Hirdetés

2019. október 19., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) LandRo86


LandRo86
(újonc)

Sziasztok,

Egy Dell Inspiron 17R 5737 típusú laptoppal van problémám, azon belül is a videó kártyával, illetve annak hűtésével.
A képernyő sűrűn villogott, majd teljesen elfeketedett, ezért elvittem szervizbe a gépet. Ott megállapították, hogy a gép alaplapján található hővezető részcső (valami ilyesmi) nem ér hozzá a videó kártyához, így semmilyen mértékben nem hűti azt, tehát amint melegedni kezd, előjön a probléma. A szervizes szerint ez javíthatatlan probléma, és csak alaplap cserével hozható rendbe.

Nem lenézve a szervizben dolgozók tudását, de mégis szeretném feltenni a kérdést, van e valakinek bármilyen ötlete, amivel esetleg új alaplap vásárlás nélkül is helyre hozható a hiba. Én sajnos nem találtam megoldást neten sem magyar, sem angol nyelven.

Előre is köszönöm ha válaszol valaki,
Üdv!

(#2) Intruder2k5 válasza LandRo86 (#1) üzenetére


Intruder2k5
(MODERÁTOR)

Szia!

Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.

Keress rá a laptopod típusára, gyártójára, vagy ha azok alapján nem találsz megfelelő témát, akkor menj vele az azonnali notebook-os kérdések topikba.

Ezt a topikot pedig zárom.

Szakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.