- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
domi007 #1168 üzenetére
Domi007: A kiégett projit a Vaterán láttam, valaki, aki nem értett hozzá, és tele volt lóvéval inkább eladta, minthogy játszon vele, és olcsón, mert pénz, ékszer nem számít... A másik proji nem kiégett, hanem megégett
túlélt ugyanis egy háztüzet, viszont szerencsére csak a burkolat pörkölődött meg, állítólag, csak akkor nem értem, miért adják el ilyen hirtelen..... Röviden ennyi. Ja a második is Vaterás. Ott tényleg minden megvan, most vitték el előlem a kiszemelt monitort is...
-
Őrült Ödön
tag
válasz
domi007 #1168 üzenetére
Nekem régebben ajánlottak 15-ért egy olyan kézüléket, amiben a 3 LCD közül a zöld be volt csíkosodva. Persze nem vettem meg, mert ezt megjavítani nem tudnám, a cseréje meg tutira egy kisebb vagyon lenne..
De a képalkotós részében hibátlan, de lámpapusztulatos készüléket mindenképpen meg kell venni, még akkor is, ha az építés az igazi dicsőség! Ha másért nem hát azért köll megvenni, hogy egy még nagyjából üzemképes készülék ne kerüljön szemétre, vagy idióta emberek kezei közé!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest