Hirdetés

2019. október 16., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Lalaplap gyulladás (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1) Warrioe93


Warrioe93
(újonc)

Az alábbi problémámra szeretnék tőletek segítséget kérni.

Adott volt egy 500w-os táp ami szép időt futott a házban amíg el nem durrant. No para veszünk bele másikat és minden működik,minden megy tovább amig a kb 3 hónapos táp szintén megadja magát. Mondom oké néha kifoghat az ember gyári hibásat van rá 12 hónap gari majd szépen kicserélik addig is kérek kölcsön egy másik 500-as tápot ,hogy legyen mivel működtetni a vasat amíg meg nem érkezik a kicserélt tápom egyuttal meggyőződöm arról ,hogy nem vitt e el a hibás táp más modult is a sírba. Beszerelem szakszerűen a kölcsön tápot ami megy is szépen viszont arra leszek figyelmes ,hogy a gépház belseje elkezd világítani amit egy finom kis égett műanyag füstjének a szaga követ. A táp nem áll le ezért a tápon lévő kapcsoló lekapcsolását alkalmazom. Leveszem a ház oldal burkolatát és mit látnak szemeim az usb portok és processzor közt elhelyezkedő 6 vagy több chipből 3 leégett még az alap lap is kicsit kilukadt. Nem tudom mi lehet ennek a balszerencse sorozatnak az oka ,de nagyon szeretném tudni . Valaki vélemény vagy ötlet? Előre is köszönöm. :F

(#2) CoolMan válasza Warrioe93 (#1) üzenetére


CoolMan
(MODERÁTOR)

Üdv!

Kérdezd meg az Azonnali alaplapos kérdések órája vagy a Valami baja van a tápomnak topikban.

Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topikot, hanem használd a keresőt.

Ezt zártam.

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Lalaplap gyulladás (téma lezárva)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.