Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virtues
újonc
Black Pearl ( Új névvel )

És USS Enterprise D

-
tibaimp
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Köszi

4 darab ilyen 1:8-as autóra van méretezve!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Köszi
.A nagy, 1:8-as autók miatt csináltattam az asztalt
illetve be lett oldalt üvegeztetve egy eredetileg nyitott "könyvespolc", ami immár így átalakult Lego polccá! -
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én legkisebb gyerkőccel elmentem, 3D-t kihagyva. Ő nagyon élvezte illetve vagy 1 órát épített is, szóval megérte, de amit te is írsz, egyáltalán nem volt egy nagy eresztés. Ha csak magam miatt kellett volna menjek kihagyom, így azt mondom a gyereknek élmény volt és emiatt megérte.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Klassz szettek, a 42172-őt én is nagyon megépíteném, de végül nem szereztem be, mert nem tudom hova tenni. A 75382 is jól néz ki, de én most a 75409-es Slave 1-ra vagyok ráizgulva (amit nem lehet már Slave-nek hívni, tudjuk miért
).Más: Voltunk a Lurdy-ban, megnéztük a kiállítást, kicsit felemás szájízzel jöttünk ki. Mondjuk én mindig megfogadom, hogy ezekért a kiállításokért nem adok ki pénzt, de a kollegáim nagyon elakartak rá menni. Vannak ötletes szettek, (Kommunista statárium, Minas Tirith) 3.800 Ft a belépő, ennek ellenére én senkinek sem ajánlom, pedig rengetegen voltak rá kiváncsiak. A legnagyobb csalódás a Technic rész volt, ahol random gyári szettek másolatai voltak kitéve mindenféle koncepció nélkül (pl.42177, 42154)
. A kapcsolt “3D”-s kiállításnak meg konkrétan semmi köze a Legóhoz, a jegykezelő kislányok sem mondták…pocsék, 3D hatást sem keltő random képek előtt lehet fotózkodni, ne fussatok bele. -
-
-
válasz
HUN_Sector
üzenetére
?
-
HUN_Sector
őstag
Én ezzel a Vánpísz hajóval szemezgetek.
A hajók mindig nagyot futnak idehaza az aftermarketen.
-
Throme
veterán
Ha olcsóbb lesz a Technic Bronco, akkor jöhet.
[link]Wrangler megvan és nagyon szeretem. Semmi extra és a kocka alakú terepjárókat könnyebben hozza a Lego, így a Bronco is tetszik.
Lehet vannak hibái és lehet a pirosnál lett volna jobb színválasztás is, de nem hiányzott egy újabb zöld, vagy fekete, fehér, narancs cucc.... -
Üdv Mindenkinek, végre újra pörög a PH! Nekem is már elvonási tüneteim voltak

Lassan halad a BDP vonatos western szett építése, nyaralás, bringa és egyéb okok miatt, de mivel dedikált asztal van csak a Lego-hoz így még várniuk kell a banditáknak a vonat kirablásával![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami így utólag most tűnt fel, hogy idén májusban nem vettem semmilyen szettet és nem is voltak olyan jó akciók mint a korábbi években..Szarrá vannak adóztatva a cégek, sztem ezért is van az, hogy kevés a nagy akció!
-
Llew
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem megvan a 90-es (elvileg több példányban is) mega 2012-es is. Előbbi is világít még, de a 12-es teljesen jól látszik.
-
hami85
aktív tag
Firas megint remekelt, most raktam össze az új Porsche tervét ami a 10295ből átépithető.

-
-
Mozaart
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Koszi. Ures sorok torolve. Maskor is batran eleg igy uresen hagyni. Ez a legtutibb. =)
-
tibaimp
nagyúr
Az mind Alien/Predator/AvP könyvek, kb. az összes, ami itthon megjelent. A DVD is megvan, de a "TV szobában".
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nálam 4 nagy dobozos Technic várakozik a dobozában türelmesen (42175, 42202, 42172, meg az általad is említett 42177), majd mikor idő lesz rá. Amúgy én el szoktam nyújtani az építést, jól "kiélvezem", nem sietek vele.
Nem rég raktam össze a nagy SW Tie Interceptor-t (75382), annak viszont nem volt jó az építési élménye, ellenben marha jól néz ki a vitrinben!
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Mozaart
üzenetére
Igen, nagyon köszönöm még egyszer neked (is) a tippet!
Meglepő módon a sajtoforras.hu-n működik az értesítés funkció is.@tibaimp: Nagyon tetszik ez a G-osztály készlet, még úgy is, hogy eleinte a színe miatt vonakodtam tőlem, de már a doboz átvételekor Alzáék bemutatótermében, a kiállított, megépített szettet látva, belém hasított az érzés, hogy te jó ég, milyen veszett jól néz ki ez élőben!
Mondjuk még mindig nem tudom hova tenni, hogy egyesek hogyan tudják megépíteni ~ 6 óra alatt. De nem is érdemes sietni az építésével. -
Llew
senior tag
Ez mind a spiderverse filmsorozathoz tartozo figura. Mondjuk erdekes valaszték, mert a felük az max cameo volt a masodik reszben. Én nagyon szeretme a ket filmet, de ezek total hidegen hagynak, szerintem gyengek is. Miguel karja ha jol nezem nem is festett, pedig ő az egyik főszereplő. Random pokember varianse meg az. Nem ertem.
-
-
-
sb
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Nézd meg az SW szetteket. Nekem nem tűnik fel mert nem értek hozzá, de gyanítom, hogy azért rakják tele ránézésre spec figekkel a kis-közepes készleteket is, hogy legyen valami húzóerő benne.
De teleszórják az Ideas automata szettet is extra figekkel (párral, a másik fele meg megúszós hülyeség, lásd "Fabuland" figurák), az új logós pajzsokat is szétrakták 4-5 féle szettbe, Ideas, Friends, stb... Egy exkluzív, egyedi készletre nincs, erre van print kapacitás.

Végül is a figek itt elég jók, témában is kéne, ha azt nézem akkor valóban határeset már ez az ár, 1.5-2k-val számolva figenként - ami nem extra ugye, inkább alap - is 20k körüli lesz a készlet ára. Úgy már szódával elmegy... fig "nélkül".

De ja, nekem sem adja még ki ránézésre, ezért is írtam.Viszont itt sajnos nem vagyok benne biztos, hogy a figurák miatt drága. Lehet, hogy általános drágulás mert a Creator vár is elég erősre sikerült árban és bár abban is van pár katona, új pajzsok, akármi... végre több is mint 3 , de azt különlegesnek sem mondanám.
@Crus
+1
Felemás, mert 40% diszkont már eseti szokott lenni, arról könnyű lemaradni, de Creatornél azért gyakoribb. Már ha a figek miatt nem csapnak le rá a "befektetők" majd. Az biztos, hogy bőven ráérünk még vele, én sem sietek. -
nexus6
aktív tag
ma jelent meg az új superman-es lego újság, kétfajta dobozzal (a superman figurának műanyag a palástja)
-
Throme
veterán
"Jó, persze, tudom, a figurák..."
A Lego most nem az építésről szól, meg a kockákról?
Már ott tartunk, hogy mondjuk kiadják újra a Lego 600 rendőrautót egy extrán printelt rendőrrel és egyből 30k huf lesz a 20 darabos szett?Nincs helyem de szimpi ez a vonal is a házzal meg ezzel a mozdonnyal, de akciósan is 27k huf.... hát nem adja azt kell mondjam.
-
Throme
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
Nekem is ez a kép van meg kb, hogy ilyen a filmbeli madárijesztő.
Számomra a dísz váll-lap (vagy hogy hívják) nem adja ki.
A kalapját is hiányolom. Helyette kapunk egy "bájgúnár" sérót.
A ruhája se stimmel igazán. Egyszerű felső, amiből a nyaknál és a kéznél kikandikál a szalma (nyilván nyomtatással szimulálva).A többi figura jó, de ez a madárijesztő, amit a Lego prezentált nem adja.
Ettől függetlenül jó hogy kijöttek egy Óz témával. -
LÁZ
Topikgazda
szpájdörmen sorozat
-
po1son
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Napirégész 31167
Nekem nagyon bejön ez a szett, most allegron van 4e Ftos kuponom, lehet lecsapok rá 27e Ft-ért link.
Viszont valószínűleg a mozdonyt fogom kirakni, ha már egyszer vasutas vagyok.
-
sb
veterán
válasz
Krajczi
üzenetére
Igen, szép nagy a város a korábbi képek alapján.

Őszintén szólva nekem ezek az újak nem jöttek be igazán - annak ellenére sem, hogy a régi nagyokból sincs sok. Városépítésben, bár igény lenne rá, de én nem tartok sehol és egy jó ideig nem is fogok a hely miatt. Majd akkor eldől merre és hogyan lenne érdemes építeni. A régi nagyok szimpatikusabbak de nyilván a moduláris házakhoz és kidolgozottsághoz nem illenek igazán. Bár szerintem ezek az újak sem, akkor már az épített környezet + néhol nagyobb lapok szimpibben nekem.
Az új lapokra egyedül ezért csaptam le mert emelt építményhez nincs nagyon más egyszerű lehetőség.
-
Krajczi
tag
-
Krajczi
tag
[link] 10497 - azaz lánykori nevén 928-as. Sok 80-as évekbeli űrhajóm van, de csak a 918-as [link] és talán a 924-es [link] van meg.
A négyéves kislányom örömmel nézi a készletek összerakását, csak közben megkaparint pár alkatrészt és szorongatja.
De ő még csak most kapott rá igazán a Duplo építésére.
Vettem neki egy 4+-os Friends-et, de azt is én raktam össze.
De visszatérve az eredeti készlethez, kislányom legutóbb ezt választotta ki a fogyatkozó raktárból, aminek összerakása nagy élmény volt számomra az utóbbi időben kezembe jutott sok CITY és Creator ház, épület és néhány CITY jármű, illetve pár növény után.
Sajnos nem vagyok olyan ügyes, hogy mindezt fotókkal is alátámasszam, de a megvalósítást a lányom is nehezítette volna.
Az összerakás alatt élvezetes volt nézni, ahogy stabil, Technic elemeket felhasználó alap készült, ami már megtartotta a hajótestet és a nagy, korábban 1/3-2/3 studnyi, most már 2 egész studnyi szárnyakat, nagy hajtóműveket, stb.
A 4 űrhajós és az őket befogadó, jól felszerelt fülke, a légzsilip hátul is említésre méltó.
Érdekes infókat tartalmazott az útmutató.
Igaz, elég nagy lett: 52x30 cm.
Egyelőre a szekrény tetején várja, hogy elvigyem a padlásra a többi mellé.
Porosodni.
[link] - eddigi legnagyobb készletemet (6980) is messze lekörözi.
Ez megérte az árát, 40e Ft körül vettem még pár éve.
Habár kaptam itt kedvező ajánlatot fórumtárstól a felfrissített "Robin Hood"-készletre, azt sokkal kisebbnek látom, így még ezt az árat is drágállom egyelőre, a vásárlással várok... -
sb
veterán
válasz
Krajczi
üzenetére
A 31153 talán 21k volt nemrég az Auchanban. Persze az elég minimál ár, de szvsz 25 körül biztos többször is elkapható volt/lesz. Szóval szerintem nem kiugró a kedvezmény.
Utakat én még külön BL-en vagy kockaáruházban vettem viszonylag olcsón. (Nem sokat, én emelt útnak vettem csak pár darabot - pályaudvar/kikötő - nem normál úthoz.) Ahogy nézem azóta BL-en sincs túl sok, de talán még úgy is olcsóbb összevadászni ha csak a nagy lapokra van főleg szükség.
Más:
Ami szintén nincs, eltűnt az összes Powered Up cucc gyakorlatilag.
-
sb
veterán
Üdv újra mindenkinek!
Wall-e jöhet.
Óz sem rossz, egész ötletes lett, de nem az én világom.@Mozaart, nincs meg fejből, de a Ninjagoban egy rakás "nyaksál" felé van ami jobb lett volna. Meg hol a kalap?
Rákeresve, így hirtelen ránézve, messziről inkább kb. a varázsló a friss filmből. (persze nem az) -
Krajczi
tag
Friss tapasztalat: kapcsolatot találtam egy nyíregyházi LEGO gyárban dolgozóval, akitől a [link] 60304 és a [link] 31153 készletre kaptam 28 000 Ft-os eladási ajánlatot.
ÁK szerint ez a kettő 38e + szállítás.
Ha kérek még 60304-t (mert még kevés van, ahogy a fotók mutatják
, bár még van 1-2 készlet, amihez adtak minimális utat is),
akkor azt 5e/db áron adja.
Kinek milyen kedvezményt sikerül elérni ilyen vásárlásnál? -
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Isten hozott téged is!

Nagyon örülök, hogy sikerült megszerezned. Ilyenkor jó érzés, hogy valakinek mégiscsak segíthet a kiírásom.
Ha csak emlékeztetőnek is.#90231UberMutant röviden, igen. De ha nem tudod, hogy kell / balesetet csinálsz szólj kérlek és törlök / helyreállítok! Köszönjük!

-
Mozaart
aktív tag
válasz
Virtues
üzenetére
Szia!
Örülök, hogy aktívkodtál. Bár ez lehet szól inkább a mostani PH nyári szünetnek.
Szeretnélek emlékeztetni, hogy márcsak 49 hsz választ el a PH-s excel táblázattól!
A 'belépés' minimum feltétele némi aktivitás a topikban,
ami minimum 50 érdemi topik hsz-t takar.
További Részletek az Összefoglalóban.
-
Throme
veterán
szintén 'welkámbekk'
A gameboy jó lett szerintem, ha meglenne a többi játékgép Lego adaptáció , akkor meg is venném.
A Óz nem rossz, de a képbe be lehet aplikálni a figurákat? Mondujk a lábukat hátra hajtva rá lehet tenni, de valami normálisabb dologra gondoltam.
Walle esélyes, csak az ára kérdéses. Brickheadz-ben megvan.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Az a Merci nekem is megvan, csak még dobozban, nem álltam neki.
Nem rég a SW Tie Interceprotr raktam össze, eléggé unalmas volt (nekem eddig csak nagy Technic készleteim voltak), de viszont a szekrény dísze, és ez is volt a szándékom.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
UberMutant
üzenetére
legegyszerűbb a sortörlés
-
Imy
veterán
A LEGO modellekből mennyi plusz alkatrész szokott nektek megmaradni? Ez direkt vagy így, vagy sem?
-
Virtues
újonc
Sziasztok,
már egy ideje hogy rátaláltam a fórumra, azóta olvasgatom, gondoltam, az alkalom illendő arra hogy ideje legyen beköszönni : -) Gyerekkoromban nagyon szerettem legózni (90-évek végétől egészen 2010-ig ), aztán egy idő után, a legózás elmaradt... Még 2015-ben, amikor újra lettek "robot' készletek, fedeztem fel ismét, akkor vettem is párat, akkor még kapható készletet, aztán lassan áttértem a szimpla kockákra... Azóta is beszereztem pár szettet, igaz el is adtam és láttam a régi nosztalgikus témákhoz kapcsolódó készleteket vagy legalábbis az azokra utalókat... azóta követem, hogy mikor milyen témában milyen készleteket adnak ki, várom a nekem tetsző készletek megjelenését. Korábban robotok majd ninjás lettem, most inkább a SW meg Icons téma érdekel. :-)
Hírekkel kapcsolatban elég jól felkészült vagyok.
-
ha valamit kivennék a lego adok veszek táblázatból , mert már nem aktuális, csak törlöm a sort? nem akarom szétzilálni, eddig csak kihúztam és rejtettem a sorokat.
-
edgR
őstag
A "PH! LEGO klub: cserebereadokveszek" táblázatban elérhetővé tettem az aláírásomban is látható linket; mert helyhiány miatt meg kell válnom a MISB LEGO gyűjteményem nagyobb részétől.
Hívjatok (a számomat megtaláljátok a profilomon vagy a megosztott táblázatban)! -
Neurotoxin
őstag
Isten hozott mindenkit újra!
(Volt egy félelmem, hogy elveszítjük nagyszerű, PH!-s közösségünket...
)Időközben megérkezett Ahsoka
Nem gyűjtöm, a minifigeket, de a karaktert csípem, így “kellett”. A lekku(?)-ja bal oldalon a homlokánál félre áll, de rugalmas gumiszerű anyagból van..
Már el is foglalta az előszoba szekrényt
Megrendeltem sajtoforras.hu-ról, amikor újra elérhető lett, közben eljöttem szabadságra, a DPD pedig random elhelyezte az Alzás csomagautomatájukba…A DPD-nek azért újra sikerült majdnem megint mindent elbalf…oskodnia
Megjött a csomag csütörtökön, majd az emailben elkezdődött a ‘fenyegetőzés’, a következő figyelmeztetéssel: “Tájékoztatjuk, hogy az Ön által kiválasztott csomagautomatában holnap éjfélig van lehetősége küldeménye átvételére, ezt követően a küldeményt további tájékoztatás nélkül visszaszállítjuk a DPD kirendeltségére, ahol 5 naptári nap áll rendelkezésre az átvételre. A kézbesítési címhez tartozó DPD kirendeltségünket az alábbi linken lévő Depókereső segítségével, az irányítószám megadásával tudja ellenőrizni.” Na mondom, ez remek lesz... Nagy meglepetésemre szombaton jött egy újabb levél, hogy a csomagom vár az automatában, így vasárnap BP-n átvettem az újságot. Slusszpoén, hogy a hédervári Shell kúton ahol tankoltam kedden, a bejárat melletti újságos standon is vigyorgott egy tárgyban szereplő SW magazin velem szemben, de nem volt szívem elhozni, más is biztosan nagyon fog örülni neki
-
HUN_Sector
őstag
Újra itt! Gyorsan offiljuk tele a topicot mielőtt újra lehal a fórum!

Ui.: szfvár nagytesco ma
-
LÁZ
Topikgazda
az előző részek tartalmából

-
LÁZ
Topikgazda
WELKÁM BEKK EVRIBÁDI
-
hami85
aktív tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ránézésre ezt is 120 körülire saccolnám.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
turikoczka
üzenetére

Ez lenne a DC megfelelője a Marveles hírharsonának? Árban jobbnak kellene lennie, az elemszámot tekintve. Batwoman meg Batwing helyett szívesebben láttam volna mondjuk Macskanőt, Batgirlt meg Nightwinget.
Tetszetős készlet, meg kell hagyni!
szerk: most látom, hogy macskanő ott fityeg a Riddler fölött.
-
turikoczka
aktív tag
-
RapaNui1
aktív tag
Nem lett volna ez rossz, de nekem nagyon megúszósra sikerült a gwp, ráadásul én eddig Olaszban, Szicílián, Máltán zölséges, gyümölcsös, vanokkal találkoztam, olyannal ami citromfát szállított eddig még nem, hiszen tele vannak citrom, narancs és egyéb ültetvényekkel. Egy ekkora árú termékhez nagyobb elemszámú gwp-re számít az ember, de sebaj majd másod piacról behúzom valamikor gwp nélkül.
-
Crus
addikt
válasz
flashpointer
üzenetére
Nekem ez így nagyon egyben van... nagyon tetszik a készlet + a GWP. Nyilván esélyem se lesz rá, de attól még wow.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Az igen megerőltették magukat rendesen
-
flashpointer
őstag
gwp olasz riviera melle

-
Throme
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Szerintem is ez van a háttérben, hogy ki akarják venni a maximumot ebből a történetből. Látják, hogy fut, megy a szekér, hiába emelnek. Vannak a neten hőbörgők, de amig jön a zsé, addig nem foglalkoznak velük. Az meg hogy itthon milyen arányban áll a fizu a legó árakkal és csökken a vásárlás, azt lehet észre sem veszik.
Mielőtt engem is megszólnak, csak annyit írok, hogy igen, no para, van megoldás.
-
Djuree
félisten
válasz
RapaNui1
üzenetére
hát gondolom ők látják, hogy mennyire megy nekik, valszeg még mindig pluszosak, amíg fogy addig emelnek, nyilván én is ezt csinálnám. aztán hogy meddig azt meglátjuk, szerintem addig akarják kivenni belőle amit lehet, amíg nem jönnek rá a zemberek, hogy kínából ugyanazt meg tudják venni harmadáron. még minőségben csak 1-2 gyártó van pariban a legóval, de 2-3 év múlva ez változni fog, legkésőbb akkor muszáj lesz megállniuk az árakkal.
-
RapaNui1
aktív tag
Na kérem elkészültem az utolsó tasakokkal is. Elkészült egy működő hajítógép és az utolsó tasakban megérkeztek a korábban hiányolt alkatrészek is a fennmaradó matricákhoz, így aki szeretné a tábor lehet oroszlánlovagok tabora, vagy black falcon tábor. Így már semmiféle hiányérzetem sincs, sem a minifigurák és felszereltségük, valamint változatosságuk terén, sem magával az ostromtáborral kapcsolatosan. Hihetetlenül részletes, sokoldalú, remekül kidolgozott szettet kaptunk, amely hatalmas területen terül el és bármelyik váras, középkori készlet mellett megállja a helyét. Nem tudok róla rosszat írni, egyszerűen ez a készlet szerintem remek lett, mind kinézetre, mind funkcionálisan, mind kidolgozásban, mind játszhatóságban, építési élményben, egyszerűen minden téren amit ma elvárnánk a legótól, ajánlom mindenkinek akit egy kicsit is vonz ez a téma. És hogy megéri-e az árát. Én 105 ezret adtam érte és még így is azt mondom, hogy azon kevés készletek egyike, amely még ezt az árat is megérte.

-
sb
veterán
válasz
RapaNui1
üzenetére
Szerintem ez Ideas felár lehet.
Én Pick a Bricket is nézegetem. Bár nincs meg minden ára fejből de érzésre ott is folyamatosan emelkednek az árak. Van ami látványos (írtam már korábban az üveg/plexi elemeket pl, de másban is van 1.5x ár), a többi lassú kúszásnak tűnik felfelé.
@Imy
Ez a készlet kifutott, ilyenkor a maradék 1-2 bolt kiteszi magasabb áron. Technicből ami gyártásban van még az általában a listaárhoz képest -35-40% kihozható árban. Ez a széria amit nézel 20k körül volt nemrég, 12-13k körül kifoghatóak voltak szinte mindig. Most 24k-s az új modellek ára némi emelkedés után de sztem 15k alatt ezek is megvásárolhatók lesznek majd (FXX K pl.) -
Imy
veterán
A LEGO® Technic - Ford Mustang Shelby GT500 (42138) amikor még a lego hivatalos oldalán is kapható volt, akkor 19999-be került. Most már 30e alatt sehol sincs.
Nézegetem milyen kocsikat (mert elsősorban azok érdekelnek) lenne megvenni, de azt veszem észre, ha van akció akkor megéri megvenni egy-kéd modellt, de általánosságban eléggé drága lett a LEGO. -
RapaNui1
aktív tag
Az Italian Riviera árazasát nem igazan értem. A Középkori város főtere a legonál 94k, a Tudor corner 94k és közel ugyan annyi elemmel rendelkeznek, szóval ez alsó hangon is 30-40 ezerrel lett drágább. Ezek szerint történthetett egy 30%-os áremelés lego fronton?, mert átváltva az árát 420-as euro árfolyammal számol meg mindig a lego, ami kb 2 éve szintén nem egy korrekt árazás.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Krajczi
üzenetére
Na ez az az irány melybe soha nem mertem belevágni mert szintén egy végeláthatatlan folyamat lenne. A végeredmény szemet gyönyörködtető, de néhány régebbi city készlet is már lassan arany árban van, de mindig imádom nézni ezeket a fotókat mert nagyon jók ezek a diorámák, városok legyen az city, modulár, SW vagy bármi. Én most jelenleg a középkori témára kattantam rá, de amekkora volt a lelkesedés pár héttel ezelőtt most kissé alábbhagyott ahogy kezd a pénztárcám kiürülni.
Nagyon jó lett ezekből sosem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új HiBREW H13 dual boiler kávéfőző kávégép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A TNG meg 90-es évek.

).
. A kapcsolt “3D”-s kiállításnak meg konkrétan semmi köze a Legóhoz, a jegykezelő kislányok sem mondták…pocsék, 3D hatást sem keltő random képek előtt lehet fotózkodni, ne fussatok bele.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk még mindig nem tudom hova tenni, hogy egyesek hogyan tudják megépíteni ~ 6 óra alatt. De nem is érdemes sietni az építésével.

Kettővel már tudnék mit kezdeni.
akkor azt 5e/db áron adja.