Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szipipeti
üzenetére
Hát nem tudom, én még sosem voltam (nem is hallottam ilyenről) olyan lagziban ahol közölték, hogy mennyit kell fizetnem. Aki elmegy az gondolom (a többség) úgy sem potyázni megy és úgy is ad ajándékot, pénzt stb. Ha közölnék a lagzi díját előre, tuti én sem mennék oda.
-
Gratula az eskúvődhöz!

Miért legyen neked jobb agglegényként, mint nekünk házasoknak..
Az esküvő nálunk csak egy papír volt, de ez nyilván függ az ember neveltetésétől életfelfogásától stb.
Nálunk tényleg csak a papír volt a lényeg, egy tucat haver-rokon, a leg puritánabb esküvő, kaja pia anyóséknál, ő is főzött, sütött. Ennél olcsóbban lehetetlen kihozni.Mi egy típus vagyunk, de van még pár
1. Ez életük eseménye, mindent bedobnak, hitelt vesznek fel ha kell, csillogás, hacacáré, nászút Velencében stb. pénz nem számít.
2. Adnak a látszatra, de a háttérben mindent kispórolnak a buliból, mert ronygyrázás az legyen de nem rokkanjunk bele.
3. A kögazdag haverok, rokonok esküvője. Pénz nem számít, a menyasszonytáncból úgy is bejön a duplája.
Biztos van még, nekem most ezek jutottak az eszembe.Mi a nejemmel már előtte is évek óta együtt éltünk, azóta is együtt vagyunk, két szép gyerkőccel. A z esküvő az égvilágon nem jelentett nekünk semmit, a lakásvásárláshoz kellett.
Az árakra csak pilláztam, de manapság már meg sem lepődik az ember.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest