Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6308) updog válasza |AP| (#6307) üzenetére


updog
senior tag

Kb. ugyanaz a helyzet az árakkal albérleti piacon, mint az értékesítésnél, - ész nélküli elszálltak - és nyilván megvan az összefüggés a kettő között, az elmúlt évben másról se cikkeztek. Ezt el kell fogadni, majd lesz valahogy.

Pont emiatt (!!!)szerintem(!!!) ugyanúgy nem éri meg most lakhatás céljára vásárolni, mint amennyire gázos most bérelni, viszont egy rossz albérletből milliószor könnyebb kiugrani, mint egy rossz vételből.

Amúgy azt érdemes megfigyelni,- ahogy írod is - egy 30nm-es garzon 90e-ről indul, de 110-ért meg 55nm-es fullos kétszobás albit is kapsz.

Az én bérleti szerződésem már régóta határozatlan idejű, mint mondtam, a tulaj hülye lesz magától kirakni egy fizető, rendes bérlőt. Én meg nyugisan nézelődök a lakáspiacon, ha kicsit bátrabb lennék (lásd korábban itt) már lehet, hogy becsúszott volna 1-2 - mostani helyzethez képest is - jó vétel.

Nyilván ha eladói oldalon állnék, pont nem érdekelne, hogy miért olyan idióták az emberek, hogy a lepukkant, felújítandó, szigeteletlen panelem elviszik 350e/nm áron :)

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.