Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SutPet
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Olynaban még én se voltam ahol előre megmondták de én úgy nőttem fel hogy esküvőre mindig viszünk ajándékot az ifjú párnak támogatva őket. Régen gyerekkoromban ez még sokszor tényleges ajándék volt a háztartáshoz de már jó rég mindig pénz az ajándék hogy arra tudják fordítnai amire tényleg szükségük van ne pedig egy újabb porfogó legyen a polcon amit egy kis lakásban úgyse tud kirakni az ember.
Én mondjuk minden esküvőre amire meg voltunk hívva meg mertem kérdezni hogy hányan leszünk és mennyire rúg az esküvő költsége, ebből már ki lehetett számolni hogy per fő mekkora a költsége a párnak és ez alapján próbáltam úgy adni az ajándék mértékét hogy pluszba jöjjön ki a pár.
Persze voltam olyna rongyrázós esküvőn én is hogy esélytelen volt úgy adni hogy plusz legyen de ott nem is "szorult" rá az ifjú pár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- BMW topik
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest