Új hozzászólás Aktív témák

• Szia

A be kategorizalasod megertem, egyetertek, hogy vannak ilyenek, de szerintem itt ezen tovabb is lehet lepni.

Nem kell, hogy mindenkinek mindenki bejojjon, ahogy Te is vagy egy szemelyiseg, ok is es eselyesen os is csodabogarnak tartanak Teged ahogy Te sem szimpatizalsz veluk :)

Eselyesen meg talalod Te is akit keresel, max rossz helyen nezelodsz.

ui. Attol, hogy van elkepzelesed/elvarasod ne feledd, hogy az sem jo ha valaki 100%ban olyan, mint Te, hamar megunnad az illetot ha pont ugyanugy allna mindenhez mint Te.

Ez #5-nek is válasz.

Lehet, hogy kicsit félreérthetően fogalmaztam. Az értékrend és elvek alapvető elveket takarnak. Úgy értettem, hogy közös legyen a cél. Nem olyan embert keresek, aki olyan mint én, mert az biztos, hogy nem bírnék ki magamból még egyet :DDD. Azt szeretném (mert ez sajnos ma már nem alapvetés), hogy van valami nyilvánvaló baromság, erkölcstelenség, stb; és azt ő is ugyanúgy megérti, hogy nem oké. (gondolok itt most a fiatalok körében nagyon elterjedt nácizmus, zsidó és cigánygyűlölés, nihilizmus, más emberek tiszteletének teljes hiánya, meg úgy az emberség hiánya, stb. Egyáltalán nem nyilvánvaló, hogy nem lesznek ilyen elvi, értékrendi ellentétek és nekem nincs kedvem pszichológust játszani.)

Új hozzászólás Aktív témák