Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achilles209

tag

Fresnel. Nem vagyok megalomán. Nálam az a helyzet, hogy azért választottam 17"-os monitort, mert valóban jobbak az értékei, mint egy 14/15"-osnak. Mivel nem csak filmnézésre használnám a cuccot, kellene az a 17", mert a keystone miatt torzulnak a pixelek, romlik a képminőség. A DooM III tök jól elmegy ablakban is, de grafikai projektekhez már alkalmatlan a dolog. Annyira nem gáz, hogy külföldről rendeljek több 10.000-ért, de ha lenne ehun is, akkor meg miért ne. A fényem elég, a lencsém is királyos hozzá, most szereztem még egy tripletet is, magasságban megvan a méret, ott minimális homály van, használható. Ha kis macerával olcsón lehetne kapni itt is, akkor ráficcennék a témára.

Ózon. Most jutott eszembe, hogy nem kell szerintem zárt lápaizzasztó doboz, csak egy jól leszigetelt láda, és egy fénymásolós ózonszűrő a venti kimenetéhez. A fénymásolóm is termel ózont, nem keveset, de még élek, szóval jó anyag. Akit érdekel, keresgélhet a neten, vagy kérdezősködhet szervizekben. Ha hülyeséget mondtam, bocs. :)

Új hozzászólás Aktív témák