Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali®
csendes tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy az e-bay-en ~5eFt-ért lehet venni 50W-os ledet? (+3eFt posta)
http://global.ebay.com/High_Quality_50W_White_4000_Lumen_Save_Power_LED_FS/270505220090/itemHa hozza az adatlapi adatokat a kicsike, akkor még talán lehetne is hasznosítani, nem?

Bali
-
Bali®
csendes tag
Hali
Szép lassan én is építgetek projektort. Olvasgatom még a fórumot....
Hosszabbítás:
A kábelezést az egyik hozzászólás ötlete alapján tekercs vezetékből csinálom, 0,24mm átmérőjűvel. IDE kábellel alartam először, de az 0,625mm érsűrűségű a 8" LCD tv-mé meg 0,5mm két ér közepének a távolsága.
A szigetelést a végén leégettem, + csiszolópapírral lecsiszoltam, a panelről a csatlakozót leforrasztottam (vagy inkább letörtem
), majd a kis kábeleket a csatira forrasztottam (elég macerás volt). Este kerül fel a vezeték másik fele a panelre. 
Ha működik, akkor teszek fel képet is.Üdv.: Bali
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(vagy tudjon nagyon jól forrasztani
)
), majd a kis kábeleket a csatira forrasztottam (elég macerás volt). Este kerül fel a vezeték másik fele a panelre.