Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
evoken
csendes tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Ne vicceljünk már, a 7?
Imádom, szeretem, de a teljesen statikus átvezetök a chibi karakterdesignal aztán minden volt csak kiemelkedö nem. Maximum odaképzelte az ember. A 8 ugyanez, statikus háttér elött forgolódó karakterek szövegbuborékokkal...Silent Hill és a Shenmue már jogos lehet, de ezekkel is minimum egy szinten volt, és akkoriban ez volt a csúcs.
Ugy érzem, hogy a kritizáló emberek nem játszottak (eleget) a Soul Reaverrel. Én most tolom ujra több mint 20 év után, és még mindig ultrafaszák ezek a moralizáló, grandiozus párbeszédek, a filmszerü, dinamikus operatöri munkával, szuper zenékkel a háttérben. És az a csucsminöségü szinkronmunka! Az ilyenek baromira nem voltak általánosak akkoriban, az emlitett SH vagy a Shenmue (bár ezt nem ismerem behatóbban, de megadom neki) volt képes ilyet hozni, hellyel-közzel. A SH voice actingben azért nem volt annyira erös... És nem vagyok elvakult fan! Egyszerüen ma is teljesen jol müködnek (nyilván a kor grafikai korlátaival), messzmenöen szórakoztatóan, mindenféle cringe/béna megoldások nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Imádom, szeretem, de a teljesen statikus átvezetök a chibi karakterdesignal aztán minden volt csak kiemelkedö nem. Maximum odaképzelte az ember. A 8 ugyanez, statikus háttér elött forgolódó karakterek szövegbuborékokkal...