Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwitcX69
tag
Párhuzamosan játszom a the thing remasteredel, az első SR-t már kimaxoltam. Amennyire szerettem ezeket gyerekként, ma már épp annyira gagyi az egész
remake fel se merülne bennem, ahhoz komplett játékot kéne felépíteni kb.. Talán 4 acsi maradt ki amikor végigmentem az elsőn, Ariel dumálása miatt kb újra el kellett vinnem az utolsó előtti bossig. 2,5 óra volt másodjára, annyira easy az egész. Harcolni nagyjából nem is kell, ha úgy érzed. Gyerekként a kettőt jobban szerettem, remek zenéje volt és sokkal jobban nézett ki az elsőnél. Most annyira nem nyerte el a tetszésem, végigjátszok pár játékot és folytatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Beyerdynamic Dt 1770 Pro 250 ohm fejhallgató eladó
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HP Thunderbolt 4 kábel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
remake fel se merülne bennem, ahhoz komplett játékot kéne felépíteni kb.. Talán 4 acsi maradt ki amikor végigmentem az elsőn, Ariel dumálása miatt kb újra el kellett vinnem az utolsó előtti bossig. 2,5 óra volt másodjára, annyira easy az egész. Harcolni nagyjából nem is kell, ha úgy érzed. Gyerekként a kettőt jobban szerettem, remek zenéje volt és sokkal jobban nézett ki az elsőnél. Most annyira nem nyerte el a tetszésem, végigjátszok pár játékot és folytatom.