Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    válasz runner 125 #105515 üzenetére

    Azta, szép szösszenet, hirtelen. :DDD
    Szóval a lényeg, hogy meglévő ház, meglévő hálózatát újítanánk fel. Ezért a fő vonalak maradnak, egy-két új csatorna lenne csak, pl. a már említett ágykapcsoló. Itt a cégnél a hálózatos kollégák szerint mehet együtt a két kábel, persze árnyékolt kell mindenképp.
    Szerintem a wifi az ördögtől való, jelenleg a szolgáltatói router is beteríti majdnem az egész házat, de nem bánnám, ha lenne azért elérhető közelségben lan is, szóval ez lesz mindenképp. A NAS, router most egy helyen van, így is marad, max annyi, hogy az alsó lépcső alatti helyre pakolnám be (most a garázsban van, de azt tervezzük beépíteni).
    A kinti vezetékelés kapuhoz, világításhoz jó ötlet. 380 van bent most is, azzal már nem kell foglalkoznom.
    Teraszon van már világítás, illetve doboz is, mert onnan ment hátra a fáskamrákba a villany. Kút van, szivattyú a pincében, ez is pipa.
    A klímát még nem tudom, nem annyira szereti a család, de azért megfontoljuk. A tv mögé legalább annyit terveztem, az sose elég. :)

    (#105517) flegga92
    Köszi, pont ez maradt ki. Igaz már bent vannak az új redőnyök, de hátha...Az okos otthon előkészítés is jó ötlet! :R

    (#105519) Stylewars_kp
    Neked is köszi. Akkor ezt a fali aljzatos dolgot még körbejárom. Lehet beugrok a hálós topikba is, nem mintha nem hinnétek nektek.
    Külön gégecsőbe, de a 220 mellett vitted el? UTP, tehát nem árnyékolt, nincs vele probléma? Konnektorok most is vannak majdnem mindenhol, de pl a fent előszobában egy se, oda mindenképp tervezek rakni. A lan-wifi kérdést én is kifejtettem fentebb, biztos ami biztos legyen.

    [ Szerkesztve ]

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés