Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prendergast
csendes tag
A Black Pearl nekem sem tetszik, de nem a feketesége zavar, hanem a "felnőttesítése". Nálunk a gyerekek nemrég látták a filmet, nagy siker volt. Elkunyerálták a Barracudámat és azzal játszogattak, én meg örültem, hogy nemsokára jön az "igazi", amit majd mindenképp beszerzünk.
Szóval jobban örültem volna egy játszós készletnek, mint ennek az ormótlan modellnek 150.000 körüli összegért.
-
HUN_Sector
őstag
szfvár Balatoni úti interspar
-
Petya25
őstag
James Bond Lotus Esprit
Egy igazi transformer.
-
-
-
bobafett
tag
SaH nyerési lehetőség
-
Neurotoxin
őstag
válasz
tPedro_
üzenetére
Nem meri már használni, nehogy valakinek az 'érzékenységébe' beleálljon két lábbal...Azért az is érdekes, amit tocsek18 beillesztett:
"which could make parents uncomfortable and potentially impact sales of the children's toy." Jah értem, szóval a szülőnek lesz kínos magyarázkodni a gyerek előtt?
Hatással van az eladásokra? Utóbbit inkább nem is kommentelem..Egyáltalán az eredeti SW trilógiát még megszabad nézni vagy már bűnös élvezet? Szerintem töröljük, ahonnan csak lehet, káros-rossz, culture-cancel.
Nagyon rossz irányba halad a világ, annak ellenére, hogy egyetértek azzal, hogy fontos az elfogadás. Már lassan nem lehet ki mondani/leírnii a színeket sem...A hajót meg Slave (1&2)-nek hívni, igenis menő név. A Black Pearl is jól hangzik!@RapaNui1: Keira figurája tényleg olyan

-
Krajczi
tag
A Tescoban bizonyos készletek (főleg Friends-eket láttam az egyik debreceni áruházban) Clubcarddal egész jó áron vannak. Pontos részletekkel nem tudok szolgálni, de akinek felkeltette az érdeklődését, biztos utána tud nézni. Bocsi.
-
sb
veterán
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Hát igen. A kaki az nagyon messze állna a Legótól.
-
RapaNui1
aktív tag
Most hogy jobban megnéztem a Gyöngy figuráit Keira Knightley nekem inkább úgy néz ki mint az Amerikai pitében Stiffler anyukája. Most ennyire csal a szemem, vagy az a figura tényleg úgy néz ki, mint az a molett színésznő az Amerikai pitéböl? A többi figura eléggé rendben van talán, de ez az egy nekem kicsit fura, de lehet hogy csak a képek csalnak, vagy az nem az akire én gondolok, akkor viszont bocsi.
-
tocsek18
senior tag
válasz
tPedro_
üzenetére
amiért a Slave 1-et sem meri már használni
Lego (under Disney's instruction) renamed the Slave I to "Boba Fett's Starship" for merchandise to avoid the negative connotations of the word "slave," which could make parents uncomfortable and potentially impact sales of the children's toy. While the name remains in the Star Wars canon, Disney opted for a more descriptive and universally appealing name on its merchandise for younger audiences.
-
-
-
tPedro_
őstag
Arról egyébként van infó, hogy miért nem Black Pearl, hanem Captain Jask Sparrow's pirate ship?
-
RapaNui1
aktív tag
Nekem egyetlen gondom van a Black Pearl-el sajnos az árazása még akkor is ha idővel másod kézből csökken az ára. Most vettem egy akkus Milwaukee sarokcsiszolót meg egy Makita akkus kézi láncfűrészt a melóhoz 130 ezerért, igaz akksi nélkül mert azok vannak, és ha ilyenkor belegondolok hogy ez meg 150 ezerbe fog kerülni hát kiráz a hideg. Egyébként első ránézesre tényleg jól néz ki, de ha jobban megnézem annyira nem is tetszik. Úgy látszik lecsúsztam a polgári lét aljára és ebben a helyzetben a Lego már nem is annyira vonzó dolog mint régebben volt. Lehet megengedhetném még most is magamnak, de számomra eljött az a határ amikor az árazás már inkább számít őrületnek, mint normális dolognak. Azért majd a képeket megnézem róla.
-
Dilikutya
félisten
Véletlen vettem egy 76328-at. Drága, nagy, az Allegroról akartam a kis 66-os batmobilt megrendelni, az itthoni árát nem fizetném már ki érte. Erre szembejött egy összerakott 29-ért, ráadásul a szomszéd utcából. Még a zacskói is megvannak. A kicsi meg lett volna 20. Jó, egy régi Jokert még szerezni kell hozzá, de az is megvan olcsón.
-
sb
veterán
válasz
kbalage2
üzenetére
Az L motor 1.5 éve nincs se a magyar, se a német oldalon. Az USA-ban végig volt. A dán-t nem néztem, de így még érdekesebb. Nem mintha magyarázat lenne 1.5 évre akár az, hogy más kontinensen van csak belőle.

Lehet, hogy naív vagyok. Ilyen szintű elérhetetlenség esetén szerintem még a telefon végén lévő ügyfélszolgálatosnak is több konkrét infója kéne legyen. Egy kivezetésről meg pláne... de ha első körben nincs is, ott 1-2 szinttel felette, elérhető távolságban azért kellene lennie ilyen infóknak. Ha nincs akkor gyk. itt komplett régiók vannak vakon és üldögélnek (a felhasználóknak is alapvető) infók nélkül.

Jövő héten kipróbálom az ügyfeleken én is. Projekt, határidő? Veniccdán.
-
kbalage2
aktív tag
Az ügyfélszolgálatos szerintem pont azt fogja neked mondani amit te is látsz, pl. hogy a 88012 hub az nálunk vagy a németeknél már "kivezetett termék", hiába kapható Amerikában. Ők se látják a szándékot, hogy miért ez vagy az a státusza az adott terméknek. Régebben futottam ilyen köröket alkatrészek vagy komplett Control+ szettek ügyében amikor hirtelen eltűntek a S@H-ról, nem hiszem hogy túl sok információval fognak szolgálni.
Szerk.: most ránéztem az L motorra, USA-ban kapható, Dániában (!) kapható, ehhez képest magyar vagy német felületet nézve még a termékoldal is hiányzik. Totális káosz ez, minden tervező szándék nélkül.
-
sb
veterán
válasz
apholyon
üzenetére
Hajó: Valóban nem ez lett leírva de mindenki erre tippelt. Tekintve, hogy a hajó formára igen jónak tűnik. Kb. ezt próbáltam összefoglalni, én pont így látom: forma vs szín.
Na még egy akkor a filmmel kapcsolatban: most nézem, hogy Tim Burton rendezte a Depp félét. Nem láttam, de az alapján viszont akkor azért simán lehet jó. Akár Depp ellenére is.
Elvont hangulat/környezet az eléggé Burton saját terepe.@kbalage2
Bár korábban valóban erről beszéltünk, hogy mi lehet a PU jövője, de most nem erre gondoltam.
Csak egészen konkrétan arra, hogy mitől tűntek el itt EU szinten a jelenleg PU kieg. szettek.
- Simán elfogytak vagy kivezették őket? (Leak alapján jövőre kéne EoL-ba kerülniük. De a Lego évekig tudja sima "elfogyott" státuszban is tartani az adott cuccot, lásd L motor.)
- És hogy a fentinek megfelelően elérhetőek lesznek-e még valaha vagy már soha?Ennyit amúgy még az ügyfélszolgálatnak is illene tudnia és megválaszolnia. Írok is nekik, de gondoltam te ott is ismerhetsz esetleg feljebb lévő/belsősebb embert/csatornát mint a telefon végén ülőket.

Szóval most nem a tervezős, belsős-titkos jövőbeli tervekre gondoltam kivételesen.

-
apholyon
aktív tag
Szerintem nem azzal van a gond, hogy leírod a véleményed, hanem hogy nem pontosan tetted: neked nem a Lego Black Pearl-el van gondod, hanem alapból az eredeti hajó színével... Szerintem nagyon jól sikerült, legalábbis így első képek alapján. Nyilván nem lehet barna, vagy fehér, vagy hupikék, tipikusan az a készlet, aminél x darabból kell a legpontosabban visszaadni az eredetit... Minden minden licencelt készletnél... Így érdemes objektívan megítélni a készletet (mármint hogy arra koncentrálva, hogy mennyire sikerült jól lemásolni az eredetit ekkora méretben).
@Johnny Depp téma: Persze össze lehet hasonlítgatni a 2 Wonka filmet, de teljesen más korban készültek. Szerintem mindkettő jó, egyébként nekem a Depp-féle jobban tetszett. Aki esetleg nem ismerné a filmes munkásságát, érdemes utána nézni, rengeteg filmben és darabban szerepelt. Írom ezt úgy, hogy általában nem tetszenek a filmjei (leszámítva néhányat), de nem miatta, szerintem igen jó színész, egyszerűen csak a témák (vagy épp a filmek hangulata) nem fogott meg (vagy éppen taszított). -
luke9123
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Csak a bontott battle bus annyi sajnos, bontatlan csomagban alza plusszal majdnem 27.
-
LÁZ
Topikgazda
dupla pont jópár készletre a sah-on aug 31ig
-
kbalage2
aktív tag
A cikkben leírtak érdekesen hangzanak, meglátjuk mi lesz belőle. Az is jó kérdés, hogy a már kvázi kész City szettek miért nem lettek kiadva.
Ami a PU alkatrészek jövőjét illeti semmi infóm nincsen, jelenleg ebben a témában én is max az ügyfélszolgálatot tudom megkérdezni, akik persze nem tudnak semmit. Szeptemberben megpróbálok kicsit jobban utánajárni.
-
sb
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Persze, komoly filmjei is voltak, ezért írtam. Viszont ez az idétlenkedés már másban is előjött Sparrow előtt is. Kár, hogy erre ment, szerintem a komoly szerepekben is igen jó volt, pl. a gengszterfilmekben is, a különc szerepeken kívül is.
Más:
Jövőre jön az idénre tervezett "okoskocka". A figurák is kapnak valami elektronikát.
LEGO Smart Brick: Interaktiver Stein 2026 u.a. bei Star Wars und Pokémon? Was bisher zum System bekannt ist

Más #2:
2026-ra a leak szerint jön valami City rendőrös vonatos készlet, ár szerint (80k+) gyanítom ez is motorizált vonat lehet. Talán a személy helyére.Ehhez képest a motor, táv is kivezetés alatt... vagy csak az EU-ban tűnt el. Vagy csak a külön kaphatóak tűnnek el(?)... a Powered Up HUB-okkal, motorokkal együtt?
@kbalage2
Ha esetleg erről lenne bármi infód (PU/vonat cuccokak mi lett/lesz), vagy utána tudsz járni, engem érdekelne. Ha a jövőről nem is tudnak vagy akarnak mondani semmit, a jelenről, hogy eltűnt kb. minden, lesz-e még kapható... erről azért csak kellene tudniuk mondani valamit. Jobb esetben mondjuk publikusan is be lehetne ilyeneket előre jelenteni. -
Dilikutya
félisten
Deppnek voltak nagyon jó filmjei: Ed Wood, Dead Man, A pokolból, Az álmosvölgy legendája. Az úgymond fura, különc sosem állt távol tőle, de ezek még jól elkülönültek egymástól. Jack Sparrow után kicsit benne ragadt, bár a gengszterfilmjét nem láttam. De idővel már Jack Sparrow is sok volt Jack Sparrow-nak, bár ott a filmeknek több baja is volt a folytatásoknál. Az első rész viszont egy hibátlan kalandfilm kalózokkal, kinccsel, egy kis misztikummal.
Személy szerint örülök, ha ilyen régi filmek is előkerülnek Legoból. Ott az 1966-os batmobil, azt is bevállalták, két méretben is.
-
sb
veterán
válasz
Mauzes
üzenetére
Leírom én, mert kb. ilyesmit gondolok:
1. A hajó brutál jó szerintem. Formára, vonalakra. 10/10. Régóta szeretnék egy klasszikus kalózhajót (ami nem annyira Creatoros), nézegettem a régieket, kínai klónokat, utóbbiban vannak komoly modellek, a régebbi Lego verziók is tetszenek de kevésbé komolyak a nagyon régi szettek nyilván. Ez mindent hoz.
2. A színe viszont nagyon nem jön be. Normál, barna színnel itt sírnék az árán erősen, hogy muszáj lenne valahogy beszerezni...
Pedig nem vagyok hajó fan, de pont azt érzem, hogy ez kalózhajóban olyasmi lett mint a Rivendell, Botanikus kert más témában... attól függetlenül top. Téma fanságtól elvonatkoztatva is.3. Black Pearl... mi más színe lett volna?!?

szerk: Az Endurance is bejött. De szerintem más téma, forma. Kb. mint egy SW meg egy sima űrhajó szvsz.
-
sb
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
+1
Bár a Deppes filmet nem láttam, de el tudom képzelni kb.
Nem véletlen írják mindenhol ezt a beleragadást Depp részéről (meg azóta az érezhető lecsúszást) a kalózos szerepnél, kb. pojáca az összes filmjében onnantól (ill. szvsz előtte is dolgozott már rajta)... pedig amúgy nyilván jó színész, komoly teljesítményei is voltak.Az eredeti meg klasszikus. A film is és Wilder sem véletlen futott be ezzel ill. kapott díjat, jelölést a szerepért. Wonka=Wilder kb., szerintem rá lett öltve a szerep. Ahogy Depp=Sparrow, csak Wilder a jó értelemben.

Nekem nagyon bejön a szett, vidám, "letisztultabb" szvsz. Az eredeti Ideas szett a lapozzunk kategória volt nálam, ez valahogy összeállt.
Pedig nehéz ügy, mert alapvetően szerintem félig bizarr az egész környezet, csoki, minden sz*r felnagyítva indusztriális térben, + uncanny umpalumpák. De a szettre ránézve színes vidámságot látok ragadós káosz helyett.
-
Mauzes
addikt
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A kinti árpletyka alapján a hazai ár 149k-ra saccolható.
-
válasz
hami85
üzenetére
Árazásra kíváncsi leszek.. Endurance nekem jobban tetszik btw..
Crus: lol, 1-re gondoltunk

A kinti árpletyka alapján a hazai ár 149k-ra saccolható.
Háááát nemtudom, vhol kellene egy kalózhajó is, de nincs helyem se, még Endurance is dobozban pihen. /és azt ha törik ha szakad kirakom, mert utóbbi idők egyik legjobb készlete/ -
hami85
aktív tag
Megjöttek az ujabb képek…
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Szerintem az ember úgy ahogy van bennragadt Jack Sparrow szerepében, vagy legalábbis a legtöbb ember azzal a szerepével azonosítja. Magával a filmmel nem volt bajom, az eredeti Charlie és a csokigyárat nem láttam, de állítólag jó.
Hogy legyen egy kis on-topic része is, maga a szett nekem kicsit katyvaszos.
Értem, hogy miért ilyen, meg mint mondtam láttam a remake-et, tudom milyen a "csokigyár". A híd meg a csokivízesés ikonikusnak mondható, de maga a szett valhogy kaotikusnak érződik. Csak én vagyok így ezzel?
-
HUN_Sector
őstag
A könyvet szerettem a Charlie és a csokigyárból.
A Johnny Deppes filmet szerettem.
A Gene Wilderesre rá se bírok nézni, annyira borzalmas.Az umpalumpákat meg bármikor képes lennék internáló táborba küldeni
-
tibaimp
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
-
Imy
veterán
Mi a véleményetek a NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 -ról 42153?
-
Crus
addikt
Rendezgettem kicsit a készleteimet és igazából csak most csapott pofán, hogy a 40450-nel van egy irgalmatlan nagy probléma. Nem is értem, hogy a Lego ezt, hogy képzelte. Tudja valaki, hogy mi az?
-
RapaNui1
aktív tag
Annak idején a gyerekeim nagy kedvence volt a Charlie és a csokigyár című film, de nekem valahogy nem jött be és az új verziót sem láttam, de hála égnek ez a készlet sem mozgat meg. A színvilága nem rossz akiknek megvannak a gombaházas tematikák és a bogarak lehet jól mutatna mellette.
-
LÁZ
Topikgazda
umplalumpákutánam , 220 ojró, augusztus

-
-
Llew
senior tag
Tescoban megint -20%-osan 11990 a 75404 Acclamator
-
LÁZ
Topikgazda
kicsi lego
bittedanke -
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem minden platform is volt az évek alatt és abszolút értem miről írsz, de pont mivel minden platformon jelen voltam/vagyok, így nyugodtan mondhatom, hogy egy Sonic pont annyira királyság volt, mint egy sokadik Mario. (Switchből is elment cirka 150 milla, mert nagyon jók a rá kijövő exclu játékok.)
Akkoriban a Game Gear egyszerűen bekakiklás volt... egy csoda... de rohadt drágán jött ki a handheld gaming az elemekkel, ezért szerencsétlen keményen alulmaradt.
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Naná! Moleman csatornájára less rá... szenzációs interjúk vannak az akkori nagy legendákkal.
-
válasz
Mauzes
üzenetére
Tőlem is kunyerálták el, de hát ez nem csoda, én teljesen bele voltam buzulva, rengeteget gameltam vele. Próbáltam felidézni, de már nincs meg, hogy mikor és miért adtam el, de jó nagy balekság volt. Cirka 20 gamém volt, amik mind minőségiek + elemtöltő és megkímélt állapot, most mennyit is érne..
Crus: nemtudom megmagyarázni, de ez olyan, hogy a psp-t is megverte a nintendo. Nem minden a nyers erő, egyszerűen ha olyan beállítottságú ember vagy /és úgy néz ki ebből van a több/, akkor egy Mario az úgy beszippant, mint a huzat. Szerintem most is emiatt olyan sikeres a nintendo, pedig mennyivel "szarabb", mint egy ps5.
Most néztem meg a GB eladásokat 118 milla
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nagyon fura amit mondasz. A Game Gear hangban, képminőségben irgalmatlanul büntetett és hát handheld volt, tehát a buszon mehetett pl. a Sonicok, Ecco The Dolphin, Shinobi, Streets of Rage, etc., ami ugye nem kicsit voltak ütős címek. Csak bírd pénzzel az elemeket :-/
Gameboy sikerét én ebben látom... sokszorosát bírta és ott és akkor elment a monokróm graf.
-
Mauzes
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A Game Boy az tényleg nagyot ment. Amikor még kevés volt itthon belőle, én egyszer bevittem a féltve őrzött példányomat az általános iskolába a Super Mario meg Donkey Kong játékokkal. Mindenki akart vele játszani, úgyhogy átváltottam nyerészkedő kis g*ci üzemmódba és elkezdtem pénzért árulni a játszási lehetőséget, 20 ft a game over-ig. Nagyot kaszáltam vele, aztán a tanárok rájöttek és vissza kellett adnom mindenkinek a pénzt.

-
Crus
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
90-es évek erősen eleje. Pénzem nekem se volt rá sajna. Se GB, Game Gear, viszont volt a kezemben rövid etapokat anno. Amúgy annyira nem a mi ligánkban voltak ezek anyagilag, hogy 100 gyerkőc közül, ha 1-et találtál akik megengedhették magunknak az már jónak számított.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Akkor én is általános sulis voltam, így már érthető! Köszi
-
válasz
tibaimp
üzenetére
Huhh én a gameboyt általánossuliba jártam, mikor kaptam,az ilyen 90es évek eleje ha jól tévedek.
Crus: egyik havernak volt, színes szagos cucc, de a gb lába nyomába nem ért. Nem csak az elem volt a gond, egyszerűen a nintendo címekre totál rá voltak pörögve az emberek. Nem a color volt a lényeg, hanem az, hogy iszonyat lekötött 1-1 játék. Nekem 2 játékkal jött, az alap tetris meg a supermario land. Utóbbit 3-4 hónap után tudtam végigvinni, akkor még voltak elég durva nehézségű gamék. Hja és összes otthoni cuccból /távirányítók stb/ kiszedtem az elemet, mert annyit gameltam, hogy lemerült állandóan
/nem azért, mert zabálta az elemet, hanem mert 8+ órákat gameltam vele / nap 
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az a kemény, hogy csupán csak 1 évvel rá kijött a Sega Game Gear színes kijelzővel és k. jó játékok tömegével (Master System címeket is vitte).
És mégis kb. megbukott (igazából nem, mert ~11m elment belőle), mert zabálta az elemeket... nagy kár érte, mert ha valami, akkor az aztán tényleg megelőzte a korát.
-
hami85
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ezzel én is így vagyok, a ceruza se fogott túl vastagon, úgyhogy ez jönni fog, biztos akciósan jobb áron is majd ki lehet fogni.
-
-
hami85
aktív tag
Lego Gameboy.. jó korán kijött a review…
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ráadásul állítólag a 3 órás látogatás során 2db autót megszólaltatnak és ha a közönség megszavazza az egyik akár lehet a Cobra is.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálunk is hullámzó a helyzet a kollekcióm kapcsán, de egyelőre kitartok, noha nem egyszerű :-/
Egyetértek! Mind abban, hogy talán az egyik legjobb MOC ebből, a másikban meg nagyon... ennyi pénzért ez a készlet all time BB. Gyerkőccel csomót játszottunk vele és a mai napig elő-elő kerül.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Diesel38
üzenetére
Nem zsírba ragadt por, kérem, pontosan idézzünk: "zsírra szállt por", csak hogy recent politika is legyen a diszkurzusban
Én kókuszos folyékony szappannal próbálkoztam
Nekem is ugyanilyen élményem volt, mintha "húznának" az alkatrészek
@yahagyma
#90494 : Nagyon jó, ebben van az 'illegális' sín építés, ugye?
#90500 : Huhh, ez az 1:8 Ford GT MOC nagyon bejön! Ilyesmit kellett volna a kiadnia a Lego-nak is. Kíváncsian várom, hogy mivel rukkolnak elő 2026-ban. Állítólag a P1 csak köztes 'megoldás' volt 2024-re..
-
Szerintem ez a legjobb MOC amit lehet belőle csinálni, illetve még az 5x-es ami nagyon büntet. Én sajna eladtam a példányaImat, egy maradt meg a gyereknek játszásra, azt viszont én is élem

All time egyik legjobb készlet ez számomra.. /főleg amiatt, mert jáccani is lehet vele, nem csak kirakod, kiállítod azt jóvan/yahagyma: köszi az ikea-s válogató tálcát, asszem veszek vagy 3-at belőle
-
Throme
veterán
Nagyon baró lett ez a szerkezet. Lehet a fákat egyenes törzzsel építettem volna, így fura, hogy ide-oda forognak. Egyébként nagyon ötletes szerkezet.
#90488Mozaart
Nekem meg 90s évekbeli overdrive szerű PC játék jut eszembe (volt egy másik hasonló, de nem jut eszembe)#90485Petya25
Én is pályázok a Bronco-ra, pláne, hogy a wrangler nekem is megvan.#90489Neurotoxin
A szélvédő/szélvédő keret nekem se jön be egyiken se. Cobra esetében lehet a keretet elhagyom.#90487RapaNui1
Tetszetős. A kiállításokkal az a bajom, hogy az autókon lógnak az emberek. Egyszerűen nehéz jó képet csinálni, mert mindegyiken ott vannak kezek, lábak, fejek...#90494yahagyma
Tetszik ez a western téma, egy klassz háttér dobna rajta.
Az biztos nem kezdenék bele.#90496yahagyma
WOW! Tényleg impozáns. Szerintem ez a példa is mutatja, hogy az új vár is sikeres lesz, hanem is annyira, mint a 31120.#90501Crus
Ez a verzió nekem belülről túl sűrű, de kívülről állat, az is biztos! -
Kiváló döntés volt! Mester Kastély
Nálam 3 db van felbontva, ebből MOC-olok azaz Rebrickable-özök így szép magyarsággal
Azért 3 kibontott szettnél már bőven kellett válogatni
, ez az igazi luxusprobléma

Ezt ajánlom, nekem nagyon bevált: [link]
És van 3 db bontatlan még
, volt eszem 2024 szeptemberében, Auchan akcióban 25000 Ft volt darabja, hihetetlen így visszagondolva mennyire kedvező ár volt, emlékszem akkor pont nem volt erre keretem, mert kiköltekeztem és hó vége is volt, de tudtam, hogy nem szabad kihagyni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hatással van az eladásokra? Utóbbit inkább nem is kommentelem..Egyáltalán az eredeti SW trilógiát még megszabad nézni vagy már bűnös élvezet? Szerintem töröljük, ahonnan csak lehet, káros-rossz, culture-cancel.
Nagyon rossz irányba halad a világ, annak ellenére, hogy egyetértek azzal, hogy fontos az elfogadás. Már lassan nem lehet ki mondani/leírnii a színeket sem...A hajót meg Slave (1&2)-nek hívni, igenis menő név. A Black Pearl is jól hangzik!

Én kókuszos folyékony szappannal próbálkoztam