Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4598) EnterR válasza User64476 (#4597) üzenetére


EnterR
veterán

A végeredmény egyelőre változatlan, illetve ennél azért árnyaltabb: reggel ébredést követő 10 percben tökéletesen látok jobb szemmel is, majd szépen visszahomályosodik ahogy világosba érek. Gondolom valami összefüggés lehet a pupilla nagysága és a látásélesség között jelenleg, mert ha huzamosabb ideig sötétben tartózkodom, akkor rendesen látok. Világosban "visszaromlik". De mintha most másképp érzékelném a homályos látást, sajnos nehéz leírni: látom a szöveget, viszont szellemképes; a szöveg mögött látom ugyanazt a szöveget, csak halványabban. Biztos meg lehet ezt érthetőbben is fogalmazni, nekem nem sikerült.

Egyhetes kontrollon bemérték a jobbost, az eredmény szerint sikerült "lenullázni", ergo eltüntetni ami visszaépült. Mindössze 0,25 cylinder maradt, akárcsak a 125%-os bal szememen. Ennyit még az agy is tud korrigálni erőlködés nélkül, ennek nem kellene gondot okoznia.

Nincs viszonyítási alapom a leletekről, hogy mikortól kellene tisztán látnom jobb szemmel mert sok esetben a leleteken nincsenek kézzelfogható számok, csak egy-egy szavas szakvélemények. Február 20-án megyek az 1 hónaposra, remélem addig rendeződik.

Egyébként ezt műtötték újra garanciában:
+0,25 dioptria
+0,50 cylinder

PSN ID: marquuard

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.