Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5831) King Unique válasza trialboj (#5827) üzenetére


King Unique
titán

Nem, nem kell hozzá semmilyen spéci driver manuális letöltése és telepítése, mivel egy ilyen USB-s tárolóeszköz eleve PnP (Plug and Play), azaz csatlakoztatod és működik, max. a legelső alkalommal megtörténik Windowson az eszközbeállítás.
Ha esetedben nem működik megfelelően a külső ház, akadozik a benne lévő HDD-re a másolás, akkor ilyenkor kapásból kérdés, hogy egyrészt USB-n a fizikai csatlakozás rendben van, azaz a port és a kábel, illetve másik USB-porton (asztali PC-nél lehetőleg hátlapon lévő) és másik USB-kábellel kipróbálva mi a helyzet. Másrészt hogy milyen a HDD állapota (HDS), valamint hogy CMR/SMR eljárást használ-e, ahol az utóbbinál nem újdonság írás esetén a belassulás. Továbbá az is kérdés, hogy másik hardver- és szoftverkörnyezetben, azaz másik PC-n és Windowson / egyéb OS-en kipróbálva is jelentkezik-e a probléma. Ha az utóbbira nincsen lehetőség, akkor a másik OS lehet akár egy pendrive-ról bootolt Linux Live rendszer is.
Ha a felsoroltakat kipróbálva is fennáll az említett probléma, akkor igen, előfordulhat hogy egy gyárilag selejtes terméket sikerült kifogni és ez esetben értelemszerűen adja magát a garanciális csere lehetősége, valamint belföldi online rendelésnél 14 napig az elállás joga is a vásárlástól.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.