Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz Vesa #31757 üzenetére

    Nekem nincs közel a Fress és árban is drágább egy ezressel, mint amiért most az N&D-t veszem. Viszont a konzervek miatt úgy is oda kell mennem és akkor a tápot is lecserélném, hogy meglegyen egybe minden. Legalábbis erre gondoltam, de nem szívesen cserélek le jól bevált tápokat. Nagyon sokáig Acanáztam, utána mikor besokalltam az árával kipróbáltam jópár prémium cuccot, Taste of the Wild, Belcando, Carnilove stb. de valamiért az N&D fogott meg és azóta is azt adom és nagyon jó is.
    Nem szívesen cserélem le, pláne nem ismeretlenre. Valahogy a Real Nature nem nagyon szokott megemlítődni sehol mikor felsőkategóriás tápokról van szó, pedig összetételre és árban is ugyanott van a többiek között.
    Viszont egyszerűbb volna megvenni, meg nincs olyan probléma mint a netes rendeléssel ha épp nincs raktáron akkor egy hetet várok vagy ha épp nem tudnak elküldeni 4-6 zsákkal egyszerre akkor meg 2-3 alkalommal is ki kell mennem a futárhoz. Nekem ez is kezd már nyűggé válni ami arra késztet, hogy járjak inkább a Fressbe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés