Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22407) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Hello!

Az ED-nél vettem most egy Maxtor M3-at, amire ugye 2 év gyári garit írnak. No most a HDD-n van egy Registration nevű mappa, abban egy serialnumber.xml nevű file, amiben a szériaszám meg ez a link van megadva. Érdemes ott beregisztrálnom, van egyáltalán bármi jelentősége?

Köszi!

(#22408) dani0113


dani0113
senior tag

Sziasztok. WD My passport és a passport ultra között van eltérés a házon kívül? Tehát megbízhatóság,működés stb papíron ugyanaz? Köszönöm előre is .

iPhone 13 Pro 128GB

(#22409) King Unique válasza SunMount3r (#22407) üzenetére


King Unique
titán

A Maxtor M3 Portable sorozat modelljeire hivatalosan elvileg 3 év gyártói garancia van, ami az adatlapon is fel van tüntetve. Ami elvileg az EMEA régióban is érvényes, legalábbis nem írják az ellenkezőjét. Vagyis esetedben érdemes lenne regisztrálni a gyártó weboldalán már csak azért is, hogy lecsekkold a pontos garanciaidőt, illetve hogy mennyi van vissza belőle. Valamint, ha a jövőben a garanciát szükség esetén közvetlenül a gyártónál akarod intézni (RMA), illetve 3 éves gyártói garancia esetén kihasználni a különbözetet (+ 1 évet), akkor ahhoz megint regisztrálni kellene a terméket. A regisztrációnál a weboldal alján fel van feltüntetve pár feltétel elfogadása, de azok talán nem akkora gond, meg ha a megadott e-mail címre esetleg néha hírlevelet küldenek, amiről a Seagate-fiókban elvileg utólag le lehet iratkozni.

(#22411) King Unique válasza dani0113 (#22408) üzenetére


King Unique
titán

Eltérés inkább a legújabb My Passport Ultra és az aktuális My Passport sorozatok között van. A korábbi My Passport Ultra sorozat kb. ugyanaz, mint az utóbbi, max. pl. a külső ház anyaga és színválasztéka eltérő. Az előbbi kettőnél pedig szintén leginkább csak a külső ház dizájnja, anyaga (fém) és az USB-C megoldás formájában van eltérés az új Ultra javára. Plusz itt is még a színválaszték, mivel a My Passport modellek többféle színben kaphatók. Viszont a többi jellemző kb. ugyanaz mindkettőnél, illetve rendszerint a bennük lévő belső merevlemezek is. Vagyis a megbízhatóságuk már csak az utóbbi miatt is kb. egykutya, valamint 3 év gyártói garancia van mindkét, sőt mindhárom most említett sorozat modelljeire.

(#22413) dani0113 válasza King Unique (#22411) üzenetére


dani0113
senior tag

Köszönöm szépen a válaszod,igazából csak ez volt a fontos nekem,hogy a belsejük ugyanaz legyen. Akkor így nem parázom az Ultra mellé egy simát szerezni. :R

iPhone 13 Pro 128GB

(#22414) SunMount3r válasza King Unique (#22409) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Köszi. Tényleg 3 év gyári gari van rá. De, hogy ez 100%-ig kiderüljön full be kellett regisztrálnom, címmel, telefonszámmal együtt, addig nem engedi csekkolni. Ha csak itt csekkolom, akkor utána kiírja, hogy "This status is provided for your convenience. There may be other factors that affect your warranty status such as country of purchase, retailer, etc. To see full warranty information please login to the returns application."

Na mind 1, lényeg a lényeg, csak gondoltam hasznos infó lehet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.