha eladom a sega kontrollert meg egy pontokból beváltott készletet, reményeim szerint 32-ben meg is áll a hajó.
A fekete gyöngyöt meg majd fekete pénteken
-
-
Dilikutya
félisten

-
hami85
aktív tag
Még a 2 GWP-t el is adnám, meg a pontokat amit adnak azt is számolom, még akkor is drágának tartom, szerintem marketplace vagy FB csoport lesz olcsóbban is.
-
lilaűrhajós
csendes újonc
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én mondjuk reménykedtem még valamilyen extra GWP-ben. Az iránytű és a SEGA kontroller nem túl erős egy ekkora készlet mellé...
-
-
Micsurin
nagyúr
A KICK F1-en kívül van bármelyik másikról pletyka, hogy 2027 előtt már visszavonnák?
--
Black Pearl várható viszonteladóktól 120-130 körül esetleg?

-
tPedro_
őstag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Volt egy link az emailben, az ide vezet:
https://www.bricklink.com/v3/designer-program/shop.page -
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
ugyanitt f1 haas 6.9k, sauber 6k
-
HUN_Sector
őstag
alza+, fortnite battle bus: 24000ft
[link] -
ripla
addikt
-
Crus
addikt
Bricklink Series 5 rendeléseket mikor fogják vonni a kártyákról kb.? (Csak azért, mert nyilván nem főkártyám engedtem terhelni, hanem a virtuálist és azon filléreket tartok.)
-
tibaimp
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Jó "kis" sereg
-
sb
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
Igen, már minden IS elhangzott. Ezért is látom úgy, hogy ami felmerült a/b/c eset az más igényeket takart volna, ami más megoldást is hozott volna magával. De alapvetően nem hibának, hiánynak látom most bármennyire is kevéssé védhető a Lego sokszor.
Itt kiválasztottak egy típust: fal mellé, dioráma, hátoldal dontcare. És ezt meg is oldották szerintem különösebb gond vagy hiányérzet nélkül.
Ha kellene ezért is írtam, hogy inkább érzek hiányt abban, hogy mit kapunk diorámaként (ismerős részletek, (fél)készletek kevesebb kidolgozás...) mint abban, hogy mi maradt ki. (+szokásos ár
)Tudom ezt is "oldjak meg"
Ha ez lett volna a cél akkor kitámasztják ami egyben hátoldali tábla, dizájn elem lesz. 10-ből 10-szer van minden nagy és nem annyira atomstabil ucs modell saját talapzaton.szerk: Doom kocka. Láttam már párszor de mindig szájtátva nézem végig újra.

-
Tom5
addikt
Sziasztok.
Lego/kompatibilis csontváz figurát hol tudok kisgyereknek rendelni?
Több darab kellene.
-
Gondolkozom most, hogy pár készlethez esetleg veszek majd fényeket. Ár/teljesítmény viszonylatban mit ajánlanátok?
-
Gubbba
tag
Ott a link a mondatban, de beteszem ide külön is, rebrickable-ön fent van a FXX K alt build-jei között. 6 EUR, nem ingyenes.
https://rebrickable.com/mocs/MOC-230386/Lukas2020/f1-sf-24-b-model-lego-42212-fxx-k/#details -
Gubbba
tag
Na jó, azt hiszem muszáj lesz szerezni egy Creator Porsche-t, eszméletlen mennyi zseniális MOC van már hozzá. Itt a legújabb Firastól:

Sosem fordult még elő, hogy egy LEGO készletet egy nem hivatalos B modell miatt vennék meg, de itt elgondolkodtam, zseni ez is, főleg a matricákkal.
-
tibaimp
nagyúr
Üdv ismét!
Összeraktam a Volvo-t az exkavátor nélkül, de így is marha jól néz ki a kis IP nélküli teherautóval:
-
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Throme
üzenetére
Ezt így ahogy van ki lehetett volna adni más témában, nem kell más méretarány. Egyébként volt már nagyobb McQueen is, hasonló elemszámmal:
Hova máshova kerülhetett volna? Volt már DUPLO szett, Juniors, volt külön Cars téma, sőt a lego.com-on perpillanat is Disney alá van sorolva ez a szett, nem is Speed Championsként jelenik meg. -
Throme
veterán
válasz
kbalage2
üzenetére
Az SC-nek elég nagy a tábora és nem tudom mennyire népszerű még a kisgyerekek körében ez a film, hogy egy új, külön soroatként megvegyék. Felnőttek meg poénból is behúzzák, ha SC.
Másrészt elég szegényes a lego kerék választéka.
Egy nagyobb kerék esetén több alaktrészre lenne szükség, hogy kijöjjön a forma és gyerekeknek szán készletnél valszeg nem akartak 2-300 darabnál többet bepakolni a szettbe.Végül is Villám Mcqueen hova máshová kerülhetett volna, mint a speed championba?
Lehet nincs igazam, de ettől függetlenül szerintem jó ötlet betenni az SC-be.
#90834draco31
Hát nem hiszem
ez a verda jó helyen van a SC világában, de egy Matuka vagy a többi szerencsétlen már nem annyira -
Mozaart
aktív tag
Nyílvan az a keretbe/árazásba nem fért bele hogy gomb legyen a masik oldala. Mennyi kocka az egy ekkora szettnel. +úgy még a falhoz se tudod tenni. Milyen mély polcra fér az rá..

+arra senki se gondol de ha felgomb is van rajta akkor eldol mivel nem egyenletes a suly. Tudom ezt is "oldjak meg"..
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Virtues
üzenetére
Jah, később esett le hogy a fényszóró matrica itt valószínűleg poén akar lenni
Viszont a 20. évforduló kapcsán még kevésbé értem hogy miért 1 db Speed Champions McQueen-t kapunk, miért nem lehet hasonló méreterányban/részletességgel kiadni egy sorozatot a fő karakterekkel külön témában? -
ripla
addikt
-
Virtues
újonc
Pár infó az "okos kockákról"
-
Virtues
újonc
Közben itt az első 2026-os szett hivatalos képekkel.
Speed Champions Lighning Mcqueen
Avagy "matrica" amely ebben a szettben nagyon találó

-
kbalage2
aktív tag
Van benne nyomtatott is, elég sok helyen, csak matricából is jut bőven
Viszont az hogy direkt a fényszóró újra matrica az elég gáz... Meg az egész koncepció. Miért nem jöhetett ki ez Cars vagy Disney téma alatt, miért kellet hogy SC legyen?
#90826 Vistaboy - A bonyolultság elég szubjektív téma. Pl ott van a CaDA féle Kick Sauber, sokan tökre oda vannak érte, szerintem az oldaldobozok elemei már olyan szinten random vannak felpakolva, hogy az jóval túlmutat azon amennyi szabad szobrászkodás kéne hogy legyen egy ilyen készletben. De én teljesen megértem ha valakit ez hoz lázba, csak azzal nem értek egyet, hogy ez kellene legyen az építőjátékok "csúcsa". Nem gondolom azt hogy jobb lenne az ilyen megoldás mint egy trükkös technikákkal megszórt, ámbár átláthatóbb instrukcióval megáldott LEGO készlet. -
LÁZ
Topikgazda
preorder on SAH, januártól jön
végre printed elemek....ohh wait...
-
Vistaboy
veterán
válasz
kbalage2
üzenetére
"ha nem csak a hardcore építőket céloznák meg, akik élvezik a full fekete belsőt és annak örülnék minél kacifántosabb az építés."
Tőlem szivárványszínű is lehet a belseje, de azért a látható részeknél igenis ronda, ha egy fekete, piros, vagy más színű autó esetén kilátszanak a kék rögzítő pinek. De amúgy a full fekete belsővel sincs nagy gond. Való igaz, jobban oda kell figyelni, de ettől cseppet sem lesz nehezebb az építés. A bonyolultság meg szubjektív. Attól, mert egy oldalon nem csak 1 lépés van egyetlen nagy ábrával, hanem esetenként 5--6 lépés, lépésenként több elemmel, még ugyanúgy érthető és világos, ettől nem lesz extrém kategória. Jobban oda kell figyelni, ennyi az egész. Az alkatrészek minősége pedig egyre javul a többi gyártónál is, nyilván vannak még gondok, de ez rohamléptekkel fejlődik. Igaz, az ár ott is emelkedik, de még mindig jóval olcsóbbak.
Igenis, tetszik, ha egy szettel el tudok lenni napokig. Ha végtelen pénzem és helyem lenne, nyilván gyorsabban építenék, mert annyi készletet vehetek, amennyit akarok. De ha a nehéz melóval keresett pénzén évente max. 1-2 nagyobb szettet vesz az ember, azok összerekásával tuti nem fog rohanni. Az építési élmény akkor a legjobb, ha a saját tempódban, szépen, nyugodtan, élvezettel csinálod. A kis szettekkel az a baj, hogy hamar megvannak, a nagyok pedig már-már megfizethetetlenek. Marad hát az alternatív lehetőség, hogy sokkal megfizethetőbb áron közel ugyanazt az élményt kapd, mint a LEGO esetében. Nem írok márkát, látom, az előző posztomat is törölték miatta...
-
backdraft81
csendes tag
válasz
kbalage2
üzenetére
Lehetett volna a hátulján Darth Vader sisak formálva sima lapos fekete és sötétszürke tile-okból és alatta egy klasszikus Star Wars felirat. Szerintem még ezzel az árral is sokan lelkendeztek volna és tized ennyi lenne a sirám amiatt, amiért nem félgömb, csak egy lapos valami.
-
Throme
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nézd el nekem, amatőr műkedvelőnek, hogy nálam a 2 épített és egy átalakított bolygó az egy kutya
Kösz, amúgy az infót!
Lényeg, hogy simán megcsinálnám a Lego helyében. Lényeg, hogy az ucs táblát ne hagyják le róla.
A következőhöz mehetne gwp-ben egy mini Endor bolygó, vagy lépegető/csirkelépegető.
Az utolsóhoz egy bazi nagy trón és benne egy pici minifig, ami ketté van szedve
#90805sb
Szerintem helyhiánnyal az amcsik nem küzdenek, akinek szánják a sw szetteket
-
-
Djuree
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
kivonhatnák már igazán, el akarom adni de már megvárom a kivonást.
már bakker 7 éve megy ez a szett...ilyen sokáig szerintem semmi nem húzta ki... -
sb
veterán
válasz
kbalage2
üzenetére
Nem akartam továbbvinni de ilyesmi még felmerült bennem. Vmi egyéb "art" és akkor maradhat malomkő is. De az megint nem halálcsillag akkor már, hátulról.

Ezek mind jó variációk szvsz, csak mások.
Nevezzük akkor pl.:
1. A mostanit halálcsillag fali diorámának - ez így működik, hátoldal nélkül.
2. A félgömböt halálcsillag szobornak - szoba közepére.
3. A hátoldali art-ost meg halálcsillag art-nak. Mehet szoba közepére de a 2. pontosok nélkül, vagy falra A/B felállásban.
Nálam oké mindhárom variáció, csak más kicsit a célközönség. Aki félgömböt várt az mindkét másik verzióra húzza majd az orrát. Pedig azokra a másfajta célokra azok a megfelelő megoldások.
Hogy mi fér bele... ezt is kifejtettem, hogy nekem beleférne ingyen hátoldal.
De a Lego valóságban ez nincs ingyen, más a nézőpont itt is ha saját vagy Lego oldalról nézem. -
thomeef
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Amúgy több értelme lett volna annak is. Fele annyi darabszám, fele ár, középen elmetszeni és beláthatóvá tenni

-
-
Djuree
félisten
Halika, a 71043 potter kastélyt mikor vonják ki, lehet tudni?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Throme
üzenetére
11 Star Wars film volt, és 2 Halálcsillag épült. Az EP4-ben szétdurrantottnak a terveit lopták el a Rogue One-ban. A második Halálcsillagot az EP6-ban építették (volna meg, de nem lett kész, sok építőmunkás is meghalt az endori csatában). Az EP7-ben nem egy újabb Halálcsillag van, hanem egy valódi bolygó egy beleépített fegyverrel. Csak a pontosság végett

-
kbalage2
aktív tag
A hátuljára simán mehetett volna valami ART-szerű minta, hasonlóan a nem túl hosszúéletű Brick Sketches sorozathoz. Lehetett volna csatajelenet, detsztár felirat, bármi. Azt is lehet síkba építeni hogy a falra még fel tudd rakni, cserébe valami pluszt adtak volna a legdrágább szetthez evör. Még ~500 db alap plate meg tile nem hiszem hogy rettentően hazavágta volna a költségvetést.
-
-
thomeef
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ezt senki sem fogja a szoba közepére rakni, semmi értelme kidolgozni a hátulját. Ez ugyanaz mint a karácsonyfa díszítés. A tudat jó hogy ott is szép, de senkit nem érdekel.
-
sb
veterán
válasz
maross
üzenetére
Szerintem szept 18-tól indul majd az összekötés. A levél szerint év végéig lehet megcsinálni, utána inaktiválják az accountot. Ez alapján nem lesz automatikus.
A hátuljára most eszembe jutott a színvonalas, Lego-konform megoldás: egy k* nagy matrica!! Esetleg a dobozból kivághatóan.

És mindez csak 20k-val dobná meg az árat.@Crus
Valamiből élni kell... másnak is. Avagy... Matematikus Ön??!? -
maross
nagyúr
bricklinkes accountot hol lehet hozzakotni lego.hu accounthoz? Nem talalom sehol, csak azt hogy szeptember 18-adikán automatikusan megtortenik.
-
balint82
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Legalább csinálták volna úgy meg a hátulját,hogy valami szöveget ad ki (mit tudom én Star Wars, vagy far far away
. ). -
sb
veterán
Ezt (is) írtam én is.
Arra reflektáltam, hogy ha már lenne hátsó borítása, akkor fura lenne a malomkerék és jobb lenne a félgömb. Mert akkor vélhetően asztalon/szoba közepén jobban el is férne.*De a többiből (meg a korábbi írásomból) kijön, hogy amúgy felesleges a hátsó rész szvsz fal mellé tervezve: 1. drágább. 2. sík borítás minek fal mellé? 3. gömb meg helyügyileg lenne KO.
Csak hátrány lenne belőle...*Mondjuk sztem 20-ból 1 embernek lenne annyi helye, hogy ne fal mellé, hanem szoba közepére állítsa. De lehet, hogy sokat mondtam, mert aki ezt megveszi az vélhetően tele van már amúgy is UCS Legókkal.

@Tyler Durden
Befejezetlennek én így nem tudom tekinteni ha erre tervezték. Arra oké részemről. A matricával, árral nem tudok nem egyetérteni.
Már korábban is írtam, hogy a darabszám, darab/ár árazáson felül tud és szokott is kompenzálni a Lego bizonyos esetekben. Pl. nagy darabos készlet=magasabb darab átlagár. Kis tile-okból álló: alacsonyabb átlagár. Vagy ott a sok "darabszám-független" árazás, mikor Technicben, akár másban rohadtul nem a darabszámra, hanem a megépített modell méretére áraznak. Nagyobb=drágább.
Ennek mintájára sztem ki lehetne korrigálni a kiállítási darabokat ahol jellemzően ezt nem teszik meg, hiába viszi el az elemszám 20-30%-át a keret, tál, cserép, akármi... ami nyilván kell hozzá, na de a lényeg mégis a maradék 70%-ból ottmaradó izé lesz a közepén. Ránézésre sincs meg az embernek a kellemes ár-arány érzete. Ami pl. legalább a nagyobb=drágább esetén megvan.
A matrica meg egyértelmű... -
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ne feküdj soha az autód alá... csúnya dolgok vannak ott is.
-
-
Throme
veterán
Szerintem is hülye a Lego.
Ha jól tudom 3 csillagok háborúja film volt (ep 4,6,7)
Most kiadták volna ezt csak EP4, aztán 2 év múlva EP6, nagyobb db számban 42 figurával 500k huf, és utána (mittudomén) EP7, mégnagyobb db szám, mégtöbb fig és 600k huf.
Plusz a gwp-s szettek.
Simán megvennék.Sőt lehetne egy Roge one halálcsillag is, bónuszként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Gyk. egy akciós Rivendell)

. Tudom ezt más szettel is el lehet érni, de ez a karácsonyi szett
.

.
, nagyon-nagyon tetszik, Racingbrick Balázs videóját megnézve kötelező darab, pedig a fekete színű dolgokért nem rajongok.