Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
A korábbi kijelzőimmel nem volt gond, nem maradt rajta semmi. A mostanival viszont meg vagyok átkozva. A végén már lakkbenzinnel sikáltam, de végül lejött, és a kijelző is sértetlen maradt. Aztán az öblítés során valami, fogalmam sincs mi, mert baromira vigyáztam, egy mély árkot vésett a polár fóliába. Úgyhogy most kereshetek valahonnan új fóliát, de ahogy nézem, nálunk ilyesmit sem árulnak.
-
arpii
tag
WAIN!
Végre te vagy az én emberem. Nekem ugyanis egy 150p2-es Brilliance moncsim van és bár még mindig nincs írásvetítőm, még nem találtam megoldást a kábel hosszabbítására. Ha majd van rá egy kis időd, csinálhatnál egy komplett útmutatót, hogyan hosszabbítottad meg.
Izzót végül hány wattosat vettél és mennyiben van végül a világítás? -
miki002
tag
az én tapasztalatom az és hozzáértő villanyászok álltal is ,hogy minőségreés élettartamra is az osram a legjobb . persze lényeges hogy ki mennyi pénzből tud gazdálkodni ,mert az osram eléggé drága pl:HQI-TS 250W / NDL / UVC 15000 ft és ez csak az izzó . a többi kütyü hozzá még egy kissebb vagyon . a legtöbben a tungsramot választják de vannak más ismeretlenebb gyártók is de ezek minősége és megbízhatósága a szakik körében is tisztázatlan . szerintem e kettő gyártó közül válassz , de nézz utánna az a biztos . én egy 150 w -os 4200k izzóval kezdtem most egy 250w -os 5200k van a gépben és sokkal erőteljesebbek lettek a színek ! az enyém tipusa tungsram HGMIS 250W /NDL de ezt már nem gyártják ,de őrült ödöntől még talán beszerezhető az összes kütyüjével eggyütt .üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.
(vagy tudjon nagyon jól forrasztani
)