Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
Pont ez a gondom, hogy kristálytisztán emlékszem, amikor kijött a Soul Reaver (már felnőtt voltam vastagon), meg emlékszem az összes többi nagy névre is azokból az időkből (kb. végig is játszottam mind). Bár drasztikusan több időm volt játszani akkoriban, mint mostanság, de rémlik, hogy nagy elánnal vetettem magam bele a játékba. És NAGYON akartam szeretni, mert hát darkos volt, meg véres is... becsületemre legyen mondva 3/4-ig elszenvedtem vele, de aztán annyira, de annyira eluntam már, hogy soha nem vittem végig. Kizártnak tartom, hogy pont azt negyedet hagytam ki, ahol beindult volna a játék és lett volna cult classic.
(Második részben kb. 40%-nál nyomtam ki ásítva a vasat...) -
Crus
addikt
Csak random példát hoztam a klasszikusok közül, hozhattam volna a Heroes of Might & Magic I-II-III-at vagy éppen az Eye of the Beholdert is. De ha már 3D, akkor ott a Project Nomad, Ecstatica, Aitd, hosszú a sor...
Phantasmagoria remek példa, imádom a FMV cuccokat is, rengetegszer letoltam, lehet újrázni kéne.
Silent Hill is jó példa, a kezdetleges 3D graf ellenére is brutál hangulata van, de ahogy fentebb írtam ezt még az Aitd is tudja.
Ellenben a cikk tárgya nincs egy ligában ezekkel a játékokkal és úgy tűnik nem csak nálam, mert, hogy ez a remaster bukta lett azt a számok durván mutatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Második részben kb. 40%-nál nyomtam ki ásítva a vasat...)