Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
evoken
csendes tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Akkor félreértés van, nem a cgi-ról beszéltem, hanem az ingame átvezetökröl. Mondjuk a SR introja ma is rohadt király, de abbol már akkoriban is sokan csináltak nagyon jót, ebben nincs vita.
A gameplay megint más kérdés, erröl nem is akarnék meggyözni senkit, mert szubjektiv. De hozzuk fel mellette, hogy guide nélkül durván felfedezös, hogy az ujabb és ujabb skillekkel hova tudsz eljutni, fejleszteni a karaktert, stb. Komplex pályatervezés, pipa. Egy az egyben metroid élmény, csak más köntösben, mondhatnám hogy a God of War hasonlo az ujkori cuccok közül. Ott vannak a fejtörök, a két világ közti váltogatással (nem csak az elhalálozás miatt érdekes) a mai napig páratlan és izgalmas megoldás. A hangulat nekem telitalálat, de ez már egyéni izlés dolga. A harc egyedül ami tényleg fapados, de pl a régi FF-ekben én meg azt a rahedli irott szöveget a totál statikus környezetben tartom fárasztónak pár tiz óra után, cserébe ugyanannyira szeretek azokkal is nyomulni. Én ezek fölött könnyen szemethunyok, a régi gamek nem minden pontjukban voltak végletekig csiszoltak. Kivéve Heroes 3, te született tökéletesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest